1η Έκθεση-Συνάντηση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος - 7 Μαίου 2016
Σελίδα 6 από 7 • Μοιραστείτε
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: 1η Έκθεση-Συνάντηση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος - 7 Μαίου 2016
Με μια λέξη είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό! Χίλια Μπράβο παίδες! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Η τούρτα όλα τα λεφτά, ευχαριστούμε Μαρία!!!
Σε ποιό περιστατικό κλοπής αναφέρεσαι brickcar? Τι έγινε;
Σε ποιό περιστατικό κλοπής αναφέρεσαι brickcar? Τι έγινε;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ένα χρυσό ιππότη που είχα χύμα στο τραπέζι.. Τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως αυτός λείπει μόνο,ελπίζω τίποτα άλλο xd. (ευτυχώς δεν πήραν τον centurion που ήταν παραδίπλα... )
Πάμε για άλλα...
Πάμε για άλλα...
Αναφορά Mandis:
Η εξόρμηση στη συμπρωτεύουσα άξιζε τον κόπο από όλες τις απόψεις(πλην μίας η οποία θα αναφερθεί τελευταία)
1)Ο Gunman είναι ένας "ψυχάκιας"(sorry George) των Lego.Αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές και με ακόμα περισσότερους τρόπους,αλλά σήμερα το συνειδητοποίησα ακόμα πιό πολύ!Αν η Lego ήξερε πόση τρέλα κουβαλάς θα σε είχε εκμεταλευτεί(εγώ θα το έκανα αν λεγόμουν Cristiansen στο επίθετο!).
2)Είναι πολύ τυχερός που η σύζυγός σου(η λέξη σύζυγος βγαίνει από τα συνθετικά "συν" και "ζυγός",απίστευτη λέξη με ακόμα πιό απίστευτη έννοια) είναι δίπλα σου σε όλη σου αυτήν την "τρέλα".
3)Η Μαρία έκανε μια απίθανη τούρτα!Μπορούσα να φάω τουλάχιστον το μισό τάπερ!
4)Η έκθεση,όπως θα δείτε στις φωτογραφίες,είχε πολλά σπάνια κομμάτια,ζηλευτά από όλους.Και έπεσε πολύ δουλειά για να στηθεί όλο αυτό.
5)Χάρηκα που γνώρισα τους δύο Γιωργάδες,εκ Καβάλας και εκ Θεσσαλονίκης.Είναι ωραίο να παίρνουν σάρκα και οστά μερικά nick...
6)Για τον Πάνα και τα τέκνα του τί να πώ...Τα έχουμε πεί και θα τα λέμε και στο μέλλον...Οι νεότεροι Πάνες ήταν masters of motion,με τα τηλεχειρηστήρια να παίρνουν φωτιά στα χέρια τους!
7)Η πίτσα ήταν μοναδική.Θύμησε άλλες εποχές...Έφαγα πολλά κομμάτια,μιλάμε για πολλά!!!(Γιώργη μη βάλεις το βίντεο από την αρχή και μετρήσεις πόσα έφαγα,είμαι σε δίαιτα υποτίθεται!!!)
Το draft ήταν speed draft,όμοιο με το προηγούμενο,των 2-3 εβδομάδων!!!Τα πρώτα lots ήταν super lots!
9)Κρίμα που έπρεπε να φύγω...Δουλειά από τις 7 το πρωί,μέχρι τις 4,δύσκολη διαδρομή λόγω έντονης,κατά διαστήματα,βροχόπτωσης κτλ. με είχαν καταβάλει,οπότε έπρεπε να σκεφτώ και την επιστροφή.Κρίμα που έχασα και το ουισκάκι!
10)Αρχίζει όλο αυτό που υπάρχει εδώ μέσα να αποκτά υπόσταση.Εύχομαι τα καλύτερα...
11)Το μόνο αρνητικό ήταν που δεν έφαγα παραπάνω τούρτα...Μπορεί ο Ανδρέας να μου έδωσε το κομμάτι του,αλλά η τούρτα ήταν πολύ καλή για 2 μόνο κομμάτια!!!
Η εξόρμηση στη συμπρωτεύουσα άξιζε τον κόπο από όλες τις απόψεις(πλην μίας η οποία θα αναφερθεί τελευταία)
1)Ο Gunman είναι ένας "ψυχάκιας"(sorry George) των Lego.Αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές και με ακόμα περισσότερους τρόπους,αλλά σήμερα το συνειδητοποίησα ακόμα πιό πολύ!Αν η Lego ήξερε πόση τρέλα κουβαλάς θα σε είχε εκμεταλευτεί(εγώ θα το έκανα αν λεγόμουν Cristiansen στο επίθετο!).
