ThebrickReview: LEGO Promo C-3PO Minifig (5002948)
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: LEGO Promo C-3PO Minifig (5002948)
Αν και δεν νομίζω να έχουμε κάνει review μόνο μια φιγούρα, και επειδή στην βράση κολλάει το σίδερο, σας παρουσιάζω την Promo έκδοση του C-3PO!
Theme: Star Wars
Minifig: C-3PO
Parts: 3
Κόστος: Δωρεάν από Public, με την αγορά συγκεκριμένων σετ.
Μιας και πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου άλλος ένας C-3PO από το σετ 75136 (Review για το συγκεκριμένο σετ, μπορείτε να βρείτε εδώ, και εδώ), θα τους κάνω αντιπαραβολή, για να δείτε την ποιότητα του συγκεκριμένου!
Ορίστε και οι φωτογραφίες:
Όπως μπορείτε να δείτε, η promo φιγούρα, έχει πολλές επιπλέον λεπτομέρειες από αυτήν του σετ 75136.
Τα μόνα μέρη που είναι ίδια και στις 2 φιγούρες, είναι το κεφάλι, καθώς και ο κορμός του σώματος!
Στα υπόλοιπα μέρη, πέρα από το χρώμα του δεξιού χεριού που είναι κόκκινο, στην εξωτερική μεριά κάθε μέρους, υπάρχουν σχεδιασμένες οι αρθρώσεις, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα και ομορφαίνει την φιγούρα!
Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ όμορφη και αναβαθμισμένη φιγούρα.
Στο Bricklink, η τρέχουσα μέση τιμή του συγκεκριμένου Polybag, είναι περίπου στα €10, αρχίζοντας από σχεδόν €6.
To Public, έχει τιμή επάνω στο σακουλάκι στα €11,98...
Μάλλον του έμειναν στόκ, και θέλουν να τα διώξουν...
Κριτική: Πολύ ωραία φιγούρα, η οποία έχει την ποιότητα που φανταζόμουν να έχει ο C-3PO στο 75136! Οι λεπτομέρειές της, κάνουν πραγματικά την διαφορά!
Design: 10/10 Αν και δεν έχω δει πως ήταν οι αρχικές φιγούρες του C-3PO που κυκλοφόρησε η LEGO από κοντά, η συγκεκριμένη, φαίνεται η ποιό πλήρης!
Τιμή / κομμάτια: 8/10 Ξέρω ότι είναι licenced φιγούρα και συλλεκτική, εξ ου και η τιμή της εκεί που είναι, αλλά για αρχή, μου φαίνεται κάπως τσιμπημένη, μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αξία που έχουν οι φιγούρες...
Σύνολο: 9/10 Η συγκεκριμένη φιγούρα, είναι πραγματικά όμορφη, κάτι το οποίο φαίνεται! Το μόνο που ξενίζει λίγο στην ουσία, είναι η τιμή, μιας και εγώ που δεν είμαι κολλημένος με την συγκεκριμένη σειρά, δεν πιστεύω να την αγόραζα σκέτη. Γενικά πάντως, πιστεύω αξίζει!
Theme: Star Wars
Minifig: C-3PO
Parts: 3
Κόστος: Δωρεάν από Public, με την αγορά συγκεκριμένων σετ.
Μιας και πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου άλλος ένας C-3PO από το σετ 75136 (Review για το συγκεκριμένο σετ, μπορείτε να βρείτε εδώ, και εδώ), θα τους κάνω αντιπαραβολή, για να δείτε την ποιότητα του συγκεκριμένου!
Ορίστε και οι φωτογραφίες:
Όπως μπορείτε να δείτε, η promo φιγούρα, έχει πολλές επιπλέον λεπτομέρειες από αυτήν του σετ 75136.
Τα μόνα μέρη που είναι ίδια και στις 2 φιγούρες, είναι το κεφάλι, καθώς και ο κορμός του σώματος!
Στα υπόλοιπα μέρη, πέρα από το χρώμα του δεξιού χεριού που είναι κόκκινο, στην εξωτερική μεριά κάθε μέρους, υπάρχουν σχεδιασμένες οι αρθρώσεις, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ την ποιότητα και ομορφαίνει την φιγούρα!
Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ όμορφη και αναβαθμισμένη φιγούρα.
Στο Bricklink, η τρέχουσα μέση τιμή του συγκεκριμένου Polybag, είναι περίπου στα €10, αρχίζοντας από σχεδόν €6.
To Public, έχει τιμή επάνω στο σακουλάκι στα €11,98...
Μάλλον του έμειναν στόκ, και θέλουν να τα διώξουν...
Κριτική: Πολύ ωραία φιγούρα, η οποία έχει την ποιότητα που φανταζόμουν να έχει ο C-3PO στο 75136! Οι λεπτομέρειές της, κάνουν πραγματικά την διαφορά!
Design: 10/10 Αν και δεν έχω δει πως ήταν οι αρχικές φιγούρες του C-3PO που κυκλοφόρησε η LEGO από κοντά, η συγκεκριμένη, φαίνεται η ποιό πλήρης!
Τιμή / κομμάτια: 8/10 Ξέρω ότι είναι licenced φιγούρα και συλλεκτική, εξ ου και η τιμή της εκεί που είναι, αλλά για αρχή, μου φαίνεται κάπως τσιμπημένη, μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αξία που έχουν οι φιγούρες...
Σύνολο: 9/10 Η συγκεκριμένη φιγούρα, είναι πραγματικά όμορφη, κάτι το οποίο φαίνεται! Το μόνο που ξενίζει λίγο στην ουσία, είναι η τιμή, μιας και εγώ που δεν είμαι κολλημένος με την συγκεκριμένη σειρά, δεν πιστεύω να την αγόραζα σκέτη. Γενικά πάντως, πιστεύω αξίζει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 1/4/2016, 18:00, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: ThebrickReview: LEGO Promo C-3PO Minifig (5002948)
Σ' ευχαριστούμε για το review φίλε Patgeo, έχεις βελτιώσει κατά πολύ τις φωτογραφίες σου και το οπτικό αποτέλεσμα είναι πιο ευχάριστο, εύγε!Για τους λάτρεις των Star Wars η φιγούρα είναι must... Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που τα Public την έδιναν δωρεάν με την αγορά κάποιως σετς... Μακάρι να το κάνει και με άλλα polybags στο μέλλον γιατί είναι δελεαστικό!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σ' ευχαριστώ πολύ Μάνο! Η φιγούρα, όντως αξίζει πάντως!
Όσον αφορά τις φωτογραφίες, παρόλο που πλέον έχω μόνο το κινητό μου, προσπαθώ να τις βγάζω όσο καλύτερα μπορώ, για να υπάρχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, και να τις ευχαριστιέστε και εσείς!
Όσον αφορά τις φωτογραφίες, παρόλο που πλέον έχω μόνο το κινητό μου, προσπαθώ να τις βγάζω όσο καλύτερα μπορώ, για να υπάρχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, και να τις ευχαριστιέστε και εσείς!
Patgeo- Administrator
Ευχαριστούμε για το review Γιώργο. Όντως με το κόκκινο χέρι έχει φάση ο C-3PO
Τον έχω και εγώ αλλά προς το παρόν δεν τον έχω ανοίξει...
Μία παρατήρηση σχετικά με τις φωτογραφίες. Πιθανόν μπαίνεις με το σώμα σου μπροστά στα φώτα του δωματίου με αποτέλεσμα να σκιάζεις πολύ το LEGO, προσπάθησε να μην κρύβεις τις πηγές του φωτός.
Keep it up
Τον έχω και εγώ αλλά προς το παρόν δεν τον έχω ανοίξει...
Μία παρατήρηση σχετικά με τις φωτογραφίες. Πιθανόν μπαίνεις με το σώμα σου μπροστά στα φώτα του δωματίου με αποτέλεσμα να σκιάζεις πολύ το LEGO, προσπάθησε να μην κρύβεις τις πηγές του φωτός.
Keep it up
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Δυστυχώς με τον φωτισμό είχα ένα θεματάκι. Έπρεπε να κάνω λίγη σκιά γιατί έμπαινε ο ήλιος από έξω και γυαλίζαν. Την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα!
Patgeo- Administrator
Εφόσον δεν χρησιμοποιείς flash θα πρέπει να βρεις ένα αρκετα (ομοιόμορφα) φωτισμένο μέρος και να βγάζεις εκεί φωτογραφίες στο οποίο δεν θα υπάρχουν έντονες λάμψεις αν δεν το χτυπάει απευθείας ο ήλιος.
Ακόμα και να δυσκολεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή με το οποίο θα μπορείς να πειράξεις τα επίπεδα φωτισμού της εικόνας και να τα διορθώσεις.
Ακόμα και να δυσκολεύεσαι μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή με το οποίο θα μπορείς να πειράξεις τα επίπεδα φωτισμού της εικόνας και να τα διορθώσεις.
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Μήπως θα μπορούσες να προτείνεις και κάποιο πρόγραμμα μιας και έχω μαύρα μεσάνυχτα με το συγκεκριμένο θέμα? Ξέρω ότι δεν είναι η κατάλληλη ενότητα για να το ρωτάω, αλλά ας όψεται...
Patgeo- Administrator
photoshop, lightroom είναι μερικά από αυτά. Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο ελαφριά προγράμματα για μια απλή ρύθμιση στον φωτισμό όπως αν θυμάμαι παλια είχα το acdsee.
Συνήθως έχουν μπάρες ρύθμισης του φωτισμού και μπορείς να την πειράξεις για να το φέρεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συνήθως έχουν μπάρες ρύθμισης του φωτισμού και μπορείς να την πειράξεις για να το φέρεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
ευχαριστουμε για το review, η φιγουρα ειναι Must εχω ψηθει πολυ και θα παω αυριο στα public να ψαχτω! Βεβαια σταρακιας δεν ειμαι και ουτε θα μπω στην διαδικασια γιατι ολα τα σετ ειναι πανακριβα! Επισης ειδα οτι σε σαιτ που πουλανε λεγκο σταρ στην ελλαδα τα μικρα σετ που κανει προμοσιον την φιγουρα το public , τα εχουν 2 -3 ευρω ποιο κατω απο τα public , αρα το λογικο ειναι να προτιμησω και το Polybag μαζι
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ευχαριστούμε πολύ για το βίντεο Γιώργο!
Σχετικά με το δώρο, όντως, ούτε εγώ θυμάμαι να πήρε το μάτι μου ξανά κάτι τέτοιο. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι την συγκεκριμένη πρωτοβουλία!
Σχετικά με το δώρο, όντως, ούτε εγώ θυμάμαι να πήρε το μάτι μου ξανά κάτι τέτοιο. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι την συγκεκριμένη πρωτοβουλία!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview: LEGO 41558 - Mixadel
» ThebrickReview: LEGO 76022 X-Men vs. The Sentinel
» ThebrickReview: LEGO 41523 - Hoogi
» ThebrickReview:LEGO 75059-1 UCS Sandcrawler
» ThebrickReview: LEGO 76022 X-Men vs. The Sentinel