[DECOR]: Despoina's Pirate Display
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: [DECOR]: Despoina's Pirate Display
Ειναι πολυ ωραιο ,μπραβο της που ασχολειται.

ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Θερμά συγχαρητήρια στη θεία Δέσποινα που ασχολείται!!! Γιώργο μια τέτοια θεία είναι χρήσιμη για την ομάδα, κάνε την να κολλήσει και με τα lego, αφού ασχολείται και με μοντελισμό! Είναι πανέμορφο!!! Μια ερώτηση μόνο τις φιγούρες τις έδωσες εσύ ή όλο το concept είναι δικό της;;;

![[DECOR]: Despoina's Pirate Display 2334673481](/users/3515/22/29/01/smiles/2334673481.gif)
![[DECOR]: Despoina's Pirate Display 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Της έδωσα εγώ φιγούρες και αξεσουάρ που δεν ήθελα... Έβαλε σιλικόνη σαν μαστίχα που βγαίνει μου είπε
(δεν χρησιμοποιήθηκε Kragle xD)
Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις χόμπυ, πρέπει πάλι να ξεκινήσεις από το μηδέν.. Σαν να λες και εμείς να ασχοληθούμε με στατικό μοντελισμό...
Το κοινό είναι η έμπνευση βέβαια αλλά το άλλο σημαντικό κομμάτι είναι οι τεχνικές

Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις χόμπυ, πρέπει πάλι να ξεκινήσεις από το μηδέν.. Σαν να λες και εμείς να ασχοληθούμε με στατικό μοντελισμό...

Το κοινό είναι η έμπνευση βέβαια αλλά το άλλο σημαντικό κομμάτι είναι οι τεχνικές
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Πω πω! Πολύ ωραίο ντεκόρ δημιούργησε η θεία σου Γιώργο! Μπράβο της!
Ειδικά ο φωτισμός στη λίμνη/ποτάμι, είναι όλα τα λεφτά! Οι φιγούρες πάντως, ήταν ταμάμ για την συγκεκριμένη δημιουργία! Δεν ξέρω αν εμπνεύστηκε από τις φιγούρες ή αν τις έβαλε στην κατάλληλη θέση μετά, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δικαίωσε όλες τις επιλογές που γίνανε, και σίγουρα θα αποτελούσε ένα πολύ ωραίο εκθεσιακό κομμάτι, και όχι μόνο!
Μπράβο της και πάλι!
Ειδικά ο φωτισμός στη λίμνη/ποτάμι, είναι όλα τα λεφτά! Οι φιγούρες πάντως, ήταν ταμάμ για την συγκεκριμένη δημιουργία! Δεν ξέρω αν εμπνεύστηκε από τις φιγούρες ή αν τις έβαλε στην κατάλληλη θέση μετά, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δικαίωσε όλες τις επιλογές που γίνανε, και σίγουρα θα αποτελούσε ένα πολύ ωραίο εκθεσιακό κομμάτι, και όχι μόνο!
Μπράβο της και πάλι!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Πλάκα μας κάνεις! Υπερ - σούπερ η θεία!!!
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77

» [DECOR]: Despoina's Pirate Display
» [Mini Display]: Ironman Patriot
» ThebrickReview: LEGO 75825 Piggy Pirate Ship
Σελίδα 1 από 1