Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 17 • Μοιραστείτε
Σελίδα 8 από 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
Gunman έγραψε:Στο σκρουτζ φαίνεται να έχει μόνο το gameshero στα 750€ το MF
Για κάποιο λόγο δεν είναι όλα στο skroutz. Το MF είναι στο mustshop.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
mariakala έγραψε:Εγώ δεν ξαναπαίρνω καινούριο σετ ο κόσμος να χαλάσει... είναι κοροϊδία τελικά!!! (εκτός αν για κάποιο λόγο πετύχεις τιμές σαν του αυστριακού στο μπρικλινκ)
Κάνεις λίγο υπομονή 1-2 χρονιά και πετυχαινεισ καλές τιμές!!! τα περισσότερα technic χρυσοπλήρωσα!!!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Μαρία έπαθα και έμαθα και έχω γλυτώσει αρκετά λεφτά, αλλά είναι κάτι σαν ρουλέτα, πχ δεν
πήρα την GT3 RS όταν έπαιζε στα 270-280 ελπίζοντας να πέσει αλλά ανέβηκε στα 400... Αντίθετα με την Chiron λίγους
μήνες μετά την κυκλοφορία είχε τιμή στα 239. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το UCS Snowpeeder στο gamescom το οποίο
το είχε για πολύ καιρό με έκπτωση στα 229, για λίγες μέρες έπεσε στα 199 (το πήρα!) και αυτήν τη στιγμή είναι πάλι με
έκπτωση στα 259!!! Θέλει να σταμπάρεις κάποια σετ που θέλεις, να προσπαθείς να μαντεύεις μέχρι που μπορεί να πέσει
η τιμή από κάθε σετ να κοιτάς κάθε μέρα τις τιμές και μετά υπολογίζεις και το παίρνεις.
Το Diner το καλοκοιτάζω πάντως στα 150€... Απλά σαν σετ όπως έχω ξαναπεί, έχει τα συν και τα μείον του. Έχω μπει στη φόρμα αγοράς και το βάζω και το βγάζω 3-4 φορές ήδη!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Ε θα μάθω κι εγώ που θα πάει... ευτυχώς με βρήκατε και μου άνοιξαν λίγο τα μάτια!
Το snowspeeder σαν σετ είναι must have!
Σαν κατασκευή με χάλασαν κάποια σημεία...
Το snowspeeder σαν σετ είναι must have!
Σαν κατασκευή με χάλασαν κάποια σημεία...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
42110 Lego Technic: Land Rover Defender στα 149,63 €
Έπεσε σήμερα το είδα και εγώ , πάντως δεν κρατήθηκα και χτύπησα δυο μικρά σετάκια μου είπανmariakala έγραψε:42110 Lego Technic: Land Rover Defender στα 149,63 €
είναι κατόπιν παραγγελίας και θα κάνουν 5-15 μέρες, ο χρόνος δεν με ενοχλεί για τέτοιες τιμές
αναμένω να δω εντυπώσεις.
Παίδες τέλη Γενάρη - αρχές Φλεβάρη μπορεί να δούμε καλές προσφορές, αν θέλουν να ξεστοκάρουν τις αποθήκες τους.
*Έχει ξανασυμβεί στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο παρελθόν γι΄αυτό το αναφέρω!
*Έχει ξανασυμβεί στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο παρελθόν γι΄αυτό το αναφέρω!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μόλις τώρα το είδα άλλαξε η τιμή
LEGO Star Wars Droid Commander | 75253
€132.37
LEGO Star Wars Droid Commander | 75253
€132.37
Manos_R έγραψε:Παίδες τέλη Γενάρη - αρχές Φλεβάρη μπορεί να δούμε καλές προσφορές, αν θέλουν να ξεστοκάρουν τις αποθήκες τους.
Αυτό περιμένω για να χτυπήσω μεγάλο σετ... για να δούμε...
Κυρίως αλυσίδες Γιώργο, τύπου Public, Μουστάκας κτλ! Στο Μουστάκα ήδη τρέχουν κάποιοι κωδικοί σε προσφορά!
Manos_R- Administrator
Παιδιά, το TreeHouse στα 199 με μτφ από το MustShop!
Το μαγαζί βλέπω έχει μέτριες κριτικές στο skroutz (κυρίως λόγω καθυστερήσεων στις παραδόσεις), δεν ξέρω αν μπορούμε να το εμπιστευτούμε, αλλά η τιμή είναι ΟΚ για ελλάδα.
Βέβαια, αν περιμένουμε, ίσως δούμε κάποιες εκπτώσεις και από μεγάλες αλυσίδες...
Το μαγαζί βλέπω έχει μέτριες κριτικές στο skroutz (κυρίως λόγω καθυστερήσεων στις παραδόσεις), δεν ξέρω αν μπορούμε να το εμπιστευτούμε, αλλά η τιμή είναι ΟΚ για ελλάδα.
Βέβαια, αν περιμένουμε, ίσως δούμε κάποιες εκπτώσεις και από μεγάλες αλυσίδες...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Όντως Θοδωρή!
Το έχω τσεκάρει κατά καιρούς το συγκεκριμένο μαγαζί, και η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα σχόλια απαντούν από το μαγαζί με λεπτομέρειες. Αν δεν βελτιωθεί η εικόνα τους, ίσως συνεχίσουν να το αποφεύγουν οι περισσότεροι, αλλά τουλάχιστον έχει καλές τιμές για να το προτιμήσει κάποιος και να αγοράσει από εκεί.
Το έχω τσεκάρει κατά καιρούς το συγκεκριμένο μαγαζί, και η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα σχόλια απαντούν από το μαγαζί με λεπτομέρειες. Αν δεν βελτιωθεί η εικόνα τους, ίσως συνεχίσουν να το αποφεύγουν οι περισσότεροι, αλλά τουλάχιστον έχει καλές τιμές για να το προτιμήσει κάποιος και να αγοράσει από εκεί.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γειά σας παίδες εγώ δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο μαγαζί, μπήκα τώρα και βλέπω λίγο. Έχει αρκετά συμφέρουσες τιμές σε πάρα πολλά σετς, πολύ κάτω από τις αρχικές τιμές άλλων καταστημάτων!
Manos_R- Administrator
'Εχει ψωνίσει κάποιο μέλος από κει να μας πει εντυπώσεις; Οι τιμές του σε πολλές περιπτώσεις μου θυμίζουν johnlewis!
Manos_R- Administrator
Eιχα κανει μια παραγγελια νοεμβριο δεν ηρθε ποτε, στειλανε ενα μνμ οτι δεν βρεθηκε το προιον στις αποθηκες , τες πα κατι τετοιο σε αναλογο υφος! Κοιτα αν ειναι να κανεις 10 παραγγελιες να περιμενεις με τα λεφτα στο χερι να χανεις αλλες εκπτωσεις κ στο τελος να σου ερχεται 1/10 τοτε παιδια ,it's up to you!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Α μάλιστα τόσο καλά... Καλό θα ήταν να αναγράφεται η διαθεσιμότητα του προϊόντος από κάτω για να ξέρει τουλάχιστον ο πελάτης τι είναι άμεσα διαθέσιμο και τι όχι!
Manos_R- Administrator
Mανο το δεντρο στα 199 ειναι καλη ευκαιρια , τωρα αν εχεις εύκαιρα 200 ευρω να τα δεσμεύσεις στο πορτοφολι σου κ να περιμενεις το mustshop ποτε θα του καπνισει κανε το. Η τιμη ειναι τελεια!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Εμένα με ενδιαφέρουν κυρίως σετς μεσαίας εμβέλειας! Για τα μεγάλα σετάκια προτιμώ να τα αγοράζω με τις εκπτώσεις του lego.com για να παίρνω και τους vip πόντους και κάποια πιθανά δωράκια!
Manos_R- Administrator
Μετα το τελευταίο black friday... λογικά κάποια στιγμή θα μπει σε καλή έκπτωση το δεντράκι!
Αν δεν δω έστω ένα 25% κάτω δεν νομίζω να πάρω κάτι ξανά και μάλιστα απο μαγαζιά που είναι κατά παραγγελιά και δεν έχουν αντικαταβολή!
(by the way Ο Γιαννάκης έγινε Λουης κανονικά... ούτε refund ούτε allowance...)
Αν δεν δω έστω ένα 25% κάτω δεν νομίζω να πάρω κάτι ξανά και μάλιστα απο μαγαζιά που είναι κατά παραγγελιά και δεν έχουν αντικαταβολή!
(by the way Ο Γιαννάκης έγινε Λουης κανονικά... ούτε refund ούτε allowance...)
mariakala έγραψε:(by the way Ο Γιαννάκης έγινε Λουης κανονικά... ούτε refund ούτε allowance...)
Σε ψάχνουν στην Αυστραλία μάλλον
@drake χαχαχαχαχαχα σε καλό σου βραδιάτικα...
Εγώ 5 σετ ξεχώρισα στο καλάθι του must shop λόγω έκπτωσης αλλά και τα 5 ήταν κατόπιν παραγγελίας οπότε άδειασα το καλάθι και περιμένω κι εγώ κάτι από εκπτώσεις. Νομίζω ένα 20% ο Μουστάκας θα το κάνει και άρα και το Lego store
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Σε μια εντελώς τυχαία επίσκεψη που είχα σήμερα στο Lego shop, έχω τις εξής δυο παρατηρήσεις:
1. Οι πωλήτριες ήταν ιδιαιτέρως, εως ύποπτα, φιλικές
2. Απο την ερχόμενη εβδομάδα, δεν γνωρίζουν κάτι για σχετικές εκπτώσεις etc, αναμένουν πληροφόρηση απο την μαμά LEGO
P.S το 75955 δεν θα το ξαναφέρουν. Όχι και τόσο ''Fun'' fact
1. Οι πωλήτριες ήταν ιδιαιτέρως, εως ύποπτα, φιλικές
2. Απο την ερχόμενη εβδομάδα, δεν γνωρίζουν κάτι για σχετικές εκπτώσεις etc, αναμένουν πληροφόρηση απο την μαμά LEGO
P.S το 75955 δεν θα το ξαναφέρουν. Όχι και τόσο ''Fun'' fact
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Σελίδα 8 από 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης