Κουπόνι έκπτωσης -20% Μουστάκας
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Κουπόνι έκπτωσης -20% Μουστάκας
Όποιο μέλος χρειάζεται κουπόνι έκπτωσης Μουστάκα -20% ας μου στείλει μήνυμα.
Αν χρειαστεί μπορώ να σας το στείλω και με courier
Να θυμίσω ότι το κουπόνι ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
Αν χρειαστεί μπορώ να σας το στείλω και με courier
Να θυμίσω ότι το κουπόνι ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Απ: Κουπόνι έκπτωσης -20% Μουστάκας
Να'σαι καλά Χρήστο, εγώ έστειλα την αδερφή μου σε ένα vodafone και της έδωσαν αρκετά οπότε δεν χρειάστηκε να σε πω. Πήρα κάτι καλούδια και εγώ... Με περιμένουν θεσσαλονίκη
(Την Δευτέρα που πήγε πάντως, δεν είχε κανένα sandcrawler, μάλλον τα σκούπισαν :evil: την βρήκαμε την άκρη μας πάντως.. )
(Την Δευτέρα που πήγε πάντως, δεν είχε κανένα sandcrawler, μάλλον τα σκούπισαν :evil: την βρήκαμε την άκρη μας πάντως.. )
Από που μπορούμε να πάρουμε κουπόνι έκπτωσεις για το Μουστάκα? Πρέπει να ξοδέψουμε κάποιο συγκεκριμένο ποσό για να πάρουμε ή υπάρχει άλλος τρόπος? Δεν έχω ιδέα, δεν έχει τύχει ποτέ να πάρω, ούτε να δω πως είναι!
southern- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 37
Τρύφων το συγκεκριμένο κουπόνι το είχε βγάλει μέσω των καταστημάτων vodafone και είχε ισχύ μέχρι τις 30/9.
Οπότε θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη προσφορά.
Άλλες φορές υπάρχουν κουπόνια που σου λέει ό,τι αγοράσεις πάει -20% και άλλες φορές έχει κουπόνι που σου λέει στο ποσό που θα αγοράσεις παίρνεις ένα κουπόνι στο ταμείο με ποσό που ισούται με το 20% της αγοράς σου για να αφαιρεθεί σε επόμενες αγορές.
Αυτή η προσφορά που έτρεχε τώρα λέει πιο πολύ γιατί πας και παίρνεις κατευθείαν το -20%.
Οπότε θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη προσφορά.
Άλλες φορές υπάρχουν κουπόνια που σου λέει ό,τι αγοράσεις πάει -20% και άλλες φορές έχει κουπόνι που σου λέει στο ποσό που θα αγοράσεις παίρνεις ένα κουπόνι στο ταμείο με ποσό που ισούται με το 20% της αγοράς σου για να αφαιρεθεί σε επόμενες αγορές.
Αυτή η προσφορά που έτρεχε τώρα λέει πιο πολύ γιατί πας και παίρνεις κατευθείαν το -20%.
Πάντα μέσω Vodafone είναι? Να αλλάξουμε και εταιρία κινητής, έλεος!
Όχι απλά την τελευαία φορά έκαναν το promotion σε συνεργασία με την vodafone. Αλλά αν πήγαινες σε ένα κατάστημα vodafone θα σου έδιναν πιθανότατα χωρίς να εξοφλήσεις κάποιον λογαριασμό που απαιτούσε..
Don't worry θα ξαναβγεί προσφορά και θα έχουμε πρόσβαση όλοι..
Don't worry θα ξαναβγεί προσφορά και θα έχουμε πρόσβαση όλοι..
Αναμένοντας την προσφορα!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης