Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 5 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 5 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
Καλή επιτυχία στην πώληση Μάκη! Καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται αυτή την περίοδο.
Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις και δικό σου νήμα με πώληση γιατί μπορεί να χαθεί το post αυτό και να μην το προσέξουν αρκετοί.
Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις και δικό σου νήμα με πώληση γιατί μπορεί να χαθεί το post αυτό και να μην το προσέξουν αρκετοί.
zeg έγραψε:Μερικα σετ καταλαβαινω οτι ειναι επενδυση κατι σαν το χρυσο οσο τa κρατας μεγαλωνει η αξια τους,κατα τα αλλα οι λογαριασμοι δεν μπορουν να πληρωθουν σε lego δυστιχως για αυτο και αποφασισα να το πουλήσω.Αν καποιος φιλος το θελει απο θεσσαλονικη να του το δωσω χερι με χερι να μην μπλεκω με paypal και ebay θα το παρει με 150 ευρω..
Το θέλω εγώ φίλε Μάκη. Είμαι από Αθήνα. Στείλε μου σε pm τα στοιχεία του λογαριασμού της τραπέζας σου και θα σου στείλω άμεσα τα 150€ + 1,5€ που είναι τα μεταφορικά.
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Mpyromaxos έγραψε:Αν και δε με τρελαίνει σαν σετ..
Βγήκε προσφορά εβδομάδας..
http://www.e-shop.gr/lego-75104-star-wars-kylo-ren-s-command-shuttle-p-EPI.04205
Γιώργο και πάλι είναι πανάκριβο. Σπάνια το e-shop βγάζει πραγματικά προσφορές σε lego...
collector έγραψε:Mpyromaxos έγραψε:Αν και δε με τρελαίνει σαν σετ..
Βγήκε προσφορά εβδομάδας..
http://www.e-shop.gr/lego-75104-star-wars-kylo-ren-s-command-shuttle-p-EPI.04205
Γιώργο και πάλι είναι πανάκριβο. Σπάνια το e-shop βγάζει πραγματικά προσφορές σε lego...
Δεν είναι πανάκριβο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εγω το έχω 114+1,5 μεταφορικά.
Lego UCS Millennium Falcon 10179 First Edition (Sealed) £4595
Collection Only Braintree, Essex
Collection Only Braintree, Essex
Τζάμπα δεν λες τίποτα Γιώργο...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αυτά είναι...!
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Στο america αγοράζουν από το Walmart, 15$ το avengers tower...
Φαντάσου ότι με τα 15$ το walmart έχει και κέρδος
collector έγραψε:Gunman έγραψε:Στο america αγοράζουν από το Walmart, 15$ το avengers tower...
Φαντάσου ότι με τα 15$ το walmart έχει και κέρδος
Πιστεύεις πραγματικά ότι με 15$ έχει κέρδος.....???
Εντάξει να γκρινιάζουμε ότι αλλού υπάρχουν φτηνότερα Lego αλλά να μην είμαστε και υπερβολικοί.
BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
AndyPanas έγραψε:
Εντάξει να γκρινιάζουμε ότι αλλού υπάρχουν φτηνότερα Lego αλλά να μην είμαστε και υπερβολικοί.
Δεν ξέρω αλλά μου είναι δύσκολο να πιστεψω ότι ένα μαγαζί αυτού του μεγέθους πουλάει με χασούρα
collector έγραψε:AndyPanas έγραψε:
Δεν ξέρω αλλά μου είναι δύσκολο να πιστεψω ότι ένα μαγαζί αυτού του μεγέθους πουλάει με χασούρα
Αυτή είναι η συνήθης πρακτική ειδικά των μαγαζιών αυτού του μεγέθους. Και αυτό βέβαια εκμεταλευόμαστε οι αγοραστές.
Αν έχει 200 κομμάτια που του πιάνουν τον χώρο και δεν κινούνται όσο άλλα ή θέλουν να κάνουν "χώρο" για τα νέα τους συμφέρει περισσότερο να το ξεπουλήσουν παρά να το κρατάνε. Και αυτό ισχύει όχι μόνο σε αυτά τα προϊόντα αλλά σε κάθε προϊόν σε αυτά τα "μεγάλα" καταστήματα.
Το ότι οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι έμποροι δουλεύουν με 500% κέρδος.
BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
AndyPanas έγραψε:
Αυτή είναι η συνήθης πρακτική ειδικά των μαγαζιών αυτού του μεγέθους. Και αυτό βέβαια εκμεταλευόμαστε οι αγοραστές.
Αν έχει 200 κομμάτια που του πιάνουν τον χώρο και δεν κινούνται όσο άλλα ή θέλουν να κάνουν "χώρο" για τα νέα τους συμφέρει περισσότερο να το ξεπουλήσουν παρά να το κρατάνε. Και αυτό ισχύει όχι μόνο σε αυτά τα προϊόντα αλλά σε κάθε προϊόν σε αυτά τα "μεγάλα" καταστήματα.
Το ότι οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι έμποροι δουλεύουν με 500% κέρδος.
Στο παιχνίδι τρελά ποσοστά κέρδους σίγουρα δεν υπάρχουν αλλά οπωσδήποτε τα μεγάλα μαγαζιά αγοράζουν σε πολύ διαφορετικές τιμές από ότι οι μικρότεροι.
Πάντως ζω για να δω το Μουστάκα να ρίχνει σοβαρά τις τιμές του επειδή θέλει να κάνει χώρο στα ράφια του...
Έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου πιστεύω...!
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου πιστεύω...!
Ευτυχώς, γι'αυτό το είπα
στην ελλαδα προσπαθουν απο 2 πωλησεις να βγαλουν τα εξοδα του μαγαζιου για μια βδομαδα, αυτο δεν γινεται, ο κοσμος δεν τους πηρε χαμπαρι γιατι ειχε χοντρη μισθωδοσια τα προιγουμενα χρονια , τωρα με το δντ τα πραγματα εγιναν σαφως καλυτερα για τον εγγεφαλο του καταναλωτη (ψαχνεται, αρα υπαρχει ,αρα τα μαγαζια για να μην κλεισουν θα ριξουν τις τιμες ), περιμενω με αγωνια να κορυφωθει η κριση για να τελειωσει επιτελους το πανηγυρακι των 37 μεσαζοντων ωστε το αγαθο να παει απο τον παραγωγο στον καταναλωτη!
Συγνωμη για την βιαιη εισβολη των σκεπτικων μου αλλα πρωτον εννοειτε οτι δεν συμφωνουν ολοι μαζι μου και δευτερον παντα θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις και τα χλωρα που θα καιγονται με τα ξερα! Αμην
Συγνωμη για την βιαιη εισβολη των σκεπτικων μου αλλα πρωτον εννοειτε οτι δεν συμφωνουν ολοι μαζι μου και δευτερον παντα θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις και τα χλωρα που θα καιγονται με τα ξερα! Αμην
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman έγραψε:στην ελλαδα προσπαθουν απο 2 πωλησεις να βγαλουν τα εξοδα του μαγαζιου για μια βδομαδα, αυτο δεν γινεται, ο κοσμος δεν τους πηρε χαμπαρι γιατι ειχε χοντρη μισθωδοσια τα προιγουμενα χρονια , τωρα με το δντ τα πραγματα εγιναν σαφως καλυτερα για τον εγγεφαλο του καταναλωτη (ψαχνεται, αρα υπαρχει ,αρα τα μαγαζια για να μην κλεισουν θα ριξουν τις τιμες ), περιμενω με αγωνια να κορυφωθει η κριση για να τελειωσει επιτελους το πανηγυρακι των 37 μεσαζοντων ωστε το αγαθο να παει απο τον παραγωγο στον καταναλωτη!
Εδώ για πιο σοβαρά πράγματα δεν έγινε αυτό, όπως το φαγητό στα σούπερ μάρκετ.
Η μαμά Lego είχε αύξηση εσόδων 25% το 2015. Για ποιό λόγο να κατεβάσει τις τιμές της; Δεν υπάρχει κανένανας λόγος... Τα Lego ήταν και είναι παιχνίδι πολυτελείας. Ας το παραδεχτούμε ότι το χόμπυ μας είναι ακριβό... Από κει και πέρα ο καθένας από μας ψάνχεται για καλύτερες τιμές και τι τον συμφέρει για να μπορεί να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα bricks/sets ανάλογα με το budget που διαθέτει ανά μήνα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται για σετάκια των StarWars, αλλά το Public αυτό το διάστημα (και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων), για την παραγγελία κάθε ενός από τα σετ που βρίσκονται εδώ, δίνει δώρο έναν συλλεκτικό C-3PO:
Patgeo- Administrator
Σελίδα 5 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 5 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης