The Comic Con 6 - Thessaloniki (08-10/05/2020) - Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας!
Σελίδα 3 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: The Comic Con 6 - Thessaloniki (08-10/05/2020) - Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας!
Ξανά έστειλα μήνυμα αλλά δεν πείρα απάντηση.... Το Destiny θα πρέπει να δεις πως θέλεις να το στήσεις, τώρα μιλάμε για εκθέματα πάνω σε τραπέζι εκτός αν δεν θέλετε να κάνετε κάποιο star/wars scifi diorama
Castle - Gunman
City - Kurtz , Drake , Manos_R , Patgeo
Star wars - Drake , Patgeo
Castle - Gunman
Απ: The Comic Con 6 - Thessaloniki (08-10/05/2020) - Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας!
Εγώ σε αυτά τα θέματα δεν έχω πολλά να προσφέρω... Ίσως στο Star Wars με κάποιο σετ
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Gunman έγραψε:Ξανά έστειλα μήνυμα αλλά δεν πείρα απάντηση.... Το Destiny θα πρέπει να δεις πως θέλεις να το στήσεις, τώρα μιλάμε για εκθέματα πάνω σε τραπέζι εκτός αν δεν θέλετε να κάνετε κάποιο star/wars scifi diorama
Castle - Gunman
Το Destiny, λέω να το βάλουμε κάπου εκεί κοντά, κάθετα, όχι πάνω στο τραπέζι για να πιάνει χώρο.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Και γω για Star Wars μπορώ να διαθέσω. Φυσικά αν το κάνουμε και πιο random τις επιλογές μπορώ και αλλά σετ να διαθέσω
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
@deus Φώτη στην ουσία με λίγο ευελιξία στην θεματολογία του κάθε τραπεζιού νομίζω μπορεί να εκτεθεί το οτιδήποτε. Τι έχεις στο μυαλό σου?
@patgeo ok Γιώργο!
@chronis888 σκέψου με τι θέλεις να συμμετάσχεις και ενημέρωσε Χρόνη
@patgeo ok Γιώργο!
@chronis888 σκέψου με τι θέλεις να συμμετάσχεις και ενημέρωσε Χρόνη
Για Star Wars δηλώνω μέσα σίγουρα. Αν αλλάξει το θεματολόγιο μιλάμε και για αλλά
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Castle - Gunman
Star wars - Drake , Patgeo , Chronis888
Σε κάθε τραπέζι καλό είναι να βγει κάποιος μπροστά και να οργανώσει το τι εκθεματα θα μπουν. Το ιδανικό θα ήταν τα τραπέζια να δένουν και να είναι σαν διοραματα νομίζω.
Ακόμα δεν έχουμε το τελικό Οκ για τον χώρο :/
Star wars - Drake , Patgeo , Chronis888
Σε κάθε τραπέζι καλό είναι να βγει κάποιος μπροστά και να οργανώσει το τι εκθεματα θα μπουν. Το ιδανικό θα ήταν τα τραπέζια να δένουν και να είναι σαν διοραματα νομίζω.
Ακόμα δεν έχουμε το τελικό Οκ για τον χώρο :/
Εντάξει Γιώργο!
Δημιούργησα υποομάδες στην τρέχουσα κατηγορία για να γίνονται εκεί οι συζητήσεις, για να είναι όλες οι προτάσεις μαζί ανά ομάδα εργασίας και να μην μπερδεύονται μεταξύ τους, με προοπτική να συμβούν και αντίστοιχες συζητήσεις και για μελλοντικές εκθέσεις.
Δημιούργησα υποομάδες στην τρέχουσα κατηγορία για να γίνονται εκεί οι συζητήσεις, για να είναι όλες οι προτάσεις μαζί ανά ομάδα εργασίας και να μην μπερδεύονται μεταξύ τους, με προοπτική να συμβούν και αντίστοιχες συζητήσεις και για μελλοντικές εκθέσεις.
Patgeo- Administrator
ΟΚ Γιώργο
Παιδιά όποιος άλλος θέλει να συμμετάσχει ενημερώστε μας όσο νωρίτερα τα οργανώσουμε τόσο καλύτερα θα είναι
Παιδιά όποιος άλλος θέλει να συμμετάσχει ενημερώστε μας όσο νωρίτερα τα οργανώσουμε τόσο καλύτερα θα είναι
παιδιά πήρα τηλ τον υπεύθυνο σήμερα και μου έδωσε το τελικό οκ για δύο τραπέζια.
Απλά ακόμα δεν έχει το τελικό πλάνο για να μου πει το οκ για τις διαστάσεις. πχ αν το κάθε τραπέζι θα είναι 2mx2m ή 1.8mx1.8m αλλά μόλις καθοριστεί το πλάνο θα μου πει.
Λογικά δίπλα στην Ubisoft θα στηθούμε
Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Απλά ακόμα δεν έχει το τελικό πλάνο για να μου πει το οκ για τις διαστάσεις. πχ αν το κάθε τραπέζι θα είναι 2mx2m ή 1.8mx1.8m αλλά μόλις καθοριστεί το πλάνο θα μου πει.
Λογικά δίπλα στην Ubisoft θα στηθούμε
Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Πολύ ωραία νέα! Θα τα βολέψουμε όλα όσα θέλουμε πιστεύω!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Δύο μήνες! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, για ακόμα μια φορά!
Patgeo- Administrator
Παιδιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το πιο πιθανόν είναι να μην μπορέσω να συμμετάσχω στην έκθεση της Comic Con.
Είναι κάτι απρογραμμάτιστο για το οποίο ενημερώθηκα την Παρασκευή που μας πέρασε. Φυσικά θα είμαι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο σχετικά με τον χώρο και ότι άλλο προκύψει.
Για την ώρα περιμένουμε το τελικό σχεδιάγραμμα του χώρου και για ότι άλλο θα ενημερώσω.
Το τωρινό πλάνο είναι τρία θεματικά τραπέζια, αν δεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία για medieval δημιουργίες μπορείτε να συγχωνεύσετε δύο τραπέζια ή απλά να χρησιμοποιήσετε τα δύο από τα τρία. Αν μπορέσει η Μαρία ή κανείς άλλος, μπορεί να φέρει μερικά από τα εκθέματά μου για να γεμίσουμε λίγο παραπάνω τον χώρο.
Είναι κάτι απρογραμμάτιστο για το οποίο ενημερώθηκα την Παρασκευή που μας πέρασε. Φυσικά θα είμαι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο σχετικά με τον χώρο και ότι άλλο προκύψει.
Για την ώρα περιμένουμε το τελικό σχεδιάγραμμα του χώρου και για ότι άλλο θα ενημερώσω.
Το τωρινό πλάνο είναι τρία θεματικά τραπέζια, αν δεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία για medieval δημιουργίες μπορείτε να συγχωνεύσετε δύο τραπέζια ή απλά να χρησιμοποιήσετε τα δύο από τα τρία. Αν μπορέσει η Μαρία ή κανείς άλλος, μπορεί να φέρει μερικά από τα εκθέματά μου για να γεμίσουμε λίγο παραπάνω τον χώρο.
Κρίμα Γιώργο... Θα δω τι μπορώ να φέρω και εγώ για να καλυφθεί ο χώρος και φυσικά όποιος ακόμα θέλει είναι ευπρόσδεκτο το κάθε τι επιπλέον που μπορεί να θέλει να φέρει.
Βέβαια, προέχει να πάρουμε το οριστικό ΟΚ για τον διαθέσιμο χώρο, πέρα από την τελευταία ενημέρωση που έγραψες παραπάνω για τα 2 τραπέζια, μην τυχόν και φέρουμε όλοι πράγματα και στο τέλος δεν χωράνε...
Βέβαια, προέχει να πάρουμε το οριστικό ΟΚ για τον διαθέσιμο χώρο, πέρα από την τελευταία ενημέρωση που έγραψες παραπάνω για τα 2 τραπέζια, μην τυχόν και φέρουμε όλοι πράγματα και στο τέλος δεν χωράνε...
Patgeo- Administrator
Παιδιά κάποιος παίζει με εμάς... Μόλις με ενημέρωσε ο υπεύθυνος ότι πάνε για ακύρωση της έκθεσης. Τις επόμενες μέρες θα βγει ανακοίνωση.
Σκέφτονται για Σεπτέμβριο οπότε θα είμαι και εγώ παρών.
Μάνο παίζει να μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω? Αν τελικά δεν ανέβεις
Σκέφτονται για Σεπτέμβριο οπότε θα είμαι και εγώ παρών.
Μάνο παίζει να μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω? Αν τελικά δεν ανέβεις
Παιδιά επειδή ο άντρας μου είναι σε διαφημιστική/εκτυπωτική και κυρίως δουλεύουν συνέδρια εκθέσεις έχουν ακυρωθεί τα πάντα όλα!!!! Το τηλ. δεν χτυπάει καν...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
wow... καραντίνα παντού...
Πάντως στο δικό μου αντικείμενο εργασίας (τρόφιμα) όλες οι εκθέσεις στην Ευρώπη και όχι μόνο έχουν ανασταλέι η μετατεθεί αργότερα μεσα στην χρονιά.
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Τι τραβάμε με αυτήν την έκθεση ρε παίδες! Ποιός μας μούτζωσε; Δε μπορώ να τα πάρω πίσω τα χρήματα αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί! Το θέμα είναι ότι για Σεπτέμβρη αν είναι αρχές με μέσα δύσκολα να μου δώσουν άδεια. Προς τέλη Σεπτέμβρη θα μπορέσω να πάρω άδεια!
Manos_R- Administrator
Μια από τα ίδια, κανόνισα άδεια για τις συγκεκριμένες ημέρες και να μετατεθεί για Σεπτέμβρη δύσκολα... Έλα για
βόλτα να γνωριστούμε και από κοντά να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε πριβέ έκθεση
βόλτα να γνωριστούμε και από κοντά να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε πριβέ έκθεση
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα έτσι;
Manos_R- Administrator
Παιδιά, μόλις βγήκε επίσημη ανακοίνωση ότι η Comic Con αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας!
ΤΟ «THE COMIC CON 6» (08-10.05.2020) ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ | NEW DATES COMING SOON
Απώτερος σκοπός των σούπερ ηρώων είναι να προστατεύουν την ανθρωπότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον σούπερ ήρωα του «The Comic Con» και της Θεσσαλονίκης: δεν θα μπορούσε να εκθέσει τις ζωές των επισκεπτών, των συμμετεχόντων σε αυτό και των κατοίκων της πόλης σε κίνδυνο.
Με την πανδημία τού κορονοϊού να βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, δεν υπήρχε οποιαδήποτε άλλη σώφρων επιλογή από το να αναβάλλουμε τη διοργάνωση του Μαΐου. Το The Comic Con 6 - Thessaloniki Comic Convention δεν θα βρίσκεται κοντά σας στις 08-10.05.2020, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Και αυτό είναι οριστικό.
Η απόφασή μας αυτή μας γεμίζει στεναχώρια, παράλληλα ωστόσο μας δίνει και τουλάχιστον δύο λόγους για να χαμογελάσουμε.
Μας γεμίζει στεναχώρια για την ταλαιπωρία την οποία υφίσταται (και) η ελληνική κοινωνία από την πανδημία που έχει ενσκήψει. Για τον εκτροχιασμό (και) του δικού μας προγραμματισμού. Για τους κόπους και τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς που δε θα μπορέσουμε να τις δούμε να ολοκληρώνονται όπως είχαμε σχεδιάσει.
Έχουμε όμως, όπως προαναφέραμε, λόγους και για να χαμογελάμε. Κατ’ αρχήν, επειδή έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι παίρνουμε τη σωστή απόφαση, στο πλαίσιο των συνθηκών. Αλλά και επειδή, εξαιτίας αυτής της αναγκαστικής αναβολής, «αναγκαζόμαστε» να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα – και μάλιστα συντομότερα από τον αρχικό μας προγραμματισμό.
Το «The Comic Con 6» αναβάλλεται. Δεν ματαιώνεται. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας πούμε περισσότερα για όσα σχεδιάζουμε. Για την ώρα, μπορούμε να σας υποσχεθούμε (τουλάχιστον) ένα για την αμέσως προσεχή διοργάνωση: Bigger, better. The best!
Υ.Γ Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την εκδήλωση, θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Συμμετοχή στην BrickCon 2020 (2-4 Οκτωβρίου 2020) - Online
» BrickCon 2020 Online
» Online Συναντήσεις μέσω Skype!
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» BrickCon 2020 Online
» Online Συναντήσεις μέσω Skype!
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης