Mariakala WIP / MOCs
Σελίδα 10 από 15 • Μοιραστείτε
Σελίδα 10 από 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Απ: Mariakala WIP / MOCs
Κρίμα που το κατέβασαν το δούλεψες πολύ ωραία Μαρία αλλά ήταν άτυχη στιγμή μάλλον να συμπέσει με την κυκλοφορία της Lego Ducati Technic! Τώρα περί αντιγραφής...μεγάλη κουβέντα... βλέπω projects στο ideas που είναι σχεδόν ίδια με σετάκια που ήδη κυκλοφορούν... Καλά έκανες και το έψαξες πάντως!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πολύ ωραία Μαρία, καλά έκανες! Μακάρι να υπάρξει ανταπόκριση, μιας και είναι ωραία δουλειά!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R έγραψε:Κρίμα που το κατέβασαν το δούλεψες πολύ ωραία Μαρία αλλά ήταν άτυχη στιγμή μάλλον να συμπέσει με την κυκλοφορία της Lego Ducati Technic! Τώρα περί αντιγραφής...μεγάλη κουβέντα... βλέπω projects στο ideas που είναι σχεδόν ίδια με σετάκια που ήδη κυκλοφορούν... Καλά έκανες και το έψαξες πάντως!
Μάνο σε διαγωνισμο ήταν με αφορμή την κυκλοφορία της μηχανής... γι αυτό δεν βγαίνει κανένα νόημα...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Λοιπόν σε συνέχεια της ιδέας του ναού... Σκεφτόμουνα το εξής... the temple of the crystal minifigure God... Η κάτι παρόμοιο σε τίτλο που να μην μοιάζει με Indiana Jones η δεύτερη επιλογή the ancient temple of the red brick... κάτι απο τα δύο... Και να πάρω στοιχεία από πολλούς πολιτισμούς και να τα ενώσω με κάποιο τρόπο που να έχουν μια συνέχεια... θέλει σκέψη το πράμα! Τι από τα 2 προτιμάτε?
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 0
Και εγώ Μαρία θα προτιμούσα την 2η επιλογή, λόγω και του παραλληλισμού που ανέφερες!
Όσον αφορά τον σταθμό, σε προηγούμενο Post σου, τωρα τον πήρα είδηση. Είναι αρκετά γραφικός για τα δεδομένα της Ιαπωνίας, αλλά νομίζω σε κάποιες περιοχές υπήρχαν και ποιό παραδοσιακοί.
Όσον αφορά τον σταθμό, σε προηγούμενο Post σου, τωρα τον πήρα είδηση. Είναι αρκετά γραφικός για τα δεδομένα της Ιαπωνίας, αλλά νομίζω σε κάποιες περιοχές υπήρχαν και ποιό παραδοσιακοί.
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Και εγώ Μαρία θα προτιμούσα την 2η επιλογή, λόγω και του παραλληλισμού που ανέφερες!
Δεν βρίσκω υλικό βρε Γιώργο είναι ο μόνος που βρήκα πολλές εικόνες!!!
Ισχύει Μαρία! Δυστυχώς ούτε και εγώ είχα βγάλει κάτι ιδιαίτερο και ούτε βρήκα τίποτε στο ιντερνετ.
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Πάμε πίσω στον νερομύλο!!!! επειδή για να κρατηθεί θα πρέπει κάθε λίγο να κάνω Updates σκέφτηκα το εξής να κάνω για αρχή
1. βίντεο
2. να προσθέσω ζωάκια (έναν κροκόδειλο που πάει να φάει ένα γλαροπούλι ένα φιδάκι που κρύβεται στα φυτά και 2 αρουραίους που πάνε να κλέψουν από το υπόγειο
3. τα κομμάτια που θα αρχίσω να μαζεύω για να τον φτιάξω
4. έναν lego κουμπάρα που θα μαζεύω εικονικά χρήματα για να αγοράσω parts
5. Όταν φτιαχτεί φυσικά βίντεο και φωτός
Αν έχετε κάποια ιδέα πολύ ευπρόσδεκτη!!!
1. βίντεο
2. να προσθέσω ζωάκια (έναν κροκόδειλο που πάει να φάει ένα γλαροπούλι ένα φιδάκι που κρύβεται στα φυτά και 2 αρουραίους που πάνε να κλέψουν από το υπόγειο
3. τα κομμάτια που θα αρχίσω να μαζεύω για να τον φτιάξω
4. έναν lego κουμπάρα που θα μαζεύω εικονικά χρήματα για να αγοράσω parts
5. Όταν φτιαχτεί φυσικά βίντεο και φωτός
Αν έχετε κάποια ιδέα πολύ ευπρόσδεκτη!!!
