Ironman's WIP
Σελίδα 1 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ironman's WIP
Kαλησπερα παιδια
Κανω μια προσπαθεια να φτιαξω μερια απο μεγαλουπολη εξωτερικου κατα βαση.Η προσπαθεια αφορα ποιο πολυ τους σιδηροδρομους και τις αμαξοστοιχιες μου καθως μια σκηνη απο εναν δρομο με κινηση και δυο ψευτοσταθμους,τρενου και λεωφορειου(οχι πολλα πολλα γιατι στοκ δεν υπαρχει )!
Οι βασεις εχουν μπει τα υποστηλωματα με πηρανε 3 ωρες να σκεφτω κατι σταθερο ωστε να υπαρξει και κινηση στο τρενο.Η τελικη πινελια θα ειναι ισως καποιες κατασκευες-εργοταξια που ειναι σε αρχικο σταδιο.
Ιδεες και τουβλακια
ειναι παντα δεκτα.
https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/iwup9k.jpg

Κανω μια προσπαθεια να φτιαξω μερια απο μεγαλουπολη εξωτερικου κατα βαση.Η προσπαθεια αφορα ποιο πολυ τους σιδηροδρομους και τις αμαξοστοιχιες μου καθως μια σκηνη απο εναν δρομο με κινηση και δυο ψευτοσταθμους,τρενου και λεωφορειου(οχι πολλα πολλα γιατι στοκ δεν υπαρχει )!
Οι βασεις εχουν μπει τα υποστηλωματα με πηρανε 3 ωρες να σκεφτω κατι σταθερο ωστε να υπαρξει και κινηση στο τρενο.Η τελικη πινελια θα ειναι ισως καποιες κατασκευες-εργοταξια που ειναι σε αρχικο σταδιο.
Ιδεες και τουβλακια

https://2img.net/h/oi63.tinypic.com/iwup9k.jpg

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman στις 24/8/2016, 16:45, 1 φορά
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Απ: Ironman's WIP
Δώσε εικόνες και από κτίρια να χαζέψουμε! 
Το τραινάκι στα σημεία που δεν έχει κολώνες η διαδρομή δεν σπάει την ράγα?
Edit:Δεν θα ήταν πιο ωραίο να το κάνεις Ironman's WIP?

Το τραινάκι στα σημεία που δεν έχει κολώνες η διαδρομή δεν σπάει την ράγα?
Καλή αρχή με την κατασκευή σου!
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο (Gunman). Βλέπω ότι έχεις βάλει και από πάνω αλλά και από κάτω υποστήριξη σε κάθε ένωμα της γραμμής, αλλά δεν ξέρω και εγώ κατά πόσο μπορεί να υποστηρίξει ορθά την γραμμή του τρένου, χωρίς να πέσει...
Σαν ιδέα πάντως, το όλο project, ακούγεται πολύ ωραίο. Είδα και ένα 2ο τραινάκι από κάτω. Εκείνο θα ακολουθεί την δική του διαδρομή να υποθέσω?
Θα περιμένω σίγουρα περισσότερο υλικό, μιας και τα τραίνα είναι και δικό μου πάθος. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, ενημέρωσέ με.
Gunman έγραψε:Το τραινάκι στα σημεία που δεν έχει κολώνες η διαδρομή δεν σπάει την ράγα?
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο (Gunman). Βλέπω ότι έχεις βάλει και από πάνω αλλά και από κάτω υποστήριξη σε κάθε ένωμα της γραμμής, αλλά δεν ξέρω και εγώ κατά πόσο μπορεί να υποστηρίξει ορθά την γραμμή του τρένου, χωρίς να πέσει...
Σαν ιδέα πάντως, το όλο project, ακούγεται πολύ ωραίο. Είδα και ένα 2ο τραινάκι από κάτω. Εκείνο θα ακολουθεί την δική του διαδρομή να υποθέσω?
Θα περιμένω σίγουρα περισσότερο υλικό, μιας και τα τραίνα είναι και δικό μου πάθος. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, ενημέρωσέ με.

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
παιδια περισσοτερο υλικο σε λιγες μερες, κανω καποιες αλλαγες.
Οχι γιωργο δεν την σπαει, οι φωτος ειναι κλασσικες φωτος ενθουσιασμου για την εναρξη του wip !
patgeo ναι το τρενο απο κατω θα ακολουθησει αλλη διαδρομη , καθως θα υπαρχει και τριτο τρενο!
Το εναεριο τρενο σκεφτηκα να μην σπασω τις ραγες ωστε να φαινεται οτι συνεχιζει την πορεια του, ηθελα να ειναι κυκλικο να κανει βολτουλα!
Οχι γιωργο δεν την σπαει, οι φωτος ειναι κλασσικες φωτος ενθουσιασμου για την εναρξη του wip !
patgeo ναι το τρενο απο κατω θα ακολουθησει αλλη διαδρομη , καθως θα υπαρχει και τριτο τρενο!
Το εναεριο τρενο σκεφτηκα να μην σπασω τις ραγες ωστε να φαινεται οτι συνεχιζει την πορεια του, ηθελα να ειναι κυκλικο να κανει βολτουλα!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
ironman έγραψε:patgeo ναι το τρενο απο κατω θα ακολουθησει αλλη διαδρομη , καθως θα υπαρχει και τριτο τρενο!
Και τρίτο,ε?

Patgeo- Administrator
Παλιο κινητο κακες φωτο αλλα αυτο θα διορθωθει, συνεχιζω το χτησιμο , οτι βλεπετε ειναι το πως θα διαμορφωθει , με τον χρονο θα γινουν αλλαγες και λεπτομερειες!

ironman- Ο Άρχων
Υπερσταθμός θα γίνει! Και "μετρό", και επίγειος σιδηρόδρομος, και εναέριος! Μια χαρά!
Καλή συνέχεια!
Καλή συνέχεια!

Patgeo- Administrator
Καποια στιγμη θα διαγραψω τις παραπανω φωτος απλα θελω και εσεις αλλα και εγω ο ιδιος να δω την διαμορφωση που θα παρει με τον καιρο. Σημερινες βελτιωμενες κατασκευες....

ironman- Ο Άρχων
Δεν χρειαζεται να διαγραψεις κάτι, απλά όταν το τελειώσεις φτιάξε ένα νήμα για το moc.

Ωραία φαίνεται να εξελίσσεται.
Έχεις και κομμάτια που δεν έχω ξαναδεί... Αυτά τα πράσινα με το κοίλωμα μέσα. Από κανένα LOTR είναι?
Έχεις και κομμάτια που δεν έχω ξαναδεί... Αυτά τα πράσινα με το κοίλωμα μέσα. Από κανένα LOTR είναι?
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Ωραία φαίνεται να εξελίσσεται.
Oχι δεν ειναι απο λοτρ ειναι απο παλιο ποδοσφαιρκο γηπεδο , ειναι ο ταπυτας , εκει μπαινουν θεσεις οπου επανω τοποθετεις μινιφιγουρες ποδοσφαιριστων!
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Προχωράει ωραία βλέπω! Τα technic κομμάτια, τι τα χρειάζεσαι στην οροφή όμως? 
edit: Θέλεις να έχει κινητικότητα για να ταιριάξουν και να κάτσουν πάνω στην βάση οι γραμμές που θα βρίσκονται επάνω από τον δρόμο?

edit: Θέλεις να έχει κινητικότητα για να ταιριάξουν και να κάτσουν πάνω στην βάση οι γραμμές που θα βρίσκονται επάνω από τον δρόμο?
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Προχωράει ωραία βλέπω! Τα technic κομμάτια, τι τα χρειάζεσαι στην οροφή όμως?
και αυτο αλλα ποιο πολυ θελω να το κανω σαν σκεπαστη ,βεβαια υπαρχει και το προβλημα των κομματιων, δεν εχω το απαιτουμενο στοκ για να φτιαξω κατι ποιο εξεληγμενο!
Ειναι ενα προτζεκτ που δεν εχει ημερομηνια ληξης απο οτι βλεπω, συνεχεια κατι θα προσθετω κατι θα αλλαζω και με τον καιρο θα φτιαχτουν ολα συν τα πεζοδρομια τα οποια χρειαζομαι πολλα tiles.
ironman- Ο Άρχων
Ναι, σίγουρα! Project τέτοιου μεγέθους, συνήθως έχουν ανοιχτή ημερομηνία ολοκλήρωσης, μιας και λόγω μεγέθους, πάντα θα σκέφτεσαι να προσθέσεις κάτι.
Εδώ, εγώ, έναν σταθμό έκανα και τον διέλυσα 2 φορές και τον ξαναέχτισα, και σκεφτόμουν να τον αναβαθμίσω και άλλο, αλλά το άφησα. Μπορεί να κάνω κάποιον άλλο κάποια στιγμή μιας και πλέον έχω αρκετά επιπλέον κομμάτια.
Εδώ, εγώ, έναν σταθμό έκανα και τον διέλυσα 2 φορές και τον ξαναέχτισα, και σκεφτόμουν να τον αναβαθμίσω και άλλο, αλλά το άφησα. Μπορεί να κάνω κάποιον άλλο κάποια στιγμή μιας και πλέον έχω αρκετά επιπλέον κομμάτια.
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Ναι, σίγουρα! Project τέτοιου μεγέθους, συνήθως έχουν ανοιχτή ημερομηνία ολοκλήρωσης, μιας και λόγω μεγέθους, πάντα θα σκέφτεσαι να προσθέσεις κάτι.
οταν φτιαχνεις κατι μεγαλο δεν γινεται να το τελειωσεις, επισης εχω και θεμα με τα κομματια γιατι δεν εχω αρκετα σκετα ,διοτι αν καταστρεψω ολα τα σετ φτιαχνω τον παρθενωνα
ironman- Ο Άρχων
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Manos_R- Administrator
Ωραίος Ironman! Nwm the tiles, δεν χρειάζονται γιατί θέλεις άπειρα για τα πεζοδρόμια, εστίασε στα bricks που χρειάζεσαι για τα κτίρια.
Οι φωτος πολυ προχειρες...πολυ καλυτερο το μοντελο απο κοντα ,μου φαινεται δεν εχει φωτογενεια 
[/url]
[/url]

ironman- Ο Άρχων
Patgeo- Administrator
Καλυτερο απο κοντα, αμα δεν εχεις σοβαρη φωτογραφικη τι να τραβηξεις?
Ειμαι φαν ολων των ταινιων με scyfi και γενικα. Ναι το ρομποτ εχει μια δοση ματριξ θα ελεγα απο την ταινια 3!
Ειμαι φαν ολων των ταινιων με scyfi και γενικα. Ναι το ρομποτ εχει μια δοση ματριξ θα ελεγα απο την ταινια 3!
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης