Blog γύρω από τα LEGO και τα συλλεκτικά αγαλματίδια - Gunman.gr
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Blog γύρω από τα LEGO και τα συλλεκτικά αγαλματίδια - Gunman.gr
Καλησπέρα σας παιδιά!
είπα να κάνω την κίνηση και να οργανώσω λίγο το υλικό που ανεβάζω στο διαδίκτυο φτιάχνοντας νομίζω κάτι που έλειπε,
ένα ελληνικό Blog γύρω από τα LEGO και τα συλλεκτικά αγαλματίδια
Ελπίζω να σας αρέσει και να αποτελεί μία εναλλακτική πηγή για LEGO που θα βρείτε χρήσιμη και γιατί όχι να δείτε αν σας αρέσουν και εσάς τα Αγαλματίδια
https://www.gunman.gr/
ευχαριστώ πολύ
Gunman
είπα να κάνω την κίνηση και να οργανώσω λίγο το υλικό που ανεβάζω στο διαδίκτυο φτιάχνοντας νομίζω κάτι που έλειπε,
ένα ελληνικό Blog γύρω από τα LEGO και τα συλλεκτικά αγαλματίδια
Ελπίζω να σας αρέσει και να αποτελεί μία εναλλακτική πηγή για LEGO που θα βρείτε χρήσιμη και γιατί όχι να δείτε αν σας αρέσουν και εσάς τα Αγαλματίδια
https://www.gunman.gr/
ευχαριστώ πολύ
Gunman
Απ: Blog γύρω από τα LEGO και τα συλλεκτικά αγαλματίδια - Gunman.gr
Καλή αρχή φίλε μου! Κλικάρω και σου λέω εντυπώσεις!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μια χαρά! Εγώ σε βλέπω και στο YouTube!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Πολύ ωραία η σελίδα Γιώργο είμαι σίγουρος ότι θα την απογειώσεις με τις αναρτήσεις σου & θα βοηθήσει και το κανάλι σου στο Youtube! Είσαι πάντως ένας αληθινός collector!
Manos_R- Administrator
Μπράβο καλή αρχή! Πάρα πολύ ωραία η σελίδα!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
ευχαριστώ παιδιά!
Όποιος θέλει μπορεί να προσκαλέσει/κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς και μη, φίλους του
Θα χαρώ να δω σχόλιά σας στο Blog Θα υπάρχουν άρθρα και giveaways όταν μπορώ
Όποιος θέλει μπορεί να προσκαλέσει/κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς και μη, φίλους του
Θα χαρώ να δω σχόλιά σας στο Blog Θα υπάρχουν άρθρα και giveaways όταν μπορώ
Γιωργο ωραια η σελιδα δυνατο εγχείρημα και πιστευω σιγα σιγα θα πιασει τοπο ο κοπος σου. Καλο στημενο σαιτ και ευκολα τα βρισκεις. Πιστευω το υλικο το εχεις αρκει να εχεις κ τον χρονο να το τρεξεις. Εχω κανει εγγραφη μου ηρθε και email επιβεβαιωσης ,η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω να εχει ολοκληρωθει επισης σου εκανα και ενα σχόλιο για καλη αρχη .
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Πολύ καλή δουλειά με τη σελίδα! Μόνος σου την έφτιαξες; Μπράβο και καλή αρχή!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
ironman έγραψε:Γιωργο ωραια η σελιδα δυνατο εγχείρημα και πιστευω σιγα σιγα θα πιασει τοπο ο κοπος σου. Καλο στημενο σαιτ και ευκολα τα βρισκεις. Πιστευω το υλικο το εχεις αρκει να εχεις κ τον χρονο να το τρεξεις. Εχω κανει εγγραφη μου ηρθε και email επιβεβαιωσης ,η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω να εχει ολοκληρωθει επισης σου εκανα και ενα σχόλιο για καλη αρχη .
ευχαριστώ πολύ Νικόλα, ελπίζω να βρίσκεται χρήσιμα τα άρθρα μου... Α και κινδυνεύετε να εθιστείτε και στα Αγαλματίδια
Jimmy έγραψε:Πολύ καλή δουλειά με τη σελίδα! Μόνος σου την έφτιαξες; Μπράβο και καλή αρχή!
Ευχαριστώ πολύ Jimmy να σαι καλά! Ναι εγώ την έστησα, πάτησα σε έτοιμη template και με πολύ googlariσμα την συμαζεύω στο Look που θέλω... εδώ και καμιά 20αριά μέρες την διαμορφώνω
Γιωργο λες να εθιστουμε? Τι τιμες παιζουν γενικα?
ironman- Ο Άρχων
Ανάλογα με τι θα αρχίσεις και πως θα εξεληχθει υπάρχουν κλίμακες, πχ 1/10 1/6 1/4 1/3 1/2 lifesize
Και συνήθως οι συλλέκτες επικεντρώνονται σε μία κλίμακα... εγώ ξεκίνησα με 1/4 αλλά τώρα έχοντας αγοράσει και ένα 1/3 νομίζω από εδώ και πέρα θα συλλέγω 1/3 ή μεγάλα 1/4 (μερικοί φανταστικοί χαρακτήρες σε 1/4 είναι σε μέγεθος όσο τα 1/3 περίπου)
Και έχει θεματολογίες από τα πάντα όπως καταλαβαίνεις
Και συνήθως οι συλλέκτες επικεντρώνονται σε μία κλίμακα... εγώ ξεκίνησα με 1/4 αλλά τώρα έχοντας αγοράσει και ένα 1/3 νομίζω από εδώ και πέρα θα συλλέγω 1/3 ή μεγάλα 1/4 (μερικοί φανταστικοί χαρακτήρες σε 1/4 είναι σε μέγεθος όσο τα 1/3 περίπου)
Και έχει θεματολογίες από τα πάντα όπως καταλαβαίνεις
Εγώ ζαχαρώνω κάτι Funko Pop figures αλλά λέω να μην αγοράσω ούτε καν το πρώτο γιατί νιώθω ότι θα καταστραφώ!
είναι το μόνο σίγουρο... Ο Μιχάλης θα θυμάται που συζητούσαμε πως προέκυψαν τα brickheadz και τότε δεν είχα ιδέα... Αγοράζω μόνο αυτά που μου αρέσουν δεν κλείνω σειρές όπως οι περισσότεροι λόγω χώρου, αλλά είναι αρκετά συμπαθητικά
είναι το μόνο σίγουρο... Ο Μιχάλης θα θυμάται που συζητούσαμε πως προέκυψαν τα brickheadz και τότε δεν είχα ιδέα... Αγοράζω μόνο αυτά που μου αρέσουν δεν κλείνω σειρές όπως οι περισσότεροι λόγω χώρου, αλλά είναι αρκετά συμπαθητικά
Manos_R- Administrator
Έχουν φάση Μάνο! Ο Μιχάλης θα θυμάται που συζητούσαμε πως προέκυψαν τα Brickheadz (δεν είχα ιδέα εγώ)
και από τότε έχω αγοράσει μερικά... Δεν κλείνω σειρές όπως οι περισσότεροι λόγω χώρου αλλά έχω αγοράσει μερικούς ήρωες που μου αρέσουν... Έχουν γέλιο
και από τότε έχω αγοράσει μερικά... Δεν κλείνω σειρές όπως οι περισσότεροι λόγω χώρου αλλά έχω αγοράσει μερικούς ήρωες που μου αρέσουν... Έχουν γέλιο
Ωραία και προσεγμένη δουλειά Γιώργη!! Keep up the good work!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Γιώργο, καλή σου αρχή και καλή επιτυχία!
Δοκίμασα να γράψω και μια απάντηση/ευχές στην πρώτη σου ανάρτηση, αλλά μου την εξαφανίζει! Το πολύ πολύ να δεις κάποια στιγμή 2 απαντήσεις!
Δοκίμασα να γράψω και μια απάντηση/ευχές στην πρώτη σου ανάρτηση, αλλά μου την εξαφανίζει! Το πολύ πολύ να δεις κάποια στιγμή 2 απαντήσεις!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Kurtz έγραψε:Ωραία και προσεγμένη δουλειά Γιώργη!! Keep up the good work!
ευχαριστώ πολύ Κώστα!
Patgeo έγραψε:Γιώργο, καλή σου αρχή και καλή επιτυχία!
ευχαριστώ Γιώργο, δεν ξέρω ο ironman έγραψε κανονικά, μήπως κάνεις κάτι λάθος με το account σου
Οσο ναναι ο ironman εχει και μια εξτρα τεχνολογια κ τεχνογνωσια να γραφει κειμενα σε σελιδες
Γιωργο εκανα μια ερευνα με φιγουρες και τα λοιπα ,βλεπω τιμες περιεργες και επειδη εγω εχω την κακη νοοτροπια απο την μανουλα μου να αγοραζω παντα το τοπ ετσι και ξεκινησω με δαυτες θα παρατησω τα λεγκο
Γιωργο εκανα μια ερευνα με φιγουρες και τα λοιπα ,βλεπω τιμες περιεργες και επειδη εγω εχω την κακη νοοτροπια απο την μανουλα μου να αγοραζω παντα το τοπ ετσι και ξεκινησω με δαυτες θα παρατησω τα λεγκο
ironman- Ο Άρχων
εγώ γι αυτό έχω περιορίσει λίγο τα LEGO, αλλά λέω να το πάρω λίγο αλλιώς πάλι xD
Βρήκα τι έφταιγε. Ήταν το privacy badger...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πολύ ωραίο το site Γιώργο! Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά.
Είναι ωραίο το ότι δεν το περιορίζεις στα Lego και έχεις πάει βόλτα και σε φιγούρες. Η ελληνική αγορά είναι μικρή για να περιορίζεσαι σε ένα θέμα.
Την βόλτα βέβαια σε φιγούρες δεν θα τη συνιστούσα σε κανέναν αν έχει θέμα εθισμού! Είναι πολύ ακριβό το σπορ!
Τα brickheadz όντως προέκυψαν από τα Funko pop σαν ιδέα. Μεταξύ μας καλό είναι το ότι τα περιόρισε η Lego σε μερικά εποχικά μόνο γιατί εμένα με είχε πιάσει αυτό το να τα συμμαζέψω όλα και η εξέλιξη ήταν η ακόλουθη (και έχουν προστεθεί και μερικά από τότε...):
Είναι ωραίο το ότι δεν το περιορίζεις στα Lego και έχεις πάει βόλτα και σε φιγούρες. Η ελληνική αγορά είναι μικρή για να περιορίζεσαι σε ένα θέμα.
Την βόλτα βέβαια σε φιγούρες δεν θα τη συνιστούσα σε κανέναν αν έχει θέμα εθισμού! Είναι πολύ ακριβό το σπορ!
Τα brickheadz όντως προέκυψαν από τα Funko pop σαν ιδέα. Μεταξύ μας καλό είναι το ότι τα περιόρισε η Lego σε μερικά εποχικά μόνο γιατί εμένα με είχε πιάσει αυτό το να τα συμμαζέψω όλα και η εξέλιξη ήταν η ακόλουθη (και έχουν προστεθεί και μερικά από τότε...):
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
mballas έγραψε:εμένα με είχε πιάσει αυτό το να τα συμμαζέψω όλα και η εξέλιξη ήταν η ακόλουθη (και έχουν προστεθεί και μερικά από τότε...):
Eίσαι απίστευτος!!!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manos_R- Administrator
Στην ψυχιατρική αυτό λέγεται OCD (Obsessive Compulsive Disorder)...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» [Gunman]: Πως να οργανώσετε τα LEGO σας
» [Gunman]: DYI Μεγάλη βιτρίνα για το LEGO διόραμα σας
» [Gunman]: Μολυβοθήκη από LEGO με θέμα Κάστρο!
» [Gunman Bricks]: DYI Μεγάλη βιτρίνα για το LEGO διόραμα σας
» [Gunman Bricks]:Μολυβοθήκη από LEGO με θέμα Κάστρο!
» [Gunman]: DYI Μεγάλη βιτρίνα για το LEGO διόραμα σας
» [Gunman]: Μολυβοθήκη από LEGO με θέμα Κάστρο!
» [Gunman Bricks]: DYI Μεγάλη βιτρίνα για το LEGO διόραμα σας
» [Gunman Bricks]:Μολυβοθήκη από LEGO με θέμα Κάστρο!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης