[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 13/6/2016, 08:54, 2 φορές συνολικά
Απ: [Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse
Μέσα στην απλότητα της συγκεκριμένης κατασκευής έχεις καταφέρει να περάσεις την ταυτότητα σου σαν mocας. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει όλα όσα έχεις φτιάξει, κι αν έβλεπα κάπου το συγκεκριμένο και δεν ήξερα ότι ήταν δικό σου, θα έλεγα ότι είναι δημιουργία του Gunman. Γι' αυτόν το λόγο λοιπόν είσαι άξιος φίλε μου και το χουμε ξαναπεί, οι κατασκευές σου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα! RESPECT!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Μάνο!
Επιπλέον, η κατασκευή σου, είναι πανέμορφη για εμένα, μιας και κατάφερες να αποδόσεις πολύ ωραία το τοπίο, με τα χιόνια που λιώνουν, και με το ξερό δέντρο!
Επίσης, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έκανες την πύλη, αλλά και τον τοίχο. Βέβαια, κρίνοντας από το μέγεθος του τοίχου και της πύλης, θα έλεγα ότι πρόκειται για την πρώτη γραμμή άμυνας που συναντάει κάποιος, στον δρόμο για το κάστρο!
Μια λεπτομέρεια μόνο που σκέφτηκα. Ο τοίχος, ίσως να μπορούσε να ήταν 2 stud ποιό ψηλός, για να είναι όλη η πύλη από κάτω του (παρέχοντας, πάντα θεωρητικά, μια ποιό στιβαρή δομή για την πύλη), και μετά να υψώνεται το παρατηρητήριο.
Γενικά, είναι μια πολύ ωραία και προσεγμένη κατασκευή!
Επιπλέον, η κατασκευή σου, είναι πανέμορφη για εμένα, μιας και κατάφερες να αποδόσεις πολύ ωραία το τοπίο, με τα χιόνια που λιώνουν, και με το ξερό δέντρο!
Επίσης, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έκανες την πύλη, αλλά και τον τοίχο. Βέβαια, κρίνοντας από το μέγεθος του τοίχου και της πύλης, θα έλεγα ότι πρόκειται για την πρώτη γραμμή άμυνας που συναντάει κάποιος, στον δρόμο για το κάστρο!
Μια λεπτομέρεια μόνο που σκέφτηκα. Ο τοίχος, ίσως να μπορούσε να ήταν 2 stud ποιό ψηλός, για να είναι όλη η πύλη από κάτω του (παρέχοντας, πάντα θεωρητικά, μια ποιό στιβαρή δομή για την πύλη), και μετά να υψώνεται το παρατηρητήριο.
Γενικά, είναι μια πολύ ωραία και προσεγμένη κατασκευή!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
@Manos_R Να 'σαι καλά Μάνο, το πράγμα που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχω την δική μου ταυτότητα γι αυτό και αποφεύγω να κοιτάω τεχνικές άλλων για να μην τις αντιγράφω άθελά μου. Οπότε χαίρομαι ιδιαίτερα με το σχόλιο σου.
@Patgeo Αν προσέξεις στην αριστερή μεριά του παρατηρητήριου υπάρχουν σκαλάκια, το ήθελα λίγο μικρό το όλο σύνολο μιας και είναι Phase 1. Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο!

@Patgeo Αν προσέξεις στην αριστερή μεριά του παρατηρητήριου υπάρχουν σκαλάκια, το ήθελα λίγο μικρό το όλο σύνολο μιας και είναι Phase 1. Ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο!
Πολύ όμορφο Γιωργάρα! Άντε γιατί μας άφησες καιρό χωρίς κατασκευή!! 
Στη κατασκευή μου αρέσει πολύ τώρα ο τοίχος που τον έφερες τούμπα, η πύλη με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία το πολύ όμορφο δέντρο αλλά και η δουλειά με το χιόνι!
Αν θα πρότεινα βελτίωση θα ήταν να φύγει ο γλάρος που δε κολλάει με τα βουνά και τα χιόνια, τυράκια-slopes-tiles να μη φαίνονται τα stud στον τοίχο αλλά και κανα log στο παρατηρητήριο μιας και είναι φυλάκιο και θα έπρεπε να έχεi κάποια σχετική κάλυψη!
Κατά τα άλλα η κατασκευή κάνει μπαμ ότι είναι Gunman!

Στη κατασκευή μου αρέσει πολύ τώρα ο τοίχος που τον έφερες τούμπα, η πύλη με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία το πολύ όμορφο δέντρο αλλά και η δουλειά με το χιόνι!

Αν θα πρότεινα βελτίωση θα ήταν να φύγει ο γλάρος που δε κολλάει με τα βουνά και τα χιόνια, τυράκια-slopes-tiles να μη φαίνονται τα stud στον τοίχο αλλά και κανα log στο παρατηρητήριο μιας και είναι φυλάκιο και θα έπρεπε να έχεi κάποια σχετική κάλυψη!

Mpyromaxos έγραψε:Πολύ όμορφο Γιωργάρα! Άντε γιατί μας άφησες καιρό χωρίς κατασκευή!!
Αυτό σχετικά με τον γλάρο το σκέφτηκα, αλλά μετά είπα έστω ότι είναι τείχη κοντά στα Winterlakes όπου βρίσκεται ο Euosmos και τον άφησα xD
Σχετικά με τα stud πιστεύω ταιριάζει να βάλεις 1x1 plate, άλλες φορές το κάνω, άλλες όχι. (τώρα έχω σχεδόν ξεμείνει από 1x1 lbg plates οπότε το άφησα)
Τέλος, όσο αφορά το παρατηρητήριο ναι, το θέλει το log του

Σε ευχαριστώ πολύ για το CC
![[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse 2173913074](/users/3515/22/29/01/smiles/2173913074.gif)
Δηλαδή, αν δεν είναι από την Κρήτη, δεν είναι ευπρόσδεκτη;Gunman έγραψε:...
κρητική ευπρόσδεκτη

Αθηναϊκή (και όχι Κρητική):
- Τί υπάρχει πίσω από τον τοίχο; Ο γλάρος υποννοεί θάλασσα. Ούτε καν ορεινή λίμνη.
- Αυτός με το ματοκυάλι, μήπως θα έπρεπε να κοιτά τη θάλασσα; Προς τη μεριά της Κρήτης, ίσως;
- Πάλι ξερόδεντρο έφτιαξες. Καλά, στον κόσμο του Gunman, πράσινο δεν υπάρχει; Φθινοπωρινά χρώματα; (και να πεις ότι δεν έχεις φύλλα...) Πότε θα έρθει η Άνοιξη; Πότε θα κάνει ξαστεριά; Πότε θα Φλεβαρήσει;
Άστο, Φλεβάρησε. Βλέπω ότι τα χιόνια λιώνουν.
κρητική ευπρόσδεκτη![]()
Αθηναϊκή (και όχι Κρητική):
- Τί υπάρχει πίσω από τον τοίχο; Ο γλάρος υποννοεί θάλασσα. Ούτε καν ορεινή λίμνη.
- Αυτός με το ματοκυάλι, μήπως θα έπρεπε να κοιτά τη θάλασσα; Προς τη μεριά της Κρήτης, ίσως;
- Πάλι ξερόδεντρο έφτιαξες. Καλά, στον κόσμο του Gunman, πράσινο δεν υπάρχει; Φθινοπωρινά χρώματα; (και να πεις ότι δεν έχεις φύλλα...) Πότε θα έρθει η Άνοιξη; Πότε θα κάνει ξαστεριά;
Ups..

Το googlaρα για σιγουριά πριν το γράψω xD. Υπάρχουν και σε λίμνες.
Στον Euosmo έχουμε φυλλοβόλα...

Γιώργο, τα σκαλάκια στα είδα, γι'αυτό ανέφερα ότι θα μπορούσε να ανέβει συνολικά ολόκληρο το παρατηρητήριο.
Ένα πράγμα μόνο, μιας και δεν ξέρω όλες τις ορολογίες. Phase 1, είναι όταν το φτιάχνεις, πριν το δημοσιεύσεις, ή κάτι άλλο όπως η αρχή της ιστορίας για παράδειγμα?
Ένα πράγμα μόνο, μιας και δεν ξέρω όλες τις ορολογίες. Phase 1, είναι όταν το φτιάχνεις, πριν το δημοσιεύσεις, ή κάτι άλλο όπως η αρχή της ιστορίας για παράδειγμα?
Patgeo- Administrator
Και σε σκουπιδότοπους υπάρχουν, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία (για βρωμερά moc).Gunman έγραψε:...
Το googlaρα για σιγουριά πριν το γράψω xD. Υπάρχουν και σε λίμνες.
Τέλος πάντων, όπως κατάλαβες, δεν υπάρχει κάτι για σοβαρή κριτική στην κατασκευή σου. Απλά, τη θαυμάζουμε.
Άντε, ντε! Φούντωσέ τα!Gunman έγραψε:Στον Euosmo έχουμε φυλλοβόλα...(θα κάνω και με φύλλωμα σε όποιο moc ταιριάζει)

Ορίστε, παρμένο από το eurobricks:
Military: completed all subcategories, earned title: Rigr(commander of 100 men)
Archery: 1st Phase; field with archery target. 2nd Phase; archery range. 3rd Phase; school of archers, maybe barrack style. Earned title: Eagle Eyed Danger
Barrack: 1st Phase; sparring. 2nd Phase; training grounds. 3rd Phase; full barrack. Earned title: Frost Berserker
Stables: 1st Phase; horse rider. 2nd Phase; stable. 3rd Phase; fortified stables. Earned title: Shadow Rider
Agriculture: completed all subcategories, earned title: Agrarian
Mills: 1st Phase; horse mill. 2nd Phase, water mill. 3rd Phase windmill. Earned title: Miller
Farm: 1st Phase; villager with just a garden. 2nd Phase; field with crops. 3rd Phase; farm with field, animals etc. Earned title: Farmer
Storehouse: 1st Phase; simple cabin. 2nd Phase; medium storehouse. 3rd phase, large storehouse. Earned title: Manager
Town: completed all subcategories, earned title: Lord Mayor
House: 1st Phase; hut. 2nd Phase, small house. 3rd Phase, large house. Earned titles: Gentlefolk
Inn: 1st Phase; ale seller. 2nd Phase: beer garden. 3rd Phase; completed inn. Earned title: Innkeeper
Store: 1st Phase; market cart. 2nd Phase; market stall. 3rd Phase; store. Earned title: Vendour
Defenses: completed all subcategories: Strategic Heavy Weight
Tower: 1st Phase, outpost. 2nd Phase, wooden tower. 3rd Phase stone tower. Erned title: Watchmen
Walls: 1st Phase, fencing. 2nd Phase, wooden wall. 3rd Ptone wall: Earned title: Protector
Gatehouse: 1st Phase, simple gate. 2nd Phase, defended gate. 3rd Phase Gatehouse(with oil, archers etc.) Erned title: Gatekeeper
A, ωραία! Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Στο phase 3, ο ptone wall, θα p(π)έφτει?
Σίγουρα εκεί (3η φάση), πιστεύω θα μας παρουσιάσεις έναν πολύ ωραίο πέτρινο τοίχο, αν ξεκίνησες τόσο δυναμικά με την 1η φάση!
Στο phase 3, ο ptone wall, θα p(π)έφτει?

Patgeo- Administrator
Πολύ ωραία,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ,λέγοντας πως είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός,ότι μπορείς να περνάς την προσωπική σου ταυτότητα και τεχνοτροπία σε κάθε μοκ!Άλλα δεν έχω να πω γιατί η κατασκευή,μου φαίνεται άρτια
Υ.Γ Σπύρο έκλαψα μ'αυτό το "για βρωμερά moc"
![[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse 1106307559](/users/3515/22/29/01/smiles/1106307559.png)

Υ.Γ Σπύρο έκλαψα μ'αυτό το "για βρωμερά moc"
![[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse 2768509955](/users/3515/22/29/01/smiles/2768509955.gif)
![[Guilds of Historica]:Stroggilofanaro Gatehouse 1106307559](/users/3515/22/29/01/smiles/1106307559.png)

brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25

» [Guilds of Historica]:A Big catch..!
» [Guilds of Historica]: Kastra Gatehouse
» [Guilds of Historica]:The Cellar
» Gunman #002 Stroggilofanaro Gatehouse
» [Guilds of Historica]: A Rod for meh please..!
» [Guilds of Historica]: Kastra Gatehouse
» [Guilds of Historica]:The Cellar
» Gunman #002 Stroggilofanaro Gatehouse
» [Guilds of Historica]: A Rod for meh please..!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης