Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 6 από 17 • Μοιραστείτε
Σελίδα 6 από 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
DRAKE έγραψε:To 75192 Μillenium Falcon στα €702 στο Foxstore.gr λέτε να πέσει κι άλλο κατά τα Χριστούγεννα;
H λογική λέει μετά τα Χριστούγεννα αλλά ποιος ξέρει.... έχεις βάλλει στο scroutz να σου δείχνει όταν πέφτει η τιμή?
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Όχι αλλά στο έλεγχο τιμών δείχνει ότι από τον Σεπτέμβριο έπεσε στα 849 από 1000 και εδώ και λίγες εβδομάδες είναι στα 700.
Το ωραίο είναι ότι ούτε σε καταστήματα εξωτερικού δεν έχει πέσει τόσο. Δεν ξέρω είναι ότι νάναι οι τιμές το
κάθε κατάστημα τα έχει όπως βολεύει άλλα σετ πανάκριβα και άλλα σε καλές τιμές...
Το ωραίο είναι ότι ούτε σε καταστήματα εξωτερικού δεν έχει πέσει τόσο. Δεν ξέρω είναι ότι νάναι οι τιμές το
κάθε κατάστημα τα έχει όπως βολεύει άλλα σετ πανάκριβα και άλλα σε καλές τιμές...
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
@Drake άμα κάνεις σύνδεση στο scroutz το βάζεις στα αγαπημένα και όποτε πέφτει η τιμή στο εμφανίζει πάνω δεξιά με καμπανάκι είναι βολικό για να το παρακολουθεις! Από την άλλη αν έχουν αντικαταβολή μπορείς να παραγγείλεις κι αν δεν έρθει τι ειχες τι έχασες... Δεν ξέρω ρε συ τα μεγάλα σετ είναι περίεργα! Κυρίως το συγκεκριμένο!!!
DRAKE έγραψε:Το ωραίο είναι ότι ούτε σε καταστήματα εξωτερικού δεν έχει πέσει τόσο. Δεν ξέρω είναι ότι νάναι οι τιμές το
Στο εξωτερικό έχει πέσει πολύ αλλα δεν στέλνουν Ελλάδα... δες εδω https://www.smythstoys.com/uk/en-gb/toys/lego-and-bricks/lego-star-wars/lego-75192-star-wars-millennium-falcon-collector-set/p/168282
Το smyths είναι κλάμα.... έχω πάει στη Γερμανία σε ένα και είχε τιμές από πιο κάτω και από το site τους. Είχα πάρει πχ το Hagrid hut με 47, το άγαλμα της ελευθερίας με 60€!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Ρε συ, εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€, ψήνεσαι να το πάρουμε x2?Kurtz έγραψε:Αν δεν μπορούν το Ninjago City, εγω συμβιβάζομαι και με το Vestas!
Ninjago City 281€ (υπάρχει και Δανία με 270€)
Roller Coaster 262€
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TeD στις 2/12/2019, 09:43, 4 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
[quote="TeD"]
Με εκαψες για DEATH STAR!!!! Σε ευχαριστωωωωωωωωωω όμως!!!! Τι τιμές είναι αυτές???!!!!
Kurtz έγραψε: εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€,
Με εκαψες για DEATH STAR!!!! Σε ευχαριστωωωωωωωωωω όμως!!!! Τι τιμές είναι αυτές???!!!!
Ναι, και τα μεταφορικά του δεν είναι τρομερά. Εγώ είμαι στο τσακ για παραγγελία!mariakala έγραψε:TeD έγραψε:εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€,
btw, εδώ και ώρα είμαστε εκτός θέματος... Μήπως κάποιος admin να μας μεταφέρει σε άλλο thread??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TeD στις 2/12/2019, 10:10, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
TeD έγραψε:Γιατί Treehouse 164?? Τα μεταφορικά του δεν είναι τρομερά. Εγώ είμαι στο τσακ για παραγγελία!mariakala έγραψε:TeD έγραψε:εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€,
Δεν εχει paypal όμως εκει κολλάω απο το να το πάρω....
Έχει τρελό rating όμως... Νομίζω είναι φερέγγυος. Πάντως εγώ έχω μια προπληρωμένη για τέτοιες δουλειές...mariakala έγραψε:TeD έγραψε:Γιατί Treehouse 164?? Τα μεταφορικά του δεν είναι τρομερά. Εγώ είμαι στο τσακ για παραγγελία!mariakala έγραψε:TeD έγραψε:εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€,
Δεν εχει paypal όμως εκει κολλάω απο το να το πάρω....
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
@TeD ναι το είδα το Rating απλά μετά από αυτά που τράβηξα δεν το ξαναρισκαρω μωρέ....
Εγώ τελικά ψώνισα το Vestas στα 126€ ΜΕ μεταφορικά. Για να δούμε.mariakala έγραψε:@TeD ναι το είδα το Rating απλά μετά από αυτά που τράβηξα δεν το ξαναρισκαρω μωρέ....
ps. Επαναλαμβάνω ότι εδώ και ~10 μνμ είμαστε off-topic... admins κάντε τα μαγικά σας
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Ευκαιρίες
Ώρα να μεταφερθούμε!!! ... από τα πολύ ωραία σετ!!!!
TeD έγραψε:Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Ρε συ, εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€, ψήνεσαι να το πάρουμε x2?Kurtz έγραψε:Αν δεν μπορούν το Ninjago City, εγω συμβιβάζομαι και με το Vestas!
Ninjago City 281€ (υπάρχει και Δανία με 270€)
Roller Coaster 262€
Που τον πέτυχες αυτόν Θοδωρή? Όντως, έχει αρκετά καλές τιμές!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εντελώς τυχαία Γιώργο... Αρχικά έψαχνα bricklink για το Ninjago City (που το είχα στην wishlist) και είδα ότι ο τύπος είχε καλούτσικες τιμές και -25% σε όλα. Μίλησα με Kurtz και τελικά πήραμε δύο Vestas. Εντωμεταξύ, αν έπαιρνα και 3ο τεμάχιο τα μεταφορικά θα ήταν ίδια (άρα θα γλυτώναμε κατιτις), αλλά το σύνολο έβγαινε μεγαλούτσικο και δεν φάνηκε να ψάχνεται πολύ κάποιος άλλος από την λίστα γι'αυτό δεν ρώτησα... Άσε που δεν ήθελα να το καθυστερήσω... Ήδη φάγαμε ένα βαρβάτο άκυρο φέτος στην BF με το City...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
TeD έγραψε:Ναι, και τα μεταφορικά του δεν είναι τρομερά. Εγώ είμαι στο τσακ για παραγγελία!mariakala έγραψε:TeD έγραψε:εδώ ο τύπος κάνει Cyber Monday στο bricklink (-25% σε όλα) και δίνει το Vestas 116€,
btw, εδώ και ώρα είμαστε εκτός θέματος... Μήπως κάποιος admin να μας μεταφέρει σε άλλο thread??
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πολύ καλές τιμές! Καλόχτιστα τα Vestas! Λόγω δουλειάς δεν το
είδα νωρίτερα αλλά πρόλαβα και χτύπησα το Defender στα €127.5 ...
Μια χαρά παιδιά! Με το καλό να έρθουν!
Patgeo- Administrator
@Drake μια το βαζω μια το βγάζω από την λίστα το defender. Περιμένω εντυπώσεις!
Παίζει -35% σε όλα τα παιχνίδια στον Σκλαβενίτη (η προσφορά μέχρι χτες ήταν -20%).
Ήταν η γυναίκα μου και το είδε κατά τύχη. Νομίζω μόνο σήμερα και αύριο. Γενικά απ'οσο θυμάμαι ο Σκλαβενίτης στα Ster (Θεσ/νίκη) έχει λίγα και μικρά σετάκια, κυρίως City. Όπως και να'χει κάτι καλό θα βρεθεί. Α, μην πάτε και τα αδειάσετε όλα, θέλω να προλάβω και εγώ μετά την δουλειά!
Update: η προσφορά ισχύει μόνο για Θεσ/νίκη, ως 'απάντηση' στις εκπτώσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Μασούτης
Ήταν η γυναίκα μου και το είδε κατά τύχη. Νομίζω μόνο σήμερα και αύριο. Γενικά απ'οσο θυμάμαι ο Σκλαβενίτης στα Ster (Θεσ/νίκη) έχει λίγα και μικρά σετάκια, κυρίως City. Όπως και να'χει κάτι καλό θα βρεθεί. Α, μην πάτε και τα αδειάσετε όλα, θέλω να προλάβω και εγώ μετά την δουλειά!
Update: η προσφορά ισχύει μόνο για Θεσ/νίκη, ως 'απάντηση' στις εκπτώσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Μασούτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TeD στις 6/12/2019, 14:21, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Ο Μασούτης, θα έχει -35% σε όλα τα παιχνίδια και σήμερα/αύριο! Μια χαρά απάντηση βλέπω!
edit: Σε όλη την Ελλάδα ο Μασούτης, στην Θεσσαλονίκη μόνο ο Σκλαβενίτης...?
edit: Σε όλη την Ελλάδα ο Μασούτης, στην Θεσσαλονίκη μόνο ο Σκλαβενίτης...?
Patgeo- Administrator
Έτσι φαίνεται Γιώργο! Για να δούμε... Εγώ έχω λίγο χρόνο σήμερα και λέω να περάσω και από τα δύο για τίποτα μικρά σετάκια (αυτά που καταναλώνονται σαν στραγάλια)Patgeo έγραψε:edit: Σε όλη την Ελλάδα ο Μασούτης, στην Θεσσαλονίκη μόνο ο Σκλαβενίτης...?
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Σελίδα 6 από 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 6 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης