Συνάντηση για καφέ και πιθανό καλοκαιρινό draft
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Συνάντηση για καφέ και πιθανό καλοκαιρινό draft
Γεια χαρά σε όλους παιδιά!
Επειδή το νήμα με τα περισσευούμενα Set δεν βλέπω να έχει συμμετοχή, και για αποφυγή παρεξηγησεων, σκέφτηκα μήπως τελικά κάναμε καμία συνάντηση για καφέ/φαγητό και να το συνδυάζαμε με draft τα σετακια που έχουμε με συμμετοχή.
Σε τι φάση είστε?? Τι θα λέγατε για αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχει προθυμία για meeting?
(τα ενεργά μέλη λογικά θα μπορούν να στείλουν λίστα με σειρά προτίμησης για συμμετοχή από απόσταση)
Ενημερώστε αν μπορείτε παρακαλώ!
Gunman
Επειδή το νήμα με τα περισσευούμενα Set δεν βλέπω να έχει συμμετοχή, και για αποφυγή παρεξηγησεων, σκέφτηκα μήπως τελικά κάναμε καμία συνάντηση για καφέ/φαγητό και να το συνδυάζαμε με draft τα σετακια που έχουμε με συμμετοχή.
Σε τι φάση είστε?? Τι θα λέγατε για αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχει προθυμία για meeting?

(τα ενεργά μέλη λογικά θα μπορούν να στείλουν λίστα με σειρά προτίμησης για συμμετοχή από απόσταση)
Ενημερώστε αν μπορείτε παρακαλώ!
Gunman
Απ: Συνάντηση για καφέ και πιθανό καλοκαιρινό draft
Καλημέρα και από εμένα!
Ωραία η σκέψη για να βρισκόμασταν Γιώργο, αλλά δυστυχώς εγώ φεύγω αύριο για Κύπρο για δέκα μέρες περίπου. Αν αποφασιστεί να γίνει το draft το διάστημα που θα λείπω, ενημερώστε με για να στείλω λίστα!
Ωραία η σκέψη για να βρισκόμασταν Γιώργο, αλλά δυστυχώς εγώ φεύγω αύριο για Κύπρο για δέκα μέρες περίπου. Αν αποφασιστεί να γίνει το draft το διάστημα που θα λείπω, ενημερώστε με για να στείλω λίστα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Καλημέρα Γιώργο, πολύ καλή η ιδέα η μάζωξη για καφέ/φαγητό +draft!
Εγώ έχω άδεια (αναγκαστική γιατί κλείνει το πανεπιστήμιο) μέχρι και 18Αυγ.
Τώρα φαντάζομαι ότι draft από απόσταση είναι σαν να βλέπεις μπάλα στην TV (καμία σχέση δηλαδή) και σίγουρα θα χάσω και τις συζητήσεις και τα νέα σας (που είναι νομίζω ίσως και πιο ενδιαφέρον από το ίδιο το draft), αλλά πάντως δηλώνω ενδιαφέρον για 'εξ αποστάσεως'...
Αν υπάρχει συμμετοχή και μαζευτείτε αρκετοί, να περάσετε τέλεια!
Εγώ έχω άδεια (αναγκαστική γιατί κλείνει το πανεπιστήμιο) μέχρι και 18Αυγ.
Τώρα φαντάζομαι ότι draft από απόσταση είναι σαν να βλέπεις μπάλα στην TV (καμία σχέση δηλαδή) και σίγουρα θα χάσω και τις συζητήσεις και τα νέα σας (που είναι νομίζω ίσως και πιο ενδιαφέρον από το ίδιο το draft), αλλά πάντως δηλώνω ενδιαφέρον για 'εξ αποστάσεως'...
Αν υπάρχει συμμετοχή και μαζευτείτε αρκετοί, να περάσετε τέλεια!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Eγώ δουλεύω το Σάββατο , αλλά μετά παίρνω άδεια οπότε είμαι μέσα από το απόγευμα του
Σαββάτου και μετά όποτε και όπου βολεύει.
Σαββάτου και μετά όποτε και όπου βολεύει.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 26
Καλησπέρα και απο μένα παίδες, δυστυχώς και εγώ θα είμαι εκτός τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα.
Προφανώς και δεν έχω κάποιο θέμα με την συμμετοχή εξ' αποστάσεως αν και συμφωνώ με τον @Ted, ότι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το καφεδάκι και το κουσκουσάκι είναι πάντα το αλατοπίπερο!
Προφανώς και δεν έχω κάποιο θέμα με την συμμετοχή εξ' αποστάσεως αν και συμφωνώ με τον @Ted, ότι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το καφεδάκι και το κουσκουσάκι είναι πάντα το αλατοπίπερο!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Το αφήνουμε για αργότερα τότε παιδιά για να έχουμε συμμετοχή

» Συνάντηση για καφέ/draft 19-11-16
» Συνάντηση για καφέ στις 9/12
» Φωτογραφίες από την συνάντηση στις 19-11-16
» Online συνάντηση μέσω Skype (5/7/20)
» Online συνάντηση μέσω Skype
» Συνάντηση για καφέ στις 9/12
» Φωτογραφίες από την συνάντηση στις 19-11-16
» Online συνάντηση μέσω Skype (5/7/20)