LEGO The Tumbler 76023
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
LEGO The Tumbler 76023
Παιδιά sorry αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Έχει κανείς απο εσάς τη συγκεκριμένη έκδοση του Tumbler; Απο όσα βίντεο και reviews έχω δει, έχω καταλήξει πως πρόκειτε για ένα άριστο UCS.
Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που το έχει ο ίδιος ή το έχει δεί από κοντά. Σκέφτομαι να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για τις γιορτές!!!
jrscientist- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 29
Απ: LEGO The Tumbler 76023
Εγώ δεν το έχω δει από κοντά αλλά έχω ακούσει και πιστεύω φαίνεται ότι είναι τούμπανο σε μέγεθος.. αξίζει
Το έχω το σετ και είναι πραγματικά απίθανο με το μέγεθός του.
Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε, το αγόρασα και τελικά το λάτρεψα.
Για όσουν μαζεύουν UCS star wars αυτό είναι 2 φορές πιο εντυπωσιακό.
Τώρα είμαι στην φάση να φτιάξω 2 από τα συλλεκτικά bat pods των 1000 σετ που κυκλοφόρησαν.
Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε, το αγόρασα και τελικά το λάτρεψα.
Για όσουν μαζεύουν UCS star wars αυτό είναι 2 φορές πιο εντυπωσιακό.
Τώρα είμαι στην φάση να φτιάξω 2 από τα συλλεκτικά bat pods των 1000 σετ που κυκλοφόρησαν.
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Γιώργο πάρε το πριν ξεπέρασε τα 300. Αξίζει! Και οι φιγούρες μοναδικές!
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Δεν πολυτρελαίνομαι είναι η αλήθεια αλλά μου άρεσε η κλίμακα του batmobile... Με την αυξημένη τιμή του δεν βλέπω να το αγοράζω..
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» LEGO Inside Tour Set: 4000022 LEGO Truck Show
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» LEGO Inside Tour Set: 4000022 LEGO Truck Show
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης