Make a brickWish (εικόνες)
Σελίδα 1 από 8 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Make a brickWish (εικόνες)
Πολύ ωραία σκέψη Γιώργο η συγκεκριμένη ενότητα! Θα τα έχουμε όλα μαζί συγκεντρωμένα εδώ, και ο καθένας θα μπορεί να μας παρουσιάζει και την wishlist του, στο Make a brickWish.
Εδώ, φαντάζομαι, θα μπορούσε να μπει και το 70409, που είχα παραλάβει μέσω του [Random Winner Generator]:

Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω το κουτί για να βγάλω φωτογραφία με εμένα στο πλάνο... Πρέπει να είναι στο πατρικό μου...
Σχετικά με την λίστα, στο θέμα Make a brickWish, φαντάζομαι ο καθένας θα αντιγράψει και θα ποστάρει κάτω από το αρχικό ποστ την δική του λίστα, την οποία θα ανανεώνει κάθε φορά που αποκτά κάποιο από αυτά τα σετ, ή αλλάζουν οι προτιμήσεις του?
Εδώ, φαντάζομαι, θα μπορούσε να μπει και το 70409, που είχα παραλάβει μέσω του [Random Winner Generator]:

Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω το κουτί για να βγάλω φωτογραφία με εμένα στο πλάνο... Πρέπει να είναι στο πατρικό μου...
Σχετικά με την λίστα, στο θέμα Make a brickWish, φαντάζομαι ο καθένας θα αντιγράψει και θα ποστάρει κάτω από το αρχικό ποστ την δική του λίστα, την οποία θα ανανεώνει κάθε φορά που αποκτά κάποιο από αυτά τα σετ, ή αλλάζουν οι προτιμήσεις του?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Μην σκας για την φώτο Γιώργο, απλά από εδώ και πέρα ας τα ανεβάζουμε σε αυτό το νήμα, σχετικά με τις λίστες ναι, αντιγράφετε το πρότυπο, βάζετε αυτά που θέλετε και κάθε φορά που αλλάζει κάτι την ανανεώνετε.

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Manos_R- Administrator
Με το που αποσύρθηκε, ήδη έχω αρχίσει να το μετανιώνω που δεν το πηρα το Old Fishing Store
Καλόχτιστα!!!
Καλόχτιστα!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Το ταξίδι μου στο brick.gr άρχισε κάπου το καλοκαίρι του 2015. Ήταν η ομάδα - παρέα που με έβαλε στο τρυπάκι να δω διαφορετικά το hobby μου. Μπήκα στη διαδικασία να mocάρω για διαγωνισμούς αλλά και για την Legoπόλη μου, να ενημερώνομαι για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από τα Lego & να έχω φυσική παρουσία σε εκθέσεις. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο επειδή τους περισσότερους σας έχω γνωρίσει από κοντά είναι ότι έχουμε το ίδιο πάθος για τα τουβλάκια μα κυρίως πως ότι κάνουμε δεν το κάνουμε για προσωπικό συμφέρον ή επειδή περιμένουμε ανταμοιβή, το κάνουμε επειδή το γουστάρουμε πραγματικά.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Γιώργο Gunman που με έχει κατευθύνει σωστά πολλές φορές ως προς τα Lego, για το ρόλο που μου έχει δώσει στο forum & για ότι έχει προσφέρει για εμένα προσωπικά (το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω οπωσδήποτε να τη ξαναζήσω). Επίσης όλα τα παιδιά για τη στήριξη, τη βοήθεια & αυτό το πολύ όμορφο παρεΐστικο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει.
Το πακέτο ήταν μια όμορφη, απρόσμενη έκπληξη! Ευχαριστώ φιλαράκια και καλή αντάμωση!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Γιώργο Gunman που με έχει κατευθύνει σωστά πολλές φορές ως προς τα Lego, για το ρόλο που μου έχει δώσει στο forum & για ότι έχει προσφέρει για εμένα προσωπικά (το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν μια μοναδική εμπειρία και θέλω οπωσδήποτε να τη ξαναζήσω). Επίσης όλα τα παιδιά για τη στήριξη, τη βοήθεια & αυτό το πολύ όμορφο παρεΐστικο κλίμα που έχουμε δημιουργήσει.
Το πακέτο ήταν μια όμορφη, απρόσμενη έκπληξη! Ευχαριστώ φιλαράκια και καλή αντάμωση!

Manos_R- Administrator
Αμοιβαία τα αισθήματα Μάνο, χαίρομαι που έκανα ένα φίλο με την ποιότητα σου.
Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στην παρέα μας
Να'σαι καλά
Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στην παρέα μας
Να'σαι καλά

vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Manos_R- Administrator
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 26
Καλορίζικα Κυριάκο, ευχαριστούμε για την παρέα! Ουπς δεν περίμενα τα ζιλοτειπ να κάνουν τόσο ζημιά...
Καλόφτιαχτα!

Καλόφτιαχτα!
Εν τω μεταξύ μόνο εγω εκανα την μπαρούφα να ανεβάσω ευχαριστήρια φώτο σε άλλο νήμα
Καλορίζικα τα σετάκια σε όλη την παρέα

Καλορίζικα τα σετάκια σε όλη την παρέα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλορίζικα Κυριάκο,πολύ ωραία σετάκια!!! Νικόλα δεν πειράζει, ξαναβάλε την κι εδώ!!!

Manos_R- Administrator
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Πήγα στο ταχυδρομείο να παραλάβω φάκελο και μου φέρνει μπροστά ενα σχετικά ψιλομεγάλο δέμα. Της λέω αυτό απο και κλείεται να είναι δικό μου, κάποιο λάθος έχει γίνει. Μετά είδα το ''The Brick'' επάνω και το πήρα γραμμή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά απο την ομάδα (ξέρετε ποιοι είστε!!!!) και ένα επίσης μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά του Forum, που έχουμε αναγάγει την μούρλα μας με τα LEGO σε υψηλή μορφή τέχνης!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά απο την ομάδα (ξέρετε ποιοι είστε!!!!) και ένα επίσης μεγάλο ευχαριστω σε όλα τα παιδιά του Forum, που έχουμε αναγάγει την μούρλα μας με τα LEGO σε υψηλή μορφή τέχνης!!!!

Kurtz- Μαχητής των Δασών
P.S Κάπου μου παράπεσε και ενας ψαροκέφαλος... (@ironman το κλέβω, γέλασα υπερβολικά πολύ)
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τέλεια Κώστα ένα & ένα τα σετάκια! Καλορίζικα!
Manos_R- Administrator
Καλώς τα δεχτηκες, το πακέτο σου είχε γνώμονα προετοιμασίας του καινούργιου μέλους της οικογένειας σου xd
Σε ευχαριστούμε για την στήριξη!

Σε ευχαριστούμε για την στήριξη!
Το νέο μέλος της οικογένειας ευχαριστεί θερμά!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Σελίδα 1 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Make a brickWish
» Make a brickWish
» Πρώτες εικόνες από το επερχόμενο set 10252 Volkswagen Beetle
» Επίσημες εικόνες από το LEGO Ghostbusters Firehouse Headquarters (75827)
» LEGO make & take Events
» Make a brickWish
» Πρώτες εικόνες από το επερχόμενο set 10252 Volkswagen Beetle
» Επίσημες εικόνες από το LEGO Ghostbusters Firehouse Headquarters (75827)
» LEGO make & take Events
Σελίδα 1 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης