Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 3 από 17 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Απ: Bricklink Sellers και LEGOμάγαζα (Σχόλια και απόψεις)
Οκ θα υπάρχει και section με ιδιώτες και θα λειτουργεί στο αντίστοιχο στυλ.
Mpyromaxos έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ George αλλά θα πρέπει να προσέχουμε λίγο για προσβολές που ισως προκύψουν
Θέλω να πιστεύω Γιώργο ότι δεν θα παρεκτραπεί κανένας μας, μιας και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κανένας μας τέτοιο δείγμα.
Επιπλέον, πιστεύω και το έχω σαν αρχή, πως οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, θα κοιτάξουν να το λύσουν μεταξύ τους τα δύο συμβαλλόμενα μέρη (πωλητής και αγοραστής), και δεν θα μεταφέρουν εδώ μέσα το οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν μεταξύ τους (όπως πήρε το μάτι μου πρόσφατα μια "αντιμαχία" που ξέφυγε, στην αντίστοιχη ομάδα του facebook), παρά μόνο την απλή καταγραφή της εμπειρίας τους, όπως κάνουμε μέχρι τώρα.
Φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτος ο σχολιασμός, αρκεί να μένει απλά στα γεγονότα, και να απουσιάζουν οι χαρακτηρισμοί που, όπως σκέφτεσαι και εσύ, μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις!
Όπως και να έχει, πιστεύω πως όλοι μας, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε κόσμιες τις συζητήσεις, χωρίς να υπάρξουν παρεκτροπές. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τυχόν επισημάνσεις μας, πιστεύω θα υπάρξει παρέμβαση από τους διαχειριστές, αλλά δεν πιστεύω και δεν εύχομαι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Το section με τους ιδιώτες είναι ώστε να πληροφορούμαστε όλοι σχετικά με τυχόν καινούργια άτομα στην παρέα μας που τυχαίνει να πουλάνε, για το αν είναι έμπιστα ή όχι.
Μεταξύ μας ξέρουμε ποιοι είμαστε, αλλά αυτή η προσθήκη θα βοηθήσει μελλοντικά/καινούργια μέλη που δεν τα γνωρίζουμε.
Μεταξύ μας ξέρουμε ποιοι είμαστε, αλλά αυτή η προσθήκη θα βοηθήσει μελλοντικά/καινούργια μέλη που δεν τα γνωρίζουμε.
Έτσι ακριβώς είναι Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω έχουμε και ομάδα στο φεις?
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
όχι Γιώργο απλά υπάρχουν τo LEGO Greek community, το LEGO Greek community BST και το LEGO Greece BST που υπάρχουν αγγελίες σχετικά με LEGO.
brickbilder 71
Ο χειρότερος πωλητής που έχω αντιμετωπίσει τόσα χρόνια που ψωνίζω ιντερνετικά. Απαντούσε μετά απο 2 μέρες και σε αγγλικά πουτ δε κοτ νταουν φάση. Άλλαξε τα έξοδα αποστολής μετά την κατάθεση της παραγγελίας, το δέμα έφτασε στραπατσαρισμένο και με μόνη προστασία 5 κομμάτια εφημερίδα. Πήρα σετάκι (μεταχειρισμένο) 100% θεωρητικά και λείπανε κομμάτια καθώς και κάποια κομμάτια απο έξτρα parts που αγόρασα.
Μπορώ να τον κάνω καταγγελία μέσα απο το bricklink άραγε?
Ο χειρότερος πωλητής που έχω αντιμετωπίσει τόσα χρόνια που ψωνίζω ιντερνετικά. Απαντούσε μετά απο 2 μέρες και σε αγγλικά πουτ δε κοτ νταουν φάση. Άλλαξε τα έξοδα αποστολής μετά την κατάθεση της παραγγελίας, το δέμα έφτασε στραπατσαρισμένο και με μόνη προστασία 5 κομμάτια εφημερίδα. Πήρα σετάκι (μεταχειρισμένο) 100% θεωρητικά και λείπανε κομμάτια καθώς και κάποια κομμάτια απο έξτρα parts που αγόρασα.
onepiece87 έγραψε:brickbilder 71
Πλήρωσες μέσω paypal Γιώργο??
Να φανταστώ του βάζουμε ?
Με έμβασμα Γιώργο πλήρωσα.
Ακολουθώ την συμβουλή σου στο θέμα και συμφέρει οικονομικά.
ΕΕ πληρώνω έμβασμα στις υπόλοιπες χώρες φορτώνω την paypal με έμβασμα και πληρώνω μέσω paypal.
Εννοείται κακή εμπειρία στο παλικαράκι.
Ακολουθώ την συμβουλή σου στο θέμα και συμφέρει οικονομικά.
ΕΕ πληρώνω έμβασμα στις υπόλοιπες χώρες φορτώνω την paypal με έμβασμα και πληρώνω μέσω paypal.
Εννοείται κακή εμπειρία στο παλικαράκι.
εφόσον πλήρωσες με έμβασμα τότε μόνο μέσω bricklink μπορείς να κάνεις κάποιο παράπονο και αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει και συγκεκριμένη διαδικασία όπως το dispute.
Πριν λίγες μέρες με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Gunman έκανα την πρώτη μου αγορά από bricklink... Από πωλητή στην Πολωνία. Η διαδικασία αποστολής ξεκίνησε 08/01 και παρέλαβα σήμερα. Αν υπολογίσουμε και τα 2 Σ/Κ που μεσολάβησαν νομίζω παρέλαβα σχετικά γρήγορα. Αψογη συσκευασία, το περιεχόμενο αρκετά προστατευμένο, σαν να το πήρες μόλις από ράφι μαγαζιού. Η παραλαβή αφορά το σετ 40138 το οποίο μου κόστισε συνολικά μόλις 23 ευρώ. Γιώργο αν μπορείς δώσε και το όνομά του ή το μαγαζί του γιατί δεν τα έχω αυτά τα στοιχεία! Πάντως ήταν
edit από Gunman:
Bricklink Seller
HEADSHOP
επίσης φοβερές τιμές στο shipping... νόμιζα μου έκανε πλάκα όταν είπε 5 ευρώ από Πολωνία για Ρόδο. Φοβερός!
edit από Gunman:
Bricklink Seller
HEADSHOP
επίσης φοβερές τιμές στο shipping... νόμιζα μου έκανε πλάκα όταν είπε 5 ευρώ από Πολωνία για Ρόδο. Φοβερός!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πρέπει να συνδέσεις τον λογαριασμό της τράπεζας @Mpyromaxos και μετά θα σου εμφανίσει έναν αριθμό λογαριασμού στο εξωτερικό στο οποίο όταν στέλνεις θα πιστώνονται στον λογαριασμό σου.
@Manos_R Τον προσθέτω τώρα Μάνο sec.
@Manos_R Τον προσθέτω τώρα Μάνο sec.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ @Mpyromaxos. Τους έστειλα εμαιλ και μου είπαν οτι γίνεται για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας του κάπιταλ κοντρόλ.
Μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο για εξακρίβωση στοιχείων και το πρόβλημα λύθηκε.
Πήρα τηλέφωνο εξακρίβωσαν το εμαιλ και τα στοιχεία μου τους έδωσα και τον ΙΒΑΝ μου και όλα καλά
Μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο για εξακρίβωση στοιχείων και το πρόβλημα λύθηκε.
Πήρα τηλέφωνο εξακρίβωσαν το εμαιλ και τα στοιχεία μου τους έδωσα και τον ΙΒΑΝ μου και όλα καλά
Παραθέτω την εμπειρία μου από το amazon.de
Στις 4/11/15 είχα παραλάβει το εξής πακέτο.
Εχθές (3 μήνες μετά) βλέποντας τα invoices από το amazon στο site τους, είδα οτι με είχαν χρεώσει 3 υποβρύχια και 2 μηχανές αντί το αντίστροφο, η οποία διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή πρέπει να είναι κανα 5-7ευρω.
Τους το αναφέρω σε email λέγοντας οτι και να μην μπορεί να γίνει κάτι δεν πειράζει γιατί είναι λάθος μου που το παρατήρησα μετά από τόσο καιρό και σήμερα πήρα το εξής email:
Μου έχουν τύχει και παλιότερα άλλα περιστατικά πέρα από τα LEGO και θεωρώ οτι τα amazon έχουν το καλύτερο costumer service.
respect
Στις 4/11/15 είχα παραλάβει το εξής πακέτο.
Εχθές (3 μήνες μετά) βλέποντας τα invoices από το amazon στο site τους, είδα οτι με είχαν χρεώσει 3 υποβρύχια και 2 μηχανές αντί το αντίστροφο, η οποία διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή πρέπει να είναι κανα 5-7ευρω.
Τους το αναφέρω σε email λέγοντας οτι και να μην μπορεί να γίνει κάτι δεν πειράζει γιατί είναι λάθος μου που το παρατήρησα μετά από τόσο καιρό και σήμερα πήρα το εξής email:
- email:
- Dear Giorgos,
thank you for contacting Amazon.de. My name is Karin, I've picked up your e-mail and will do my best to help you with your inquiry.
Indeed, I can assist you, even though the order was placed in October 2015.
First, let me apologise for this apparent mix-up during packing. I have placed a new order (for order number see subject line) for the missing item "Lego 60092 - City Tiefsee-U-Boot" and it will be dispatched as soon as possible to the same address. There will of course be no additional charge for this dispatch.
Your replacement order number is 028-0823580-5691536.
To see availability and an estimation of the dispatch date of your order, please visit "Mein Konto" at the top of any page on
our website or use the following URL:
http://www.amazon.de/mein-konto
You can view the estimated delivery time of the new order via "Mein Konto" (http://www.amazon.de/mein-konto). Please choose "Meine Bestellungen", sign in with your e-mail address and password ("Ja, ich habe ein Passwort") and confirm by clicking on the button "Weiter (über den Sicherheitsserver)".
In the relevant order's summary you'll see that your order has not been shipped and underneath "Noch nicht versandt" you'll see the estimated date of delivery: "Lieferung voraussichtlich: xx. Month xxxx".
For the extra item of Lego 70733 - Ninjago Cole's Donner-Bike, I would like to suggest that you keep the extra one, as the cost of return of the item Lego 70733 - Ninjago Cole's Donner-Bike of EUR 16,53 is prohibitively expensive in this case, I have made a one-time exception to our standard policy. Please keep this item with our compliments. Perhaps you would like to donate it to a charity in your area if you feel it would be appropriate to do so.
Please accept my sincere apologies for this inconvenience. I hope that you will allow us another opportunity to prove the quality of our service to you in the future.
I would like to thank you for your patience and understanding.
Have a great Tuesday!
Μου έχουν τύχει και παλιότερα άλλα περιστατικά πέρα από τα LEGO και θεωρώ οτι τα amazon έχουν το καλύτερο costumer service.
respect
Εντάξει! Έγραψαν οι άνθρωποι! Σίγουρα έχουν πολύ καλό customer service! Και εγώ που είχα αγοράζει παλιά από εκεί, είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος! Και από το πακετάρισμα, αλλά και την άμεση αποστολή και παραλαβή από εμένα!
Patgeo- Administrator
Το πακετάρισμά τους είναι λίγο πρόχειρο καμιά φορά αλλά και να σου τύχει κάτι έχουν αποδείξει ότι θα σε εξυπηρετήσουν.
Gunman έγραψε:Bricklink Seller
Agora
Αγόρασα δύο Ironman Patriot.
Γρήγορη εξυπηρέτηση, ενδιαφέρον limited σετάκια.
Που να είναι ο τελευταίος στον πλανήτη εγώ από αυτόν τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τύπο δεν αγοράζω...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
έχω διαβάσει αρκετά στο fb γι αυτόν, αλλά εκτός από τις τιμές του σε κάποιες φάσεις τί άλλο κακό έχει Χρήστο? προς ενημέρωση
Gunman έγραψε:έχω διαβάσει αρκετά στο fb γι αυτόν, αλλά εκτός από τις τιμές του σε κάποιες φάσεις τί άλλο κακό έχει Χρήστο? προς ενημέρωση
Γιώργο προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις τιμές κανενός. Ο καθένας θεωρώ ότι έχει δικαίωμα να πουλάει όσο θέλει.
Ο συγκεκριμένος με κοροϊδεψε σε μια αγορά που έκανα από αυτόν εκμεταλευόμενος την καλή μου πίστη και ότι η συναλλαγή έγινε στο δρόμο.
Του έδωσα ένα αξιοσέβαστο ποσό και δε μου έδωσε ακριβώς αυτό που συμφωνήσαμε. Όταν το διαπίστωσα σπίτι μου και τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι θα μου έδινε ότι ζήτησα αλλά όταν τελικά ήρθε η ώρα να γίνει αυτό με εκβίασε ότι θα έπρεπε να αγοράσω και κάτι άλλο από αυτόν το οποίο εγώ απλά του είχα πει ότι με ενδιέφερε και αυτός το έθεσε ως όρο.
Φυσικά δεν υπέκυψα στον εκβιασμό του ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ... Για εμένα δεν είναι ούτε για φτύσιμο
Δεν είναι τυχαίο ότι "συνεργάτες" του τον έχουν κάνει πέρα και μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για αυτόν...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Σελίδα 3 από 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Νέα Διαμόρφωση του Bricklink
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0
» Αγορά του bricklink από την LEGO ?
» εναλλακτική του bricklink
» Bricklink - MOC Pop-Up Store
» Διαγωνισμός Bricklink Stud.io 2.0