Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 12 από 26 • Μοιραστείτε
Σελίδα 12 από 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Ωραία, πες μας εντυπώσεις για τον Μάριο!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Ε δεν τις λες και ταπεινές! Μια χαρά παραλαβές είναι! Καλορίζικα!!!!!!!
Όσο για το Lego House έστειλα mail παίδες να δω αν ανταποκριθούν και τι θα πουν! Έλεος πάντως με την DPD, όταν τα έστελναν με DHL μια χαρά ερχόντουσαν!
Όσο για το Lego House έστειλα mail παίδες να δω αν ανταποκριθούν και τι θα πουν! Έλεος πάντως με την DPD, όταν τα έστελναν με DHL μια χαρά ερχόντουσαν!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλορίζικα Θοδωρή! Το creator, είναι πανέμορφο σετ!
Αναμένουμε εντυπώσεις και για το Μάριο!
Αναμένουμε εντυπώσεις και για το Μάριο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλορίζικα Θοδωρή, δώσε μας και εντυπώσεις για τον it's me Mario!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Ωραία σετάκια περιμένουμε εντυπώσεις από τον Μάριο!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ευχαριστώ παιδιά, ο Mario είναι -και καλά- για τον μικρό, οπότε το φυλάω πριν του το δώσω. Για να το εκτιμήσει θα χρειαστεί 'εισαγωγή' με βίντεο από το original παιχνίδι. Πάντως, εννοείται το άνοιξα προσεκτικά και είδα τα περιεχόμενα... Πολλά πολύχρωμα τουβλάκια (παραπάνω απ'οσα φανταζόμουν) σε πολλά διαφορετικά σακκουλάκια και ο Mario σε χορταστικό μέγεθος και συμπαγής σε ένα χάρτινο κουτάκι (φαίνεται να αντέχει μικρές ...πτώσεις). Ωραίο θέμα φαίνεται ότι δημιούργησε η Lego!
Έσκασα λίγο που δεν υπάρχουν τυπωμένες οδηγίες. Υπάρχουν μόνο online (ΟΚ, ταιριάζει με την φιλοσοφία του θέματος, αλλά προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο) και εγώ δεν έχω tablet στις διακοπές...
Όσο για το Carousel (το θυμάμαι από το WE που το φτιάξατε και διπλό), μάλλον θα είναι το πρώτο σετάκι που θα ανοίξει σε κάποια βροχερή ημέρα. Μέχρι τότε μπάνια και mocάρισμα σε παλιά City που δεν λυπόμαστε μήπως χάσουμε κανένα κομμάτι.
Έσκασα λίγο που δεν υπάρχουν τυπωμένες οδηγίες. Υπάρχουν μόνο online (ΟΚ, ταιριάζει με την φιλοσοφία του θέματος, αλλά προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο) και εγώ δεν έχω tablet στις διακοπές...
Όσο για το Carousel (το θυμάμαι από το WE που το φτιάξατε και διπλό), μάλλον θα είναι το πρώτο σετάκι που θα ανοίξει σε κάποια βροχερή ημέρα. Μέχρι τότε μπάνια και mocάρισμα σε παλιά City που δεν λυπόμαστε μήπως χάσουμε κανένα κομμάτι.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Μια χαρά Θοδωρή! Καλόχτιστα!
Όσον αφορά το Μάριο, σίγουρα θα δούμε αρκετά σετ γύρω από το θέμα, μιας και όπως μας είπε και ο κ. Paxton, το κάθε θέμα έχει ένα αρχικό μέσο χρόνο ζωής τα 3 χρόνια!
Όσον αφορά το Μάριο, σίγουρα θα δούμε αρκετά σετ γύρω από το θέμα, μιας και όπως μας είπε και ο κ. Paxton, το κάθε θέμα έχει ένα αρχικό μέσο χρόνο ζωής τα 3 χρόνια!
Patgeo- Administrator
Ωραίος Θοδωρή! Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει έντυπες οδηγίες... δεν νομίζω να το έχουν ξανακάνει
Σίγουρα σε κάποια μεγάλα Technics το B-model υπάρχει μόνο online (σχετικά μικρό το κακό) και έχω την εντύπωση ότι έχω δει και σε κάποια άλλα σετάκια να γράφει ότι έχουν μόνο online οδηγίες! Ίσως από hidden side? Ας το επιβεβαιώσουν οι κάτοχοι (Μαρία; ) ... Πάντως, αν και άνθρωπος της 'τεχνολογίας', για τα lego δεν μου αρέσει σαν πρακτική. Μάλλον είναι 'άποψη' (δεν νομίζω να το κάνουν για το κόστος), αλλά και πάλι...Gunman έγραψε:Ωραίος Θοδωρή! Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει έντυπες οδηγίες... δεν νομίζω να το έχουν ξανακάνει
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τα 2 που έχω μια χαρά είχαν οδηγίες!
Ίσως ξεκινήσουν να το κάνουν αυτό με πρόφαση την οικολογία... Αλλά κακά τα ψέματα... το κόστος και το βάρος μια χαρά τα σκέφτονται! Για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον...
Ίσως ξεκινήσουν να το κάνουν αυτό με πρόφαση την οικολογία... Αλλά κακά τα ψέματα... το κόστος και το βάρος μια χαρά τα σκέφτονται! Για να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον...
Πολύ σωστά Μαρία! Για να δούμε τι αντίκτυπος θα υπάρξει στο μέλλον.
Πάντως, και εγώ θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή, ότι σαν το βιβλίο οδηγιών, δεν έχει. Η χαρά να το ξεφυλλίζεις, κάθε φορά που πιάνεις να κάνεις ένα σετ, είναι απερίγραπτη, και δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.
Πάντως, και εγώ θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή, ότι σαν το βιβλίο οδηγιών, δεν έχει. Η χαρά να το ξεφυλλίζεις, κάθε φορά που πιάνεις να κάνεις ένα σετ, είναι απερίγραπτη, και δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.
Patgeo- Administrator
Ευχαριστούμε Βαγγέλη!
Τέτοιες κινήσεις δείχνουν το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτόν το
σύλλογο και χαίρομαι πολύ γιαυτό!
Και είπαμε όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη έχει κέρασμα φαγητό και ποτό
Τέτοιες κινήσεις δείχνουν το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτόν το
σύλλογο και χαίρομαι πολύ γιαυτό!
Και είπαμε όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη έχει κέρασμα φαγητό και ποτό
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Καλορίζικα παίδες! Δεν περίμενα κάτι άλλο από το Βαγγέλη, με το που ανέφερε την πηγή στην Κύπρο ήταν έτοιμος και πρόθυμος να βοηθήσει όποιο μέλος ενδιαφερόταν!
Και οι δικές μου παραλαβές του τελευταίου διαστήματος... Εγώ αγόρασα μόνο το Lego House & το City 60250 που δεν κυκλοφορεί Ελλάδα για κάποιο λόγο κι έχει μια vintage διάθεση γενικά. Τα υπόλοιπα είναι δώρα για τα γενέθλιά μου από φίλους/συγγενείς!
Και οι δικές μου παραλαβές του τελευταίου διαστήματος... Εγώ αγόρασα μόνο το Lego House & το City 60250 που δεν κυκλοφορεί Ελλάδα για κάποιο λόγο κι έχει μια vintage διάθεση γενικά. Τα υπόλοιπα είναι δώρα για τα γενέθλιά μου από φίλους/συγγενείς!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos_R στις 11/8/2020, 10:41, 1 φορά
Manos_R- Administrator
Η κουκουβάγια φαίνεται εκπληκτική περιμένουμε εντυπώσεις!!!
mariakala έγραψε:Η κουκουβάγια φαίνεται εκπληκτική περιμένουμε εντυπώσεις!!!
Νομίζω μπορείς να της βάλεις και μοτεράκι να κουνάει τα φτερά... καλοριζικα Μανό!
Καλοριζικα Βαγγελη!!! Δεν τα γνωριζα καθολου αυτα!
Καλορίζικα φίλε Βαγγέλη! Πολύ ιδιαίτερα σετάκια και τα δύο! Ελπίζω να έχεις και τη Minnie για να μην είναι παραπονεμένος ο Mickey!
Manos_R- Administrator
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Παρέλαβα χθες το πακέτο που έστειλε ο Gunman και ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο!
Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ για την πολύ ζεστή υποδοχή που μου κάνατε.
Συνήθως όλες οι κοινότητες είναι επιφυλακτικές με τους νεοεισερχόμενους αλλά εσείς αποδεικνύετε συνεχώς το πολύ υψηλό επίπεδο σας.
Σας ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων!
Παρέλαβα χθες το πακέτο που έστειλε ο Gunman και ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο!
Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ για την πολύ ζεστή υποδοχή που μου κάνατε.
Συνήθως όλες οι κοινότητες είναι επιφυλακτικές με τους νεοεισερχόμενους αλλά εσείς αποδεικνύετε συνεχώς το πολύ υψηλό επίπεδο σας.
Σας ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων!
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 0
Σελίδα 12 από 26 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 26
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 12 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης