Οι Υπολογιστές των LEGO!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Οι Υπολογιστές των LEGO!
Όλοι έχουμε κατά καιρούς πιστεύω χρησιμοποιήσει σε διάφορα MOC μας, κάποιους από τους Υπολογιστές της LEGO, όπως αυτοί παρακάτω:
Έχει όμως αναρωτηθεί κανείς πως θα ήταν η χρήση τους από τα ίδια τα Minifigs, ή πόσο μάλλον η χρήση τους αν ήταν κατασκευασμένα για ανθρώπους?
Εγώ προσωπικά, όχι, και το ίδιο πιστεύω και οι περισσότεροι από εσάς!
Ένας όμως, ο Love Hulten, το έκανε, και μας παρουσιάζει τις δικές του εκδοχές:
Σίγουρα, δεν είναι και τα ποιό χρηστικά αντικείμενα αλλά, παρ'όλα αυτά, έχουνε χάζι!
Περισσότερα, εδώ
Έχει όμως αναρωτηθεί κανείς πως θα ήταν η χρήση τους από τα ίδια τα Minifigs, ή πόσο μάλλον η χρήση τους αν ήταν κατασκευασμένα για ανθρώπους?
Εγώ προσωπικά, όχι, και το ίδιο πιστεύω και οι περισσότεροι από εσάς!
Ένας όμως, ο Love Hulten, το έκανε, και μας παρουσιάζει τις δικές του εκδοχές:
Σίγουρα, δεν είναι και τα ποιό χρηστικά αντικείμενα αλλά, παρ'όλα αυτά, έχουνε χάζι!
Περισσότερα, εδώ
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: Οι Υπολογιστές των LEGO!
Ωραία είναι...και βάζω συχνά σε αυτοκίνητα ως κεντρική κονσόλα...που να υπήρχε εκεί μέσα τέτοιο πράγμα
Μου άρεσαν περισσότερο τα της μουσικής απ'τους "απλούς" υπολογιστές.
Μου άρεσαν περισσότερο τα της μουσικής απ'τους "απλούς" υπολογιστές.
Τουβλάκια : 25
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης