Ironman's WIP
Σελίδα 2 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Ironman's WIP
Ναι, και εγώ με το που το είδα, εκείνα μου θύμισε!
Θα βάλεις και κανένα minifig μέσα σαν οδηγό? Επίσης, το σημείο στο επάνω μέρος (πίσω από το πάνω κάθισμα), λειτουργεί σαν κεραία, ή θα προσθέσεις και τίποτε ακόμα?
Θα βάλεις και κανένα minifig μέσα σαν οδηγό? Επίσης, το σημείο στο επάνω μέρος (πίσω από το πάνω κάθισμα), λειτουργεί σαν κεραία, ή θα προσθέσεις και τίποτε ακόμα?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 710
Nαι θα βαλω οδηγους , οχι θα το βγαλω εκεινο , απλα σκεφτομουν μην εφτιαχνα κανα κεφαλι στο ρομποτ αλλα δεν εχει νοημα, σκετο χωρις κεραια.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Στην θέση της κεραίας, θα μπορούσεςς να βάλεις κάτι σαν προστατευτικό κάλυμμα, που να κλείνει μπροστά από τους οδηγούς.
Patgeo- Administrator
Μπράβο για την προσπάθεια Νικόλα, φαίνεται ότι έχεις μελετήσει/δουλέψει κάποιες τεχνοτροπίες συναρμολόγησης οι οποίες είναι απαραίτητες για το συγκεκριμένο μοντέλο! Μαρέσει πολύ ο τρόπος που έχεις δουλέψει τα πόδια και στο χώρο του κεφαλιού που υπάρχει μέρος για να τοποθετηθεί minifigure! Έχω μια μικρή ένσταση για τα χέρια μου φαίνονται κάπως χοντροκομμένα, θα μου άρεσε ο όγκος των χεριών να ξεκινούσε από τον αγκώνα και πάνω μέχρι τον ώμο. Πιστεύω ότι αν λεπτύνεις λίγο το σημείο από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα θα δείχνει πολύ καλύτερα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 451
Ευχαριστω παιδια.
Μανο τα χερια εχουν κινηση παντου να ξερεις, μπρος πισω δεξια πανω κατω σε ολες τις μοιρες , για να επιτευχθει αυτο θελει συγκεκριμενο ογκο , μπορω να αυξησω το μπρατσο αλλα το σχεδιο μου περιλαμβανει ποιο χοντροκομμενο μπροστα διοτι εκει βρισκεται ουσιαστικα η δυναμη πυρος. Αν δεις το ρομποτ επειδη εχει συστημα που ελεγχεται απο τις φιγουρες (φανταστικα) ειναι οχι για δουλειες και εργασια αλλα καθαρα αμυντικο για προστασια, γιαυτο εχει μονο πολυβολα.
Ευχαριστω για τις αποψεις
Μανο τα χερια εχουν κινηση παντου να ξερεις, μπρος πισω δεξια πανω κατω σε ολες τις μοιρες , για να επιτευχθει αυτο θελει συγκεκριμενο ογκο , μπορω να αυξησω το μπρατσο αλλα το σχεδιο μου περιλαμβανει ποιο χοντροκομμενο μπροστα διοτι εκει βρισκεται ουσιαστικα η δυναμη πυρος. Αν δεις το ρομποτ επειδη εχει συστημα που ελεγχεται απο τις φιγουρες (φανταστικα) ειναι οχι για δουλειες και εργασια αλλα καθαρα αμυντικο για προστασια, γιαυτο εχει μονο πολυβολα.
Ευχαριστω για τις αποψεις
ironman- Ο Άρχων
Ενα δειγμα απο το μοκ σε περιστροφη.
Βιντεο δεν ξερω πως να ανεβασω ετσι το εκανα Gif στην σελιδα και το εστειλα σαν url.
Αφορα μια αστεροπυλη stargate που σε στελνει σε αλλους κοσμους!
https://makeagif.com/gif/-3Rq0gY
Βιντεο δεν ξερω πως να ανεβασω ετσι το εκανα Gif στην σελιδα και το εστειλα σαν url.
Αφορα μια αστεροπυλη stargate που σε στελνει σε αλλους κοσμους!
https://makeagif.com/gif/-3Rq0gY
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
σπάσε κανά σετ να πάρεις κανά σωστό χρώμα γιατί βλέπω να βγαίνει κανά μίκρο μου πόνυ μέσα από την πύλη

Eλα μωρε , λιγο χρωμα να βαλουμε
τι να το φτιαξω ολο γκριζο για να δειχνει star wars?
Οταν το ετοιμασω σε κανα 3 μερες θα το ανεβασω να μου πειτε γνωμες και βλεπουμε.

Οταν το ετοιμασω σε κανα 3 μερες θα το ανεβασω να μου πειτε γνωμες και βλεπουμε.

ironman- Ο Άρχων
Το κουτί, μας έσωσε όλους όσους δεν είχαμε μεγάλη ποικιλία κομματιών!
Πάντως Νίκο, βλέπω ξέρεις και εσύ από αστροπύλες!
Γιώργο, με το σχόλιό σου, έπεσα ξερός από τα γέλια! Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω!
Πάντως Νίκο, βλέπω ξέρεις και εσύ από αστροπύλες!

Γιώργο, με το σχόλιό σου, έπεσα ξερός από τα γέλια! Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω!

Patgeo- Administrator
Ναι Γιωργη κατι ξερουμε και εμεις 
Ελπιζω να μην φτιαχνεις ιδιο μοκ τα μπλεξουμε και ερθει και ο χαρδαβελας για προμοσιον με τοσες πυλες!

Ελπιζω να μην φτιαχνεις ιδιο μοκ τα μπλεξουμε και ερθει και ο χαρδαβελας για προμοσιον με τοσες πυλες!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 451
ironman- Ο Άρχων
Πολύ ωραίο το update Νίκο!
Σχετικά με το δικό μου MOC, ομολογώ ότι αν και το σκέφτηκα, τελικά δεν πρόσθεσα StarGate, και απλά έκανα έναν εξωγήινο πλανήτη, με κάποιους αναπάντεχους επισκέπτες!
Σχετικά με το δικό μου MOC, ομολογώ ότι αν και το σκέφτηκα, τελικά δεν πρόσθεσα StarGate, και απλά έκανα έναν εξωγήινο πλανήτη, με κάποιους αναπάντεχους επισκέπτες!

Patgeo- Administrator
Σημερα εχει γινει νεα επεξεργασια στην τουρμπινα θα ανανεωθει με νεες φωτο, οταν ερθει η γυναικα σπιτι και παρω το κινητο της με τα 13 megapixel 
Εχει προχωρησει Γιωργο κατα πολυ, ισως αμα ειχα γκριζα plate να στρωσω κατω να ειχε καλυτερη μορφη!

Εχει προχωρησει Γιωργο κατα πολυ, ισως αμα ειχα γκριζα plate να στρωσω κατω να ειχε καλυτερη μορφη!
ironman- Ο Άρχων
ironman- Ο Άρχων
Αν με βγαζουν τα κομματια θα κανω αλλα δεν εχω σκεφτει.
Ισως το καλυψω με τεκνικ κομματια σε στυλακι ιδιο με το μηχανοστασιο πανω κατω αλλα δεν θα το μπουκωσω θελω να υπαρχει μια συνοχη.
Ισως το καλυψω με τεκνικ κομματια σε στυλακι ιδιο με το μηχανοστασιο πανω κατω αλλα δεν θα το μπουκωσω θελω να υπαρχει μια συνοχη.
ironman- Ο Άρχων
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Νόμιζα το γκρι ήταν τα άκρα 48άρας baseplate, γιατί έβαλες Plateς αφού δεν θα κάνεις landscaping?? από το σκούρο πράσινο, κόβει απότομα στο γκρι χωρίς λόγο

Δεν ειναι η βαση ειναι plates οπως ειπες.
Σκεφτηκα να το βαλω σαν ποτρετο στυλ, περιθωριο.
Κατι θα βαλω , μου βγαινουν καποια κομματια.
Λες να το ξυλωσω ολο και να εβαζα παντου σκουρο πρασινο ?
Σκεφτηκα να το βαλω σαν ποτρετο στυλ, περιθωριο.
Κατι θα βαλω , μου βγαινουν καποια κομματια.
Λες να το ξυλωσω ολο και να εβαζα παντου σκουρο πρασινο ?
ironman- Ο Άρχων
Ότι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι... δεν ξέρω το στοκ σου για να δω τί έδαφος μπορείς να φτιάξεις.
Απλά ως έχει, όπως είπες φέρνει λίγο σε κορνίζα και δεν του πάει.. Αν έχεις σκούρα πράσινα πέρα από γωνιές ώστε να το καλύψεις, κάλυψέ το. Αν πάλι έχεις μόνο τις γωνιές, θα χρειαστείς δύο layers όπως έκανες μέσα, για να το γεμίσεις
Up to you
Σαν γενικότερο κανόνα, προσωπικά κοιτάω να μην μπλέκω πολλά χρώματα σε ένα Moc, αν από το θέμα του δεν χρειάζεται να έχει πολλά, για να μην φαίνεται περίεργα.
πχ το μωβ της αστροπύλης θα το έκανα κόκκινο, ή αντίστοιχα το κόκκινο που έχεις μέσα θα το έκανα μωβ.
Όλα αυτά τα tips είναι για βοήθεια προς βελτίωση αν μπορώ να φανώ χρήσιμος, αν το βλέπεις αλλιώς πες μου
Απλά ως έχει, όπως είπες φέρνει λίγο σε κορνίζα και δεν του πάει.. Αν έχεις σκούρα πράσινα πέρα από γωνιές ώστε να το καλύψεις, κάλυψέ το. Αν πάλι έχεις μόνο τις γωνιές, θα χρειαστείς δύο layers όπως έκανες μέσα, για να το γεμίσεις
Up to you

Σαν γενικότερο κανόνα, προσωπικά κοιτάω να μην μπλέκω πολλά χρώματα σε ένα Moc, αν από το θέμα του δεν χρειάζεται να έχει πολλά, για να μην φαίνεται περίεργα.
πχ το μωβ της αστροπύλης θα το έκανα κόκκινο, ή αντίστοιχα το κόκκινο που έχεις μέσα θα το έκανα μωβ.
Όλα αυτά τα tips είναι για βοήθεια προς βελτίωση αν μπορώ να φανώ χρήσιμος, αν το βλέπεις αλλιώς πες μου

Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης