Auto Refresh (Αυτόματη Ανανέωση) Ιστοσελίδας
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Auto Refresh (Αυτόματη Ανανέωση) Ιστοσελίδας
Υπάρχουν φορές, που είμαστε στο φόρουμ και περιμένουμε μήπως υπάρξει καμιά δημοσίευση ή κάτι άλλο νέο. Δυστυχώς όμως, για να τα δούμε, πρέπει να κάνουμε ανανέωση της ιστοσελίδας μας, συνέχεια.
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες επεκτάσεις των browsers (εκτός του Edge... δεν ξέρω για Explorer) οι οποίες μετά από ρύθμιση, αναλαμβάνουν να κάνουν αυτή την δουλειά για εμάς.
Μια από αυτές για τον Chrome, είναι το Super Auto Refresh, και υπάρχουν και για άλλους browsers, εδώ.
Εγώ, δοκίμασα το πρώτο, και δουλεύει καλά μπορώ να πω. Επιλέγεται μια ή πολλές ιστοσελίδες που θέλουμε να κάνουμε ανανέωση, καθώς και ο χρόνος κατά τον οποίο θέλουμε να κάνει ανανέωση η καθεμιά.
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες επεκτάσεις των browsers (εκτός του Edge... δεν ξέρω για Explorer) οι οποίες μετά από ρύθμιση, αναλαμβάνουν να κάνουν αυτή την δουλειά για εμάς.
Μια από αυτές για τον Chrome, είναι το Super Auto Refresh, και υπάρχουν και για άλλους browsers, εδώ.
Εγώ, δοκίμασα το πρώτο, και δουλεύει καλά μπορώ να πω. Επιλέγεται μια ή πολλές ιστοσελίδες που θέλουμε να κάνουμε ανανέωση, καθώς και ο χρόνος κατά τον οποίο θέλουμε να κάνει ανανέωση η καθεμιά.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: Auto Refresh (Αυτόματη Ανανέωση) Ιστοσελίδας
Καλή μαγκιά δεν ήξερα οτι υπάρχουν τέτοια plugins... Απλό μεν αλλά δεν το είχα σκεφτεί
Απ: Auto Refresh (Αυτόματη Ανανέωση) Ιστοσελίδας
Ναι! Μετά την συζήτηση που είχαμε προχθές, είπα να το ψάξω! Δουλεύει ωραία πάντως!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Παρόμοια θέματα
» Ανανέωση στοιχείων μελών
» LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS (42056) Speed build και Review από το AUTO BILD
» LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS (42056) Speed build και Review από το AUTO BILD
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης