Ολοκληρη η Μυθολογική Συλλογή μου
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Ολοκληρη η Μυθολογική Συλλογή μου
Η Αρχαία Μυθολογική συλλογή μεγάλωσε λίγο ακόμα και σας παρουσιάζω:
από πάνω αριστερά προς δεξιά : Ποσειδώνας ο Θεός της θάλασσας, Αμφιτρίτη η νηρηΐδα γυναίκα του, η Μέδουσα, ο Μινώταυρος, Ο Ηρακλής πάνω στον φτερωτό Πήγασο, ο Μορφέας θεός των ονείρων, η Δήμητρα θέα της γεωργίας, η Αθηνά θέα της σοφίας, ο Άδης θεός του Κάτω Κόσμου,
Από κάτω αριστερά προς τα δεξιά: Ερμής αγγελιοφόρος των Θεών, ο Κύκλωπας Πολύφημος με τα προβατάκια του, Πάνας ο Σάτυρος, Κένταυρος Χείρωνας εκπαιδευτής θεών και ηρωών, ένας άλλος Κένταυρος πολεμιστής και τέλος 2 εκδοχές του Κέρβερου φύλακα του Κάτω Κόσμου
από πάνω αριστερά προς δεξιά : Ποσειδώνας ο Θεός της θάλασσας, Αμφιτρίτη η νηρηΐδα γυναίκα του, η Μέδουσα, ο Μινώταυρος, Ο Ηρακλής πάνω στον φτερωτό Πήγασο, ο Μορφέας θεός των ονείρων, η Δήμητρα θέα της γεωργίας, η Αθηνά θέα της σοφίας, ο Άδης θεός του Κάτω Κόσμου,
Από κάτω αριστερά προς τα δεξιά: Ερμής αγγελιοφόρος των Θεών, ο Κύκλωπας Πολύφημος με τα προβατάκια του, Πάνας ο Σάτυρος, Κένταυρος Χείρωνας εκπαιδευτής θεών και ηρωών, ένας άλλος Κένταυρος πολεμιστής και τέλος 2 εκδοχές του Κέρβερου φύλακα του Κάτω Κόσμου
Απ: Ολοκληρη η Μυθολογική Συλλογή μου
Πολύ ωραία βγήκαν Τόνυ, μπράβο σου!
Μου αρέσει που πρόσεξες όλες τις λεπτομέρειες στον κάθε χαρακτήρα.
Μου αρέσει που πρόσεξες όλες τις λεπτομέρειες στον κάθε χαρακτήρα.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά..γι'αυτό ζορίστηκα τόσο πολύ να φτιάξω τη φιγούρα του Δία..αλλά τώρα ήρθε επιτέλους η σειρά του..αγόρασα την πριγκίπισσα Λέια, και οταν φτασει στα χερια μου θα της αφαιρέσω το κεφάλι για να βάλω ένα αντρικό με άσπρα μούσια και μαλλιά, τα άσπρα χέρια θα τα ανταλλαξω με nougat χέρια και θα κρατάει και ένα κεραυνό στα χέρια
σκέφτηκες και τίποτε για κορώνα στον Δία;
Αναμένω το αποτέλεσμα!
Αναμένω το αποτέλεσμα!
Patgeo- Administrator
Όχι γιατί γ***αι ο Δίας τώρα με τις καθημερινές καταιγίδες
Είχα σκοπό να του βάλω απλά άσπρα μακριά μαλλιά και μούσι ή το χρυσό στεφάνι ελιάς που έβαλα στον Κένταυρο Χείρωνα να το βγάλω και να το φορέσει ο Δίας..
Η κορώνα θα στεκόταν ωραία στην Ήρα βασίλισσα των Θεών..
Είχα σκοπό να του βάλω απλά άσπρα μακριά μαλλιά και μούσι ή το χρυσό στεφάνι ελιάς που έβαλα στον Κένταυρο Χείρωνα να το βγάλω και να το φορέσει ο Δίας..
Η κορώνα θα στεκόταν ωραία στην Ήρα βασίλισσα των Θεών..
Καλή η σκέψη για το χρυσό στεφάνι.
Patgeo- Administrator
To συγκεκριμένο φόρεμα νομίζω δεν ταιριάζει τόσο πολύ για την Ήρα. Ιδανικά θα χρειαζόταν κάτι σε λευκό. Για παράδειγμα η Leia παραπάνω θα έκανε για Ήρα.
Βέβαια αυτή είναι μόνο η άποψή μου. Στις διάφορες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγονται και άλλα χρώματα, όπως το βαθύ κόκκινο (αν θυμάμαι καλά) το οποίο επίσης συμβολίζει royalty και κύρος.
Βέβαια αυτή είναι μόνο η άποψή μου. Στις διάφορες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγονται και άλλα χρώματα, όπως το βαθύ κόκκινο (αν θυμάμαι καλά) το οποίο επίσης συμβολίζει royalty και κύρος.
Patgeo- Administrator
Ωχ..Ποιος αγοράζει 2η Leia πάλι
Και η Αργουεν από το lord of the rings έχει παρόμοιο φόρεμα..
Και η Αργουεν από το lord of the rings έχει παρόμοιο φόρεμα..
Ναι... Θα μπορούσε. Πού ωραία φιγούρα και εκείνη!
Patgeo- Administrator
Ωραίες οι φιγούρες με τις λεπτομέρειές τους! ΘΑ συνεχίσεις με το παλάτι των θεών στον Όλυμπο φαντάζομαι;;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Προτεραιότητα το κάστρο του Άδη στο βασίλειο του Τάρταρου (πιο βαθιά από το Κάτω Κόσμο) το τελευταίο οχυρό στην αντεπίθεση του στρατού των Ολυμπίων ενάντια στον πόλεμο που ξεκίνησε ο Άδης για να πάρει τη θέση του Δία στον Όλυμπο
Ωραία Έκατσε τελικά ο Δίας, αλλά και οι μοίρες!
Οι φιγούρες για τις μοίρες, είναι από lord of the rings;
Επίσης, ξέχασα να σχολιάσω τον Ήφαιστο (αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος βγήκε επίσης πολύ ωραίος μαζί με το αμώνι του!
Οι φιγούρες για τις μοίρες, είναι από lord of the rings;
Επίσης, ξέχασα να σχολιάσω τον Ήφαιστο (αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος βγήκε επίσης πολύ ωραίος μαζί με το αμώνι του!
Patgeo- Administrator
Τέλεια! Σ'ευχαριστώ πολύ Αντώνη!
Είδα το mouth of Sauron, αλλά δεν θυμόμουν τις ρόμπες. Πολύ ωραίος συνδυασμός πάντως!
edit: Για να μην φαίνονται περίεργα οι εικόνες, πάτα ένα "Enter" για να βγαίνουν στην από κάτω σειρά από το κείμενο που αφορούν!
Είδα το mouth of Sauron, αλλά δεν θυμόμουν τις ρόμπες. Πολύ ωραίος συνδυασμός πάντως!
edit: Για να μην φαίνονται περίεργα οι εικόνες, πάτα ένα "Enter" για να βγαίνουν στην από κάτω σειρά από το κείμενο που αφορούν!
Patgeo- Administrator
Εννοείς να μην είναι κολλητά οι εικόνες με το κείμενο και μεταξύ τους? Αφήνω νομίζω πάντα ένα κενό μεταξύ κειμένου και φωτογραφίας..
Τόνι πακετόνι έγραψε:Εννοείς να μην είναι κολλητά οι εικόνες με το κείμενο και μεταξύ τους? Αφήνω νομίζω πάντα ένα κενό μεταξύ κειμένου και φωτογραφίας..
Καλημέρα. Εννοώ να βάζεις την φωτογραφία στην επόμενη σειρά από κάτω.
Όταν αφήνεις κενό, την κρατάει απλά δεξιά και μεγαλώνει πάρα πολύ το πλάτο της δημοσίευσης, οπότε δεν μπορείς να δεις καλά τα ποστ από το κινητό.
Για να καταλάβεις τι εννοώ, μπορείς να κάνεις προεπισκόπιση των μηνυμάτων σου πριν τα αποστείλεις οριστικά. Τα 2 προηγούμενα, στα διόρθωσα για να φαίνονται σωστά.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης