Αναποφάσιστος αγοραστής
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 4 από 7 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Αναποφάσιστος αγοραστής
Άποψή μου, είναι ότι έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά όπως αναφέρατε, δεν είναι κάτι που θα το δεις και θα πεις ουάου...
Με βάση και τα όσα είπες Μάνο, ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσεις, μιας και ήδη αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την wishlist σου. Τι να πω, σίγουρα εσύ θα πάρεις την απόφαση.
Με βάση και τα όσα είπες Μάνο, ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσεις, μιας και ήδη αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την wishlist σου. Τι να πω, σίγουρα εσύ θα πάρεις την απόφαση.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Αποψη μου ειναι πλεον να τα παιζεις ολα κορωνα γραμματα....
Η λιστα μεγαλωνει το ιδιο και τα εξοδα , τα σετ ειδικα τα μεγαλα πληθαινουν στον βωμο του κερδους.
Ο χωρος στενευει στα σπιτι μας και η τρελα να κραταμε τα κουτια σαν κουτια σκετα καλα κρατει (δηλαδη εξτρα χωρος καλύπτεται).
Το συγκεκριμενο σετ μανο δεν συγκινει κανεναν.
Αν εχεις πολλα winter παρε το μονο για την συλλογη αλλα και παλι μια 100σταρα ειναι πιστευω too much για δαυτο.
Εσυ ετσι και αλλιως εισαι city boy αρα ριξε το βαρος σου εκει.
Η λιστα μεγαλωνει το ιδιο και τα εξοδα , τα σετ ειδικα τα μεγαλα πληθαινουν στον βωμο του κερδους.
Ο χωρος στενευει στα σπιτι μας και η τρελα να κραταμε τα κουτια σαν κουτια σκετα καλα κρατει (δηλαδη εξτρα χωρος καλύπτεται).
Το συγκεκριμενο σετ μανο δεν συγκινει κανεναν.
Αν εχεις πολλα winter παρε το μονο για την συλλογη αλλα και παλι μια 100σταρα ειναι πιστευω too much για δαυτο.
Εσυ ετσι και αλλιως εισαι city boy αρα ριξε το βαρος σου εκει.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
εχω βρει παιδια το http://brickset.com/sets/79116-1/Big-Rig-Snow-Getaway
με 55 ευρω, ωραιο σετακι , ωραια αμαξακια ειναι και οι χελωνες που αγαπω....απο καμια 85 που πουλιοταν στις αρχες εχει πεσει.
Τι να κανω?
με 55 ευρω, ωραιο σετακι , ωραια αμαξακια ειναι και οι χελωνες που αγαπω....απο καμια 85 που πουλιοταν στις αρχες εχει πεσει.
Τι να κανω?
ironman- Ο Άρχων
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Μάνο το συγκεκριμένο σετάκι κατά την άποψή μου δεν αξίζει τα 100 ευρώ σου...είναι πολύ φτωχό...
Τουβλάκια : 25
ironman έγραψε:εχω βρει παιδια το http://brickset.com/sets/79116-1/Big-Rig-Snow-Getaway
Τι να κανω?
Πολύ καλή τιμή βλέποντας τί παίζει στο bricklink, και αφού σου αρέσουν οι χελώνες... τσίμπα το ασυζητητί
Φίλε ironman για licensed theme με τις φιγούρες που βλέπω και την κλίμακα του σετ, μην το σκέφτεσαι καθόλου, εννοείται το χτυπάς με τέτοια τιμή!
Φίλε brickcar σε ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου... Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φίλοι του φόρουμ μου λέτε το ίδιο! Εγώ πάντως το σκέφτομαι ακόμα για την αγορά...!
Φίλε brickcar σε ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου... Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φίλοι του φόρουμ μου λέτε το ίδιο! Εγώ πάντως το σκέφτομαι ακόμα για την αγορά...!
Manos_R- Administrator
παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,θα ηθελα να προσθεσω οτι βρηκα και
http://brickset.com/sets/79117-1/Turtle-Lair-Invasion σε τιμη 69 ευρω ,λεω να τα χτυπησω και τα 2 τα τερτουλινια
http://brickset.com/sets/79117-1/Turtle-Lair-Invasion σε τιμη 69 ευρω ,λεω να τα χτυπησω και τα 2 τα τερτουλινια
ironman- Ο Άρχων
Με το καλό! Και στα 2 σετ, οι φιγούρες, είναι πολύ ωραίες! Εμένα βέβαια, μου άρεσε ποιό πολύ το 2ο...
Patgeo- Administrator
Αν είσαι φαν και σου αρέσουν πολύ τα χελωνονιτζάκια χτύπα τα και τα δύο!!!
Manos_R- Administrator
Παίδες όπως καταλαβαίνετε προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη τη wishlist μου και να αποφύγω άσκοπες αγορές μέσα στο 2017 για να καταφέρω να πάρω μερικά μεγάλα σετάκια που μου αρέσουν πολύ! Κάποια θα τα πάρω σίγουρα, αλλά θέλω και τη γνώμη σας για δύο που είμαι 50/50... και είναι και πιο παλιά οπότε θα αποσυρθούν και πιο γρήγορα!
Το πρώτο είναι το 10214 Tower Bridge. Μου αρέσει πολύ σαν σετ και σαν γέφυρα σε μια πόλη... Από την άλλη δε σκοπεύω φτιάξω κάτι σαν Λονδίνο, μου αρέσει μόνο η γέφυρα... Το Big Ben ας πούμε δε μου αρέσει και δε θα το αγοράσω... Τη γέφυρα όμως θα την ήθελα αλλά δεν είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου γι'αυτό είμαι 50/50... Εσείς τι λέτε γι' αυτό το σετ;
Το δεύτερο είναι το 10244 Fairground Mixer... Μου αρέσει πολύ η δημιουργία χώρου αναψυχής σε μια πόλη και το ferrys wheel είναι ψηλά στη wishlist μου το 2017, σκοπεύω δηλαδή να το αγοράσω κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Από τη μια θα μπορούσε να συνδυαστεί μαζί με τον τροχό το fairground mixer, αλλά από την άλλη το θεωρώ λίγο υπερεκτιμημένο σαν σετ, και λίγο ελλειπές σε σχέση με την τιμή του... Ποιά είναι η άποψή σας γι' αυτό το σετ;
Το πρώτο είναι το 10214 Tower Bridge. Μου αρέσει πολύ σαν σετ και σαν γέφυρα σε μια πόλη... Από την άλλη δε σκοπεύω φτιάξω κάτι σαν Λονδίνο, μου αρέσει μόνο η γέφυρα... Το Big Ben ας πούμε δε μου αρέσει και δε θα το αγοράσω... Τη γέφυρα όμως θα την ήθελα αλλά δεν είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου γι'αυτό είμαι 50/50... Εσείς τι λέτε γι' αυτό το σετ;
Το δεύτερο είναι το 10244 Fairground Mixer... Μου αρέσει πολύ η δημιουργία χώρου αναψυχής σε μια πόλη και το ferrys wheel είναι ψηλά στη wishlist μου το 2017, σκοπεύω δηλαδή να το αγοράσω κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Από τη μια θα μπορούσε να συνδυαστεί μαζί με τον τροχό το fairground mixer, αλλά από την άλλη το θεωρώ λίγο υπερεκτιμημένο σαν σετ, και λίγο ελλειπές σε σχέση με την τιμή του... Ποιά είναι η άποψή σας γι' αυτό το σετ;
Manos_R- Administrator
Μάνο, και τα 2 σετ, είναι ενδιαφέροντα, αν και άμεσα πιστεύω δεν μπορούν να συγκριθούν λόγω διαφοράς μεγέθους κομματιών.
Εντούτοις, όπως είπες το fairground mixer μπορεί να συνδυαστεί και με το ferrys wheel που θέλεις να πάρεις, οπότε θα μπορέσουν σε συνδυασμό να αποτελέσουν την ψυχαγωγική γωνιά της πόλης σου. Μπορεί να είναι κάπως υπερεκτιμημένο όπως λες, αλλά ταυτόχρονα δεν πιάνει πολύ χώρο, και μπορείς να το βολέψεις ανάλογα με τα διαθέσιμα σημεία που έχεις, εκτός από το παιχνίδι με τα καρεκλάκια.
Από την άλλη, το Tower Bridge, είναι ένα μεγαλειώδες σετ, με πολλά κομμάτια, αρκετά όμορφο και θα δώσει μια διαφορετική νότα στην πόλη σου. Όμως, το "ελάττωμά" του, είναι ο όγκος του, και ότι δεν μπορεί να χωρέσει σε ελεύθερα σημεία. Θέλει συγκεκριμένο χώρο από μόνο του, και μετά θα πρέπει να χτίσεις γύρω του.
Όπως και να έχει, και τα 2, είναι όπως είπα αρκετά όμορφα σετ, και αν δεν θα κοιτάξεις την διαφορά στην τιμή για να αποφασίσεις, να λάβεις υπ'όψιν σου τον χώρο τον οποίο απαιτούν, για να χωρέσουν στην πόλη σου!
Πιστεύω να βοήθησα κάπως!
Εντούτοις, όπως είπες το fairground mixer μπορεί να συνδυαστεί και με το ferrys wheel που θέλεις να πάρεις, οπότε θα μπορέσουν σε συνδυασμό να αποτελέσουν την ψυχαγωγική γωνιά της πόλης σου. Μπορεί να είναι κάπως υπερεκτιμημένο όπως λες, αλλά ταυτόχρονα δεν πιάνει πολύ χώρο, και μπορείς να το βολέψεις ανάλογα με τα διαθέσιμα σημεία που έχεις, εκτός από το παιχνίδι με τα καρεκλάκια.
Από την άλλη, το Tower Bridge, είναι ένα μεγαλειώδες σετ, με πολλά κομμάτια, αρκετά όμορφο και θα δώσει μια διαφορετική νότα στην πόλη σου. Όμως, το "ελάττωμά" του, είναι ο όγκος του, και ότι δεν μπορεί να χωρέσει σε ελεύθερα σημεία. Θέλει συγκεκριμένο χώρο από μόνο του, και μετά θα πρέπει να χτίσεις γύρω του.
Όπως και να έχει, και τα 2, είναι όπως είπα αρκετά όμορφα σετ, και αν δεν θα κοιτάξεις την διαφορά στην τιμή για να αποφασίσεις, να λάβεις υπ'όψιν σου τον χώρο τον οποίο απαιτούν, για να χωρέσουν στην πόλη σου!
Πιστεύω να βοήθησα κάπως!
Patgeo- Administrator
Να ξεκαθαρίσω κάτι που ξέχασα να γράψω στην αρχή... Δεν είμαι ανάμεσα στα δύο και προσπαθώ να επιλέξω ένα από τα δύο... Απλά υπάρχουν και τα δυο στη wishlist μου χαμηλά στη λίστα βέβαια, και για τα δύο είμαι 50/50 απλά θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή και τα δύο είναι ''retiring soon'' products!
Σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου φίλε Patgeo!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos_R στις 27/1/2017, 00:13, 1 φορά
Manos_R- Administrator
Η γεφυρα σιγουρα αξίζει... Το fairground είναι σαν χωριάτικη...
Go for bridge
Go for bridge
Γιώργο εσύ το έχεις αγοράσει το fairground mixer?
Manos_R- Administrator
όχι, αν και παίρνω τα λουνα παρκ --> carousel+ferris αυτό είναι πολύ σκόρπιο... και δεν ξεχωρίζει τίποτα
Το ξέρω ρε φιλαράκι... μήπως το μετανιώσουμε μετά όμως;;; Κάθε φορά αυτήν την απορία έχω ρε γμτ...! Όσο περνά ο καιρός δυσκολεύομαι πολύ στις επιλογές μου!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Να ξεκαθαρίσω κάτι που ξέχασα να γράψω στην αρχή... Δεν είμαι ανάμεσα στα δύο και προσπαθώ να επιλέξω ένα από τα δύο... Απλά υπάρχουν και τα δυο στη wishlist μου χαμηλά στη λίστα βέβαια, και για τα δύο είμαι 50/50 απλά θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή και τα δύο είναι ''retiring soon'' products!
Μάλιστα! Δεν το είχα καταλάβει αυτό το σημείο. Σίγουρα πάντως, η άποψή μου για τον διαθέσιμο χώρο που έχεις, θα υπήρχε και σε αυτή την περίπτωση.
Μετά και τα νέα δεδομένα, αν είναι όντως να πάρεις στην τελική κάποιο από τα δύο, πάρε την γέφυρα. Σαν σκέψη για την πόλη, το έχω στο στυλ του San Francisco (έχεις την πυκνοκατοικημένη πόλη από την μια μεριά της γέφυρας, και από την άλλη μεριά την εξοχή ή τα περίχωρα).
Σχετικά με το τελευταίο σχόλιό σου, η LEGO, Κάνει πολύ καλά την δουλειά της!
Τώρα, για το αν θα το μετανιώσεις ή όχι, δεν ξέρω να σου πω. Στις επιλογές σου, πιστεύω ότι πρέπει να παίζει ρόλο και η συνολική εικόνα/όραμα που έχεις για την πόλη σου, και το που θέλεις αυτή να φτάσει!
Patgeo- Administrator
ότι νομίζεις... και 800ευρώ να πάει εγώ δεν το μετανειώνω... είναι σκορπιοχώρι δεν συγκρίνεται με τα μεγαλύτερα της σειράς lego expert
Έχετε δίκιο σε ότι λέτε και ειλικρινά με βοηθάει πολύ η γνώμη σας... Σκέφτομαι ότι έχω και το χριστουγεννιάτικο καρουζέλ, που αν μπει σε μια πράσινη βάση δε θυμίζει και πολύ Χριστούγεννα, οπότε αρχίζει και ''δένει'' η γωνιά αναψυχής και έχει και ωραία και πολλά minifigures το άτιμο το fairground mixer!
Από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως μετανιώσω που δεν αγοράσω τη συγκεκριμένη γέφυρα, και πιστεύω πως θα πάρει μεγάλη αξία μετά την απόσυρσή της... έχω αυτή τη εντύπωση, δε ξέρω γιατί...
Από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως μετανιώσω που δεν αγοράσω τη συγκεκριμένη γέφυρα, και πιστεύω πως θα πάρει μεγάλη αξία μετά την απόσυρσή της... έχω αυτή τη εντύπωση, δε ξέρω γιατί...
Manos_R- Administrator
Την γεφυρα την εχω για εμενα ηταν μαστ και την αγορασα περυσι με 220 ευρω.
Το μπικ μπεν ειναι μια βλακεια και μιση καταρχην εχεις δει το κουτι? Ενα τοσο δα ειναι και εχει και 4500 κομματια μεσα(δηλαδη τι να παρεις ψιλολοι)? Στο λουνα παρκ συμφωνω με τον γιωργο ,ειναι ενα χαλι γκαλι που λεει και η μανα μου.
Μπορεις να δημιουργησεις μονος σου παιδικη χαρα και παρκο αναψυχης αρκει αν αγορασεις μικρα σετακια που εχουν παιδια μεσα οπως το calendar
Το μπικ μπεν ειναι μια βλακεια και μιση καταρχην εχεις δει το κουτι? Ενα τοσο δα ειναι και εχει και 4500 κομματια μεσα(δηλαδη τι να παρεις ψιλολοι)? Στο λουνα παρκ συμφωνω με τον γιωργο ,ειναι ενα χαλι γκαλι που λεει και η μανα μου.
Μπορεις να δημιουργησεις μονος σου παιδικη χαρα και παρκο αναψυχης αρκει αν αγορασεις μικρα σετακια που εχουν παιδια μεσα οπως το calendar
ironman- Ο Άρχων
Manos_R έγραψε:... απλά θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή και τα δύο είναι ''retiring soon'' products!
To 10244 Fairground Mixer έχει ήδη αποσυρθεί σε αντίθεση με το 10214 Tower Bridge που μετά από σχεδόν 7 χρόνια πουλάει σαν τρελό και δεν το βλέπω να φεύγει σύντομα.
Οπότε αν θέλεις το Fairground Mixer πρέπει να το πάρεις... χθες. Το Tower Bridge θα το βλέπεις μπροστά σου και του χρόνου.
Προσωπικά τώρα το Fairground Mixer είναι ένα από τα πιο άθλια σετ της Lego. Χωρίς προσωπικότητα, αρχή, μέση και τέλος. Το απόλυτο τίποτα.
Από την άλλη το Tower Bridge είναι κόσμημα. Δεν μπορώ να φανταστώ λάτρη του Lego να μην το έχει στη συλλογή του...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Manos_R- Administrator
Μάγκες είμαι μεταξύ του droid escape pod του 16' (75136) και του escape pod του 12' (9490). Τα βρίσκω και τα δύο με κάνα 20αρικο από BrickLink Kai eBay, αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Του 2016 έχει περισσότερα κομμάτια και καλύτερο build οπότι του 12, όμως προτιμώ τις φιγούρες του 12 από αυτές του 16 άσε που πιάνουν και περισσότερο στο BrickLink. Εσείς τι λέτε?
Βαγγέλης- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 5
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 4 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης