Lego Αεροπλάνα και Ελικόπτερα
Σελίδα 1 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Lego Αεροπλάνα και Ελικόπτερα
Πιστευω ειναι ενα ξεχασμενο κομματι απο την ιδια την lego και τους φανς της!
Δεν γινεται σε ολες τις εκθεσεις μοντελιστων ανα τον κοσμο να κυκλοφορουν χιλιαδες τυπου κλιμακες αεροπλανακια πολεμικα και μη και σε εκθεσεις λεγκομοντελιστων να μην τα βλεπεις ουτε με το κυαλι....!
Πολλοι λιγοι και απο εμας ασχολουμαστε με αυτο το υπεροχο "θεματακι" ,μπορει η λεγκο να μην του εδωσε την αξια που πρεπει ,ισως ομως να το κανουμε εμεις!
Εγω εδω και κανα 8 μηνο εκανα δικο μου το πρωτο μου ουσιαστικα μεγαλο αεροπλανο της λεγκο.
Ναι κοιταζω μπας και φτιαξω τιποτα σε μικρη κλιμακα ,ισως αρχισω απο ελικοπτερο ή κανα μινι αεροδρομιο.
Δεν γινεται σε ολες τις εκθεσεις μοντελιστων ανα τον κοσμο να κυκλοφορουν χιλιαδες τυπου κλιμακες αεροπλανακια πολεμικα και μη και σε εκθεσεις λεγκομοντελιστων να μην τα βλεπεις ουτε με το κυαλι....!
Πολλοι λιγοι και απο εμας ασχολουμαστε με αυτο το υπεροχο "θεματακι" ,μπορει η λεγκο να μην του εδωσε την αξια που πρεπει ,ισως ομως να το κανουμε εμεις!
Εγω εδω και κανα 8 μηνο εκανα δικο μου το πρωτο μου ουσιαστικα μεγαλο αεροπλανο της λεγκο.
Ναι κοιταζω μπας και φτιαξω τιποτα σε μικρη κλιμακα ,ισως αρχισω απο ελικοπτερο ή κανα μινι αεροδρομιο.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Απ: Lego Αεροπλάνα και Ελικόπτερα
Ωραίος! Φτιάξε το μεγάλο το airbus.. το 830 αν θυμάμαι καλά??
Το concorde από το lego ideas που είχα ανεβάσει το είχες δει?? Ωραίο design imo.
Το concorde από το lego ideas που είχα ανεβάσει το είχες δει?? Ωραίο design imo.
Φιλε ironman καταλαβαινω οσα λες, κι αν φαν των αεροσκαφων ενας λογος παραπανω! Μονος σου ειπες ομως τη μαγικη φραση... '' μπορει η λεγκο να μην του εδωσε την αξια που πρεπει''. Βλεποντας αυτο το σετ, νιωθω οτι ειναι ημιτελες... Δεν υπαρχουν βασεις για αεροδιαδρομιο... Δεν υπαρχει ενα κτιριο μικρης κλιμακας για την αποθηκευση των εμπορευματων...τα εμπορευματα στην ουσια ειναι στο κενο... Ο πυργος ελεγχου στεκεται πανω σε ενα υπερβολικα μικρο κομματι γρασιδιου το οποιο οπως το βλεπω δεν πρεπει να του παρεχει και την καλυτερη στηριξη/σταθεροτητα... ο πυργος θα πεφτει με το παραμικρο... Ενα ακομα μειον ειναι τα μεγαλα ενιαια κομματια απο τα οποια αποτελειται το αεροπλανο (μπροστινη μερια, φτερα κτλ). Ετσι δεν εχεις την ευκαιρια να χτισεις το αεροπλανο κομματι κομματι... Ολα τα παραπανω πιστευω συντελουν στο να μην ειναι στις προτιμησεις του αγοραστικου κοινου αυτα τα σετακια. Δες λιγο στο διαδικτυο παλια σετς αεροδρομιων και θα καταλαβεις την τεραστια διαφορα. Εχω την τυχη να ειμαι κατοχος του σετ 6396 και πραγματικα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
mano τωρα μπηκα να το δω πραγματικα ωραιο σετ και "χτισμενο" το νεο εχει μεγαλα κομματια , χρησιμα για κατι αλλο προφανως!
Δεν εχει ασχοληθει κανεις για κατι το οποιο εχει μελλον! Δεν υπαρχει σχεδιασμο διοτι τα συμβολαια με κατι super heroes ,κατι scooby doo
κ.τ.λ εχει παει πισω την lego σε φαντασια και κοιτανε μονο το κερδος! Ναι γουσταρω scooby και θα παρω ,αλλα για κατσε ρε φιλε λεγκο ειναι ουτε ενα αεροδρομιο της προκοπης!!!
Γιωργο το εχω δει πιστευω οτι ειναι χτισμενο και οχι ατσουμπαλειρο
Δεν εχει ασχοληθει κανεις για κατι το οποιο εχει μελλον! Δεν υπαρχει σχεδιασμο διοτι τα συμβολαια με κατι super heroes ,κατι scooby doo
κ.τ.λ εχει παει πισω την lego σε φαντασια και κοιτανε μονο το κερδος! Ναι γουσταρω scooby και θα παρω ,αλλα για κατσε ρε φιλε λεγκο ειναι ουτε ενα αεροδρομιο της προκοπης!!!
Γιωργο το εχω δει πιστευω οτι ειναι χτισμενο και οχι ατσουμπαλειρο
ironman- Ο Άρχων
Ειναι γεγονος οτι τα licensed themes εχουν φαει τις κλασσικες σειρες, αφου πεφτει ολο το βαρος εκει!
Manos_R- Administrator
και εμενα δεν μου αρεσει που πληαθινουν τα themes ,θεωρω οτι η κατασταση καπου χανεται, δεν υπαρχει μετρο!
ironman- Ο Άρχων
Κρίμα που δεν ασχολείται περισσότερο η lego με αφη,αεροδρόμια κλπ..
Στο συγκεκριμένο σετάκι η άτρακτος και οι πτέρυγες αποτελούνται απο πολύ μεγάλα κομμάτια!
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου Μάνο..
Το δικό μου αγαπημένο μαχητικό είναι το Mirage 2000-5 (στο οποίο δούλευα 7χρόνια) και το έχει φτιάξει με αρκετή λεπτομέρεια ο John lamarck. Δείτε: http://www.mocpages.com/moc.php/329382#comments
Στο συγκεκριμένο σετάκι η άτρακτος και οι πτέρυγες αποτελούνται απο πολύ μεγάλα κομμάτια!
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου Μάνο..
Το δικό μου αγαπημένο μαχητικό είναι το Mirage 2000-5 (στο οποίο δούλευα 7χρόνια) και το έχει φτιάξει με αρκετή λεπτομέρεια ο John lamarck. Δείτε: http://www.mocpages.com/moc.php/329382#comments
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Πολυ ρεαλιστικος σχεδιασμος!Ναι αυτο ειναι ενα Lego αεροπλανο! Ευχαριστουμε Μαρια για το φωτογραφικο υλικο!!
Manos_R- Administrator
Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!!
Η κατασκευή είναι όντως ρεαλιστική..
Απο πού να αρχίσω..απο τη λεπτομέρεια στις κεραίες πάνω στο κάθετο σταθερό,απο τον κώνο του ρανταρ με το γκρι χρώμα..απο τα airbrakes,τους πυραύλους με τους φορείς τους,την κεντρική δεξαμενή...
Όλα τα bricks τέλεια τοποθετημένα!!
Η κατασκευή είναι όντως ρεαλιστική..
Απο πού να αρχίσω..απο τη λεπτομέρεια στις κεραίες πάνω στο κάθετο σταθερό,απο τον κώνο του ρανταρ με το γκρι χρώμα..απο τα airbrakes,τους πυραύλους με τους φορείς τους,την κεντρική δεξαμενή...
Όλα τα bricks τέλεια τοποθετημένα!!
maria- Επίλεκτος τοξότης
Πάρα πολύ ωραία δημιουργία, με πραγματικές λεπτομέρειες!
Ποιος ξέρει, κάποια στιγμή, μπορεί να το γυρίσει και η LEGO πάλι στα αεροπλάνα...
Ποιος ξέρει, κάποια στιγμή, μπορεί να το γυρίσει και η LEGO πάλι στα αεροπλάνα...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ε... πως... κάτι έχει από αεροπλάνα. Και τον κόκκινο βαρώνο έχει φτιάξει, και το sοpwith camel, αρκετά στη σειρά creator και το cargo plane σε technic. Κάτι υπάρχει. Από εκεί και πέρα, τα φτιάχνουμε και μόνοι μας. Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.
Ποιο φτιάχνω εδώ;
Ποιο φτιάχνω εδώ;
Εγώ, ένα ωραίο σετ που έχω, είναι το 8412 (Ελικόπτερο / Αεροπλάνο):
To αεροπλάνο, ήταν πολύ ωραίο! Μάλιστα, όταν έβαζα πάνω 2 9883 Motor (9V) με τους έλικες, κινούταν μόνο του!
To αεροπλάνο, ήταν πολύ ωραίο! Μάλιστα, όταν έβαζα πάνω 2 9883 Motor (9V) με τους έλικες, κινούταν μόνο του!
Patgeo- Administrator
Vintage σετ Γιώργο εκπλήσσομαι που κουμπώνουν moter σε ένα τόσο παλιό και κάπως μικρό σετάκι.
Gunman έγραψε:Vintage σετ Γιώργο εκπλήσσομαι που κουμπώνουν moter σε ένα τόσο παλιό και κάπως μικρό σετάκι.
Από πάνω τα έβαζα στην αρχή, και μετά, τα έβαζα στην θέση των πτερυγίων! Δεν δέναν και τόσο με το αεροπλάνο, αλλά τουλάχιστον το κουνούσαν! Όταν είσαι και 10 χρονών περίπου, σε νοιάζει η λειτουργικότητα, όχι τόσο η εμφάνιση!
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Α ήταν δικές σου μόντες... γιατί νόμιζα προβλεπόταν από την LEGO.
Ότι είχε πρόβλεψη για μοτέρ στο ελικόπτερο, είχε. Στην θέση της "εξάτμισης" αν θυμάμαι καλά. Για το αεροπλάνο, δεν είμαι σίγουρος. Ο έλικας πάντως γυρνούσε με γρανάζια...
Patgeo- Administrator
Το παλαιοτερο Lego αεροπλανακι που εχω στη συλλογη μου ειναι το απο το σετ 6687!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Το παλαιοτερο Lego αεροπλανακι που εχω στη συλλογη μου ειναι το απο το σετ 6687!
Χαριτωμένο σετάκι!
Έιναι VIP του Mr. minifig με τη γραβάτα?
maria- Επίλεκτος τοξότης
maria έγραψε:
Έιναι VIP του Mr. minifig με τη γραβάτα?
Οντως χαριτωμενο σετακι, οπως τα περισσοτερα παλαια σετς... Μαρια τι ακριβως εννοεις για το minifigure, δεν καταλαβα... δεν τα παω καλα με τις συντομογραφιες...!
Manos_R- Administrator
Οτι είναι το ιδιωτικό αεροπλανάκι της φιγούρας!! Χάχα..
Είναι,δεν ειναι..το σετάκι είναι όμορφο πάντως!!
Είναι,δεν ειναι..το σετάκι είναι όμορφο πάντως!!
maria- Επίλεκτος τοξότης
Ααα αυτο εννοουσες; Κι εγω αυτο καταλαβα, αλλα λεω ασε να το σιγουρεψω καλυτερα χαχα! Ναι δικο του ειναι φαινεται οτι ο Mr Minifigure ηταν λεφτας για την εποχη κι ειχε δικο του αεροπλανο!
Manos_R- Administrator
Μια πολύ όμορφη κατασκευή, είναι και αυτή του Alex Schranz, που απεικονίζει το μοντέλο B-17 Flying Fortress.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης