[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
Σελίδα 5 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Απ: [MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe
Α, οκ! Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα σχετικά "νέου" τύπου κομμάτια (από το 2005 δηλαδή και μετά), πρέπει να το ψάξω λίγο!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Έχεις προχωρήσει καθόλου το destiny??? Σε τί φάση βρίσκεσαι @Patgeo ? Καλή φάση...?

@Gunman , δυστυχώς το έχω αφήσει λίγο πίσω και λόγω της δουλειάς, αλλά κυρίως λόγω του ότι είμαι σε φάση μετακόμισης, και μέσα σε όλα, δεν βοηθάει και ο καιρός! Από τα μέσα του επομένου μήνα και μετά, θα αρχίσω να ασχολούμαι ποιό εντατικά!

Patgeo- Administrator
Όπως έχω αναφέρει ήδη, ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με το Destiny, είναι επειδή ήμουν σε διαδικασία μετακόμισης...
Από σήμερα όμως, μπορώ να συνεχίζω την δουλειά, όποτε βρίσκω τον απαραίτητο χρόνο, μιας και κατάφερα να το μεταφέρω, αν και με κάποια δυσκολία...
Τουλάχιστον, απέκτησα μια εμπειρία για τις μελλοντικές μεταφορές λόγω των εκθέσεων του Φόρουμ!
Ορίστε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό:
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 23pris](https://2img.net/h/oi67.tinypic.com/23pris.jpg)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2hq8qio](https://2img.net/h/oi68.tinypic.com/2hq8qio.jpg)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2w6flg1](https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/2w6flg1.jpg)
Όπως μπορείτε να δείτε, ίσα ίσα χώρεσα στο αμάξι...
Φυσικά υπήρξαν και κάποιες μικρές απώλειες, αλλά ευτυχώς όπως το έσπασα μπορεί να μεταφερθεί και μόνο από ένα άτομο!
Τουλάχιστον τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος πως τα υπόλοιπα τμήματα που απομένουν, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά modular!
Από σήμερα όμως, μπορώ να συνεχίζω την δουλειά, όποτε βρίσκω τον απαραίτητο χρόνο, μιας και κατάφερα να το μεταφέρω, αν και με κάποια δυσκολία...
Τουλάχιστον, απέκτησα μια εμπειρία για τις μελλοντικές μεταφορές λόγω των εκθέσεων του Φόρουμ!
Ορίστε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό:
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 23pris](https://2img.net/h/oi67.tinypic.com/23pris.jpg)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2hq8qio](https://2img.net/h/oi68.tinypic.com/2hq8qio.jpg)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2w6flg1](https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/2w6flg1.jpg)
Όπως μπορείτε να δείτε, ίσα ίσα χώρεσα στο αμάξι...
Φυσικά υπήρξαν και κάποιες μικρές απώλειες, αλλά ευτυχώς όπως το έσπασα μπορεί να μεταφερθεί και μόνο από ένα άτομο!
Τουλάχιστον τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος πως τα υπόλοιπα τμήματα που απομένουν, θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά modular!
Patgeo- Administrator
Απορίας άξιο αν θα μπορεί να χωρέσει σε display εάν είναι σε ευθεία οριζοντία στάση...
Πως το σκέφτεσαι για display στο μέλλον? Ευθεία οριζοντία ή υπό γωνία με μια γερή βάση?
Φοβερές εικόνες.. thanks
Πως το σκέφτεσαι για display στο μέλλον? Ευθεία οριζοντία ή υπό γωνία με μια γερή βάση?

Φοβερές εικόνες.. thanks
Είναι ακόμα πιο μεγάλο απο ότι νόμιζα!
Για αυτό τα μαύρα κομμάτια δύσκολα τα βρίσκεις, τα πήρες όλα

Για αυτό τα μαύρα κομμάτια δύσκολα τα βρίσκεις, τα πήρες όλα

Έχει ανεβάσει όλες τις τιμές στα slopes ο άτιμος
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2422150489](/users/3515/22/29/01/smiles/2422150489.gif)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2422150489](/users/3515/22/29/01/smiles/2422150489.gif)
Gunman έγραψε:Απορίας άξιο αν θα μπορεί να χωρέσει σε display εάν είναι σε ευθεία οριζοντία στάση...
Πως το σκέφτεσαι για display στο μέλλον? Ευθεία οριζοντία ή υπό γωνία με μια γερή βάση?![]()
Φοβερές εικόνες.. thanks
Άστα να πάνε Γιώργο...
Σκεφτόμουν κάτι υπό γωνία, με πολύ γερή βάση, την οποία και θέλω να δουλέψω κάποια στιγμή, ώστε να μπορεί ο καθένας να δει και την πάνω αλλά και την κάτω μεριά! Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως αξίζει να το δοκιμάσω!
Στην χειρότερη, θα ενισχύσω την βάση, για να εκτίθεται κάθετα!
hard έγραψε:Είναι ακόμα πιο μεγάλο απο ότι νόμιζα!![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό τα μαύρα κομμάτια δύσκολα τα βρίσκεις, τα πήρες όλα![]()
Χαχαχα! Άστα να πάνε Hard, μέχρι και εγώ δυσκολεύομαι να βρω καλές τιμές για επιπλέον κομμάτια...
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Έχει ανεβάσει όλες τις τιμές στα slopes ο άτιμος![]()
![]()
![]()
Χαχαχα! Και να ήταν μόνο σ' αυτά, καλά θα ήταν!
Patgeo- Administrator
Αν το κάτω μέρος υστερεί σε ομορφιά μπορείς να το έχεις σε μικρή γωνία, για να φαίνεται μουράτο και να βοηθάς τον κόσμο να βλέπει καλύτερα τις λεπτομέριες του πιλοτήριου από επάνω.
Σκέψου και την εναλλακτική να κάθεται πάνω σε σιδερένιους δοκούς τους οποίους θα ντύσεις με bricks, εσύ ξέρεις το βάρος του και αν μπορεί να αντέξει εύκολα σε brick βαση, αφού προσθέσεις και τα υπόλοιπα κομμάτια..
Σκέψου και την εναλλακτική να κάθεται πάνω σε σιδερένιους δοκούς τους οποίους θα ντύσεις με bricks, εσύ ξέρεις το βάρος του και αν μπορεί να αντέξει εύκολα σε brick βαση, αφού προσθέσεις και τα υπόλοιπα κομμάτια..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 21/2/2016, 16:21, 1 φορά
Το κυρίως μέρος Γιώργο, είναι ίδιο και πάνω, και κάτω! Απλά στο επάνω μέρος θα είναι το πιλοτήριο, και στο κάτω μέρος, σαν επιπλέον λεπτομέρεια, το τμήμα της ουράς. Θα το κοιτάξω πάντως, σιγά σιγά!
Patgeo- Administrator
Gunman έγραψε:Ότι θες msg me αν μπορώ να βοηθήσω κάπου.![]()
Να'σαι καλά Γιώργο! Να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω!
Mpyromaxos έγραψε:Τι λες τώρα....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήξερα ότι είναι μεγάλο.. αλλά αυτό είναι τεράστιο ρε φίλε!
Μπράβο!! Πιστεύω θα είναι από τις καλύτερες και μεγαλύτερες δημιουργίες Έλληνα όταν θα το τελειώσεις!!![]()
![]()
![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο, να΄σαι καλά! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα!
Patgeo- Administrator
Γιώργο αν μπορείς πες λίγο πόσο μήκος έχει το άνοιγμα των "πτερών" και πόσο μήκος το διαστημόπλοιο.
Gunman έγραψε:Γιώργο αν μπορείς πες λίγο πόσο μήκος έχει το άνοιγμα των "πτερών" και πόσο μήκος το διαστημόπλοιο.
Γιώργο, έχω την εντύπωση πως το είχα γράψει κάπου, αλλά δεν θυμάμαι που. Είναι 2,20m το μήκος του, και 1,75m το πλάτος του. Μπορεί να έχω και ένα-δυο απόκλιση ίσως, αν και νομίζω το μέτρησα καλά!
Mpyromaxos έγραψε:θα μπορούσες πάντως να το κρεμάσεις και στο ταβάνι του δωματίου που ετοιμάζεις με τα lego και να περάσεις led ψείρες ανάμεσά του!
Να φανταστείς Γιώργο, κάπως έτσι ήταν η αρχική σκέψη που είχα κάνει ξεκινώντας να το φτιάχνω... μετά βέβαια, ξέφυγε τελείως...
Patgeo- Administrator
Φίλε Γιώργο από παλαιότερες φωτογραφίες που είχα δει κατάλαβα ότι ήταν μεγάλο, αλλά τώρα που είσαικαι συ δίπλα φαίνεται πιο ξεκάθαρα το μέγεθός του... μιλάμε για τεράστια κατασκευή! Πολλά μπράβο, είναι δημιουργία που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα! ![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να'σαι καλά! Εύχομαι να βγει ακόμα καλύτερο ολοκληρωμένο!
Patgeo- Administrator
Γιώργο στα έχουν πεί όλα τα παιδιά, αυτό που έχω να πώ εγώ είναι ένα μεγάλο μπράβο για την δημιουργία και περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή της!!!
jrscientist- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 29
Σ' ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, να' σαι καλά!
Patgeo- Administrator
Μιλάμε για μέγεθος (και χρήμα)... όχι αστεία
Εντυπωσιακότατο Γιώργο!!!
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 1065471989](/users/3515/22/29/01/smiles/1065471989.gif)
![[MOC]: Destiny - Starship from Stargate Universe - Σελίδα 5 1065471989](/users/3515/22/29/01/smiles/1065471989.gif)
Εντυπωσιακότατο Γιώργο!!!
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Patgeo- Administrator
Πωωω...είναι πολύ μεγαλύτερο απ'οτι νόμιζα!!
Ωραίες και οι φωτογραφίες απο τη μεταφορά του..
Και αφού το μετέφερες,εύχομαι να σου κάνει ποδαρικό στο καινούριο σπίτι και να συνεχίσεις να δημιουργείς Patgeo..

Ωραίες και οι φωτογραφίες απο τη μεταφορά του..
Και αφού το μετέφερες,εύχομαι να σου κάνει ποδαρικό στο καινούριο σπίτι και να συνεχίσεις να δημιουργείς Patgeo..

maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία! Και εγώ το ίδιο εύχομαι!

Patgeo- Administrator
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» [MOC] Destiny - Starship from Stargate Universe
» Lego Custom Starship "SAMARIAN"
» Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
» Destiny goes viraaaaaaaaaal.....!
» Destiny Spacecraft από τον Patgeo
» Lego Custom Starship "SAMARIAN"
» Lego GOD7 (Good Old Days) custom starship-base
» Destiny goes viraaaaaaaaaal.....!
» Destiny Spacecraft από τον Patgeo