My LEGO Train Play Set
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
My LEGO Train Play Set
Καλησπέρα σε όλους! Κατά καιρούς έχω αναφέρει πόσο μου αρέσουν τα τραίνα, και ότι έχω 3 διαφορετικά, καθώς και αρκετές ράγες, αλλά δεν βρήκα ευκαιρία να σας τα παρουσιάσω ακόμα...
Σήμερα, βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ και αφού καθάρισα το σπίτι, τα έστρωσα όλα, σε όσο χώρο είχα διαθέσιμο, όπως θα δείτε!
Απολαύστε:
DSC_2474 by George Patelis, on Flickr
DSC_2482 by George Patelis, on Flickr
DSC_2486 by George Patelis, on Flickr
Θα ακολουθήσει και βίντεο σχετικά σύντομα!
Σήμερα, βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ και αφού καθάρισα το σπίτι, τα έστρωσα όλα, σε όσο χώρο είχα διαθέσιμο, όπως θα δείτε!
Απολαύστε:
DSC_2474 by George Patelis, on Flickr
DSC_2482 by George Patelis, on Flickr
DSC_2486 by George Patelis, on Flickr
Θα ακολουθήσει και βίντεο σχετικά σύντομα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Απ: My LEGO Train Play Set
Ευχαριστώ πολύ Mantis!
Και εμένα από μικρό μου έχουν μείνει τα τραινάκια, που μας έστηνε ηλεκτρικά ο πατέρας μου σε ολόκληρο το δωμάτιο!
Όταν μπόρεσα να τα συνδυάσω με τα LEGO και είχα χρήματα για να τα αγοράσω, δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη!
Είναι απίθανα!
Και εμένα από μικρό μου έχουν μείνει τα τραινάκια, που μας έστηνε ηλεκτρικά ο πατέρας μου σε ολόκληρο το δωμάτιο!
Όταν μπόρεσα να τα συνδυάσω με τα LEGO και είχα χρήματα για να τα αγοράσω, δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη!
Είναι απίθανα!
Patgeo- Administrator
Ωραίος Γιωργάρα! Ολόκληρο το δωμάτιο πιάνουν!!
Βγάλε και κανα βιντεάκι!!
Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν σε καμιά πόλη ή σε έκθεση πάντως τα τρένα!
Βγάλε και κανα βιντεάκι!!
Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν σε καμιά πόλη ή σε έκθεση πάντως τα τρένα!
Πανέμορφη η συγκεκριμένη συλλογή σου Γιώργο, δε χορταίνω να τα κοιτάω τα τραινάκια!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις εκθέσεις George
Οι διαδρομές τί λέει...? πρέπει να τα προσέχεις μην τρακάρουν κάποια στιγμή ή είναι ""συμφασικά""?
Οι διαδρομές τί λέει...? πρέπει να τα προσέχεις μην τρακάρουν κάποια στιγμή ή είναι ""συμφασικά""?
@Mpyromaxos, τι δωμάτιο..., ολόκληρη η τραπεζαρία είναι, και ότι χώρος είχα γενικά χωρίς χαλιά...!
Το βιντεάκι θα ανέβει σύντομα!
@Manos_R, ευχαριστώ πολύ! Να δεις και το βίντεο! Με ζόρισε είναι η αλήθεια, αλλά βγήκε καλό! Θα ζαλιστείτε λίγο βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...
@Gunman, στις εκθέσεις, θα χρειαστούμε πολλά τραπέζια για να στηθούν όλα, αν και δεν το νομίζω...
Σχετικά με την πόλη την οποία θα ήταν ωραία να γυρνάνε, εύχομαι να βοηθήσει κάπως ο @Manos_R, αν και ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο, λόγω απόστασης και τρόπου μεταφοράς...
Τα τραίνα, με στάσεις, κινούνται μια χαρά! Όταν μπαίνουν απότομα στις στροφές έχουν θέμα, αλλά αυτό τακτοποιείται!
Το βιντεάκι θα ανέβει σύντομα!
@Manos_R, ευχαριστώ πολύ! Να δεις και το βίντεο! Με ζόρισε είναι η αλήθεια, αλλά βγήκε καλό! Θα ζαλιστείτε λίγο βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...
@Gunman, στις εκθέσεις, θα χρειαστούμε πολλά τραπέζια για να στηθούν όλα, αν και δεν το νομίζω...
Σχετικά με την πόλη την οποία θα ήταν ωραία να γυρνάνε, εύχομαι να βοηθήσει κάπως ο @Manos_R, αν και ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολο, λόγω απόστασης και τρόπου μεταφοράς...
Τα τραίνα, με στάσεις, κινούνται μια χαρά! Όταν μπαίνουν απότομα στις στροφές έχουν θέμα, αλλά αυτό τακτοποιείται!
Patgeo- Administrator
Α, σταματάνε, και δίνω προτεραιότητα σε όποιο θέλω!
Patgeo- Administrator
καλυτερο δυκτιο απο τον οσε παντως , κοιτα η συλλογη σου ειναι τελεια αλλα θα πηγαινε καλυτερα πανω σε χαλι
Δεν εχω απλωσει τοσο πολυ τις ραγες μου και τα τρενα αλλα πιστευω οτι θα φτιαχναμε ανετα μια δικη μας εκθεση αν ειμασταν κοντα!
Δεν εχω απλωσει τοσο πολυ τις ραγες μου και τα τρενα αλλα πιστευω οτι θα φτιαχναμε ανετα μια δικη μας εκθεση αν ειμασταν κοντα!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σίγουρα!
Προς το παρόν, είναι ότι σετ έχω. Έχω και μέρη με τα οποία μπορώ να φτιάξω επιπλέον δικά μου βαγόνια, αλλά δεν ασχολήθηκα...
Σχετικά με το χαλί, αυτά που έχω, είναι αυτά που είναι σαν κλωστές κλωστές, και μπαίνουν ανάμεσα στις ράγες, οπότε δεν μπόρεσα να το λειτουργήσω έτσι...
Προς το παρόν, είναι ότι σετ έχω. Έχω και μέρη με τα οποία μπορώ να φτιάξω επιπλέον δικά μου βαγόνια, αλλά δεν ασχολήθηκα...
Σχετικά με το χαλί, αυτά που έχω, είναι αυτά που είναι σαν κλωστές κλωστές, και μπαίνουν ανάμεσα στις ράγες, οπότε δεν μπόρεσα να το λειτουργήσω έτσι...
Patgeo- Administrator
Ορίστε και τα βίντεο!
LEGO Train 1 by George Patelis, on Flickr
LEGO Train 3 by George Patelis, on Flickr
Στο FlickR μου, ανέβασα και ακόμα 2 (ακόμα ένα γενικό και ένα onboard), τα οποία μπορείτε να δείτε!
LEGO Train 1 by George Patelis, on Flickr
LEGO Train 3 by George Patelis, on Flickr
Στο FlickR μου, ανέβασα και ακόμα 2 (ακόμα ένα γενικό και ένα onboard), τα οποία μπορείτε να δείτε!
Patgeo- Administrator
Παρόμοια θέματα
» LEGO Professorship of Play in Education
» Play Brick Boxes Parts Draft
» MOC - Train Station
» MOC - Train Station
» MOC - Train Station
» MOC - Train Station