Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (2)
γιωργο τι ασπιδες ειναι αυτες?
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman- Ο Άρχων
Καλορίζικες οι παραλαβές σε όλους!
Μαρία, πολύ ωραία περιγραφή, και ωραία δωράκια!
Μάνο, φωτογραφίες, θα ανεβάσω σίγουρα και εγώ, από ένα από τα LEGO Shop του Manchester, που βρίσκεται στο εμπορικό Arndale! Εκεί να δεις κλάμα...
Μαρία, πολύ ωραία περιγραφή, και ωραία δωράκια!
Manos_R έγραψε:Μήπως έβγαλες και καμιά άλλη φωτό το εσωτερικό του LegoStore για μας τα άτυχα παιδάκια που ακόμα δεν εχουμε πατήσει το πόδι μας σε τετοιο μαγαζί;
Μάνο, φωτογραφίες, θα ανεβάσω σίγουρα και εγώ, από ένα από τα LEGO Shop του Manchester, που βρίσκεται στο εμπορικό Arndale! Εκεί να δεις κλάμα...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πιστεύω να τα καταφέρω αύριο, αλλιώς από βδομάδα...
Patgeo- Administrator
ακομα?
περιμενουμε!
περιμενουμε!
ironman- Ο Άρχων
Μαλλόν μες τη βδομάδα θα δούμε φωτογραφικό υλικό από το φίλο μας Patgeo, αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ έφτιαξα το detective's office, τράβηξα ένα σωρό φωτογραφίες για το review που θα γράψω στο φόρουμ & ακόμα δεν έκανα τίποτα. Χαλαράααααα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλησπέρα σε όλους!
Από την επίσκεψή μου στο LEGOshop του Arndale στο Manchester, μπορεί να μην πήρα πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Συνολικά, ήμουν μέσα 1+1/2 ώρα...
Οι αγορές μου, είναι οι παρακάτω:
Tέλος, δεν θα μπορούσα να μην "επισκεφθώ" και τον Brick Wall...
Για 11,99 Λίρες, πήρα αυτό:
...το οποίο περιείχε αυτά...
...τα οποία τελικά ήταν 935 κομμάτια:
Τέλος, σε ένα πολυκατάστημα, έκανα το 1ο μου picking, από την σειρά 15 των minifigs, και πήρα αυτά:
Από την επίσκεψή μου στο LEGOshop του Arndale στο Manchester, μπορεί να μην πήρα πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Συνολικά, ήμουν μέσα 1+1/2 ώρα...
Οι αγορές μου, είναι οι παρακάτω:
Tέλος, δεν θα μπορούσα να μην "επισκεφθώ" και τον Brick Wall...
Για 11,99 Λίρες, πήρα αυτό:
...το οποίο περιείχε αυτά...
...τα οποία τελικά ήταν 935 κομμάτια:
Τέλος, σε ένα πολυκατάστημα, έκανα το 1ο μου picking, από την σειρά 15 των minifigs, και πήρα αυτά:
Patgeo- Administrator
Ωραίες παραλαβές!
Το σώμα του Βασιλιά έχω την περιέργεια να μάθω τι έχει πάνω;
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Gunman έγραψε:Ωραίο πακεταρισμα το κουτάκι George! Τώρα κοντά πήγες Αγγλία?
Ευχαριστώ Γιώργο! Ήμουν επάνω την προηγούμενη εβδομάδα, που ήμουν "εξαφανισμένος" από το φόρουμ.
LEGOLAS έγραψε:Ωραίες παραλαβές!
Ευχαριστώ πολύ Legolas! Θα το τσεκάρω, και θα σου πω. Ούτε που θυμάμαι τι είχε. Καθόταν πολύ ωραία πάντως.
Mpyromaxos έγραψε:Αυτά είναι..!!! Γιωργάρα έκανες καλή μπάζα!!
Ωραίο τσίμπημα έπαιξε και στο brick-wall!!!
Θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να τσιμπήσω από τέτοιο τοίχοοοο!! κλααψ..!!
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Ο τοίχος, όλα τα λεφτά ήταν. Μακάρι να τα καταφέρεις. Βέβαια, εγώ ψάρωσα λίγο, γιατί στις 3 τελευταίες σειρές πάνω πάνω είχε φωτογραφίες από τουβλάκια, και φαντάστηκα ότι μιας και δεν φτάνεις να δεις τι έχει, τις βάλανε για διευκόλυνση. Βέβαια, όταν τους ρώτησα πως θα μπορούσα να ανέβω, αλλά μου είπαν ότι ήταν μόνο οι φωτογραφίες, και τίποτε άλλο...
Σίγουρα πάντως ήταν πολύ καλή εμπειρία!
Patgeo- Administrator
Ωωωω καλορίζικα φίλε Patgeo, μπήκες στον κόσμο των Minifigures βλέπω και πολύ χαίρομαι!!
Το σετάκι friends πως προέκυψε; Εχει μέσα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν ή σου άρεσε το συγκεκριμένο και το τσίμπησες; Τράβηξες κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το Legoshop?
Εγώ σήμερα τσίμπησα αυτά παίδες στην τιμή των 9 ευρώ και τα δύο, από το Mega Carrefour στη Ρόδο. Έσκασε η είδηση σε ένα γκρουπ στο fb ότι έχουν 70% εκπτώσεις σε είδη σπιτιού & ένδυσης. Φίλοι απο Αθήνα χτύπησαν σετάκια city, juniors & friends σε καταπληκτικές τιμές. Έτσι είπα να κάνω κι εγώ μια βόλτα, γιατί άλλη μια φορά που είχα πάει είχε παρει το μάτι μου duplo, friends & chima sets. Friends δε βρηκα τίποτα, έχει καποια σετάκια duplo και ελάχιστα chima σαν αυτά που αγόρασα τα οποία βέβαια bricks θα χρησιμοποιηθούν σαν stock και θα μπουν στο βαλιτσάκι των χύμα κομματιών που έχω για moc. Τις φιγούρες θα τις κρατήσω έτσι για την ιστορία μόνο, μιας και δε με ενθουσιαζουν της συγκεκριμένης σειράς. By the way είναι η πρώτη φορά, που αγόρασα σετάκια για τα κομμάτια τους και όχι να τα έχω συναρμολογημένα... Είναι σοβαρό γιατρε μου; Πάει χάλασε ο κόσμος!
Το σετάκι friends πως προέκυψε; Εχει μέσα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν ή σου άρεσε το συγκεκριμένο και το τσίμπησες; Τράβηξες κι άλλες φωτογραφίες μέσα από το Legoshop?
Εγώ σήμερα τσίμπησα αυτά παίδες στην τιμή των 9 ευρώ και τα δύο, από το Mega Carrefour στη Ρόδο. Έσκασε η είδηση σε ένα γκρουπ στο fb ότι έχουν 70% εκπτώσεις σε είδη σπιτιού & ένδυσης. Φίλοι απο Αθήνα χτύπησαν σετάκια city, juniors & friends σε καταπληκτικές τιμές. Έτσι είπα να κάνω κι εγώ μια βόλτα, γιατί άλλη μια φορά που είχα πάει είχε παρει το μάτι μου duplo, friends & chima sets. Friends δε βρηκα τίποτα, έχει καποια σετάκια duplo και ελάχιστα chima σαν αυτά που αγόρασα τα οποία βέβαια bricks θα χρησιμοποιηθούν σαν stock και θα μπουν στο βαλιτσάκι των χύμα κομματιών που έχω για moc. Τις φιγούρες θα τις κρατήσω έτσι για την ιστορία μόνο, μιας και δε με ενθουσιαζουν της συγκεκριμένης σειράς. By the way είναι η πρώτη φορά, που αγόρασα σετάκια για τα κομμάτια τους και όχι να τα έχω συναρμολογημένα... Είναι σοβαρό γιατρε μου; Πάει χάλασε ο κόσμος!
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα φίλε μου!
Το Friends, έκανε 4€ περίπου, και μιας και είχε ωραία κομματάκια, το τσίμπησα.
Σχετικά με τις φωτογραφίες από το LEGO Shop, έχω αρκετές. Απλά, θέλω πρώτα να συμμαζέψω λίγο τις φωτογραφίες, μιας και δεν είχα χρόνο να δω τι τράβηξα, και μετά να τις ανεβάσω.
Manos_R έγραψε:Ωωωω καλορίζικα φίλε Patgeo, μπήκες στον κόσμο των Minifigures βλέπω και πολύ χαίρομαι!!
Σχετικά με τις φωτογραφίες από το LEGO Shop, έχω αρκετές. Απλά, θέλω πρώτα να συμμαζέψω λίγο τις φωτογραφίες, μιας και δεν είχα χρόνο να δω τι τράβηξα, και μετά να τις ανεβάσω.
Patgeo- Administrator
καλοριζικα παιδια!
Πηρα και εγω κατι για την πολη μου.....απο μουστακα σε καλη τιμη των 16 ευρω.
Παιδια σορρυ αλλα αυτοκολητακια δεν εχω κολλησει επιτηδες....
Μα τι πραγμα ειναι αυτο με την λεγκο , 2 βιβλιαρακια για ενα σετ των 250 κομματιων,δηλαδη για τον πυργο των γκοστμπαστερ να περιμενω χρυσοδετη εγκυκλοπαιδεια των 50 τομων?
Πηρα και εγω κατι για την πολη μου.....απο μουστακα σε καλη τιμη των 16 ευρω.
Παιδια σορρυ αλλα αυτοκολητακια δεν εχω κολλησει επιτηδες....
Μα τι πραγμα ειναι αυτο με την λεγκο , 2 βιβλιαρακια για ενα σετ των 250 κομματιων,δηλαδη για τον πυργο των γκοστμπαστερ να περιμενω χρυσοδετη εγκυκλοπαιδεια των 50 τομων?
ironman- Ο Άρχων
Patgeo έγραψε:Καλορίζικα φίλε μου!Manos_R έγραψε:Ωωωω καλορίζικα φίλε Patgeo, μπήκες στον κόσμο των Minifigures βλέπω και πολύ χαίρομαι!!
εχουμε περιεργια να δουμε, η αληθεια ειναι οτι τετοια θελουμε εμεις οι πεινασμενοι
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:
...
...
Υποτίθεται ότι τα σετάκια των 250 κομματιών απευθύνονται σε μικρές ηλικίες
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
ironman έγραψε:
Χαχαχα
Καλορίζικη η παραλαβή!
Ωραίο είναι το όχημα! Παλιότερα, λιμπιζόμουν και εγώ ένα παρόμοιο. Με τα χρόνια όμως, μάλλον το ξέχασα...
Ωραίο είναι το όχημα! Παλιότερα, λιμπιζόμουν και εγώ ένα παρόμοιο. Με τα χρόνια όμως, μάλλον το ξέχασα...
Patgeo- Administrator
collector έγραψε:ironman έγραψε:
...
...
Υποτίθεται ότι τα σετάκια των 250 κομματιών απευθύνονται σε μικρές ηλικίες
Μα μικρος ειμαι χαχααχ
ironman- Ο Άρχων
Ωραια παραλαβη ironman καλορίζικο το χω κι εγω το συγκεκριμενο σετάκι,τα πορτοκαλί τουβλάκια μου αρέσουν πολύ τελευταία, εγώ βέβαια τα έβαλα τα αυτοκόλλητα, μου φαινεται πιο ωραίο ετσι!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 8 από 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης