ThebrickReview: LEGO 70335 Ultimate Lavaria
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: LEGO 70335 Ultimate Lavaria
Ακολουθεί το πρώτο Nexo review μου
Πολλοί τα σιχαίνονται... άλλοι δεν θέλουν καν να τα βλέπουν... εγώ τα βλέπω σαν parts και μερικά σετάκια μου αρέσουν...
Εκτός των "normal" sets στην σειρά nexo υπάρχουν και κάποια mini set που σχετίζονται με ήρωες μαζί με το μικρό τους οπλοστάσιο.
Πιο πολύ μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο Ultimate Lavaria για τα χρήσιμα κομμάτια του ως προς εμένα, έτσι και τον αγόρασα.
Theme:Nexo Knights
Set:Ultimate Lavaria 70335-1
Parts:60
Figures:1
Κόστος:10 ευρώ
bricklink
Έφτασε και ο Rambi για να κάνει το review...
Γεια χαρά..!
Ωραίο κουτάκι... για να δούμε τί έχει μέσα...
Περιεχόμενα του set
Όλα τα κομμάτια
Κομμάτια τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Για να ξεκινήσουμε...
Τί είναι αυτά..? Πριόνια?
Ωραίο αυτό το διαφανές κομμάτι... και τα φτερά...
Για κάτσε να το κεντράρω...
Για να φτιάξουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια...
Σαν να με ζέστανε αυτό το κομμάτι...
Πφφφ... ίδρωσα...
Wow... ωραία και λειτουργική βαλλίστρα!! Πετάει round 1x1 plates με πολύ δύναμη!
Φίδια... μπλιαχ... όλα τα περίεργα κομμάτια σε αυτό το σετ είναι...
Έτοιμο και το σετ!! Τελείωσε γρήγορα και ευχάριστα
Εναλλακτικές μορφές του Ultimate Lavaria
Στο σετ υπάρχουν και spare legs για να μπορείς να φτιάξεις και την normal φιγούρα του Lavaria
Μπροστινή μεριά
Πίσω μεριά
Περισσευούμενα κομμάτια
Κριτική:
Φτηνό σετάκι/φιγούρα με αρκετά χρήσιμα κομμάτια όπως τα μαύρα φτερά, οι ασπίδες και τα πόδια-πριόνια.
Design:9/10 Αρκετά πετυχημένο σχέδιο με τα απαραίτητα αξεσουάρ κακίας που χρειάζεται ένας κακός μάγος.
Τιμή/κομμάτια: 9/10 Καλό value for money για τα 10 ευρώ που κοστίζει.
Playability:10/10 Η φιγούρα παίρνει πολλές μορφές και η λειτουργική βαλλίστρα είναι πολύ ωραία και χτυπάει με δύναμη!
Κατασκευή:9/10 Σύντομη και σχετικά απλή κατασκευή με αρκετό ενδιαφέρον!
Σύνολο:9,25/10 Ένα σετάκι με αρκετά χρήσιμα parts για κάποιον που ασχολείται με medieval/fantasy κατασκευές. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την αγορά του.
Πολλοί τα σιχαίνονται... άλλοι δεν θέλουν καν να τα βλέπουν... εγώ τα βλέπω σαν parts και μερικά σετάκια μου αρέσουν...
Εκτός των "normal" sets στην σειρά nexo υπάρχουν και κάποια mini set που σχετίζονται με ήρωες μαζί με το μικρό τους οπλοστάσιο.
Πιο πολύ μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο Ultimate Lavaria για τα χρήσιμα κομμάτια του ως προς εμένα, έτσι και τον αγόρασα.
Theme:Nexo Knights
Set:Ultimate Lavaria 70335-1
Parts:60
Figures:1
Κόστος:10 ευρώ
bricklink
Έφτασε και ο Rambi για να κάνει το review...
Γεια χαρά..!
Ωραίο κουτάκι... για να δούμε τί έχει μέσα...
Περιεχόμενα του set
Όλα τα κομμάτια
Κομμάτια τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Για να ξεκινήσουμε...
Τί είναι αυτά..? Πριόνια?
Ωραίο αυτό το διαφανές κομμάτι... και τα φτερά...
Για κάτσε να το κεντράρω...
Για να φτιάξουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια...
Σαν να με ζέστανε αυτό το κομμάτι...
Πφφφ... ίδρωσα...
Wow... ωραία και λειτουργική βαλλίστρα!! Πετάει round 1x1 plates με πολύ δύναμη!
Φίδια... μπλιαχ... όλα τα περίεργα κομμάτια σε αυτό το σετ είναι...
Έτοιμο και το σετ!! Τελείωσε γρήγορα και ευχάριστα
Εναλλακτικές μορφές του Ultimate Lavaria
Στο σετ υπάρχουν και spare legs για να μπορείς να φτιάξεις και την normal φιγούρα του Lavaria
Μπροστινή μεριά
Πίσω μεριά
Περισσευούμενα κομμάτια
Κριτική:
Φτηνό σετάκι/φιγούρα με αρκετά χρήσιμα κομμάτια όπως τα μαύρα φτερά, οι ασπίδες και τα πόδια-πριόνια.
Design:9/10 Αρκετά πετυχημένο σχέδιο με τα απαραίτητα αξεσουάρ κακίας που χρειάζεται ένας κακός μάγος.
Τιμή/κομμάτια: 9/10 Καλό value for money για τα 10 ευρώ που κοστίζει.
Playability:10/10 Η φιγούρα παίρνει πολλές μορφές και η λειτουργική βαλλίστρα είναι πολύ ωραία και χτυπάει με δύναμη!
Κατασκευή:9/10 Σύντομη και σχετικά απλή κατασκευή με αρκετό ενδιαφέρον!
Σύνολο:9,25/10 Ένα σετάκι με αρκετά χρήσιμα parts για κάποιον που ασχολείται με medieval/fantasy κατασκευές. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την αγορά του.
Απ: ThebrickReview: LEGO 70335 Ultimate Lavaria
Πολύ ωραία (και πάλι) η παρουσίαση Γιώργο.
Πράγματι έχει κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά... NEXO
Πράγματι έχει κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια αλλά... NEXO
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Ευχαριστούμε για το χαριτωμένο Review Γιώργο!
Για τα Nexo Knights τα έχουμε ξαναπεί... Σίγουρα οι λάτρεις της σειράς θα απολαύσουν και σετάκια σαν αυτό εκτός από τα regular sets! Ωραία συσκευασία και μου άρεσε που στις οδηγίες παρουσίαζε αναλυτικά όλες τις φιγούρες της σειράς! Μου άρεσε επίσης πολύ που είχε και spare πόδια σε περίπτωση που θέλεις να έχεις τη φιγούρα ολοκληρωμένη! Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο το χέρι μου να πάρω ένα παρόμοιο σετάκι, έτσι για την ιστορία...!
Για τα Nexo Knights τα έχουμε ξαναπεί... Σίγουρα οι λάτρεις της σειράς θα απολαύσουν και σετάκια σαν αυτό εκτός από τα regular sets! Ωραία συσκευασία και μου άρεσε που στις οδηγίες παρουσίαζε αναλυτικά όλες τις φιγούρες της σειράς! Μου άρεσε επίσης πολύ που είχε και spare πόδια σε περίπτωση που θέλεις να έχεις τη φιγούρα ολοκληρωμένη! Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο το χέρι μου να πάρω ένα παρόμοιο σετάκι, έτσι για την ιστορία...!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σ' ευχαριστούμε Γιωργο για την παρουσίαση του σετ. Πολύ καλή δουλειά, ως συνήθως!
Μου άρεσε η φιρούρα, η οποία θα μπορούσε κάλιστα να ήταν θυλικός Darth Mole, αν υπήρχε στο σύμπαν του Star Wars!
Γιώργο, πέθανα στα γέλια μόλις το διάβασα!
Δυστυχώς όμως, και εγώ κάπου εκεί κυμαίνομαι, μιας και μου άρεσαν αρκετά τα συγκεκριμένα κομμάτια που ανέφερες.
Βέβαια, και η άποψη του Γιώργου ότι τα βλέπει ποιό πολύ σαν κομμάτια και όχι σαν σετ με βρίσκει σύμφωνο!
Σαν σετ βέβαια, υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα, αλλά δεν ξέρω αν θα αγόραζα κάτι.
Μου άρεσε η φιρούρα, η οποία θα μπορούσε κάλιστα να ήταν θυλικός Darth Mole, αν υπήρχε στο σύμπαν του Star Wars!
Mpyromaxos έγραψε:Ωραίο review.. πανάχρηστο σετάκι για εμένα προσωπικά!
Αν εξαιρέσεις την κουκούλα και τα φίδια.. όλα τα άλλα άχρηστα τελείως μου φαίνονται!
Γιώργο, πέθανα στα γέλια μόλις το διάβασα!
Δυστυχώς όμως, και εγώ κάπου εκεί κυμαίνομαι, μιας και μου άρεσαν αρκετά τα συγκεκριμένα κομμάτια που ανέφερες.
Βέβαια, και η άποψη του Γιώργου ότι τα βλέπει ποιό πολύ σαν κομμάτια και όχι σαν σετ με βρίσκει σύμφωνο!
Σαν σετ βέβαια, υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα, αλλά δεν ξέρω αν θα αγόραζα κάτι.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ρε παίδες, είναι Η Lavaria (Θηλυκή, τύπου Succubus), όχι Ο Lavaria! Χεχεχε! Αυτό το σετάκι και ένα άλλο μόνο (http://brickset.com/sets/70334-1/Ultimate-Beast-Master) από αυτού του στυλ αξίζει νομίζω.
Idomeneas- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 12
Παρόμοια θέματα
» ThebrickReview: 70333 NexoNight Ultimate Robin
» ThebrickReview: LEGO 70331 Ultimate Macy
» ThebrickReview: LEGO 70332 Ultimate Aaron
» ThebrickReview: 70332 Ultimate Aaron
» ThebrickReview: LEGO 70332 Ultimate Aaron
» ThebrickReview: 70332 Ultimate Aaron