2)Είναι πολύ τυχερός που η σύζυγός σου(η λέξη σύζυγος βγαίνει από τα συνθετικά "συν" και "ζυγός",απίστευτη λέξη με ακόμα πιό απίστευτη έννοια) είναι δίπλα σου σε όλη σου αυτήν την "τρέλα".
3)Η Μαρία έκανε μια απίθανη τούρτα!Μπορούσα να φάω τουλάχιστον το μισό τάπερ!
4)Η έκθεση,όπως θα δείτε στις φωτογραφίες,είχε πολλά σπάνια κομμάτια,ζηλευτά από όλους.Και έπεσε πολύ δουλειά για να στηθεί όλο αυτό.
5)Χάρηκα που γνώρισα τους δύο Γιωργάδες,εκ Καβάλας και εκ Θεσσαλονίκης.Είναι ωραίο να παίρνουν σάρκα και οστά μερικά nick...
6)Για τον Πάνα και τα τέκνα του τί να πώ...Τα έχουμε πεί και θα τα λέμε και στο μέλλον...Οι νεότεροι Πάνες ήταν masters of motion,με τα τηλεχειρηστήρια να παίρνουν φωτιά στα χέρια τους!
7)Η πίτσα ήταν μοναδική.Θύμησε άλλες εποχές...Έφαγα πολλά κομμάτια,μιλάμε για πολλά!!!(Γιώργη μη βάλεις το βίντεο από την αρχή και μετρήσεις πόσα έφαγα,είμαι σε δίαιτα υποτίθεται!!!)
Το draft ήταν speed draft,όμοιο με το προηγούμενο,των 2-3 εβδομάδων!!!Τα πρώτα lots ήταν super lots!
9)Κρίμα που έπρεπε να φύγω...Δουλειά από τις 7 το πρωί,μέχρι τις 4,δύσκολη διαδρομή λόγω έντονης,κατά διαστήματα,βροχόπτωσης κτλ. με είχαν καταβάλει,οπότε έπρεπε να σκεφτώ και την επιστροφή.Κρίμα που έχασα και το ουισκάκι!
10)Αρχίζει όλο αυτό που υπάρχει εδώ μέσα να αποκτά υπόσταση.Εύχομαι τα καλύτερα...
11)Το μόνο αρνητικό ήταν που δεν έφαγα παραπάνω τούρτα...Μπορεί ο Ανδρέας να μου έδωσε το κομμάτι του,αλλά η τούρτα ήταν πολύ καλή για 2 μόνο κομμάτια!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Να δώσω και εγώ με την σειρά μου πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο και τα παιδιά που τον βοήθησαν για να στήσει αυτήν την πολύ όμορφη έκθεση.
Ουσιαστικά χωρίς επιπλέον βοήθεια κατάφερε και έφτιαξε κάτι που θα το ζήλευαν πολλά "μεγάλα" κλαμπ.
Τα σετ και τα μοκ της έκθεσης ήταν χάρμα οφθαλμόν και διαλεγμένα πιστεύω ένα προς ένα. Φαντάζομαι τι είχε να γίνει αν κατέβαζες το μεγάλο μοκ και είχες και παραπάνω χρόνο και βοήθεια στην οργάνωση.
Χάρηκα που γνώρισα κάποια απο τα παιδιά απο κοντά γιατί άλλο η επαφή στο φόρουμ και άλλο η προσωπική επαφή.
Επειδή τρέχω με την δουλειά δεν μπόρεσα να κάτσω όσο ήθελα και να συμμετέχω παραπάνω ωστόσο στα επόμενα event σκοπεύω να έχω πιο ενεργό ρόλο.
Θεωρώ και οτι η προσέλευση ήταν πολύ καλή όπως και η αποδοχή απο μικρούς και μεγάλους. Για το 2ωρο που έκατσα τουλάχιστον έρχονταν συνέχεια κόσμος και χάζευε τα εκθέματα.
Υ.Γ. Κρίμα που υπήρξε κρούσμα κλοπής. Πραγματικά απορώ με κάποιον που θα έμπαινε στην διαδικασία να κλέψει μια φιγούρα απο μια τόσο όμορφη έκθεση. Γιώργο για το γαμώτο της υπόθεσης θα καθόμουν να δω όλο το βίντεο και να δω ποίος ήταν αυτός που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη μια φιγούρα.
Ουσιαστικά χωρίς επιπλέον βοήθεια κατάφερε και έφτιαξε κάτι που θα το ζήλευαν πολλά "μεγάλα" κλαμπ.
Τα σετ και τα μοκ της έκθεσης ήταν χάρμα οφθαλμόν και διαλεγμένα πιστεύω ένα προς ένα. Φαντάζομαι τι είχε να γίνει αν κατέβαζες το μεγάλο μοκ και είχες και παραπάνω χρόνο και βοήθεια στην οργάνωση.
Χάρηκα που γνώρισα κάποια απο τα παιδιά απο κοντά γιατί άλλο η επαφή στο φόρουμ και άλλο η προσωπική επαφή.
Επειδή τρέχω με την δουλειά δεν μπόρεσα να κάτσω όσο ήθελα και να συμμετέχω παραπάνω ωστόσο στα επόμενα event σκοπεύω να έχω πιο ενεργό ρόλο.
Θεωρώ και οτι η προσέλευση ήταν πολύ καλή όπως και η αποδοχή απο μικρούς και μεγάλους. Για το 2ωρο που έκατσα τουλάχιστον έρχονταν συνέχεια κόσμος και χάζευε τα εκθέματα.
Υ.Γ. Κρίμα που υπήρξε κρούσμα κλοπής. Πραγματικά απορώ με κάποιον που θα έμπαινε στην διαδικασία να κλέψει μια φιγούρα απο μια τόσο όμορφη έκθεση. Γιώργο για το γαμώτο της υπόθεσης θα καθόμουν να δω όλο το βίντεο και να δω ποίος ήταν αυτός που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη μια φιγούρα.
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου πρώτα τον Γιώργο (Gunman) που μας οργάνωσε και έδωσε υπόσταση σε ένα όνειρο που είχα από μικρός, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό, και κυρίως την Μαρία, που παρά τις όσες υποχρεώσεις, τα άφησε όλα και βοήθησε όσο μπορούσε (η τούρτα, ήταν όντως απίθανη, όπως και τα LEGOσοκολατάκια! Χαρά στο κουράγιο σου, την όρεξή σου και την υπομονή σου!)!
Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε όλοι όσοι παραβρεθήκαμε και από κοντά! Όπως είπε και ο Mandis, πήραν σάρκα και οστά τα ονόματα/avatar του φόρουμ, κάτι που ήταν πολύ ωραίο και με χαροποίησε ιδιαίτερα!
Σχετικά με τα της εκδήλωσης/έκθεσης, πέρα από το σημείο της κλοπής που ξενερώσαμε όλοι, ήταν πολύ ωραία, με αρκετό κόσμο να μπαίνει, να βλέπει και να ρωτάει διάφορα πράγματα, και γενικά υπήρχε μια πολύ ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα!
Σίγουρα ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για εμένα όλο αυτό, αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, παρά το λίγο χρόνο που είχαμε για να οργανωθούμε και τις όποιες μικροδυσκολίες προκύψαν!
Επίσης, το ότι μαζευτήκαμε οι περισσότεροι του parts draft (όλοι όσοι ήμασταν από την περιοχή), και χωρίσαμε τις στοίβες, βοήθησε την όλη διαδικασία να κυλήσει πολύ γρήγορα και να εύκολα, και είναι κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι πως την πάλευε ο Γιώργος μόνος του, όλες τις προηγούμενες φορές, και ειδικά την τελευταία που είχαμε 200+ σωρούς... Σίγουρα του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!
Γενικότερα, είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξος με το μέλλον, μιας και αυτό που ξεκινήσαμε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, βλέπω και εύχομαι ότι, θα έχει πολύ μέλλον!
Μπράβο σε όλους μας, γιατί το αξίζουμε!
Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε όλοι όσοι παραβρεθήκαμε και από κοντά! Όπως είπε και ο Mandis, πήραν σάρκα και οστά τα ονόματα/avatar του φόρουμ, κάτι που ήταν πολύ ωραίο και με χαροποίησε ιδιαίτερα!
Σχετικά με τα της εκδήλωσης/έκθεσης, πέρα από το σημείο της κλοπής που ξενερώσαμε όλοι, ήταν πολύ ωραία, με αρκετό κόσμο να μπαίνει, να βλέπει και να ρωτάει διάφορα πράγματα, και γενικά υπήρχε μια πολύ ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα!
Σίγουρα ήταν κάτι πολύ πρωτόγνωρο για εμένα όλο αυτό, αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, παρά το λίγο χρόνο που είχαμε για να οργανωθούμε και τις όποιες μικροδυσκολίες προκύψαν!
Επίσης, το ότι μαζευτήκαμε οι περισσότεροι του parts draft (όλοι όσοι ήμασταν από την περιοχή), και χωρίσαμε τις στοίβες, βοήθησε την όλη διαδικασία να κυλήσει πολύ γρήγορα και να εύκολα, και είναι κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι πως την πάλευε ο Γιώργος μόνος του, όλες τις προηγούμενες φορές, και ειδικά την τελευταία που είχαμε 200+ σωρούς... Σίγουρα του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!
Γενικότερα, είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξος με το μέλλον, μιας και αυτό που ξεκινήσαμε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, βλέπω και εύχομαι ότι, θα έχει πολύ μέλλον!
Μπράβο σε όλους μας, γιατί το αξίζουμε!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Σ'ευχαριστούμε πολύ Γιώργο! Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθούμε και όλοι μαζί από κοντά!
Patgeo- Administrator
γεια σας! σας ανακάλυψα κυριολεκτικά πριν καμιά ώρα όταν πέρασα έξω από την έκθεση καταλάθος. άργησα βέβαια μία μέρα για την έκθεση (και την τούρτα από ό,τι κατάλαβα ) αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου για το ότι υπάρχει κάτι σαν το thebrick.gr στην Ελλάδα και μάλιστα η συνάντηση/έκθεση έγινε στη γειτονιά μου!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Καλώς ήρθες Μαράκι! @maraki_tpla Τα περισσότερα εκθεματα είναι ακόμα στημένα, αύριο θα πάω να κάνω κάτι δουλειές στις τράπεζες και κατά τις 11 -11μιση το πρωί θα πάω να τραβήξω κανά video κοντινκ από τις δημιουργίες, οπότε αν θέλει να περάσεις να ξέρεις θα είναι ανοιχτά.
Θα χαρούμε να μάθουμε extra πληροφορίες για εσένα εδώ
Καλώς ήρθες συην παρέα μας!
Θα χαρούμε να μάθουμε extra πληροφορίες για εσένα εδώ
Καλώς ήρθες συην παρέα μας!
καλώς σας βρήκα! δυστυχώς έχω μάθημα το πρωί, οπότε δύσκολα. ευχαριστώ πολύ πάντως για την ενημέρωση!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Πότε θα αρχίσεις να μαζεύεις? Τρίτη θα είμαι Θεσ/νίκη, μπορώ να περάσω αν θα είσαι ακόμα εκεί.
southern- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 37
Αύριο, πιστεύω θα ανεβάσω και εγώ κάποιες φωτογραφίες!
Patgeo- Administrator
@Southern μπορεί να έχω τα μισά στημένα γιατί έχω δανειστεί τραπέζια από ένα μαγαζί και του είχα πει για μια μέρα. Θα σε ενημερώσω το απογευμα.
Εδώ, είναι 2 φωτογραφίες από την πλήρη έκταση της έκθεσης!
Ορίστε και επιμέρους, με την σειρά των εκθεμάτων (από την αριστερή μεριά της εισόδου, 1η φωτογραφία):
Από εδώ και μετά, είναι η συνέχεια της έκθεσης, με την σειρά των εκθεμάτων (από την δεξιά μεριά της εισόδου, 2η φωτογραφία):
Bonus:
Patgeo- Administrator
'Οχι απλά ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω, κλαίω από τα νεύρα μου!
Εύχομαι την επόμενη φορά να βολέψει Τρύφων, και να μαζευτούμε ακόμα περισσότεροι!
Patgeo- Administrator
@Southern Τρύφων αύριο μέχρι στις 10μισή το πρωί θα είμαι στο μαγαζί αν θέλεις να περάσεις, θα πάω να τραβήξω videάκια. Αν σε βγάζει ο δρόμος έλα
Τόσο νωρίς πολύ δύσκολα, anyway, μάλλον δεν θα τα καταφέρω αυτή τη φορά.
Οκ την επόμενη φορά ελπίζω να τα πούμε από κοντά!!
Δυστυχώς, ναι... Βρήκαμε όσα τραπέζια μπορούσαμε, αλλά και πάλι τελικά αποδείχθηκαν λίγα...
Την επόμενη φορά πιστεύω, θα είμαστε ακόμα καλύτερα!
Την επόμενη φορά πιστεύω, θα είμαστε ακόμα καλύτερα!
Patgeo- Administrator
Απλα ειπαμε κιωλας να τα βαλουμε λιγο σπαστα. Να ειναι city theme εκεινη η μερια και στην μεση ο πυργος του eiffel γι αυτο δεν τα βαλαμε μαζι.
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σ'ευχαριστούμε Μάνο!
Patgeo- Administrator
Από Δευτέρα θα μπω σε κανονικούς ρυθμούς για το forum.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον niko_suzuki , onepiece και brickcar, σε 2-3 μήνες ευελπιστώ να τα λεμε από κοντά πιο συχνά! Θα έχω και την Porsche να βγαίνουμε καμιά τσάρκα.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον niko_suzuki , onepiece και brickcar, σε 2-3 μήνες ευελπιστώ να τα λεμε από κοντά πιο συχνά! Θα έχω και την Porsche να βγαίνουμε καμιά τσάρκα.
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» 1η Συνάντηση-Έκθεση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος
» 2η Έκθεση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος
» 2η Έκθεση-Συνάντηση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος
» 2η Έκθεση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος
» 2η Έκθεση-Συνάντηση του Συλλόγου LEGO Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 6 από 7