Ωραίες ιδέες Μαρία, που σίγουρα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον!
Για το βίντεο, δεν ξέρω πως το σκέφτεσαι, αλλά αν μπορούσες να δείξεις με γραφικά όλη την διαδικασία του πως αλέθεται το σιτάρι, πιστεύω θα ήταν πολύ εντυπωσιακό! Δηλαδή, για παράδειγμα, θα μπορούσες να κάνεις ένα βίντεο που να δείχνει στην αρχή το τοπίο με ένα λιβάδι/βουνό και να προσθέσεις και κάποιους ήχους της φύσης. Από εκεί και μετά, να ακολουθούσες το νερό που περνάει και πηγαίνει στον μύλο, εκεί, θα μπορούσες να τον δείχνεις να γυρίζει, να βάλεις και κανέναν ήχο τριξίματος του ξύλου, και σιγά σιγά από τον μύλο/ρόδα που γυρίζει, να πας στο εσωτερικό που θα δείχνει το πως γίνεται το αλεύρι.
Σίγουρα, το να εξηγείς κάτι τέτοιο με λόγια είναι πολύ απλό, σε σχέση με το να δημιουργείς τα γραφικά και το βίντεο, αλλά εμένα θα μου άρεσε να έβλεπα κάτι τέτοιο, ή κάποιο σχετικό βιντεάκι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις το καλύτερο δυνατό!
Οι επιπλέον λεπτομέρειες με τον κροκόδειλο, το γλαροπούλι και τα ποντικάκια, σίγουρα θα δώσουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Για το βίντεο, δεν ξέρω πως το σκέφτεσαι, αλλά αν μπορούσες να δείξεις με γραφικά όλη την διαδικασία του πως αλέθεται το σιτάρι, πιστεύω θα ήταν πολύ εντυπωσιακό! Δηλαδή, για παράδειγμα, θα μπορούσες να κάνεις ένα βίντεο που να δείχνει στην αρχή το τοπίο με ένα λιβάδι/βουνό και να προσθέσεις και κάποιους ήχους της φύσης. Από εκεί και μετά, να ακολουθούσες το νερό που περνάει και πηγαίνει στον μύλο, εκεί, θα μπορούσες να τον δείχνεις να γυρίζει, να βάλεις και κανέναν ήχο τριξίματος του ξύλου, και σιγά σιγά από τον μύλο/ρόδα που γυρίζει, να πας στο εσωτερικό που θα δείχνει το πως γίνεται το αλεύρι.
Σίγουρα, το να εξηγείς κάτι τέτοιο με λόγια είναι πολύ απλό, σε σχέση με το να δημιουργείς τα γραφικά και το βίντεο, αλλά εμένα θα μου άρεσε να έβλεπα κάτι τέτοιο, ή κάποιο σχετικό βιντεάκι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις το καλύτερο δυνατό!
Οι επιπλέον λεπτομέρειες με τον κροκόδειλο, το γλαροπούλι και τα ποντικάκια, σίγουρα θα δώσουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
Patgeo- Administrator
Παρα πολυ ωραια Ιδεα Γιωργο!!! Θα το σκεφτω γιατι ακουγεται πολυ ωραιο αλλα και πολυ δυσκολο!
Προς το παρων για τα 500 support που ερχονται σημερα...εκανα αυτο το βιντεο!
Βαλτε και ηχο ειναι ωραια η μουσικουλα
Προς το παρων για τα 500 support που ερχονται σημερα...εκανα αυτο το βιντεο!
Βαλτε και ηχο ειναι ωραια η μουσικουλα
Να'σαι καλά Μαρία! Όντως, αυτό που περιέγραψα είναι πολύ δύσκολο...
Το βίντεο, το είδα χθες! Βγήκε πολύ ωραίο! Βέβαια, δεν είχα την ευκαιρία να το ακούσω με ήχο, αλλά είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω!
Το βίντεο, το είδα χθες! Βγήκε πολύ ωραίο! Βέβαια, δεν είχα την ευκαιρία να το ακούσω με ήχο, αλλά είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω!
Patgeo- Administrator
Μου είπε ο Βαγγέλης να μου κάνει ένα animation κάποια στιγμή... δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί κι αυτός...
Μαρία πολύ ωραίο το βιντεάκι το είδα από δω και από το facebook! Ταίριαξε και η μουσική μια χαρά! Εύγε!
Manos_R- Administrator
Άρχισα να κάνω μια μικρότερη έκδοση του σιδηροδρομικού σταθμού μου! Πιθανότατα να το αλλάξω ξανά καθώς περιμένουμε το lug bulk. Σκέφτηκα επίσης να το προσαρμόσω για να το προσθέσω στο Winter Village που τώρα είναι πολύ μικρό και αποτελείται από το τρένο Winter holiday train & gingerbread house. Πρέπει λοιπόν να προσθέσω χιόνι και να το κάνω Christmassy. Καμία ιδέα;
Μαρία πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά νομίζω πρέπει να του προσθέσεις κάποιο Module για να γίνει πιο σύνθετο μιας και απ'ότι έχω καταλάβει όλα τα ideas που βγαίνουν έχουν αρκετή πολυπλοκότητα. No offense, my 2 cents
Gunman έγραψε:Μαρία πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά νομίζω πρέπει να του προσθέσεις κάποιο Module για να γίνει πιο σύνθετο μιας και απ'ότι έχω καταλάβει όλα τα ideas που βγαίνουν έχουν αρκετή πολυπλοκότητα. No offense, my 2 cents
Δεν ξερω αν θα το ανεβασω αυτο...
Το φτιαχνω για το χωριο μου Γιωργο... μιας και περσι πηρα το τρενακι να του προσθεσω εναν σταθμο...
Εχει πολυ δουλιτσα ακομα!!!
Εμένα μου αρέσει Μαρία! Παρά το μικρό μέγεθος, κράτησες τα όμορφα χαρακτηριστικά του αρχικού σου MOC!
Όσον αφορά τις λεπτομέρειες που θα ήθελες να προσθέσεις για να το εντάξεις στο Winter Village που έχεις, πιστεύω θα έπρεπε να κάνεις κάπως χιονισμένη την σκεπή, και ίσως να προσθέσεις κάποια "χιόνια" στις γραμμές αλλά και στα γύρω μέρη του σταθμού. Επίσης, ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις και την βλάστιση, για να είναι τα χρώματα ποιο κοντά στα χειμωνιάτικα τοπία.
Όσον αφορά τις λεπτομέρειες που θα ήθελες να προσθέσεις για να το εντάξεις στο Winter Village που έχεις, πιστεύω θα έπρεπε να κάνεις κάπως χιονισμένη την σκεπή, και ίσως να προσθέσεις κάποια "χιόνια" στις γραμμές αλλά και στα γύρω μέρη του σταθμού. Επίσης, ίσως θα έπρεπε να αλλάξεις και την βλάστιση, για να είναι τα χρώματα ποιο κοντά στα χειμωνιάτικα τοπία.
Patgeo- Administrator
Οι γυναικείες πινελιές φαίνονται και ταιριάζουν πάρα πολύ με τον συγκεκριμένο σταθμό!!!! Σίγουρα θα μπορούσες να προσθέσεις στην γραμμή του τρένου ένα υπόστρωμα (ballast αγγλιστί). Ίσως και κάποια μικρότερα βοηθητικά κτίρια θα βοηθούσαν, όπως είπε και ο @gunman και οι απαραίτητες λεπτομερείς (παγκάκια, λάμπες etc)...
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Χιονάκι στη στέγη και στις ράγες. Παγκάκι, λάμπες με τα αγαπημένα legoστεφανάκια πάνω ή κάποιο ρολόι με στολισμό που παραπέμπει σε Χριστούγεννα! Αν το θες πιο τσαχπίνικο βάλε στη στέγη μια σκάλα τύπου επιβίωσης με έναν Santa Claus να ανεβαίνει ή ακόμα και χριστουγεννιάτικα ξωτικά! Να πω κι άλλα (λατρεύω τα Χριστούγεννα);
Manos_R- Administrator
Μάνο, νομίζω ανέφερες τις ποιό χαρακτηριστικές Χειμωνιάτικες/Χριστουγεννιάτικες εικόνες!
Patgeo- Administrator
Μάνο τα σπας! Η σκάλα είναι φανταστική ιδέα... Αλλά και όλα τα υπόλοιπα... έκανα μια μικρή πρόοδο πριν φύγω για διακοπές αλλά δεν είμαι πολύ χαρούμενη... Αυτό μάλλον θα πάει ανάποδα θα αρχίσω να το φτιάχνω και θα προσθέτω ότι έχω ήδη! Και μετά θα βάλω τις τσαχπινοπινελιες! Στο studio με χάλαγε πολύ όπως το δούλευα! Φανταστικές ιδέες από όλους σας σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 10 από 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Παρόμοια θέματα
» Μεγάλη διάκριση του μέλους μας mariakala (Mind the Brick) σε διαγωνισμό του Lego Ideas!
» Διάφορα Αξιόλογα MOCS
» Bilis Mocs/WIP
» Διάφορα Αξιόλογα MOCS
» Διάφορα Αξιόλογα MOCS
» Bilis Mocs/WIP
» Διάφορα Αξιόλογα MOCS
Σελίδα 10 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης