Bumblebee madness
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 2 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Bumblebee madness
Στην κλασική μας βόλτα:Μουστάκα στο ΙΚΕΑ και Cosmos.
Αν και πήγα και στο κέντρο,δεν πήγα σε κανένα μαγαζί,γιατί είχαμε τον μικρό μαζί μας και δεν μπόρεσα.
Σου έλλειψαν τα λημέρια αυτά ε;
Αν και πήγα και στο κέντρο,δεν πήγα σε κανένα μαγαζί,γιατί είχαμε τον μικρό μαζί μας και δεν μπόρεσα.
Σου έλλειψαν τα λημέρια αυτά ε;
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Mandis έγραψε:Για ψάρεμα πήγα,όπως λέει και ο φίλτατος Μάνος,καρχαρίακια έψαχνα!
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει την τρέλα για shark man, hot dog man, banana man, *** man...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Είναι αφασία ρε...Πέρα από όποια αξία μπορεί να αποκτήσουν,πιστεύω ότι αν δείξεις σε 10 άσχετους με τα Lego μια ολόκληρη σειρά με κάποια τέτοια φιγούρα μέσα,οι 5 θα πουν αυτήν ως την πιό ωραία/ενδιαφέρουσα.collector έγραψε:Mandis έγραψε:Για ψάρεμα πήγα,όπως λέει και ο φίλτατος Μάνος,καρχαρίακια έψαχνα!
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει την τρέλα για shark man, hot dog man, banana man, *** man...
Mandis έγραψε:Είναι αφασία ρε...Πέρα από όποια αξία μπορεί να αποκτήσουν,πιστεύω ότι αν δείξεις σε 10 άσχετους με τα Lego μια ολόκληρη σειρά με κάποια τέτοια φιγούρα μέσα,οι 5 θα πουν αυτήν ως την πιό ωραία/ενδιαφέρουσα.collector έγραψε:Mandis έγραψε:Για ψάρεμα πήγα,όπως λέει και ο φίλτατος Μάνος,καρχαρίακια έψαχνα!
Θα συμφωνήσω με τον φίλο collector, μου θυμίζουν πιο πολύ δωράκι απο kinder έκπληξη
jrscientist- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 29
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης