Legoμπαμπάδες!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: Legoμπαμπάδες!
Legoμπαμπάκα!!! ;-)
Έρχεται το minifig σου...
Έρχεται το minifig σου...
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Σκεφτόμουν να ανοίξω ενα νεο topic, αλλα αυτό έχει τον κατάλληλο τίτλο οποτε λέω να το συνεχίσω...
Legoμπαμπάδες... πειτε τι εμπειρίες σας με τα παιδια σας! Τους αρέσουν? Κόλλησαν το "μικρόβιο" ευκολα η δύσκολα?
Ξεκινάω πρώτος...
Καταρχήν εγω εχω 3 παιδια, με μεγαλες διαφορές ηλικίας... 2 κορίτσια, 23 και 15... και τον γιο!! κοντευει τα 8...
Πήρα lego και στα δυο κορίτσια αλλα η Barbie νίκησε... και τα playmobil σε ενα βαθμό... αλλα και αλλα παιχνίδια... με τον μικρο αρκετά καλύτερα, αλλα παιδεύτηκα (και παιδευομαι...) να τον πεισω ότι εχει πιο πολύ γούστο το χτίσιμο παρά το παιχνίδι μετά.. χαχαχα!!! νομίζω όμως ότι ειναι λογικό.. και με χαρά βλέπω ότι ήδη φέτος θέλει να χτίζει περισσοτερο (αλλα και να μοιραζεται αυτη τη χαρα μαζι μου...) αλλα και οτι αναγνωρίζει τα κοματια καλυτερα και δεν κανει λαθη...
Αλλο συγγενικο μας παιδι μεγαλύτερο κιόλας δεν τα βρίσκει τόσο ευκολα, νομιζω τα lego αναπτύσσουν και μια υπομονή αλλα και μεθοδολογία και φαντασία... κι ενα φιλαράκι μας επίσης μεγαλύτερο φτιάχνει συνεχώς και πιο ευφάνταστες κατασκευές...
Εγώ παντως συχνά λεω πως βρίσκω λύσεις στη δουλεια μου λόγω του ότι έπαιζα με lego κι απέκτησα μια "τετραγωνη" λογικη επίλυσης πρακτικών προβλημάτων...
Εσείς?
Legoμπαμπάδες... πειτε τι εμπειρίες σας με τα παιδια σας! Τους αρέσουν? Κόλλησαν το "μικρόβιο" ευκολα η δύσκολα?
Ξεκινάω πρώτος...
Καταρχήν εγω εχω 3 παιδια, με μεγαλες διαφορές ηλικίας... 2 κορίτσια, 23 και 15... και τον γιο!! κοντευει τα 8...
Πήρα lego και στα δυο κορίτσια αλλα η Barbie νίκησε... και τα playmobil σε ενα βαθμό... αλλα και αλλα παιχνίδια... με τον μικρο αρκετά καλύτερα, αλλα παιδεύτηκα (και παιδευομαι...) να τον πεισω ότι εχει πιο πολύ γούστο το χτίσιμο παρά το παιχνίδι μετά.. χαχαχα!!! νομίζω όμως ότι ειναι λογικό.. και με χαρά βλέπω ότι ήδη φέτος θέλει να χτίζει περισσοτερο (αλλα και να μοιραζεται αυτη τη χαρα μαζι μου...) αλλα και οτι αναγνωρίζει τα κοματια καλυτερα και δεν κανει λαθη...
Αλλο συγγενικο μας παιδι μεγαλύτερο κιόλας δεν τα βρίσκει τόσο ευκολα, νομιζω τα lego αναπτύσσουν και μια υπομονή αλλα και μεθοδολογία και φαντασία... κι ενα φιλαράκι μας επίσης μεγαλύτερο φτιάχνει συνεχώς και πιο ευφάνταστες κατασκευές...
Εγώ παντως συχνά λεω πως βρίσκω λύσεις στη δουλεια μου λόγω του ότι έπαιζα με lego κι απέκτησα μια "τετραγωνη" λογικη επίλυσης πρακτικών προβλημάτων...
Εσείς?
Papapete- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 4
Papapete έγραψε:...νομιζω τα lego αναπτύσσουν και μια υπομονή αλλα και μεθοδολογία και φαντασία... κι ενα φιλαράκι μας επίσης μεγαλύτερο φτιάχνει συνεχώς και πιο ευφάνταστες κατασκευές...
Εσείς?
Με βάση και την δική μου εμπειρία σαν παιδί κάποτε (ακόμα δεν έχω δική μου οικογένεια...), πιστεύω πως όσα αναφέρεις, ισχύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό! Βέβαια, εξαρτάται πάντα και από τον χαρακτήρα του καθενός!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εχω να ομολογήσω πάντως ότι καμια φορα ειμαι λιγο "ανυπόμονος"... και χρειάζεται να μου υπενθυμίζω ότι το παιδι ειναι ακριβως αυτό... παιδί και η όλη εμπειρία ειναι καινουρια και θελει λιγο χρόνο... (τα λεω για να τα ακούω αλλα και για να προετοιμάζεστε εσεις οι μελλοντες μπαμπάδες...) και η εμπειρία του να παιζεις με το παιδι σου.. αναντικατάστατη!!
Papapete- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 4
Εμένα πάντως το "παιδί" μου (η Μάγια η γάτα μου) με βοηθάει στο να βρίσκει τα round plates που εκτοξεύει η γυναίκα μου "καταλάθος" από τα stud shooters...!
Idomeneas- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 12
Χαχα... photo από την γάτα Σπύρο... xD
Πέτρο με περιμένει αρκετή υπομονή με την μικρή ε..? Και δεν είμαι και πολύ της υπομονής ρε γμτ... Θα πρέπει να εξασκηθώ
Πέτρο με περιμένει αρκετή υπομονή με την μικρή ε..? Και δεν είμαι και πολύ της υπομονής ρε γμτ... Θα πρέπει να εξασκηθώ
Gunman έγραψε:Χαχα... photo από την γάτα Σπύρο... xD
Όντως, θα χρειαστεί εξάσκηση! Σιγά σιγά, όλα γίνονται!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης