Διάφορα Αξιόλογα MOCS
Σελίδα 32 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Απ: Διάφορα Αξιόλογα MOCS
Η μάχη στο φαράγγι του Χέλμ (από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), από τον Classical Bricks:
Το συγκεκριμένο διόραμα, έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρα, και περιλαμβάνει περίπου 200 φιγούρες.
Το συγκεκριμένο διόραμα, έχει μήκος σχεδόν 2 μέτρα, και περιλαμβάνει περίπου 200 φιγούρες.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δελεαστικό το μέγεθος, ωραίες επιλογές σε χρωματισμούς & σε γενικές γραμμές πάρα πολύ καλό και δυνατό μοκ. Παρόλο που έχει περίπου 200 φιγούρες λόγω της μεγάλης κλίμακας της κατασκευής φαίνονται λίγες για το συγκεκριμένο θέμα... Αν ήταν πιο συμμαζεμένο νομίζω θα ήταν καλύτερο το οπτικό αποτέλεσμα! Κι επίσης δε μου αρέσει πολύ ο τρόπος που έχουν χτίσει το βουνό πίσω δεξιά...!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σχετικά με την τεχνοτροπία του βουνού, θα συμφωνήσω ότι μου είναι και εμένα λίγο ξένη. Ίσως δεν είχε τα απαραίτητα κομμάτια για να το χτίσει, ή να είναι η τεχνοτροπία που έχει αναπτύξει ο ίδιος...
Πάντως, μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πως έστησε το τοίχος, κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ!
Πάντως, μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πως έστησε το τοίχος, κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ!
Patgeo- Administrator
Εμενα μου αρεσει ,σαν μεγεθος και μονο !
Σε ενα μεγαλο διοραμα οπως αυτο δεν μπορεις να ψαχνεις την τελειοτητα , οι φιγουρες θα συμφωνησω ειναι λιγες και φαινονται ετσι!
Σε ενα μεγαλο διοραμα οπως αυτο δεν μπορεις να ψαχνεις την τελειοτητα , οι φιγουρες θα συμφωνησω ειναι λιγες και φαινονται ετσι!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo- Administrator
Όμορφη δημιουργία Γιώργο, με έβαλε σε σκέψεις να φιάξω κανά μοκ με μεγαλούτσικο βραχισμό... θα δούμε
Ενδιαφέρον αυτό που ανέφερες Γιώργο! Για να δούμε τι καλό θα μας ετοιμάσεις!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Μια ενδιαφέρουσα δημιουργία με αρκετές και ιδιαίτερες τεχνικές, είναι και το Little House Of Lost Play, για τον διαγωνισμό MELO, από τον Hugo Teixeira:
Patgeo- Administrator
Αρκετά όμορφο, δεν μου αρέσει το landscaping του για το στυλ που πάει να παρουσιάσει
Ναι, είναι αρκετά ιδιαίτερο με πολλά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά...
Patgeo- Administrator
Όχι εννοώ το στυλ του όλου moc, το landscaping απλά μειώνει το κτήριο γιατί είναι μπερδεμένο (το τοίχος και το κτήριο είναι ωραία)
Ακολουθεί μια απίθανη κατασκευή-διόραμα από τον Ben Pitchford, που απεικονίζει το Κάστρο του Nottingham, από τον Ρομπέν των Δασών! Ξέρω ότι είναι πάλι κάστρο, αλλά είναι κάτι που εύχομαι να καταφέρω να δημιουργήσω και εγώ κάποια στιγμή, αλλά σίγουρα σε μικρότερη κλίμακα...
Patgeo- Administrator
Ναι Γιώργο! Είναι από τα ωραιότερα του είδους που έχω δει, και ταυτόχρονα ενσωματώνει πολύ καλές τεχνικές τοιχοποιίας!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Κάποιος, ίσως και λάτρης της λεπτομέρειας ή της πόλης του (?), έκατσε και έκανε σε μικροκλίμακα την πόλη της Κοπεγχάγης, με LEGO!
Λόγω της κλίμακας, από μακρυά, δεν ξεχωρίζουν και πολλά πράγματα, αλλά οι κοντινές φωτογραφίες, αναδεικνύουν πολλά περισσότερα στοιχεία.
Περισσότερα, εδώ.
Λόγω της κλίμακας, από μακρυά, δεν ξεχωρίζουν και πολλά πράγματα, αλλά οι κοντινές φωτογραφίες, αναδεικνύουν πολλά περισσότερα στοιχεία.
Περισσότερα, εδώ.
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Όντως, πολύ ωραίο Γιώργο! Χρησιμοποίησε ωραίες τεχνικές για τους τοίχους και την απόδοση της καταστροφής!
Ακόμα, μου έκανε εντύπωση το πρωτότυπο "τελείωμα" του MOC, αλλά και το πόσο ταιριάξαν τα χρώματα μεταξύ τους!
Ακόμα, μου έκανε εντύπωση το πρωτότυπο "τελείωμα" του MOC, αλλά και το πόσο ταιριάξαν τα χρώματα μεταξύ τους!
Patgeo- Administrator
Χθες, έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
Laurent 5 by Chris Eyerly
Ο τύπος, έκανε μια απίθανη δουλειά, που θυμίζει 3D μοντέλο από πρόγραμμα υπολογιστή!
Laurent 5 by Chris Eyerly
Ο τύπος, έκανε μια απίθανη δουλειά, που θυμίζει 3D μοντέλο από πρόγραμμα υπολογιστή!
Patgeo- Administrator
Στην δημιουργία που ακολουθεί, μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έχει γίνει η τομή του τοίχου για να φανεί το εσωτερικό του κτηρίου, καθώς και η τεχνική που ακολουθήθηκε στην σκάλα, κάτι που δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί...
Περισσότερα, εδώ.
Περισσότερα, εδώ.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Σελίδα 32 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης