[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop"
Σελίδα 2 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: [BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop"
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα Τips Γιώργο! Σιγά σιγά, πιστεύω θα βελτιωθώ!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Πολύ ωραίο το moc σου Γιώργο!
Μου άρεσε πολύ ο μηχανισμός που έβαλες..
Το υπόγειο πολύ έξυπνο και ο τρόπος που ανοίγει η στέγη και ο πλαινός τοίχος!
Και για μενα το πιο σημαντικό απ' όλα είναι οτι με λίγα και απλά τουβλάκια έφτιαξες μια τόσο όμορφη κατασκευή,η οποία σε κάνει να κοιτας ξανα και ξανα τις φωτογραφίες(απ'όποια γωνία και αν είναι τραβηγμένες
)
Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό...
Μου άρεσε πολύ ο μηχανισμός που έβαλες..
Το υπόγειο πολύ έξυπνο και ο τρόπος που ανοίγει η στέγη και ο πλαινός τοίχος!
Και για μενα το πιο σημαντικό απ' όλα είναι οτι με λίγα και απλά τουβλάκια έφτιαξες μια τόσο όμορφη κατασκευή,η οποία σε κάνει να κοιτας ξανα και ξανα τις φωτογραφίες(απ'όποια γωνία και αν είναι τραβηγμένες

Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό...
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία για τα καλά σου λόγια! Να'σαι καλά!

Patgeo- Administrator
Ρε συ Γιώργο, ξέρεις τι έπαθα; Είδα κατευθείαν τις φωτογραφίες όταν τις ανέβασες, πριν μπουν αυτές με το μηχανισμό, γι' αυτό δεν το σχολίασα στο πρώτο post μου. Εννοείται ότι ο μηχανισμός είναι από τα πιο ωραία σημεία του moc. Και πάλι καλή επιτυχία!!! ![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 2334673481](/users/3515/22/29/01/smiles/2334673481.gif)
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 2334673481](/users/3515/22/29/01/smiles/2334673481.gif)
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Καλύτερα βάλε τις φωτογραφίες στο πρώτο σου post @Patgeo αλλιώς είναι χαμένες μέσα στο νήμα.

Όκ Γιώργο, θα το κάνω αν είναι! Ευχαριστώ!
Patgeo- Administrator
Αν θέλεις εννοείται ρε συ.. για σένα το λέω να μην φαίνεται το moc οτι είναι το wip 

Ναι, το είχα σκεφτεί και εγώ, και γι'αυτό έβαλα Link στο 1ο ποστ. Θα ανεβάσω αν είναι την τελική φωτογραφία επάνω, και θα αφήσω το λινκ. Θα το φτιάξω κάπως!
Patgeo- Administrator
Πολυ καλη δουλεια μπραβο.
Η ιδεα σου ολα τα λεφτα και το οτι προσθεσες το υπογειο και τον μηχανισμο για την γραμμη παραγωγης δινει το κατι παραπανω στο κονσεπτ σου.
Επισης μ αρεσε το πως ανοιγει το εργαστηριο σου και μπορουμε να δουμε τα παντα στο εσωτερικο του. Φοβερες λεπτομεριες.
Καλη επιτυχια.
Η ιδεα σου ολα τα λεφτα και το οτι προσθεσες το υπογειο και τον μηχανισμο για την γραμμη παραγωγης δινει το κατι παραπανω στο κονσεπτ σου.
Επισης μ αρεσε το πως ανοιγει το εργαστηριο σου και μπορουμε να δουμε τα παντα στο εσωτερικο του. Φοβερες λεπτομεριες.
Καλη επιτυχια.

onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο, να'σαι καλά!
Γενικά, από μικρός που ήμουν, μου αρέσαν πολύ αυτές οι καταπακτές, και το να μπορείς να παίξεις πραγματικά με τα LEGO σου, και έτσι το αποτύπωσα και στο συγκεκριμένο MOC!
Σχετικά με τα power functions, τα περισσότερα μοντέλα που είχα όταν ήμουν μικρός, ήταν technic, και έτσι με τον καιρό λάτρεψα τα γρανάζια και τους μηχανισμούς! Έχω κάνει αρκετές τρελές κατασκευές όλα αυτά τα χρόνια, και μιας και τώρα έκανα το εργαστήριο του Αγίου Βασίλη, θα ήταν κρίμα να μην υπάρχει μια γραμμή παραγωγής!
Γενικά, από μικρός που ήμουν, μου αρέσαν πολύ αυτές οι καταπακτές, και το να μπορείς να παίξεις πραγματικά με τα LEGO σου, και έτσι το αποτύπωσα και στο συγκεκριμένο MOC!

Σχετικά με τα power functions, τα περισσότερα μοντέλα που είχα όταν ήμουν μικρός, ήταν technic, και έτσι με τον καιρό λάτρεψα τα γρανάζια και τους μηχανισμούς! Έχω κάνει αρκετές τρελές κατασκευές όλα αυτά τα χρόνια, και μιας και τώρα έκανα το εργαστήριο του Αγίου Βασίλη, θα ήταν κρίμα να μην υπάρχει μια γραμμή παραγωγής!

Patgeo- Administrator
Bump ![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 394645038](/users/3515/22/29/01/smiles/394645038.gif)
Στο τέλος του 1ου ποστ, προστέθηκε νέο βίντεο-storyline!!!
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 394645038](/users/3515/22/29/01/smiles/394645038.gif)
Στο τέλος του 1ου ποστ, προστέθηκε νέο βίντεο-storyline!!!

Patgeo- Administrator
Για άλλη μια φορά χαμογελάω κοιτώντας το Santa's workshop!
Παρα πολύ ωραίο! Και ήθελα να σου πω οτι δεν έβαλες μουσική στο βιντεάκι που μας παρουσίαζες το μηχανισμό,αλλά νόμιζα οτι το έκανες για να εστιάσεις εκεί!! Τώρα όμως όχι μόνο μουσική,αλλά το εξέλιξες πολύ ωραία Γιώργο!!
Μου άρεσε πολύ ο Αι-Βασίλης που έγινε έξαλλος και κυνηγάει το αφεντικό!![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 642104944](/users/3515/22/29/01/smiles/642104944.gif)
To be continued..
We are waiting for part 2!
Παρα πολύ ωραίο! Και ήθελα να σου πω οτι δεν έβαλες μουσική στο βιντεάκι που μας παρουσίαζες το μηχανισμό,αλλά νόμιζα οτι το έκανες για να εστιάσεις εκεί!! Τώρα όμως όχι μόνο μουσική,αλλά το εξέλιξες πολύ ωραία Γιώργο!!
Μου άρεσε πολύ ο Αι-Βασίλης που έγινε έξαλλος και κυνηγάει το αφεντικό!
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 642104944](/users/3515/22/29/01/smiles/642104944.gif)
To be continued..
We are waiting for part 2!

maria- Επίλεκτος τοξότης
Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!
Για τον μηχανισμό, έτσι όπως το σκέφτηκες είναι! Σκέφτηκα να βάλω ήχο για να μην ακούγονται τα γρανάζια, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα! Τουλάχιστον, σας "αποζημίωσα" τώρα!
Το part2, πιστεύω θα είναι έτοιμο την κατάλληλη στιγμή!
Για τον μηχανισμό, έτσι όπως το σκέφτηκες είναι! Σκέφτηκα να βάλω ήχο για να μην ακούγονται τα γρανάζια, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα! Τουλάχιστον, σας "αποζημίωσα" τώρα!

Το part2, πιστεύω θα είναι έτοιμο την κατάλληλη στιγμή!

Patgeo- Administrator
Έτοιμο και το 2ο μέρος του βίντεο, το οποίο προστέθηκε στο τέλος του αρχικού post, μαζί με τις τελευταίες φωτογραφίες που είχα κρατήσει για έκπληξη, μήπως και καταλάβετε την συνέχεια της ιστορίας...
Καλές γιορτές, καλή επιτυχία, και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 394645038](/users/3515/22/29/01/smiles/394645038.gif)
Καλές γιορτές, καλή επιτυχία, και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Patgeo- Administrator
Χαχαχα, είδες? Τι Χριστουγεννιάτικη ιστορία θα είχαμε αλλιώς?
Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως Γιώργο, να'σαι καλά!

Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως Γιώργο, να'σαι καλά!

Patgeo- Administrator
Sorry που δεν απάντησα μέχρι τώρα.. αλλά έχω διάφορα αυτές τις μέρες
Έχεις ρίξει κόπο όχι αστεία George
Πολύ καλή δουλειά μπράβο σου ρε συ!

Έχεις ρίξει κόπο όχι αστεία George

Και ο Άγιος
φοβέρα θέλει...
Μέχρι να βρεθεί η μυστική κρύπτη,ένταση και φασαρία επικρατουσε!
Είδες που μας κρατάει σε αγωνία το βιντεάκι? Παράλληλα θαυμάζω τη δουλειά που έριξες για να το απολαμβάνουμε εμείς,κάνοντας απλά ένα κλικ...
Έλα όμως που μου άρεσε το part 1 και part 2 και θέλω part 3,4,...
Πολύ ωραίο Γιώργο..
Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό....εεεε...προλαβαίνεις και part 3 μέχρι να λήξει![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 394645038](/users/3515/22/29/01/smiles/394645038.gif)

Είδες που μας κρατάει σε αγωνία το βιντεάκι? Παράλληλα θαυμάζω τη δουλειά που έριξες για να το απολαμβάνουμε εμείς,κάνοντας απλά ένα κλικ...
Πολύ ωραίο Γιώργο..
Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό....εεεε...προλαβαίνεις και part 3 μέχρι να λήξει
maria- Επίλεκτος τοξότης
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Gunman έγραψε:Sorry που δεν απάντησα μέχρι τώρα.. αλλά έχω διάφορα αυτές τις μέρες![]()
Έχεις ρίξει κόπο όχι αστεία GeorgeΠολύ καλή δουλειά μπράβο σου ρε συ!
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Να' σαι καλά! Μετράει πολύ που το λες και εσύ!

Όσον αφορά την "καθυστερημένη" απάντησή σου, δεν πειράζει, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Όλοι στο τρέξιμο είμαστε μέρες που είναι!

maria έγραψε:Και ο Άγιοςφοβέρα θέλει...
Πολύ ωραίο Γιώργο..
Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό....εεεε...προλαβαίνεις και part 3 μέχρι να λήξει
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Μαρία, χαίρομαι που προκάλεσα τα συναισθήματα που ήθελα!

Όσον αφορά το part 3 και 4, το 3ο μέρος το ανέβασε φωτογραφία ο Γιώργος

onepiece87 έγραψε:Πολύ ωραίο ανιματιον Γιώργο μπράβο.
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα 3 βίντεο (μαζί με το "promotional"), είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά πιστεύω πως όντως βγήκε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα! Φυσικά όμως και επιδέχεται πολύ βελτίωση ακόμα!
Patgeo- Administrator
Χαρά στο κουράγιο σας, βρε Γιώργη! Κεφάτη δημιουργία. Μπράβο!
Αυτή η κίνηση των ερπυστριών και ο ήχος του μοτέρ, κάτι μου θυμίζουν... τί μου θυμίζουν... τί μου θυμίζουν...![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 1649528620](/users/3515/22/29/01/smiles/1649528620.gif)
Η κρύπτη πάντως (και οι τοίχοι του κτιρίου), μου θυμίζει αμπάρι του Destiny. Τυχαίο;
Αυτή η κίνηση των ερπυστριών και ο ήχος του μοτέρ, κάτι μου θυμίζουν... τί μου θυμίζουν... τί μου θυμίζουν...
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 1649528620](/users/3515/22/29/01/smiles/1649528620.gif)
Η κρύπτη πάντως (και οι τοίχοι του κτιρίου), μου θυμίζει αμπάρι του Destiny. Τυχαίο;
![[BuildtheBrick #2]: "Santa's Workshop" - Σελίδα 2 292650824](/users/3515/22/29/01/smiles/292650824.gif)
Χαχαχα! Σ'ευχαριστώ πολύ Σπύρο!
Όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, ότι σου αρέσει και το κάνεις με την καρδιά σου, δίνεις ότι μπορείς! Έτσι, μιας και μου αρέσουν πολύ οι κρύπτες και τα μυστικά περάσματα, τα εφαρμόζω όπου μπορώ, και έτσι, τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, ότι σου αρέσει και το κάνεις με την καρδιά σου, δίνεις ότι μπορείς! Έτσι, μιας και μου αρέσουν πολύ οι κρύπτες και τα μυστικά περάσματα, τα εφαρμόζω όπου μπορώ, και έτσι, τίποτε δεν είναι τυχαίο!
Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2

» [BuildtheBrick #1] The bloodthirsty squad
» [BuildtheBrick #1]: The Lego Circus
» [BuildtheBrick #2]: Weihnachtspyramide
» [BuildtheBrick #1]: Escape from "The Brick"
» [BuildtheBrick #2]:Ψηφοφορία
» [BuildtheBrick #1]: The Lego Circus
» [BuildtheBrick #2]: Weihnachtspyramide
» [BuildtheBrick #1]: Escape from "The Brick"