2ο Online parts draft
Σελίδα 4 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Απ: 2ο Online parts draft
Εγώ είμαι μέσα για Κυριακή πρωί παίδες! 

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Αύριο κάνουμε και μία δοκιμαστική κλήση αν θέλεις Μάνο για να δούμε αν είναι εφικτό να γίνει... Aν δούμε οτι δεν παλεύεται λόγω κακής ποιότητας κλίση τότε να το ξεκινήσουμε με posts.
Ok Γιωργο 11:00 με 14:00 θα μπορω ανετα γιατι θα'μαι σπιτι!
Manos_R- Administrator
Καλώς τα δέχθηκες!
Κυριακή πρωί δε θα μπορέσω. Δε με κόβω για skype, γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω αυτές τις μέρες.
Κυριακή πρωί δε θα μπορέσω. Δε με κόβω για skype, γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω αυτές τις μέρες.

Manos_R- Administrator
Όποιος το σκέφτεται ακόμα να συμμετάσχει παρακαλώ να μας το πει για να τον βάλω στην σειρά, σε καμιά ωρίτσα θα βγάλω την σειρά.
Η σειρά έχει ως εξής παιδιά:
Gunman
Lolart
Manos
Mpyromaxos
Ορίστε και το video
2o online parts draft 70734 by Giorgos Solomonidis, on Flickr
Gunman
Lolart
Manos
Mpyromaxos
Ορίστε και το video

Για ξαναδοκίμασε Γιώργο.
Εγώ είμαι της άποψης οι ίδιες φιγούρες αποτελούν ένα λοτ. Με τα συμπράγκαλα που φοράνε όπως τις δείχνει στο κουτί και στο bricklinκ, χωρίς τα accessories/όπλα που κρατάνε στα χέρια.
edit: ξεκινάω τον διαχωρισμό σε λοτς
Όποιος αλλάξει γνώμη και θέλει να παίξει μπαίνει στο παιχνίδι μετά τον Mpyromaxo. 

Εγώ είμαι της άποψης οι ίδιες φιγούρες αποτελούν ένα λοτ. Με τα συμπράγκαλα που φοράνε όπως τις δείχνει στο κουτί και στο bricklinκ, χωρίς τα accessories/όπλα που κρατάνε στα χέρια.
edit: ξεκινάω τον διαχωρισμό σε λοτς

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 13/11/2015, 14:45, 1 φορά
Αυτό ακυρώνει όμως τον ρόλο του parts draft... το είχαμε συζητήσει και παλιότερα... σε κάτι τέτοια το draft βοηθάει για να φτιάξεις ένα σμήνος από μαχητές που θέλεις.
Gunman έγραψε:Αυτό ακυρώνει όμως τον ρόλο του parts draft... το είχαμε συζητήσει και παλιότερα... σε κάτι τέτοια το draft βοηθάει για να φτιάξεις ένα σμήνος από μαχητές που θέλεις.
Σωστά τα λες Γιώργο για σμήνος από πολεμιστές, πειρατές, κτλ. Αυτό όμως θα ήταν προτιμότερο να συμβαίνει όταν έχουμε περισσότερα σετς και με περισσότερους συμμετέχοντες που εκεί παίζουν άλλα νούμερα, ή όταν ο αριθμός των σετς δεν είναι ίδιος με αυτόν των συμμετοχόντων! Τώρα εφόσον είμαστε 4 δηλαδή όσο και ο αριθμός των σετς που έχουμε για parts drafts συμφωνώ με Μπυρόμαχο, να πάρει ο καθένας μια ολοκληρωμένη ομάδα!

Manos_R- Administrator
Το θέμα όμως είναι ότι ο Mpyromaxos συμφωνούσε να τις στοιβιάξουμε και μετά να γίνει ανταλλαγή.. Και τώρα το ξαναλλάζουμε.Οκ ας πει και ο Σπύρος τί νομίζει και βλέπουμε.
Καλό είναι τυχόν συζητήσεις σχετικά με την διαδικασία να τελειώνουν πριν ξεκινήσει η διαδικασία.
Καλό είναι τυχόν συζητήσεις σχετικά με την διαδικασία να τελειώνουν πριν ξεκινήσει η διαδικασία.
Οκ παίδες μη χαλάμε τις καρδιές μας τώρα για μικροπράγματα... Θυμάμαι ότι είχε συζητηθεί ξανά το θέμα αλλά δε θυμάμαι ότι είχε βγει τελική απόφαση, γιαυτό! Και ναι εννοείται, συζητήσεις σχετικά με τη διαδικασία πρέπει να τελειώνουν πριν ξεκινήσει το parts draft! 

Manos_R- Administrator
Όπως νομίζετε,όντως δεν χρειάζεται να το δίνουμε τόσο σημασία... απλά αν πάρουμε από μία απ'όλες στην περίπτωσή μου θα χαθούν μέσα στον σωρό γι αυτό προτιμούσα 4πλό σωρό.
my 2 δραχμές
my 2 δραχμές
Στις 21:30 ξεκινάει το παιχνίδι παιδιά.
Έχω βάλει εικόνες με τα λοτς στην πρώτη σελίδα και σύντομα θα προσθέσω τις ονομασίες με αριθμό επιλογής. Μικρή προσοχή *τα περισσευούμενα χρυσά καπέλα (είναι οκτώ) και "κασκόλ προσώπου"(είναι τέσσερα) αποτελούν ξεχωριστά lot.
Μέχρι να ξεκινήσουμε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και διαλέγετε τελευταίοι.
edit:είδα οτι είχα χώρια κάτι μικρά γκρι pins και ένωσα τους σωρούς. Αν δείτε και εσείς τίποτα μου λέτε.
Έχω βάλει εικόνες με τα λοτς στην πρώτη σελίδα και σύντομα θα προσθέσω τις ονομασίες με αριθμό επιλογής. Μικρή προσοχή *τα περισσευούμενα χρυσά καπέλα (είναι οκτώ) και "κασκόλ προσώπου"(είναι τέσσερα) αποτελούν ξεχωριστά lot.
Μέχρι να ξεκινήσουμε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και διαλέγετε τελευταίοι.

edit:είδα οτι είχα χώρια κάτι μικρά γκρι pins και ένωσα τους σωρούς. Αν δείτε και εσείς τίποτα μου λέτε.

Ας ξεκινήσουμε την διαδικασία
Επιλέγω τους
Bow Master Soul Archer - Ghost Legs (70734)
@lolart σειρά σου
edit:είδα οτι είχα σε 2 lots τα 1x2 white plates,και τα ένωσα.
Επιλέγω τους
Bow Master Soul Archer - Ghost Legs (70734)
@lolart σειρά σου

edit:είδα οτι είχα σε 2 lots τα 1x2 white plates,και τα ένωσα.
Συγνώμη που "επεμβαίνω" διαδικασία, αλλά με τα lots, γίνεται ο κακός χαμός!!!
Καλό παιχνίδι σε όλους!

Καλό παιχνίδι σε όλους!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Patgeo έγραψε:Συγνώμη που "επεμβαίνω" διαδικασία, αλλά με τα lots, γίνεται ο κακός χαμός!!!![]()
Καλό παιχνίδι σε όλους!![]()
Προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, αλλά σε αυτό το draft, θα πάω πάσο. Έκανα πολλές παραγγελίες αυτό το διάστημα, και περιμένω να έρθουν!

Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Σελίδα 4 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» 1ο Online Parts Draft
» 1o Online Parts Draft
» 3ο Online Parts Draft
» 4o Online Parts draft
» 5o Online Parts Draft
» 1o Online Parts Draft
» 3ο Online Parts Draft
» 4o Online Parts draft
» 5o Online Parts Draft