[MOC] Mini Modular Gym & Club
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
[MOC] Mini Modular Gym & Club
Καλησπέρα στην παρέα,
επιτέλους καταφέραμε να τραβήξουμε φωτογραφίες από ένα MOC κτίριο δικής μας έμνευσης και σας το παρουσιάζουμε! Στο ισόγειο στεγάζεται ένα γυμναστήριο ενώ στον πρώτο και δεύτερο όροφο βρίσκεται το πιο "in" κλαμπάκι της LEGO City μας με highlight τη συρόμενη οροφή του! Ελπίζουμε να σας αρέσει!
][/url]
επιτέλους καταφέραμε να τραβήξουμε φωτογραφίες από ένα MOC κτίριο δικής μας έμνευσης και σας το παρουσιάζουμε! Στο ισόγειο στεγάζεται ένα γυμναστήριο ενώ στον πρώτο και δεύτερο όροφο βρίσκεται το πιο "in" κλαμπάκι της LEGO City μας με highlight τη συρόμενη οροφή του! Ελπίζουμε να σας αρέσει!
][/url]
sauron- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Απ: [MOC] Mini Modular Gym & Club
Ωραίο, πολύ ιδιαίτερο! Μου αρέσει ειδικά πώς έχετε χρησιμοποιήσει τα τεταρτοκύκλια για διακόσμηση. Ευχαριστούμε που το μοιράζεστε!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Μπράβο σας παιδιά! Βλέπω βάλατε πολύ ωραίες λεπτομέρειες!
Η οροφή, ωραία προσθήκη, μιας και από Χειμερινό γίνεται και Καλοκαιρινό! Βέβαια, που άρεσε πολύ η λεπτομέρεια στα decks που έχει και πικάπ για σκρατσάκια!
Τα φανταχτερά χρώματα είναι ότι πρέπει για το μπάρ και το κλάμπ, και παραπέμπουν για εμένα σε ωραίες εποχές!
Τέλος, όσον αφορά το γυμναστήριο, βγήκαν πολύ ωραία τα βάρη, καθώς και ο αρσιβαρίστας αλλά την παράσταση έκλεψε για εμένα η λεπτομέρεια με το δυναμωτικό χυμό!
Η οροφή, ωραία προσθήκη, μιας και από Χειμερινό γίνεται και Καλοκαιρινό! Βέβαια, που άρεσε πολύ η λεπτομέρεια στα decks που έχει και πικάπ για σκρατσάκια!
Τα φανταχτερά χρώματα είναι ότι πρέπει για το μπάρ και το κλάμπ, και παραπέμπουν για εμένα σε ωραίες εποχές!
Τέλος, όσον αφορά το γυμναστήριο, βγήκαν πολύ ωραία τα βάρη, καθώς και ο αρσιβαρίστας αλλά την παράσταση έκλεψε για εμένα η λεπτομέρεια με το δυναμωτικό χυμό!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πολύ ωραία προσπάθεια, το dj booth και η εξωτερική σκάλα είναι όλα τα λεφτά!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Πολύ ωραίο moc! Τα decks του dj μου άρεσαν πιο πολύ απ'όλα πολύ ωραία φτιαγμένα Ανυπομονώ να δω το επόμενο κτήριο!
Εξαιρετική προσπάθεια και ωραίες λεπτομέρειες! Μπράβο παιδιά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρόμοια θέματα
» Τρελός mini modular Διαγωνισμός
» War Brick Club
» [MOC] Modular Comic Book Store
» [Digital MOC]:Modular Cottage House
» [Modular MOC]: Hotel Corner
» War Brick Club
» [MOC] Modular Comic Book Store
» [Digital MOC]:Modular Cottage House
» [Modular MOC]: Hotel Corner