Service στο emerald knight
Σελίδα 1 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Service στο emerald knight
Υπηρεσία σήμερα.. και είπα να κάνω service το emerald knight... Πρώτη φορά το έβαλα σε λειτουργία στην έκθεση, μετά από χρόνια σε display...
Το θέμα είναι ότι "κόμπιαζε" όταν πήγαινε προς τα μπροστά.. ενώ με την όπισθεν πήγαινε μια χαρά...
Το πρόβλημα μάλλον βρέθηκε (πιθανότατα, αν είναι σωστές οι οδηγίες που βρήκα στο Internet, έλειπε ένα 1χ1 tan brick με pin hole , από έναν άξονα.)
@Patgeo το δικό σου emerald το έχει αυτό το tan brick??
Το θέμα είναι ότι καθώς συνέχιζα την συναρμολόγηση έφτασα σε σημείο που μου ζητάει bricks που δεν έχω, και κόλλησα...
Patgeo έχεις pm.
Όποιος έχει το σετάκι επίσης ας το πει μπας και βγάλω άκρη με τις οδηγίες του. (τις δικιές μου τις άφησα Θεσνίκη..)
Help....
Το πρόβλημα ξεκινάει από εδώ. (στα κομμάτια του δικού μου δεν υπάρχουν τα 1χ4 lbg plates και το 2x4 brick. Αντ'αυτού νομίζω ότι σε αυτή την θέση το δικό μου έχει δύο 1χ4 μαύρα bricks.)
Όποιος έχει τις οδηγίες αν μπορεί ας τσεκάρει την σελίδα 8 που υπάρχει εδώ.
Το θέμα είναι ότι "κόμπιαζε" όταν πήγαινε προς τα μπροστά.. ενώ με την όπισθεν πήγαινε μια χαρά...
Το πρόβλημα μάλλον βρέθηκε (πιθανότατα, αν είναι σωστές οι οδηγίες που βρήκα στο Internet, έλειπε ένα 1χ1 tan brick με pin hole , από έναν άξονα.)
@Patgeo το δικό σου emerald το έχει αυτό το tan brick??
Το θέμα είναι ότι καθώς συνέχιζα την συναρμολόγηση έφτασα σε σημείο που μου ζητάει bricks που δεν έχω, και κόλλησα...
Patgeo έχεις pm.
Όποιος έχει το σετάκι επίσης ας το πει μπας και βγάλω άκρη με τις οδηγίες του. (τις δικιές μου τις άφησα Θεσνίκη..)
Help....
Το πρόβλημα ξεκινάει από εδώ. (στα κομμάτια του δικού μου δεν υπάρχουν τα 1χ4 lbg plates και το 2x4 brick. Αντ'αυτού νομίζω ότι σε αυτή την θέση το δικό μου έχει δύο 1χ4 μαύρα bricks.)
Όποιος έχει τις οδηγίες αν μπορεί ας τσεκάρει την σελίδα 8 που υπάρχει εδώ.
Απ: Service στο emerald knight
Οκ όλα καλά... μου λείπουν δύο κομματάκια, αλλά θα τα έχω σπίτι. Πηγαίνει μια χαρά τώρα
Πάλι καλά που έβγαλες άκρη! Είναι αρκετά tricky η κατασκευή του...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γιώργο, εμένα, το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν το έχει...
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Άστα να πάνε Μάνο! Άμα μπλέξεις, δύσκολα ξεμπλέκεις με τέτοια θέματα, και ειδικά σε πολύπλοκα σετ...
Patgeo- Administrator
@Patgeo μπορείς να μου πεις/δείξες το δικό σου emerald στο συγκεκριμένο σημείο με τα γρανάζια πως είναι??
Πάλι τα ίδια κάνει και φέτος... όταν πηγαίνει προς τα μπροστά πάει κομπιάζοντας ενώ όταν το βάζω να πάει με την όπισθεν η κίνηση είναι ομαλή...
Βοήθα την κατάσταση λίγο γιατί δεν ξέρω τί γίνεται...
Πάλι τα ίδια κάνει και φέτος... όταν πηγαίνει προς τα μπροστά πάει κομπιάζοντας ενώ όταν το βάζω να πάει με την όπισθεν η κίνηση είναι ομαλή...
Βοήθα την κατάσταση λίγο γιατί δεν ξέρω τί γίνεται...
Περίεργα πράγματα... Θα σε ενημερώσω σε λίγο!
Patgeo- Administrator
Γιώργο, πήγα να το ανοίξω, αλλά διαλύεται πολύ, και οι οδηγίες είναι στο πατρικό μου, οπότε το άφησα.
Εξωτερικά πάντως, εμένα, το brick with hole 1x1 και το round plate 1x1, δεν το έχει.
Μου κάνει εντύπωση πάντως, που παρόλο που το έφτιαξες την Άνοιξη, και χωρίς να αλλάξει κάτι, σου κολλάει πάλι...
Εξωτερικά πάντως, εμένα, το brick with hole 1x1 και το round plate 1x1, δεν το έχει.
Μου κάνει εντύπωση πάντως, που παρόλο που το έφτιαξες την Άνοιξη, και χωρίς να αλλάξει κάτι, σου κολλάει πάλι...
Patgeo- Administrator
Δεν ξέρω... ίσως βάζω κανά γρανάζι σφιχτά... αλλά και τις δύο φορές? θα δείξει... κάποια στιγμή θα το ξαναφτιάξω.
Τι να πω... Αν κάποιο γρανάζι ήταν σφιχτό, νομίζω θα είχε θέμα και προς τις 2 κατευθύνσεις, όχι μόνο στην μια...
Δοκίμασε να το τρέξεις χωρίς τα πιστόνια μπροστά. Εμένα κάποιο διάστημα, εκείνα, μου προκαλούσαν πρόβλημα.
Δοκίμασε να το τρέξεις χωρίς τα πιστόνια μπροστά. Εμένα κάποιο διάστημα, εκείνα, μου προκαλούσαν πρόβλημα.
Patgeo- Administrator
Να'σαι καλά Γιώργο! Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο!
Patgeo- Administrator
Καλημερα, αυτο που ειπες γιωργο, μην τα "μπουκωνεις τα γραναζια " ειδικα οταν φτιαχνεις το συτημα μεταδοσης που κινει τον αξονα του τρενου,οχι το εμεραλντ δεν το εχω , εχω ομως καποια μεγαλα τεκνικ και δεν θελουν πολυ σφινωμα και σφιξιμο!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
εδω φιλε γιωργο ειναι το σχεδιο,οπως παρατηρεις στο σχετικο βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=0c3QrRmDtsA
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman στις 5/12/2016, 09:33, 1 φορά
ironman- Ο Άρχων
στο σχεδιο σου δειχνει το κομματακι την οποια ονομασια δεν θυμαμαι γιαυτο ασχοληθηκα λιγο να σου δειξω οτι δεν υπαρχει και μαλλον κακως μπαινει...
ironman- Ο Άρχων
Λες να είχα δοκιμάσει μόνο χωρίς το plate? Πλάκα πλάκα μπορεί χωρίς το brick να μην το έχω δοκιμάσει... θα το δω και θα ενημερώσω! Thanks
Δοκίμασε να βάλεις τον κινητήρα ανάποδα, αν μπορείς. Μπορεί να έχει φθαρεί ο τριβέας του, εσωτερικά (σε αυτή την περίπτωση, ψάξε γι' άλλο κινητήρα ή τον ανοίγεις και τον επισκευάζεις).
Αν είχες σφίξει άρθρωση ή άξονα, θα "κόμπιαζε" και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Αν είχες σφίξει άρθρωση ή άξονα, θα "κόμπιαζε" και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Τα ίδια κάνει ρε γμτ... και χωρίς το brick...
Θέλει περαιτέρω ψάξιμο...
Θέλει περαιτέρω ψάξιμο...
Μάλιστα... Μπορεί να είναι και το μοτέρ που αναφέρει ο Σπύρος!
Patgeo- Administrator
Άρα, ήταν στα πιστόνια το πρόβλημα, που σου είπα παραπάνω! Και εμένα στην αρχή μου κολλούσε εκεί, γι'αυτό στο έγραψα!
Χαίρομαι τουλάχιστον που λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα!
Χαίρομαι τουλάχιστον που λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης