Ironman's WIP
Σελίδα 3 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Ironman's WIP
Μωρε εσυ καλα τα λες απλα οταν ξεκινησα το σκεφτηκα λιγο διαφορετικα στην συνεχεια του εκανα αλλαγες αλλα το εδαφος εμεινε κορνιζα οπου τωρα τραβαει το ματι λιγο περιεργα!
Οσο αφορα την αστροπυλη δεν εχω μοβ για μεσα αλλα καλλιστα θα μπορουσα να αλλαξω το κοκκινο μεσα κανοντας το πρασινο σκουρο οπως το εδαφος.
Η καλυψη με πρασινο σκουρο θα γινε με 2 layers δεν υπαρχει κατι αλλο σε τετοιο χρωμα.
Ξερεις ειναι λιγο δυσκολο να προσαρμοσεις κατι σε "πραγματικες συνθηκες " p.x.μηχανοστασιο-εδαφος οταν δεν εχεις και τα καταλληλα Plates . Με οτι εχω χτιζω απλα θα κανω διορθωσεις μεχρι να το πετυχω στο ακεραιο.
Ευχαριστω για της συμβουλες με βοηθησαν
Οσο αφορα την αστροπυλη δεν εχω μοβ για μεσα αλλα καλλιστα θα μπορουσα να αλλαξω το κοκκινο μεσα κανοντας το πρασινο σκουρο οπως το εδαφος.
Η καλυψη με πρασινο σκουρο θα γινε με 2 layers δεν υπαρχει κατι αλλο σε τετοιο χρωμα.
Ξερεις ειναι λιγο δυσκολο να προσαρμοσεις κατι σε "πραγματικες συνθηκες " p.x.μηχανοστασιο-εδαφος οταν δεν εχεις και τα καταλληλα Plates . Με οτι εχω χτιζω απλα θα κανω διορθωσεις μεχρι να το πετυχω στο ακεραιο.
Ευχαριστω για της συμβουλες με βοηθησαν

ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ευχαριστω vgangvgang έγραψε:Πολύ εντυπωσιακό, ιδιαίτερα το μηχανοστάσιο! Well done!

ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:
Όχι δεν εννωούσα το εσωτερικό της αστροπύλης Νικόλα, τα γύρω tiles και bricks να έκανες ίδιο χρώμα με τα κόκκινα που έχεις στην μέση του Moc, ή αντίστοιχα τα κόκκινα στην μέση του Moc να έκανες μωβ για να έχεις λιγότερα χρώματα.
Αν τα κάνεις σκούρα πράσινα θα χαθούν μέσα στο landscaping
Ααα μαλιστα , δεν εχω bricks για τετοια αλλαγη αλλα δεν εχω και τιποτα σχετικα με το να κανω μια πυλη με αλλο σχεδιο ωστε να γινεται στρογγυλη.Το μονο χρωμα που με εξυπηρετησε ηταν το μοβ.
Κοιτα τοσο πολυ ατερριαστο δεν θα ειναι στο ματι οταν θα το ξυλωσω και θα περασω ολο το δαπεδο με πρασινο σκουρο.
Πιστευω οτι θα υπαρξει συνοχη . Ηδωμεν
Κοιτα τοσο πολυ ατερριαστο δεν θα ειναι στο ματι οταν θα το ξυλωσω και θα περασω ολο το δαπεδο με πρασινο σκουρο.
Πιστευω οτι θα υπαρξει συνοχη . Ηδωμεν

ironman- Ο Άρχων
Νίκο, έχει αρχίσει και δείχνει πολύ όμορφο και απέκτησε ωραία συνοχή!
Σχετικά με τα χρώματα της αστροπύλης, εμένα δεν με χαλάνε καθόλου όπως είναι! Όσον αφορά το πάτωμα, αν σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις όλη την βάση μονόχρωμη, θα μπορούσες να υψώσεις λίγο τοίχο γύρω γύρω, ότι και καλά είναι σε μια μεγάλη αίθουσα, κάτι στο οποίο παραπέμπει και το μηχανοστάσιο, και στο οποίο έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά!
Γενικά πάντως, προχωράει πολύ καλά! Μπράβο!

Σχετικά με τα χρώματα της αστροπύλης, εμένα δεν με χαλάνε καθόλου όπως είναι! Όσον αφορά το πάτωμα, αν σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις όλη την βάση μονόχρωμη, θα μπορούσες να υψώσεις λίγο τοίχο γύρω γύρω, ότι και καλά είναι σε μια μεγάλη αίθουσα, κάτι στο οποίο παραπέμπει και το μηχανοστάσιο, και στο οποίο έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Patgeo έγραψε:Νίκο, έχει αρχίσει και δείχνει πολύ όμορφο και απέκτησε ωραία συνοχή!![]()
Σχετικά με τα χρώματα της αστροπύλης, εμένα δεν με χαλάνε καθόλου όπως είναι! Όσον αφορά το πάτωμα, αν σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις όλη την βάση μονόχρωμη, θα μπορούσες να υψώσεις λίγο τοίχο γύρω γύρω, ότι και καλά είναι σε μια μεγάλη αίθουσα, κάτι στο οποίο παραπέμπει και το μηχανοστάσιο, και στο οποίο έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά!![]()
Eυχαριστω Γιωργο, το ξυλωσα ολο και επανατοποθετω το μηχανοστασιο κανοντας χωρο στα δεξια του μοκ οπως το κοιταζεις απο μπροστα. Αμα εχει τζετζερεδια το φτιαχνεις το μηχανοστασιο εκει που ταλαιπωρηθηκα ηταν η πυλη!
ironman- Ο Άρχων
Ναι, το να κάνεις κάτι τέτοιου στυλ, έχει αρκετές δυσκολίες όταν έχεις περιορισμένο εύρος κομματιών.
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
Θα στείλεις και το μεγάλο ρομπότ Νίκο? Την Δευτέρα το αργότερο να τα στείλεις γιατί Πέμπτη -Παρασκευή θα έχω άδεια και θα μπορώ να πάω στα Ελτα

4 Δεκεμβρίου εννοείς που είναι Δευτέρα ? Και το μεγάλο θα στείλω
ironman- Ο Άρχων
Νίκο, βγήκε πολύ ωραίο! Μπράβο σου! Έκατσαν πολύ ωραία τα χρώματα!
Η έκθεση, είναι στις 17/12 πάντως, ημέρα Κυριακή!
Η έκθεση, είναι στις 17/12 πάντως, ημέρα Κυριακή!

Patgeo- Administrator
Ευχαριστώ Γιώργο, πιστεύω κάθισαν καλά. Το στέλνω σήμερα gunman. Το μοκ, το ρομπότ, καμία 20 αρια φιγούρες που πλαισιώνουν το όλο σκηνικό. Και το licensed set space του 94.
ironman- Ο Άρχων
Πολύ ωραία Νίκο! Με το καλό να μας έρθουν!

Patgeo- Administrator
Ωραίος, Νίκε. Μπράβο σου!
Άντε και σ' ανώτερα.
Άντε και σ' ανώτερα.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Gunman έγραψε:Αναμένω την κούταΤί λέει το tracking Νίκο?
Σου εστειλα πμ
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4