Αυτοκόλλητα Αντοχής
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Αυτοκόλλητα Αντοχής
Παιδιά σκεφτόμουν να εκτύπωνα μερικά banners του forum σε αυτοκόλλητα, που αντέχουν όσο γίνεται...
Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι παρόμοιο? Αν γνωρίζετε προτείνετε μαγαζιά και πείτε σε τί τιμές πωλούνται συνήθως (ανάλογα το μέγεθος φυσικά)...
Έχει ασχοληθεί κανείς με κάτι παρόμοιο? Αν γνωρίζετε προτείνετε μαγαζιά και πείτε σε τί τιμές πωλούνται συνήθως (ανάλογα το μέγεθος φυσικά)...
Απ: Αυτοκόλλητα Αντοχής
Κανείς που γνωρίζει κανένα καλό μαγαζί που να εκτυπώνει banners/σημαίες σε καλές τιμές?? Σκεφτόμουν να φτιάξω με το λογότυπο του site.
Όπως επίσης και μαγαζί που να εκτυπώνει μεγάλα αυτοκόλητα όπως αυτά που μπαίνουν στις βιτρίνες των μαγαζιών.
Όπως επίσης και μαγαζί που να εκτυπώνει μεγάλα αυτοκόλητα όπως αυτά που μπαίνουν στις βιτρίνες των μαγαζιών.
Γιώργο, ωραία ιδέα, αλλά δεν έχω κάτι στα υπόψιν. Θα κοιτάξω λίγο τι υπάρχει στο ίντερνετ, και θα σου πω!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γιώργο, έριξα μια ματιά, και βρήκα αυτό, που φαίνεται καλό σαν δουλειά αλλά ακριβό πιστεύω, αυτό, που φαίνεται σχετικά καλό, αυτό, και τέλος αυτό που έχει και σημαίες αλλά δεν βρήκα τιμές...
Εγώ, πέρυσι είχα πάρει και ένα Poster από το Ebay, αλλά τώρα με τα Capital Controls είναι δύσκολο... όπως και να έχει, είχα πάρει από αυτόν.
Πιστεύω να βοήθησα κάπως...
Εγώ, πέρυσι είχα πάρει και ένα Poster από το Ebay, αλλά τώρα με τα Capital Controls είναι δύσκολο... όπως και να έχει, είχα πάρει από αυτόν.
Πιστεύω να βοήθησα κάπως...
Patgeo- Administrator
Ευχαριστώ για τον κόπο Γιώργη... θα τα κοιτάξω... Και τα πόστερ καλή φάση για οταν χρειαστούμε, αλλά θα κοιτάξω και ποιος φτιάχνει καλά banner με υλικό αντοχής.
Εγώ είχα τυπώσει, σε ένα τυχαίο διαφημιστικό γραφείο εδώ στο νησί, σε αυτοκόλλητο για εξωτερικού χώρου. Εμφανισιακά δεν είχανε μεγάλη διαφορά. Κράτησε 2-3 χρόνια.
Ρώτα γύρω σου σε τυπογραφεία ή διαφημιστικά γραφεία.
Ρώτα γύρω σου σε τυπογραφεία ή διαφημιστικά γραφεία.
Thanks Δημήτρη... θα το κοιτάξω. Σκεφτόμουν να κάνω αυτοκόλλητο για το αμάξι..
Gunman έγραψε:Thanks Δημήτρη... θα το κοιτάξω. Σκεφτόμουν να κάνω αυτοκόλλητο για το αμάξι..
Ενδιαφέρον!!! Ένα από τα site που σου έστειλα νομίζω το είχε!
Patgeo- Administrator
Gunman, συνεργάζομαι με εταιρεία η οποία κατασκευάζει όλα όσα αναφέρεις. Στείλε μου λίστα με τα είδη που θες ή πάρε με τηλέφωνο, για να σου στείλουν προσφορά.
Το είχα αφήσει λίγο στην άκρη το συγκεκριμένο, αλλά θα σε έχω υπόψιν όταν κατασταλάξω στο τί θέλω Σπύρο. Σε ευχαριστώ!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης