Bilis Brickfilms
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Bilis Brickfilms
Στο παρελθόν είχα ασχοληθεί με Lego stop-motion animation (κοινώς brickfilms) και επειδή πλέον ασχολούμαι με τον κινηματογράφο, σκέφτηκα να ξαναπιάσω το άθλημα. Ξεκίνησα με κάτι απλό για να ξεσκονίσω τις ικανότητες μου και έφτιαξα ένα μικρό loop από έναν χαρακτήρα που περπατάει. Τα brickfilms μου, μεταξύ άλλων, θα ανεβαίνουν στο κανάλι μου στο YouTube:
Bilis- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 7
Απ: Bilis Brickfilms
Πολύ καλό! Περιμένουμε και συνέχεια. Τα stop motion είναι εξαιρετική τέχνη και ορισμένοι στο youtube, όπως ο Michael Hickox, οι brickbrosproductions, και brotherhood workshop, παράγουν καλά έργα.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Πολύ ωραίο Βασίλη, φάση έχει! Για ξεσκόνισμα, τα πήγες πολύ καλά και έχει και γέλιο!
Μπράβο σου! Περιμένουμε και την συνέχεια!
Μπράβο σου! Περιμένουμε και την συνέχεια!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας λόγια!
@Jimmy Michael Hickox έβλεπα πολύ όταν ήμουν μικρός και οι brotherhood workshop με έχουν εμπνεύσει πολύ! Έχουν φτιάξει πολλά εντυπωσιακά βίντεο. Τώρα βλέπω επίσης και κάποια άλλα κανάλια όπως Edbound, Netbrix και forrestfire101.
Ήδη ανέβασα και δεύτερο βίντεο που είχα γυρίσει μέσα στις γιορτές. Προσπάθησα να αντιγράψω κάποιες σκηνές του Greece's Next Top Model καθώς σκέφτηκα ότι αντιγράφοντας κάτι από live action θα βελτιωνόταν η ροή των κινήσεων. Δεν νομίζω ότι το πέτυχα και τόσο πολύ αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.
Ανέβασα και ένα βίντεο σύγκρισης με το πρωτότυπο.
Τέλος να προσθέσω ότι ήδη έχω γράψει ένα σενάριο για το επόμενο brickfilm μου το οποίο λογικά θα γυρίσω τέλος Φεβρουαρίου ενώ σχεδιάζω να φτιάξω και behind the scenes βίντεο για τα δύο που έχω ανεβάσει. Ελπίζω να σας αρέσουν!
@Jimmy Michael Hickox έβλεπα πολύ όταν ήμουν μικρός και οι brotherhood workshop με έχουν εμπνεύσει πολύ! Έχουν φτιάξει πολλά εντυπωσιακά βίντεο. Τώρα βλέπω επίσης και κάποια άλλα κανάλια όπως Edbound, Netbrix και forrestfire101.
Ήδη ανέβασα και δεύτερο βίντεο που είχα γυρίσει μέσα στις γιορτές. Προσπάθησα να αντιγράψω κάποιες σκηνές του Greece's Next Top Model καθώς σκέφτηκα ότι αντιγράφοντας κάτι από live action θα βελτιωνόταν η ροή των κινήσεων. Δεν νομίζω ότι το πέτυχα και τόσο πολύ αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.
Ανέβασα και ένα βίντεο σύγκρισης με το πρωτότυπο.
Τέλος να προσθέσω ότι ήδη έχω γράψει ένα σενάριο για το επόμενο brickfilm μου το οποίο λογικά θα γυρίσω τέλος Φεβρουαρίου ενώ σχεδιάζω να φτιάξω και behind the scenes βίντεο για τα δύο που έχω ανεβάσει. Ελπίζω να σας αρέσουν!
Μπράβο Βασίλη, πολύ ωραίο και ειδικά η σύγκριση!
Τα χέρια που σηκώνονται στον αέρα τα απέδωσες πολύ καλά πάντως! Να υποθέσω ότι το δούλευες στο πάτωμα με τις λήψεις από επάνω για να τα αποδώσεις έτσι?
Τα χέρια που σηκώνονται στον αέρα τα απέδωσες πολύ καλά πάντως! Να υποθέσω ότι το δούλευες στο πάτωμα με τις λήψεις από επάνω για να τα αποδώσεις έτσι?
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Να υποθέσω ότι το δούλευες στο πάτωμα με τις λήψεις από επάνω για να τα αποδώσεις έτσι?
Ναι Γιώργο, στην σκηνή που αναφέρεσαι είχα το σκηνικό σε ένα ράφι της ντουλάπας μου και υπερυψωμένο με μερικά τουβλάκια. Η κάμερα ήταν σε τρίποδο με κλίση προς τα πάνω.
Άλλο ένα μικρό animation που έφτιαξα, αυτή τη φορά με cgi. Πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι μου Lego Agents. Το εφέ που εμφανίζεται με το χτύπημα είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Spiderverse και γράφει "POW!" αν και δεν φαίνεται καλά. Για να το φτιάξω το ζωγράφισα σε χαρτί και το σκάναρα.
Χαχαχα! Ωραία έκατσε!
Ίσως να μεγάλωνες λίγο το κάδρο και να το έβαζες προς τα επάνω δεξιά σε ποιό μικρό μέγεθος για να φανεί καλύτερα! Είναι σε πολύ καλό δρόμο πάντως!
Ίσως να μεγάλωνες λίγο το κάδρο και να το έβαζες προς τα επάνω δεξιά σε ποιό μικρό μέγεθος για να φανεί καλύτερα! Είναι σε πολύ καλό δρόμο πάντως!
Patgeo- Administrator
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
@Bilis, τα βίντεο με τα tutorials, μεταφέρθηκαν σε χωριστή δημοσίευση στην κατηγορία που είναι και τα υπόλοιπα tutorials, για να μπορεί κάποιος να τα βρει ποιό εύκολα.
Patgeo- Administrator
Ορίστε και 2 σκηνές από το medieval brickfilm στο οποίο δούλευα. Τελικά το εγχείρημα αποδείχτηκε υπερβολικά φιλόδοξο για τις δυνατότητες μου, οπότε τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα για να ασχοληθώ με κάτι μικρότερης κλίμακας που ελπίζω θα καταφέρω να ολοκληρώσω.
Πολύ ωραία @Bilis. Έκανες πολύ ωραία δουλειά με το σκηνικό και τους διαλόγους.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να προσθέσεις τυχόν επιπλέον ηχητικά εφέ (τρίξιμο πόρτας ή πατημασιές), όπως έχεις και κάνει και σε προηγούμενα βίντεο, για να γεμίσουν τα κενά σημεία (ηχητικά).
Είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο πάντως! Μπράβο!
Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να προσθέσεις τυχόν επιπλέον ηχητικά εφέ (τρίξιμο πόρτας ή πατημασιές), όπως έχεις και κάνει και σε προηγούμενα βίντεο, για να γεμίσουν τα κενά σημεία (ηχητικά).
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Πολύ ωραία @Bilis. Έκανες πολύ ωραία δουλειά με το σκηνικό και τους διαλόγους.
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Έχεις δίκιο για τα ηχητικά εφέ. Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι ημιτελές. Αν το ολοκληρώσω θα προσθέσω τα ηχητικά εφέ που είπες καθώς και βήξιμο στην σκηνή 8, στο τέλος που σωριάζεται ο Βασιλιάς.
Έχω ξεκινήσει και κάποια storyboards για το project με το οποίο σκοπεύω να ασχοληθώ τώρα οπότε πάρτε μια μικρή γεύση:
Ωωω! Πολύ ωραία αυτή η backstage φωτογραφία!
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την συνέχεια!
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την συνέχεια!
Patgeo- Administrator
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης