Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 7 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Αυτή την σειρά θα αξίζει να την "συλλέξεις" όλη... όχι σαν τα minifigs κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν αβέρτα....
Σίγουρα είναι από τα θέματα που αν ξεκινήσεις να συλλέγεις, θα πρέπει να το φτάσεις μέχρι τέλους!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Gunman έγραψε:Απ'ότι φαίνεται σύμφωνα με ένα φυλλάδιο που κυκλοφορεί στο Internet, κατά τον Απρίλη του 2016 θα έχουμε τα angry Birds sets 75821 μέχρι 75826 και φιγούρες Disney Collectibles....
Αυτή είναι η εικόνα που αναφέρεσαι Γιώργο?
Περισσότερα, εδώ.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
shop.lego.com/en-US/Firehouse-Headquarters-75827
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αρκετά γεμάτο σετάκι τελικά!
Patgeo- Administrator
Το μόνο που μου αρέσει είναι οι πολλές λεπτομέρειες στο εσωτερικό! Κατά τ' άλλα με αφήνει αδιάφορο το συγκεκριμένο (ευτυχώς)...Νομίζω δε θα σπαταλούσα ποτέ τόσο χρήμα για ένα μόνο σετ!
Manos_R- Administrator
απλο φαινεται ειναι η αληθεια! Ενταξει εχει τουβλακι επανω του αλλα το και το tower εχει αλλα κανει ποιο μπουγιο
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Manos_R έγραψε:Το μόνο που μου αρέσει είναι οι πολλές λεπτομέρειες στο εσωτερικό! Κατά τ' άλλα με αφήνει αδιάφορο το συγκεκριμένο (ευτυχώς)...Νομίζω δε θα σπαταλούσα ποτέ τόσο χρήμα για ένα μόνο σετ!
Προς το παρόν (γιατί ποτέ δεν ξέρεις...) συμφωνώ απόλυτα!
Patgeo- Administrator
Όχι Γιώργο, μου αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα... Κι αν δε μου κάνει κλικ απ'την αρχή ένα σετ, δεν... Αλλά και κλικ να μου έκανε το συγκεκριμένο, δε θα έσκαγα 350 ευρώ για ένα μόνο σετ... Εννοείται ότι προτιμώ με τα ίδια χρήματα να αγοράσω 2-3 σετς για την επέκταση της πόλης μου!
Manos_R- Administrator
Κατάλαβα πως το εννοούσες! Το προς το παρόν, πήγαινε στο ότι δεν θα ξόδευα 350 ευρώ για ένα μόνο σετ...
Και εγώ πάντως, τις ίδιας άποψης είμαι, τα ίδια χρήματα, για περισσότερα, εκτός αν τύχει κάτι πολύ ουάου, οπότε μετά από πολύ σκέψη, μπορεί και να τα δώσω. Προς το παρόν πάντως, το μόνο μέρος που θα ξοδέψω τόσα χρήματα, είναι το MOC μου, για να τελειώνει και κάποια στιγμή, χωρίς να αποκλείω φυσικά και την αγορά κάποιου σετ.
Και εγώ πάντως, τις ίδιας άποψης είμαι, τα ίδια χρήματα, για περισσότερα, εκτός αν τύχει κάτι πολύ ουάου, οπότε μετά από πολύ σκέψη, μπορεί και να τα δώσω. Προς το παρόν πάντως, το μόνο μέρος που θα ξοδέψω τόσα χρήματα, είναι το MOC μου, για να τελειώνει και κάποια στιγμή, χωρίς να αποκλείω φυσικά και την αγορά κάποιου σετ.
Patgeo- Administrator
Α οκ εγώ το πήρα λάθος αυτό που έγραψες... Νόμιζα ότι εννοούσες ότι στο μέλλον μπορεί και να μου άρεσε τελικά το συγκεκριμένο σετ! my mistake!
Ναι ρε φίλε στο moc σου που είναι μοναδικό και τόσο ιδιαίτερο αξίζει να ρίξεις ένα αξιόλογο budget μέχρι να το ολοκληρώσεις!
Ναι ρε φίλε στο moc σου που είναι μοναδικό και τόσο ιδιαίτερο αξίζει να ρίξεις ένα αξιόλογο budget μέχρι να το ολοκληρώσεις!
Manos_R- Administrator
Κανένα πρόβλημα! Όσον αφορά το MOC, με τόσα που έχω δώσει ήδη, αυτά που υπολείπονται (εκ πρώτης όψεως), είναι σχετικά λίγα. Θα εξαρτηθεί βέβαια από την λεπτομέρεια που θα θελήσω να ενσωματώσω...
Patgeo- Administrator
Αξίζει τον κόπο όμως!
Manos_R- Administrator
Πέρα για πέρα!
Το αίσθημα που νιώθεις μετά από την ολοκλήρωση κάθε MOC, είναι πανέμορφο. Πόσο μάλλον μετά από την ολοκλήρωση ενός MOC τέτοιου μεγέθους!
Το αίσθημα που νιώθεις μετά από την ολοκλήρωση κάθε MOC, είναι πανέμορφο. Πόσο μάλλον μετά από την ολοκλήρωση ενός MOC τέτοιου μεγέθους!
Patgeo- Administrator
Κακά τα ψέματα, έχουν κάνει πολύ ωραίες λεπτομέρειες!
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Κακά τα ψέματα, έχουν κάνει πολύ ωραίες λεπτομέρειες!
Πραγματικά Patgeo.
Έτσι είναι τα ωραία σετ. Μεγάλα και με πολλά κομμάτια για να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Προσωπικά είμαι πολύ υπέρ των μεγάλων σετ.
Το κακό βέβαια είναι η τιμή. Δε μπορούμε όμως να τα έχουμε όλα
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Έτσι ακριβώς collector έχουν τα πράγματα! Για να δούμε!
Patgeo- Administrator
Red Κομμάτια έχει τελικά ή dark red???
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβγαζε τόσο μεγάλα σετ σε αυτή την κατηγορία η LEGO... bravo μεν... πολλά λεφτά δε αν δεν πρόκειται να "παίξεις" με αυτό το σετ.
Δεν είναι σαν τα ucs που και να κάθονται, χαίρεσαι να τα βλέπεις... αυτό το σετ είναι για παιχνίδι κυρίως μιας και ανοίγει κιόλας..
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβγαζε τόσο μεγάλα σετ σε αυτή την κατηγορία η LEGO... bravo μεν... πολλά λεφτά δε αν δεν πρόκειται να "παίξεις" με αυτό το σετ.
Δεν είναι σαν τα ucs που και να κάθονται, χαίρεσαι να τα βλέπεις... αυτό το σετ είναι για παιχνίδι κυρίως μιας και ανοίγει κιόλας..
Εμένα πάντως παίδες dark red μου φαίνονται! Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει και κάτι άλλο για το επερχόμενο modular building, την τράπεζα. Ενώ στην φωτογραφία του κουτιού τη δείχνει με άσπρα τουβλάκια, στο legoshop.com που δείχνει την κατασκευή συναρμολογημένη, τη δείχνει με μπεζ τουβλάκια κι όχι άσπρα... Τι τελικά να ισχύει;
Manos_R- Administrator
Έχω την αίσθηση ότι θα σπάσουν ταμεία οι συγκεκριμένες σειρές!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 7 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης