Pixel Fuzz's Workship WIP
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Pixel Fuzz's Workship WIP
Ξεκίνησα και εγώ την 1η μου δημιουργία, πρώτα στο Stud.io.
Ευελπιστώ να γίνει ένα Space Workship.
Τώρα φτιάχνω τον "μηχανισμό" του πιλοτηρίου, το πως θα ανοίγει κ.α. και σκέφτομαι να πέφτει και το πάνελ οργάνων για την εύκολη έξοδο του πιλότου.

Το πίσω τμήμα του θα είναι μικρό και θα φιλοξενεί κάτι σαν γερανό/γάντζο. Οι κινητήρες θα είναι δύο (δεξιά, αριστερά του σκάφους) και θα γυρνάνε κυκλικά.
Βέβαια όλα αυτά θα μου είναι λίγο δύσκολα αφού είναι το πρώτο μου μοντέλο. Αφού το ολοκληρώσω θα αναζητήσω και τα κομμάτια για να το φτιάξω και κανονικά.
Wish me luck
Ευελπιστώ να γίνει ένα Space Workship.
Τώρα φτιάχνω τον "μηχανισμό" του πιλοτηρίου, το πως θα ανοίγει κ.α. και σκέφτομαι να πέφτει και το πάνελ οργάνων για την εύκολη έξοδο του πιλότου.

Το πίσω τμήμα του θα είναι μικρό και θα φιλοξενεί κάτι σαν γερανό/γάντζο. Οι κινητήρες θα είναι δύο (δεξιά, αριστερά του σκάφους) και θα γυρνάνε κυκλικά.
Βέβαια όλα αυτά θα μου είναι λίγο δύσκολα αφού είναι το πρώτο μου μοντέλο. Αφού το ολοκληρώσω θα αναζητήσω και τα κομμάτια για να το φτιάξω και κανονικά.
Wish me luck

PixelFuzz- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Απ: Pixel Fuzz's Workship WIP
Ωραίος φίλε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!! Σου εύχομαι να το υλοποιήσεις και με κανονικά bricks κάποια στιγμή!!

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Ευχαριστώ!
Έκανα λίγο και τα πλαϊνά και έκλεισα το πιλοτήριο.
Έβαλα και το μπροστινό πέδιλο προσγείωσης (που υποτίθεται ανεβαίνει πάνω) καθώς και τα όργανα ανοίγουν εμπρός για να βγαίνει το minifig.

Έκανα λίγο και τα πλαϊνά και έκλεισα το πιλοτήριο.
Έβαλα και το μπροστινό πέδιλο προσγείωσης (που υποτίθεται ανεβαίνει πάνω) καθώς και τα όργανα ανοίγουν εμπρός για να βγαίνει το minifig.

PixelFuzz- Legoμικρούλης
Μανώλη, πολύ ωραίο βγαίνει! Μπράβο σου!
Μου άρεσε το πως ανοίγει η πρόσοψη για την έξοδο του χειριστή, αλλά και η SNOT τεχνική στα πλάγια, για να του δώσεις ομαλά όγκο, στο φάρδος. Βέβαια, έτσι "περιορίζεται" η ορατότητα του χειριστή κατά κάποιον τρόπο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες για παράδειγμά να βάλεις ένα "τζαμάκι-πάνελ" 2χ3, στο ίδιο χρώμα με το κύριο, για να προσθέσεις την απαραίτητη ορατότητα, και να πάει πίσω το πλαϊνό κομμάτι κατά 1 stud, αν όχι 2, που θα σου προσφέρει, σαν χώρο, το συγκεκριμένο κομμάτι, στο αντίστοιχο χρώμα.
Ακόμα, σχετικά με τα όργανα που έχει μπροστά του ο χειριστής, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο κομμάτι, που να το κάνει ποιό ρεαλιστικό, ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν.
Καλή συνέχεια, και αναμένω να δω το πως εξελίσσεται η δημιουργία σου!
Μου άρεσε το πως ανοίγει η πρόσοψη για την έξοδο του χειριστή, αλλά και η SNOT τεχνική στα πλάγια, για να του δώσεις ομαλά όγκο, στο φάρδος. Βέβαια, έτσι "περιορίζεται" η ορατότητα του χειριστή κατά κάποιον τρόπο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες για παράδειγμά να βάλεις ένα "τζαμάκι-πάνελ" 2χ3, στο ίδιο χρώμα με το κύριο, για να προσθέσεις την απαραίτητη ορατότητα, και να πάει πίσω το πλαϊνό κομμάτι κατά 1 stud, αν όχι 2, που θα σου προσφέρει, σαν χώρο, το συγκεκριμένο κομμάτι, στο αντίστοιχο χρώμα.
Ακόμα, σχετικά με τα όργανα που έχει μπροστά του ο χειριστής, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο κομμάτι, που να το κάνει ποιό ρεαλιστικό, ανάμεσα στα τόσα που υπάρχουν.
Καλή συνέχεια, και αναμένω να δω το πως εξελίσσεται η δημιουργία σου!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Μανωλη πολυ ενδιαφερον ολο το θεματακι αυτο. Αν ειχα χρονο θα σχολιομουν, πιστευω απλοποιει κατα πολυ αυτο που θες να φτιαξεις στην πραξη!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλησπέρα.
Ευχαριστώ για τα σχόλια, θα με βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.
Ακόμα μια εικόνα με τους κινητήρες και την πάνω καταπακτή που θα ανοίγει.

Ευχαριστώ για τα σχόλια, θα με βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.
Ακόμα μια εικόνα με τους κινητήρες και την πάνω καταπακτή που θα ανοίγει.

PixelFuzz- Legoμικρούλης
Gunman έγραψε:Ωραίος ΜανώληΤους κινητήρες πως και δεν τους έκανες με κίτρινο?
Τα χρώματα δεν είναι τα τελικά. Πολλές φόρες βάζω κίτρινο - μπλε για να ξεχωρίζω κάποια βήματα που κάνω.
Επίσης το Stud.io είναι συνδεδεμένο με το Bricklink και μου βγάζει αν υπάρχουν ή όχι τα τουβλάκια με το χρώμα που βάζω, οπότε θα προσπαθήσω να βρω αυτά που υπάρχουν.
PixelFuzz- Legoμικρούλης
Μανώλη, μου αρέσει πολύ όπως το εξελίσσεις! Και οι κινητήρες βγήκαν πολύ καλοί!
Patgeo- Administrator
Μανώλη ομολογώ ότι μoy αρέσει πολύ αλλά ακόμη περισσότερο μου αρέσει η διαδικασία σου, τα βήματα και η εξέλιξη. Επίσης με τσιγκλάει πολύ η ποιότητα του stud.io και των renderings!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Manos_R- Administrator
Καλησπέρα,
έχω καθυστερήσει το δημιούργημα, άλλα έχουν πλακώσει δουλείες...
έχω καθυστερήσει το δημιούργημα, άλλα έχουν πλακώσει δουλείες...

PixelFuzz- Legoμικρούλης
Έτσι ακριβώς! Τα LEGO, είναι για να χαλαρώνουμε! Δεν χρειάζεται βιασύνη.

Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης