4o Online Parts draft
Σελίδα 4 από 21 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Απ: 4o Online Parts draft
Έχετε μήνυμα...Gunman έγραψε:Ok έμεινε ο Mandis![]()
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Gunman έγραψε:Παιδιά, αν μπορείτε, προχωρήστε σε κατάθεση του ποσού των 53ευρώ (51,5 ευρώ +1.5 ευρώ προς εσάς).
Σπύρο εσύ αφαίρεσαι 104,5 ευρώ από τα δικά μου.
Ελήφθη. Over, rover και hangover.

Τι καλοφαγωτος...
140 δεη
90 ενφια
40 κινητό
100 πιστωτική
53 draft με το καλημερα!! Χαχαχα
Έτσι είναι. Αλλά τι να καταλάβει κάποιος που αν δεν πάρει διπλή μερίδα πέφτει σε κατάθλιψη

collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
collector έγραψε:Έτσι είναι. Αλλά τι να καταλάβει κάποιος που αν δεν πάρει διπλή μερίδα πέφτει σε κατάθλιψη![]()
![]()
![]()
Αναφέρεσαι σε φαΐ ή σε λέγκο;

Τι καλοφαγωτος...
140 δεη
90 ενφια
40 κινητό
100 πιστωτική
53 draft με το καλημερα!! Χαχαχα
Έτσι είναι. Αλλά τι να καταλάβει κάποιος που αν δεν πάρει διπλή μερίδα πέφτει σε κατάθλιψη![]()
![]()
![]()
χαχαχα... ο Σπύρος δεν καταλαβαίνει μία... sorry που είμαι inactive παιδιά... έχουμε αρκετή δουλειά αυτή την εβδομάδα..
με posts θα το κανουμε ή με chat στο skype ?
Αν το θελουμε χαλαρά και δεν ειστε σίγουροι για το αν και πότε μπορείτε το κάνουμε με posts, αλλιώς κανονίζουμε μια μέρα και μπαίνουμε στο chat όλοι.
Αν το θελουμε χαλαρά και δεν ειστε σίγουροι για το αν και πότε μπορείτε το κάνουμε με posts, αλλιώς κανονίζουμε μια μέρα και μπαίνουμε στο chat όλοι.
Όλοι οι συμμετέχοντες είναι καθημερινά online οπότε δεν βρίσκω τον λόγο για λίστες... εκτός αν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.. Προτεινω το κάνουμε με posts γιατι με chat θα θέλει να βρούμε κοινή μέρα και να είμαστε απίκο αρκετές ώρες.
Σωστή σκέψη Γιώργο! Πιστεύω να είμαστε παρόντες όλοι εκείνη την μέρα πάντως!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Τσατ; Πού τσατ; Για τσατ (χωρίς τις "-ίλες"), παρέλαβε πρώτα τα σετ και μετά το συζητάμε.
Θα πρέπει να ασχοληθώ άμεσα με τα κομμάτια δηλαδή... 
Να δούμε και τι θα κάνουμε με τις φιγούρες, για να μην έχουμε πάλι θέμα τελευταία στιγμή, εκτός και αν γίνει ότι και στα δύο προηγούμενα draft. Αν θυμάμαι καλά, η κάθε φιγούρα με τα μπιχλιμπίδια της, ήταν ένα lot!
Σε περίπτωση που θυμάμαι λάθος, σας παρακαλώ να με διορθώσετε!

Να δούμε και τι θα κάνουμε με τις φιγούρες, για να μην έχουμε πάλι θέμα τελευταία στιγμή, εκτός και αν γίνει ότι και στα δύο προηγούμενα draft. Αν θυμάμαι καλά, η κάθε φιγούρα με τα μπιχλιμπίδια της, ήταν ένα lot!
Σε περίπτωση που θυμάμαι λάθος, σας παρακαλώ να με διορθώσετε!

Patgeo- Administrator
Δεν ανέφερα τίποτα για τις φιγούρες γιατί θεώρησα το κλασικό που είπες, μία φιγούρα ένα λοτ.
Για το συγκεκριμένο draft δεν έχω θέμα να κάνουμε και ένα σετ 6 φιγούρων 1 lot. Μιας και δεν έχουμε να κάνουμε με minifig army και προτιμώ την ποικιλία σε ρουχαλάκια για custom φιγούρες.
Αυτό είναι απλά μια άποψη. Γενικά ισχύει το φιγούρα και λοτ.
Σε περίπτωση που και άλλοι/όλοι προτιμούν κάτι τέτοιο μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.
Έχουμε 1-2 μέρες για να ξεκινήσουμε οπότε μπορείτε να πείτε πως θέλετε να το κάνουμε. (δεν μπορούμε να πούμε ξεκινάμε όλοι με ένα σετ φιγούρων γιατί στην ουσία είμαστε 6 άτομα και τα σετ 5)
Το τονίζω για να μην μου το χτυπάτε σε μελλοντικά draft, επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με minifig army
Για το συγκεκριμένο draft δεν έχω θέμα να κάνουμε και ένα σετ 6 φιγούρων 1 lot. Μιας και δεν έχουμε να κάνουμε με minifig army και προτιμώ την ποικιλία σε ρουχαλάκια για custom φιγούρες.
Αυτό είναι απλά μια άποψη. Γενικά ισχύει το φιγούρα και λοτ.
Σε περίπτωση που και άλλοι/όλοι προτιμούν κάτι τέτοιο μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.
Έχουμε 1-2 μέρες για να ξεκινήσουμε οπότε μπορείτε να πείτε πως θέλετε να το κάνουμε. (δεν μπορούμε να πούμε ξεκινάμε όλοι με ένα σετ φιγούρων γιατί στην ουσία είμαστε 6 άτομα και τα σετ 5)
Το τονίζω για να μην μου το χτυπάτε σε μελλοντικά draft, επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με minifig army

Patgeo- Administrator
Θα προτιμούσα οι φιγούρες να πάνε ανά τεμάχιο.
Για την ημέρα, μπορώ την Κυριακή. Σάββατο θα είμαι εκτός η/υ.
Για την ημέρα, μπορώ την Κυριακή. Σάββατο θα είμαι εκτός η/υ.
Πάω να ανοίξω τα σετ και να ρίξω ζάρι. Stay tuned παιδιά, αν γίνεται να ξεκινήσουμε ακόμα και σήμερα να παίρνουμε lots. Θέλω μέχρι την άλλη Τετάρτη να έχουμε τελειώσει γιατί θα χρειαστώ το κρεβάτι xD.
Πάω να ανοίξω τα σετ και να ρίξω ζάρι. Stay tuned παιδιά, αν γίνεται να ξεκινήσουμε ακόμα και σήμερα να παίρνουμε lots. Θέλω μέχρι την άλλη Τετάρτη να έχουμε τελειώσει γιατί θα χρειαστώ το κρεβάτι xD.
Ok η σειρά με την οποία παίζουμε παιδιά (θα ανέβει video αργότερα):
@mandis 17
@Patgeo 16
@lolart2 13
lolart 10
@Mpyromaxos 8
gunman 3
Θα πάμε σύμφωνα με το bricklink οπότε μέχρι να στήσω την λίστα και τα λοτς μπορείτε να ξεκινήσετε να διαλέγετε αν θέλετε.
@mandis 17
@Patgeo 16
@lolart2 13
lolart 10
@Mpyromaxos 8
gunman 3
Θα πάμε σύμφωνα με το bricklink οπότε μέχρι να στήσω την λίστα και τα λοτς μπορείτε να ξεκινήσετε να διαλέγετε αν θέλετε.
Gunman έγραψε:Θέλω μέχρι την άλλη Τετάρτη να έχουμε τελειώσει γιατί θα χρειαστώ το κρεβάτι xD.
Αποφάσισε η Μαρία να σε ξαποστείλει...????

BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
Σελίδα 4 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21

» 2ο Online parts draft
» 3ο Online Parts Draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 3ο Online Parts Draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft