4o Online Parts draft
Σελίδα 2 από 21 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Απ: 4o Online Parts draft
Κύριοι,
Αυτά που κοιτάμε για ντραφτ είναι καλούτσικα, αλλά νομίζω ότι θα μας είναι πολύ πιο χρήσιμα τα κομμάτια από το 21026 ή το 21027. Τι θα λέγατε για 6 από κάποιο από αυτά;
Αυτά που κοιτάμε για ντραφτ είναι καλούτσικα, αλλά νομίζω ότι θα μας είναι πολύ πιο χρήσιμα τα κομμάτια από το 21026 ή το 21027. Τι θα λέγατε για 6 από κάποιο από αυτά;
Γιώργο,βάλε με κι εμένα για 10245Mandis έγραψε:Αν είναι έτσι...Εννοείται πως ναι!Gunman έγραψε:Αν είναι να κάνουμε θα πάμε για 4-5 πιστεύω για να αξίζουν τα lots. Να σε υπολογίζω Δημήτρη?
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Μέχρι τώρα έχουμε:
31036

1.Mandis
2.Manos_R
3.Patgeo
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10245

1.Gunman
2.Mpyromaxos
3.Spirogero
4.Patgeo
5.Mandis
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
75059

1.Mpyromaxos
2.Spirogero
31050

1.Gunman
2.Spirogero
31036
1.Mandis
2.Manos_R
3.Patgeo
10245
1.Gunman
2.Mpyromaxos
3.Spirogero
4.Patgeo
5.Mandis
75059

1.Mpyromaxos
2.Spirogero
31050

1.Gunman
2.Spirogero
Λογικά θα πάμε για το 10245 απ'ότι το βλέπω παιδιά...
Θα ρωτήσω το μαγαζί για την τιμή. Λέτε να πάμε για 5 sets?
Θα ρωτήσω το μαγαζί για την τιμή. Λέτε να πάμε για 5 sets?

Όπως το υπολόγιζα. Στα 62 ευρώ το κομμάτι.
Για πόσα set λέτε να πάμε??
Εγώ είμαι μέσα και για 5 set.
5 είναι καλά πιστεύετε? Πόσα θέλετε?
Για πόσα set λέτε να πάμε??
Εγώ είμαι μέσα και για 5 set.
5 είναι καλά πιστεύετε? Πόσα θέλετε?
Γιώργο, δυστυχώς εγώ αυτή την στιγμή, μπορώ να διαθέσω γύρω στα €35, με ανώτερο τα €40, λόγω των εξόδων του σπιτιού...
Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν περισσότερα άτομα και οι υπόλοιποι θέλουν περισσότερα σετ, που είναι απολύτως λογικό, θα πάω πάσο σε αυτό το draft.
Βέβαια μέχρι να το οριστικοποιήσουμε, έχουμε ακόμα καιρό, οπότε μην με ξεγράφεις ακόμα τελείως...
Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν περισσότερα άτομα και οι υπόλοιποι θέλουν περισσότερα σετ, που είναι απολύτως λογικό, θα πάω πάσο σε αυτό το draft.

Βέβαια μέχρι να το οριστικοποιήσουμε, έχουμε ακόμα καιρό, οπότε μην με ξεγράφεις ακόμα τελείως...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Μπορούμε είτε να βάλουμε όσοι θέλουμε διπλή συμμετοχή είτε να μου τα χρωστάς δεν υπάρχει θέμα.
Το σύνολο είναι 310 ευρώ οπότε με 8 συμμετοχές είμαστε οκ, για να πάει 38.75ευρώ η κάθε συμμετοχή.
Αν βάλω εγώ διπλή είμαστε ήδη 6. Κανεις άλλος?
Το σύνολο είναι 310 ευρώ οπότε με 8 συμμετοχές είμαστε οκ, για να πάει 38.75ευρώ η κάθε συμμετοχή.
Αν βάλω εγώ διπλή είμαστε ήδη 6. Κανεις άλλος?
Εγώ μονή μερίδα παρακαλώ
Mandis έγραψε:Εγώ μονή μερίδα παρακαλώ
Μουστάρδα κέτσαπ θέλετε?

BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
Εγώ θα πάρω διπλή μερίδα ντραφτ.
Μόνο μουστάρδα, παρακαλώ.
Μόνο μουστάρδα, παρακαλώ.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
mandis αν πάμε στα 5 σετ ως έχει είσαι μέσα? αν δεν μπουν διπλες συμμετοχές. patgeo τί προτιμάς από τα δύο που σου πρότεινα?
Πόσοι είμαστε τελικά μέσα,μπερδεύτηκα...Για να σου πώ...Gunman έγραψε:mandis αν πάμε στα 5 σετ ως έχει είσαι μέσα? αν δεν μπουν διπλες συμμετοχές. patgeo τί προτιμάς από τα δύο που σου πρότεινα?
Μπορώ να περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα.Mpyromaxos έγραψε:Εγώ αν το κάνετε άμεσα θα απέχω από αυτό το draft, μιας και διαθέσιμα χρήματα θα έχω τέλος του μήνα.
Next time!
Αν δεν κάνω λάθος:
5 x 10245
Συμμετοχές:
- Gunman.
- Gunman.
- Spirogero.
- Spirogero.
- Mpyromaxos.
- Patgeo.
- Mandis.
Ήλπιζα άλλος ένας να θέλει διπλή συμμετοχή να είμαστε 8 στο σύνολο...
θα προτιμούσα να βγάλω την διπλή συμμετοχή μου και να πάμε στα 4 σετ.
Και εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένουμε για τέλη του μήνα.
θα προτιμούσα να βγάλω την διπλή συμμετοχή μου και να πάμε στα 4 σετ.
Και εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένουμε για τέλη του μήνα.
Δεν ξερω κατά πόσο είναι άδικο μιας και είναι σαν ανεξάρτητα άτομα... Σίγουρα θα ήταν ομορφότερο να τα βρίσκαμε στα ποσά αλλά από την άλλη οι διπλές συμμετοχές μπορεί να βοηθήσουν άτομα που είναι οριακά με το budget να συμμετάσχουν.
Τί λέτε πάμε στα 4 σετ ή @Mpyromaxos βάζεις και εσύ διπλή και πάμε για 5 σετ?
Τί λέτε πάμε στα 4 σετ ή @Mpyromaxos βάζεις και εσύ διπλή και πάμε για 5 σετ?
Το οικονομικό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός,οπότε δεν μπορώ να πώ κάτι επ´αυτού.Όσον αφορά το ίδιο το draft όμως,θα έχει τεράστια διαφορά αν τα σετ είναι 4 ή 5.Εγώ προτιμώ 5 κι ας δώσουμε από 12,5 ευρώ παραπάνω.Τόσο βγαίνει,αν θα είμαστε 6,52 ευρώ παρά κάτι.
Όσο για το αν η διπλή συμμετοχή "χαλάει" το draft,δεν το νομίζω.Ίσα-ίσα το βοηθάει σε περιπτώσεις σαν αυτές.
Όσο για το αν η διπλή συμμετοχή "χαλάει" το draft,δεν το νομίζω.Ίσα-ίσα το βοηθάει σε περιπτώσεις σαν αυτές.
Κι εγώ, δεν πιστεύω ότι η διπλή συμμετοχή επηρρεάζει κάτι αρνητικά. Ίσα-ίσα, που βοηθά τους οικονομικά ασθενέστερους να μπορέσουν να συμμετάσχουν. Μακάρι να συμμετάσχουν και άλλα άτομα, ώστε να φτάσουμε τους 8 και να αποσύρω τη 2η μου συμμετοχή.
Όσον αφορά τα σετ, επειδή έχουν λίγα τεμάχια/είδος, θα είναι καλύτερα να πάρουμε 5 (αν τα προλάβουμε - κε Πιστολά καβατζώστε τα!).
Όσον αφορά τα σετ, επειδή έχουν λίγα τεμάχια/είδος, θα είναι καλύτερα να πάρουμε 5 (αν τα προλάβουμε - κε Πιστολά καβατζώστε τα!).
Αν πάμε για 5 σετ έχουμε:
Gunman
lolart1
lolart2
mpyromaxos
patgeo
mandis
310/6=51,7
Οπότε θα έχουμε συνολικό κόστος 53ευρώ με τα μεταφορικά. Και κ Σπύρος 104,5 ευρώ.
Υπάρχει κανείς άλλος που θέλει να συμμετάσχει? Περιμλενουμε 1-2 μέρες και αν δεν υπάρχει κανείς θα σας ενημερώσω για να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για να πάρουμε τα σετ.
Αν πάμε για 5 σετ έχουμε:
Gunman
lolart1
lolart2
mpyromaxos
patgeo
mandis
310/6=51,7
Οπότε θα έχουμε συνολικό κόστος 53ευρώ με τα μεταφορικά. Και κ Σπύρος 104,5 ευρώ.
Υπάρχει κανείς άλλος που θέλει να συμμετάσχει? Περιμλενουμε 1-2 μέρες και αν δεν υπάρχει κανείς θα σας ενημερώσω για να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για να πάρουμε τα σετ.
Σελίδα 2 από 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21

» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 1ο Online Parts Draft
» 1o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 1ο Online Parts Draft
» 1o Online Parts Draft
Σελίδα 2 από 21
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή