Anti-LEGO Socks!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Anti-LEGO Socks!
Μια εταιρεία στο εξωτερικό, ετοίμασε κάποιες ανθεκτικές κάλτσες οι οποίες δεν μπορούν να τρυπηθούν από καμιά επιφάνεια!
Τι καλύτερος τρόπος για να δοκιμαστούν, πέρα από το να τις τεστάρουν πάνω στα LEGO!
Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:
Τι καλύτερος τρόπος για να δοκιμαστούν, πέρα από το να τις τεστάρουν πάνω στα LEGO!
Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: Anti-LEGO Socks!
Καλά το ότι δεν σκίζονται... αλλά πιστεύω ο πόνος θα είναι πόνος για ορισμένα κομμάτια... ειδικά να τα κεντράρεις καλά
Χαχαχα! Άστα να πάνε! Και εγώ, έβλεπα τον τύπο να χοροπηδάει έτσι, και πονούσα ο ίδιος!
Το αν αξίζουν ή όχι, θα φανεί στο μέλλον. Πολλοί πάντως, πρότειναν απλά παντόφλες!
Το αν αξίζουν ή όχι, θα φανεί στο μέλλον. Πολλοί πάντως, πρότειναν απλά παντόφλες!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Χαχαχα! Τι να σου πω φίλε μου, δεν ξέρω... Αυτοί, θέλουν με αυτές, να αντικαταστήσουν τα παπούτσια... Τώρα, αν κανένας περπάτησε σε γωνιές τραπεζιών για να το τσεκάρει, δεν ξέρω...
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης