[Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Απ: [Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source
Πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα Γιώργη!
Μου άρεσε η τοποθέτηση των υφαγενών και η διχρωμία στο βουνό...
Μου άρεσε η τοποθέτηση των υφαγενών και η διχρωμία στο βουνό...
![[Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source 1506499780](/users/3515/22/29/01/smiles/1506499780.png)
Γιώργο, πολύ ωραία κατασκευή! Την έντυσες πολύ καλά!
Υπάρχει μια πολύ ωραία κίνηση σε όλο το MOC! Επίσης, παρατήρησα και τους φοίνικες! Βοήθησε το θέμα με τα Brick Tricks, ή είναι ιδέα μου?
Πολύ ωραία δουλειά! Μπράβο!
Υπάρχει μια πολύ ωραία κίνηση σε όλο το MOC! Επίσης, παρατήρησα και τους φοίνικες! Βοήθησε το θέμα με τα Brick Tricks, ή είναι ιδέα μου?
Πολύ ωραία δουλειά! Μπράβο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Φίλε μου Mpyromaxe μου άρεσε πολύ που ήταν συμμαζεμένο... Δηλαδή για τις διαστάσεις που το έφτιαξες, κατά την άποψή μου δεν είναι ούτε υπερβολικό, ούτε ελλειπές! Ο τρόπος που συνδύασες το γεγονός με την όλη κατασκευή είναι πάρα πολύ καλός. Την τεχνοτροπία στα βράχια πάνω κάτω την έχουμε ξαναδεί. Μου άρεσε ιδιαίτερα η χλωρίδα του τοπίου από τα πιο μικρά φυτά και το πως είναι τοποθετημένα, μέχρι τα μεγάλα δέντρα που νομίζω πως κλέβουν την παράσταση. Σωστή & ωραία επιλογή φιγούρων επίσης κι εύγε για την έμπνευση των ονομάτων... ο πάτερ Tholeau όλα τα λεφτά χαχαχα!
ΜΠΡΑΒΟ!![[Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
ΜΠΡΑΒΟ!
![[Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Ήρθε και το ΕΝΦΙΑ για τα moc σου... Εμένα είδες τί έμεινε από το Alexander μετά τους φόρους... μόνο το ισόγειο μου άφησε η εφορία
Χαχαχα! Θα μας φάει όλους η εφορία...
Εμένα ο σταθμός ακόμα είναι όρθιος πάντως! Δεν τον πήραν είδηση...
Σχετικά με το "σκάφος" μου, ευτυχώς δεν το ανακάλυψαν ακόμα!!! Εκεί να δεις φόρο πολυτελείας...
Εμένα ο σταθμός ακόμα είναι όρθιος πάντως! Δεν τον πήραν είδηση...
Σχετικά με το "σκάφος" μου, ευτυχώς δεν το ανακάλυψαν ακόμα!!! Εκεί να δεις φόρο πολυτελείας...

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
εμενα προσωπικα μου αρεσει το μοκ, εχει στυλ, ωραιο βουνο καλο στησιμο στις φιγουρες , αληθοφανες το γενικο συνολο, ολα δενουν μεταξυ τους και σχηματιζουν μια καλοστημενη σκηνη ζουγκλας σε εριπωμενο νησι της καραιβικης το 1675 

ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
είναι πανέμορφο! μπράβο και ξαναμπράβο! <3
και οι φωτογραφίες είναι επίσης υπέροχες!
και οι φωτογραφίες είναι επίσης υπέροχες!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Όταν γράφω ότι την τεχνοτροπία στα βράχια πάνω κάτω την έχουμε ξαναδεί δεν το λέω σαν αρνητικό. Απλά σχολιάζοντας την κατασκευή, όταν φτάνω στο σημείο να πω κάτι για τα βράχια, επειδή είναι και ένα μεγάλο κομμάτι του moc γράφω αυτό, για να μην επαναλαμβάνω ξανά και ξανά πόσο καλοσχεδιασμένα είναι και γίνομαι κουραστικός!
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη δημιουργία, αλλά για κάθε δημιουργία που μπορεί να βλέπουμε με παρόμοια τεχνοτροπία για τα βράχια! Αλλά τονίζω ξανά ότι δεν το λέω σαν αρνητικό σε καμία περίπτωση!
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη δημιουργία, αλλά για κάθε δημιουργία που μπορεί να βλέπουμε με παρόμοια τεχνοτροπία για τα βράχια! Αλλά τονίζω ξανά ότι δεν το λέω σαν αρνητικό σε καμία περίπτωση!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator

» [Brethren of the Brick Seas]: The hunting of youth source
» [Brethren of the Brick Seas]: A Gift For A King..
» [Brethren of the Brick Seas]: The lost heritage..
» [Brethren of the Brick Seas]: The silver parrot and the secret beneat
» [Brethren of the Brick Seas]: The silver parrot and the secret beneath the lighthouse..
» [Brethren of the Brick Seas]: A Gift For A King..
» [Brethren of the Brick Seas]: The lost heritage..
» [Brethren of the Brick Seas]: The silver parrot and the secret beneat
» [Brethren of the Brick Seas]: The silver parrot and the secret beneath the lighthouse..
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης