Διάφορα Αξιόλογα MOCS
Σελίδα 39 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 39 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Απ: Διάφορα Αξιόλογα MOCS
Φοβερό! Κρίμα που δεν βγαίνουν περισσότερα σετ πλοίων. Μετά από το Maersk Triple E έχουν φτιάξει κανένα μεγάλο; Είναι ενδεικτικό ότι ο δημιουργός εδώ έχει φτιάξει τα πανιά μόνος του...
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Εννοείς από «κανονικά» πλοία. Γιατί από τα «άλλα» έχουν βγάλει και μάλιστα πολύ ωραία, από το silent Mary και το Sea cow της TLM1 μέχρι και το Destiny’s bounty...
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Πανέμορφο!
Φώτη, το sea cow, δεν το είχα πάρει πρέφα... Έχει πολλά κομμάτια απ'ότι βλέπω και αρκετά ενδιαφέροντα!
Φώτη, το sea cow, δεν το είχα πάρει πρέφα... Έχει πολλά κομμάτια απ'ότι βλέπω και αρκετά ενδιαφέροντα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
deus έγραψε:Εννοείς από «κανονικά» πλοία. Γιατί από τα «άλλα» έχουν βγάλει και μάλιστα πολύ ωραία, από το silent Mary και το Sea cow της TLM1 μέχρι και το Destiny’s bounty...
Έχεις δίκιο φίλε Φώτη, μιλούσα για πιο συμβατικά πλοία. Το πιο πρόσφατο LEGO πλοίο είναι το Steamboat Willie αν δεν κάνω λάθος, που μου αρέσει αρκετά, όπως και το Ninjago, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο σύγχρονο και αληθοφανές.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy στις 14/11/2019, 15:17, 1 φορά
Δημήτρη, όντως, μετά το Maersk, δεν βγήκε κάποιο σύγχρονο πλοίο.
Πάντως όσον αφορά το Ninjago, δεν πιστεύω ότι αποτελεί μη αληθοφανές πλοίο, όπως το sea cow κ.α., μιας και είναι βασισμένο στα παραδοσιακά πλοία της περιοχής (Ασίας) ονόματι Junk. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις, αλλά δεν ξεφεύγουν πολύ από τον αρχικό σχεδιασμό.
Σίγουρα, δεν θεωρείται σύγχρονο, αλλά ήταν πολύ διαδεδομένο και σε χρήση μέχρι και τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Πάντως όσον αφορά το Ninjago, δεν πιστεύω ότι αποτελεί μη αληθοφανές πλοίο, όπως το sea cow κ.α., μιας και είναι βασισμένο στα παραδοσιακά πλοία της περιοχής (Ασίας) ονόματι Junk. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις, αλλά δεν ξεφεύγουν πολύ από τον αρχικό σχεδιασμό.
Σίγουρα, δεν θεωρείται σύγχρονο, αλλά ήταν πολύ διαδεδομένο και σε χρήση μέχρι και τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Patgeo- Administrator
@Patgeo Πολύ ωραίες οι εικόνες των ασιατικών πλοίων! Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Πράγματι, το Ninjago πλοίο είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από αυτά. Ομολογώ ότι ήμουν ελαφρώς προκατειλημμένος λόγω του theme.
@Patgeo όντως και εγώ δεν ήξερα ότι το bounty’ Destiny βασίζεται σε υπαρκτό σκάφος!
Ωραία στοιχεία παίδες όσο για το Destiny's Bounty δεν το γνώριζα ότι βασίζεται σε υπαρκτό σκάφος. Πάντως και σαν κομμάτια και σαν κατασκευή αξίζει και με το παραπάνω! Όσοι το σκέφτεστε προτείνω να χτυπήσετε το συντομότερο δυνατό!
Manos_R- Administrator
Jimmy έγραψε:@Patgeo Πολύ ωραίες οι εικόνες των ασιατικών πλοίων! Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Πράγματι, το Ninjago πλοίο είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από αυτά. Ομολογώ ότι ήμουν ελαφρώς προκατειλημμένος λόγω του theme.
Να'σαι καλά Δημήτρη! Πολλές φορές μου συμβαίνει και εμένα το συγκεκριμένο πράγμα, σχετικά με την προκατάληψη.
Εγώ, πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το συγκεκριμένο τύπο πλοίου, ήταν όταν ήμουν δημοτικό και είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα αυγά kinder! Είχα πετύχει ένα τέτοιο μέσα στο αυγό και από τότε το λάτρεψα! Όταν το είδα σε Lego, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω και να μην το αποκτήσω! Αν δεν είχα αυτή την εμπειρία, μπορεί να μην το γνώριζα την συγκεκριμένη πληροφορία ούτε και εγώ!
deus έγραψε:@Patgeo όντως και εγώ δεν ήξερα ότι το bounty’ Destiny βασίζεται σε υπαρκτό σκάφος!
Όπως ανέφερα και στον Δημήτρη, ο τρόπος που το έμαθα και εγώ πρέπει να ήταν με μεγάλη δόση τύχης! Πάντως, γενικά η συγκεκριμένη σειρά, πέρα από κάποια στοιχεία της υπερβολής, τα περισσότερα που έχει ενσωματώσει/αφομοιώσει, είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα όπως τα σπίτια και οι ναοί! Αυτό, φαίνεται και στα βιβλιαράκια των οδηγιών τους, που αναφέρουν και τα σημεία που αποτέλεσαν έμπνευση για το κάθε σετ!
Manos_R έγραψε:Ωραία στοιχεία παίδες όσο για το Destiny's Bounty δεν το γνώριζα ότι βασίζεται σε υπαρκτό σκάφος. Πάντως και σαν κομμάτια και σαν κατασκευή αξίζει και με το παραπάνω! Όσοι το σκέφτεστε προτείνω να χτυπήσετε το συντομότερο δυνατό!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάνο! Η τεχνοτροπία που ενσωματώσαν και γενικά τα κομμάτια και οι λεπτομέρειες είναι πολύ όμορφα!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Η μεγαλύτερη LEGO πόλη που έχω δει, από ένα εκ των αγαπημένων μου καναλιών youtube, Mark Cotter:
Απίθανη πόλη! Όντως, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη που έχω δει και εγώ μέχρι τώρα, πέρα από κάποια βίντεο εκθέσεων στο εξωτερικό.
Patgeo- Administrator
Απλά respect!
Manos_R- Administrator
Φίλε @Patgeo, αν είναι εύκολο να αναρτήσεις κανένα τέτοιο βίντεο από έκθεση, θα με ενδιέφερε πολύ!
Patgeo- Administrator
Ένα modular βιβλιοπωλείο, αναρτημένο στη σελίδα του Stud io του BrickLink, από τον χρήστη t31:
https://www.bricklink.com/v3/studio/design.page?idModel=108139
https://www.bricklink.com/v3/studio/design.page?idModel=108139
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy στις 22/11/2019, 13:37, 1 φορά
Πολύ ωραία εξωτερικά χαρακτηριστικά αλλά και ωραίες λεπτομέρειες μέσα!
Μου θυμίζει έτσι όπως είναι λεπτό κάποια σπιτάκια στην κεντρική πλατεία του Βελγίου, που είναι όλα στενά και έχουν παρόμοια αρχιτεκτονική!
Αν ήταν στα ideas, σίγουρα θα το ψήφιζα!
Μου θυμίζει έτσι όπως είναι λεπτό κάποια σπιτάκια στην κεντρική πλατεία του Βελγίου, που είναι όλα στενά και έχουν παρόμοια αρχιτεκτονική!
Αν ήταν στα ideas, σίγουρα θα το ψήφιζα!
Patgeo- Administrator
Καλές παρατηρήσεις! Δεν αποκλείεται να είναι εμπνευσμένο από εκεί, μιας και ο δημιουργός του είναι γερμανός. Βέβαια, στις Βρυξέλλες η αρχιτεκτονική θυμίζει περισσότερο κτήρια όπως το Market Street, στο οποίο η στέγη κρύβεται από την πρόσοψη (δηλαδή όπως στο Άμστερνταμ, αλλά με περισσότερα μπαρόκ στοιχεία). Αυτή η στέγη που καταλαμβάνει όλη την πρόσοψη του τελευταίου ορόφου προσωπικά μου θυμίζει περισσότερο παλία πόλη της ανατολικής ακτής της Αμερικής (π.χ. Βοστώνη).
Σελίδα 39 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Σελίδα 39 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης