ThebrickReview: LEGO 70749 Enter the Serpent
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: LEGO 70749 Enter the Serpent
Ακολουθεί review από ένα περσινό σετάκι της σειράς Ninjago.
Γενικά δεν είμαι πολύ fan της σειράς, αλλά αρκετές φιγούρες της σειράς έχουν ενδιαφέροντα αξεσουάρ..
Κάτι τέτοιο με τράβηξε στο παρακάτω σετ και με έπεισε για την αγορά του.
Πέρα από τα αξεσουάρ, επίσης τα χρώματα του συγκεκριμένου σετ είναι αρκετά χρήσιμα και για to στυλ που "mocάρω".
Περιγραφή από το site της LEGO.
Theme: Ninjago
Set: 70749 Enter the Serpent
Κομμάτια: 506
Φιγούρες: 5
Κόστος: 49,99 € LEGO (DE) , £39.99 LEGO (UK) , $59.99 LEGO (US) , Bricklink
Όπως πάντα είναι εδώ ο φίλος μας ο Rambi για να μας βοηθήσει στο review.
Γεια χαρά παιδιά!
Μέσα στην δράση είναι η μπροστινή εικόνα του κουτιού..
Στο πίσω μέρος φαίνονται τα διάφορα play functions του σετ, όπως η παγίδα στο πάτωμα, οι βολίδες που εκτοξεύονται και τα πράσινα μπαλάκια που πέφτουν από το στόμα του φιδιού!
Όλες οι φιγούρες φαίνονται στα πλαϊνά. Κατά σειρά: ο Jay, ο Lloyd, ο Zugu, ο Kapau'Rai και τέλος ο φοβερός Chen.
Τα περιεχόμενα του set.
Περιέχεται ένα βιβλιαράκι οδηγιών, αυτοκόλλητα, και τέσσερα μέτρια σακουλάκια με κομμάτια.
Τα αυτοκόλλητα του set. Αυτό με το φίδι είναι αρκετά ωραίο.
Το βιβλιαράκι οδηγιών είναι σχετικά μικρό όπως επίσης και το set έτσι και αλλιώς.
Η πρώτη σελίδα από το βιβλιαράκι, παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του brick seperator και ξεκινάει φτιάχνοντας τις φιγούρες.
Στο τέλος των οδηγιών υπάρχει και πλήρης λίστα με όλα τα κομμάτια του set.
Επίσης, όπως και στο πίσω μέρος του κουτιού, ξαναπαρουσιάζονται τα play functions του set.
Στην συνέχεια υπάρχουν διαφημίσεις για το video game Ninjago: Shadow of Ronin και του application για tablet και κινητά του Ninjago.
Στις επόμενες σελίδες, παρουσιάζονται όλα τα σετ Ninjago του 2015. Μου τράβηξε την προσοχή το άσπρο φίδι από το set 70750
Ας πάμε παρακάτω να δούμε τις φιγούρες του set.
Lloyd
"Συμπαθητική" φιγουρίτσα ninja, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε...
Το printing στο helmet είναι ωραίο...
Από πίσω ful εξοπλισμένος δείχνει αρκετά badass αλλά μέχρι εκεί.
Κρίμα που τα tiles με τους χάρτες δεν είναι printed..
Zugu
Μία φοβερή φιγούρα κατά την γνώμη μου... Αυτή και ο Chen μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή με τα φοβερά κομμάτια τους.
Τα shoulders του είναι πολύ ωραία σχεδιασμένα και σε φοβερό χρώμα...! Η φάτσα του επίσης έχει φάση... θυμίζει κανίβαλο...
Και το helmet του πολύ ωραίο κομμάτι
Η ραχοκοκκαλιά είναι το κερασάκι στην τούρτα...
Κάπου μπερδευτήκαμε τώρα...
Kapau'rai
Ορίστε και το φιδάκι της παρέας.... Έχει ενδιαφέρον printing στο chest και το μωβ χρώμα είναι αρκετά πετυχημένο σαν σύνολο.
Το ένα χέρι είναι μωβ και το άλλο dark red
Το σπαθί του είναι φοβερό....
Chen
Είναι η αγαπημένη μου φιγούρα από το set... απλά τέλεια...
Το helmet του είναι πολύ μεγαλοπρεπές και προδίδει κύρος σε όποια custom φιγούρα φτιάξετε...
Το dark red συνδυάζεται πολύ ωραία με το μαύρο...
Το chest έχει επίσης φοβερό printing στην πίσω μεριά του! Θυμίζει karate kid
Μία άρτια φιγούρα σαν σύνολο από κάθε άποψη.
Jay
Στα ίδια επίπεδα με τον Lloyd, ένας ακόμα ninja.. (με ξυρισμένο το φρύδι)
Τα Sai του είναι ωραία...
Το printing γενικά για ninja είναι ωραίο αλλά εμένα με αφήνει αδιάφορα κάπως...
Στο πίσω μέρος printing έχει μόνο το chest.
Ας ανοίξουμε το πρώτο σακουλάκι...!
Τα περιεχόμενα του.
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Η θήκη για τα σπαθιά είναι αρκετά χρήσιμη για τις φιγούρες,επίσης το κρανίο-helmet είναι κάτι το πρωτότυπο και ενδιαφέρον,οι κλειδαριές είναι χρήσιμες όπως επίσης και το chest με το ωραίο printing, τέλος τα shoulders με την ραχοκοκκαλιά είναι από τα ομορφότερα αξεσουάρ για "κακούς" που έχω δει... Μακάρι να υπήρχε σετάκι με πολλούς zugu για army building)
Για να δούμε και αυτό το σετάκι...
Ωπ... κάτσε θέλει προσοχή αυτό το κομμάτι...
Άλλο λίγο και έφτασα...
Bone Collector έχω καταντήσει...
Το πρώτο μέρος του set είναι έτοιμο.... yupiiiiiii....
Για να δούμε τί έχει και το δεύτερο σακουλάκι...
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Οι μωβ τρούλοι τραβάνε το βλέμμα σαν μαγνήτης με την γυαλάδα τους... Το φίδι έχει αρκετό ενδιαφέρον σαν καλούπι και τέλος τα σπαθιά... είναι ΦΟΒΕΡΑ...)
Για να πάμε να φτιάξουμε και το δεύτερο μέρος...
Βλέπω να πέφτω καμιά ώρα...
Ουφφ.... κουράστηκα αρκετά...
Εδώ βλέπουμε πως λειτουργεί η παγίδα
Έτοιμο και το δεύτερο μέρος...!
Για να ανοίξουμε και το τρίτο σακούλι...
Τα περιεχόμενα του.
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Συμπαθητικά είναι τα κρανία-helmets και τα dark tan κεφάλια αλλά τα dark tan slopes είναι πολύ χρήσιμα..!)
Για να βάλουμε και λίγο πρασινάκι εδώ...
Μερικά κρανία για το feng shui...
Τέλος και το τρίτο μέρος...! Yey..
Ας ανοίξουμε και το τέταρτο και τελευταίο σακουλάκι...
Τα περιεχόμενά του
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Τα φυτά αρκετά χρήσιμα και δεν τα συναντάς σε πολλά σετ, τα δύο κρανία helmets φοβερά όπως έχω ξαναπεί ειδικά το μεγάλο του Chen, ο ιστός της αράχνης ωραίο κομμάτι για moc και τέλος το printed round shield πολύ καλοφτιαγμένο και χρήσιμο!)
Τί τρίγωνο είναι αυτό πάλι....
Αχα... έτσι εξηγείται...
Για να κοτσάρω και τον ιστό εδώ...
(το πίσω μέρος βλέπουμε ότι έχει αρκετά "δωματιάκια" και παγίδες και θυσαυρούς. )
Ότι λάμπει... δεν είναι χρυσός.. ακόμα καλύτερα.. είναι LEGO.
Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος...! Το set είναι έτοιμο για παιχνίδι...!! Enjoy!
Παρακάτω βλέπουμε πως λειτουργούν οι εκτοξευτήρες και το στόμα του φιδιού!
Περισσευούμενα κομμάτια
Κριτική:
Ένα όμορφα σχεδιασμένο set, με ωραίες φιγούρες και αρκετά χρήσιμα κομμάτια.
Design:9/10 Περιέχει δύο βάσεις που ενώνονται με μία ωραία γεφυρούλα και εμφανισιακά το σύνολο δένει ωραία...
Τιμή/κομμάτια: 9/10 Περιέχει αρκετά κομματάκια και φιγούρες οπότε θα έλεγα ότι έχει καλό value for money, ιδίως σε όποιον του αρέσουν και τα κομμάτια του.
Playability:10/10 Πολύ ωραία play functions με αγαπημένο τους εκτοξευτήρες που βαράνε δυνατά...!
Κατασκευή:9/10 Απλή και ευχάριστη η κατασκευή του set...
Σύνολο:9,25/10 Πολύ ωραίο και "χρήσιμο" set θα έλεγα για τους mocers. Εννοείται και ότι σαν σύνολο/παιχνίδι είναι φοβερό και το συνιστώ.
Γενικά δεν είμαι πολύ fan της σειράς, αλλά αρκετές φιγούρες της σειράς έχουν ενδιαφέροντα αξεσουάρ..
Κάτι τέτοιο με τράβηξε στο παρακάτω σετ και με έπεισε για την αγορά του.
Πέρα από τα αξεσουάρ, επίσης τα χρώματα του συγκεκριμένου σετ είναι αρκετά χρήσιμα και για to στυλ που "mocάρω".
Περιγραφή από το site της LEGO.
Enter the Anacondrai Temple and rescue Jay!
Deep in the jungle, Jay is being held captive by the Anacondrai. Find your way to their temple with Lloyd’s map. Once you get there, beware – Kapau’rai is on guard with his Anacondrai Blade, and Zugu is armed with a crossbow. Do you dare to Enter the Serpent? There are traps everywhere, including hidden spring-loaded shooters in the stairs, poison balls dropping from the snake’s mouth and a trapdoor! Search the caves for a second map with directions through the Anacondrai Temple. Find your way across the suspension bridge to the prison tower and free Jay! Includes 5 minifigures with assorted weapons and accessories: Lloyd, Jay, Chen, Kapau’rai and Zugu.
Includes 5 minifigures with assorted weapons and accessories: Lloyd, Jay, Chen, Kapau’rai and Zugu
Anacondrai Temple features a snake head with opening mouth, huge fangs and poison ball-dropping function, 2 spring-loaded shooters in the stairs, gon-gong emblem, trapdoor and pit with spikes, hidden caves, spider web, map, weapon rack with spiked club, Chen’s fang claw and a stone blade, treasure chest, snake teeth details, skulls, bones and orange flame elements
Detachable prison tower features a suspension bridge, bone gate and a prison
Weapons include Lloyd’s 2 swords, Jay’s 2 sai, Kapau’rai’s Anacondrai Blade and Zugu’s crossbow
Accessories include Chen’s magic staff and Lloyd’s torch and map
Chen’s magic staff is all-new to LEGO sets
Dodge the poison balls from the snake’s mouth
Press down the statues to activate the hidden spring-loaded shooters in the stairs!
Look for treasure in the caves
Dash across the suspension bridge
Free Jay from the prisontower
Recreate your favorite scenes from the NINJAGO Masters of Spinjitzu TV show
Anacondrai Temple measures over 7” (20cm) high, 14” (38m) wide and 4” (12cm) deep
Detachable prison tower measures over 5” (13cm) high, 4” (12cm) wide and 1” (5cm) deep
Theme: Ninjago
Set: 70749 Enter the Serpent
Κομμάτια: 506
Φιγούρες: 5
Κόστος: 49,99 € LEGO (DE) , £39.99 LEGO (UK) , $59.99 LEGO (US) , Bricklink
Όπως πάντα είναι εδώ ο φίλος μας ο Rambi για να μας βοηθήσει στο review.
Γεια χαρά παιδιά!
Μέσα στην δράση είναι η μπροστινή εικόνα του κουτιού..
Στο πίσω μέρος φαίνονται τα διάφορα play functions του σετ, όπως η παγίδα στο πάτωμα, οι βολίδες που εκτοξεύονται και τα πράσινα μπαλάκια που πέφτουν από το στόμα του φιδιού!
Όλες οι φιγούρες φαίνονται στα πλαϊνά. Κατά σειρά: ο Jay, ο Lloyd, ο Zugu, ο Kapau'Rai και τέλος ο φοβερός Chen.
Τα περιεχόμενα του set.
Περιέχεται ένα βιβλιαράκι οδηγιών, αυτοκόλλητα, και τέσσερα μέτρια σακουλάκια με κομμάτια.
Τα αυτοκόλλητα του set. Αυτό με το φίδι είναι αρκετά ωραίο.
Το βιβλιαράκι οδηγιών είναι σχετικά μικρό όπως επίσης και το set έτσι και αλλιώς.
Η πρώτη σελίδα από το βιβλιαράκι, παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του brick seperator και ξεκινάει φτιάχνοντας τις φιγούρες.
Στο τέλος των οδηγιών υπάρχει και πλήρης λίστα με όλα τα κομμάτια του set.
Επίσης, όπως και στο πίσω μέρος του κουτιού, ξαναπαρουσιάζονται τα play functions του set.
Στην συνέχεια υπάρχουν διαφημίσεις για το video game Ninjago: Shadow of Ronin και του application για tablet και κινητά του Ninjago.
Στις επόμενες σελίδες, παρουσιάζονται όλα τα σετ Ninjago του 2015. Μου τράβηξε την προσοχή το άσπρο φίδι από το set 70750
Ας πάμε παρακάτω να δούμε τις φιγούρες του set.
Lloyd
"Συμπαθητική" φιγουρίτσα ninja, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε...
Το printing στο helmet είναι ωραίο...
Από πίσω ful εξοπλισμένος δείχνει αρκετά badass αλλά μέχρι εκεί.
Κρίμα που τα tiles με τους χάρτες δεν είναι printed..
Zugu
Μία φοβερή φιγούρα κατά την γνώμη μου... Αυτή και ο Chen μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή με τα φοβερά κομμάτια τους.
Τα shoulders του είναι πολύ ωραία σχεδιασμένα και σε φοβερό χρώμα...! Η φάτσα του επίσης έχει φάση... θυμίζει κανίβαλο...
Και το helmet του πολύ ωραίο κομμάτι
Η ραχοκοκκαλιά είναι το κερασάκι στην τούρτα...
Κάπου μπερδευτήκαμε τώρα...
Kapau'rai
Ορίστε και το φιδάκι της παρέας.... Έχει ενδιαφέρον printing στο chest και το μωβ χρώμα είναι αρκετά πετυχημένο σαν σύνολο.
Το ένα χέρι είναι μωβ και το άλλο dark red
Το σπαθί του είναι φοβερό....
Chen
Είναι η αγαπημένη μου φιγούρα από το set... απλά τέλεια...
Το helmet του είναι πολύ μεγαλοπρεπές και προδίδει κύρος σε όποια custom φιγούρα φτιάξετε...
Το dark red συνδυάζεται πολύ ωραία με το μαύρο...
Το chest έχει επίσης φοβερό printing στην πίσω μεριά του! Θυμίζει karate kid
Μία άρτια φιγούρα σαν σύνολο από κάθε άποψη.
Jay
Στα ίδια επίπεδα με τον Lloyd, ένας ακόμα ninja.. (με ξυρισμένο το φρύδι)
Τα Sai του είναι ωραία...
Το printing γενικά για ninja είναι ωραίο αλλά εμένα με αφήνει αδιάφορα κάπως...
Στο πίσω μέρος printing έχει μόνο το chest.
Ας ανοίξουμε το πρώτο σακουλάκι...!
Τα περιεχόμενα του.
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Η θήκη για τα σπαθιά είναι αρκετά χρήσιμη για τις φιγούρες,επίσης το κρανίο-helmet είναι κάτι το πρωτότυπο και ενδιαφέρον,οι κλειδαριές είναι χρήσιμες όπως επίσης και το chest με το ωραίο printing, τέλος τα shoulders με την ραχοκοκκαλιά είναι από τα ομορφότερα αξεσουάρ για "κακούς" που έχω δει... Μακάρι να υπήρχε σετάκι με πολλούς zugu για army building)
Για να δούμε και αυτό το σετάκι...
Ωπ... κάτσε θέλει προσοχή αυτό το κομμάτι...
Άλλο λίγο και έφτασα...
Bone Collector έχω καταντήσει...
Το πρώτο μέρος του set είναι έτοιμο.... yupiiiiiii....
Για να δούμε τί έχει και το δεύτερο σακουλάκι...
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Οι μωβ τρούλοι τραβάνε το βλέμμα σαν μαγνήτης με την γυαλάδα τους... Το φίδι έχει αρκετό ενδιαφέρον σαν καλούπι και τέλος τα σπαθιά... είναι ΦΟΒΕΡΑ...)
Για να πάμε να φτιάξουμε και το δεύτερο μέρος...
Βλέπω να πέφτω καμιά ώρα...
Ουφφ.... κουράστηκα αρκετά...
Εδώ βλέπουμε πως λειτουργεί η παγίδα
Έτοιμο και το δεύτερο μέρος...!
Για να ανοίξουμε και το τρίτο σακούλι...
Τα περιεχόμενα του.
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Συμπαθητικά είναι τα κρανία-helmets και τα dark tan κεφάλια αλλά τα dark tan slopes είναι πολύ χρήσιμα..!)
Για να βάλουμε και λίγο πρασινάκι εδώ...
Μερικά κρανία για το feng shui...
Τέλος και το τρίτο μέρος...! Yey..
Ας ανοίξουμε και το τέταρτο και τελευταίο σακουλάκι...
Τα περιεχόμενά του
Ενδιαφέροντα κομμάτια
(Τα φυτά αρκετά χρήσιμα και δεν τα συναντάς σε πολλά σετ, τα δύο κρανία helmets φοβερά όπως έχω ξαναπεί ειδικά το μεγάλο του Chen, ο ιστός της αράχνης ωραίο κομμάτι για moc και τέλος το printed round shield πολύ καλοφτιαγμένο και χρήσιμο!)
Τί τρίγωνο είναι αυτό πάλι....
Αχα... έτσι εξηγείται...
Για να κοτσάρω και τον ιστό εδώ...
(το πίσω μέρος βλέπουμε ότι έχει αρκετά "δωματιάκια" και παγίδες και θυσαυρούς. )
Ότι λάμπει... δεν είναι χρυσός.. ακόμα καλύτερα.. είναι LEGO.
Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος...! Το set είναι έτοιμο για παιχνίδι...!! Enjoy!
Παρακάτω βλέπουμε πως λειτουργούν οι εκτοξευτήρες και το στόμα του φιδιού!
Περισσευούμενα κομμάτια
Κριτική:
Ένα όμορφα σχεδιασμένο set, με ωραίες φιγούρες και αρκετά χρήσιμα κομμάτια.
Design:9/10 Περιέχει δύο βάσεις που ενώνονται με μία ωραία γεφυρούλα και εμφανισιακά το σύνολο δένει ωραία...
Τιμή/κομμάτια: 9/10 Περιέχει αρκετά κομματάκια και φιγούρες οπότε θα έλεγα ότι έχει καλό value for money, ιδίως σε όποιον του αρέσουν και τα κομμάτια του.
Playability:10/10 Πολύ ωραία play functions με αγαπημένο τους εκτοξευτήρες που βαράνε δυνατά...!
Κατασκευή:9/10 Απλή και ευχάριστη η κατασκευή του set...
Σύνολο:9,25/10 Πολύ ωραίο και "χρήσιμο" set θα έλεγα για τους mocers. Εννοείται και ότι σαν σύνολο/παιχνίδι είναι φοβερό και το συνιστώ.
Απ: ThebrickReview: LEGO 70749 Enter the Serpent
Πολλά ευχαριστώ Γιώργο και για αυτό το review. Εξαιρετικότατο!!!
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Πολύ ωραία παρουσίαση Γιώργο! Μπράβο!
Σχετικά με το σετ, θα συμφωνήσω ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια, και πολύ ωραίους χρωματισμούς (κυρίως αποχρώσεις tan, οι οποίες ταιριάξαν πολύ ωραία με το μοβάκι).
Σχετικά με το σετ, θα συμφωνήσω ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια, και πολύ ωραίους χρωματισμούς (κυρίως αποχρώσεις tan, οι οποίες ταιριάξαν πολύ ωραία με το μοβάκι).
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ωραίο review και πλούσιο φωτογραφικό υλικό Γιώργο σ' ευχαριστούμε πολύ. Απ'τα πιο όμορφα Ninjago σετάκια αυτής της κλίμακας που έχουν κυκλοφορήσει (κατά την άποψή μου). Αν ήμουν παιδί σήμερα νομίζω θα το ήθελα στη συλλογή μου...
Το σετάκι περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια πάντως. Σίγουρα οι mocers το λατρεύουν!
Το σετάκι περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια πάντως. Σίγουρα οι mocers το λατρεύουν!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Mpyromaxos έγραψε:... βγαίνουν τόσα πολλά όμορφα σετ τελευταία που δε ξέρω ποιο να πρωτοπάρω!
Και φίλος των Ninjago να μην είσαι το Temple of Airjitzu (70751) είναι must!
Mpyromaxos έγραψε:collector έγραψε:Mpyromaxos έγραψε:... βγαίνουν τόσα πολλά όμορφα σετ τελευταία που δε ξέρω ποιο να πρωτοπάρω!
Και φίλος των Ninjago να μην είσαι το Temple of Airjitzu (70751) είναι must!
Ναι! τρομερό σετ αυτό! Θα το τσιμπήσεις τώρα με την έκπτωση Χρήστο?
Το σκέφτομαι σοβαρά...
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά!
@Mpyromaxos ναι δεν κρατήθηκα...
Το Temple of Airjitzu όντως φοβερό σετ αλλά σε αυτά τα λεφτά προτιμώ άλλα σετ. Αν έπαιρνα κάτι για κομμάτια/παιχνίδι ήταν σίγουρη αγορά.
@Mpyromaxos ναι δεν κρατήθηκα...
Το Temple of Airjitzu όντως φοβερό σετ αλλά σε αυτά τα λεφτά προτιμώ άλλα σετ. Αν έπαιρνα κάτι για κομμάτια/παιχνίδι ήταν σίγουρη αγορά.
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview: LEGO 70749 Enter the Serpent
» ThebrickReview: LEGO 76022 X-Men vs. The Sentinel
» ThebrickReview: LEGO 41558 - Mixadel
» ThebrickReview: LEGO 41523 - Hoogi
» ThebrickReview:LEGO 75059-1 UCS Sandcrawler
» ThebrickReview: LEGO 76022 X-Men vs. The Sentinel
» ThebrickReview: LEGO 41558 - Mixadel
» ThebrickReview: LEGO 41523 - Hoogi
» ThebrickReview:LEGO 75059-1 UCS Sandcrawler
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1