1ο Online Parts Draft
Σελίδα 2 από 6 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: 1ο Online Parts Draft
Ωραία θα ήταν να γίνει σε πραγματικό χρόνο! Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε και μέσω skype...δεν ξέρω πόσοι έχουν την δυνατότητα βέβαια ή θέλουν...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 689
Σε πραγματικό χρόνο, δε θα μπορέσω. Επαγγελματικές δραστηριότητες γαρ... Παρασκευή και Σάββατο θα εργάζομαι μέχρι αργά το βράδυ.
Θα μπορώ να απαντώ και να επιλέγω... όταν μπορώ. Δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό. Υπομονή!
Θα μπορώ να απαντώ και να επιλέγω... όταν μπορώ. Δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό. Υπομονή!
Αν παρ΄όλα αυτά κάποιος θέλει να φτιάξει λίστα προτιμήσεών του και να μου την στείλει μπορώ να την χρησιμοποιήσω.
Απλά πιστεύω θα έχει πιο πολύ τζερτζελέ να απαντάει ο καθένας για τα δικά του. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ότι θέλετε.
Αν παρ΄όλα αυτά κάποιος θέλει να φτιάξει λίστα προτιμήσεών του και να μου την στείλει μπορώ να την χρησιμοποιήσω.
Απλά πιστεύω θα έχει πιο πολύ τζερτζελέ να απαντάει ο καθένας για τα δικά του. Αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ότι θέλετε.
Gunman έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα όταν κάποιος έχει δουλειές να μην μπορεί να απαντήσει.
Θα μπορούσες Γιώργο να ανεβάσεις πρώτα τα lots, να μας δώσεις λίγες ώρες, και μετά να σου στείλουμε τις προτιμήσεις μας, σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσουμε να είμαστε online?
Patgeo- Administrator
Τα lots είναι αυτά απλά εγώ είμαι της άποψης ακόμα και να μην μπορεί κάποιος να είναι online δεν έγινε και τίποτα. Το νήμα θα είναι ανοιχτό, και όταν μπορεί ο καθένας (με την σειρά του εννοείται) απαντάει.. Τί λέτε? Δεν χρειάζεται να βιαστούμε... (έτσι και αλλιώς τα κομμάτια μπορεί να μην σταλούν άμεσα γιατί περιμένουμε ακόμα και κάτι brick με λογότυπα...
)

Patgeo έγραψε:Θα μπορούσες Γιώργο να ανεβάσεις πρώτα τα lots, να μας δώσεις λίγες ώρες, και μετά να σου στείλουμε τις προτιμήσεις μας, σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσουμε να είμαστε online?
Οι σωροί.
Πολλαπλασίασε τις ποσότητες, επί 7!!!
lolart έγραψε:Patgeo έγραψε:Θα μπορούσες Γιώργο να ανεβάσεις πρώτα τα lots, να μας δώσεις λίγες ώρες, και μετά να σου στείλουμε τις προτιμήσεις μας, σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσουμε να είμαστε online?
Οι σωροί.
Πολλαπλασίασε τις ποσότητες, επί 7!!!
Gunman έγραψε:Τα lots είναι αυτά απλά εγώ είμαι της άποψης ακόμα και να μην μπορεί κάποιος να είναι online δεν έγινε και τίποτα. Το νήμα θα είναι ανοιχτό, και όταν μπορεί ο καθένας (με την σειρά του εννοείται) απαντάει.. Τί λέτε? Δεν χρειάζεται να βιαστούμε... (έτσι και αλλιώς τα κομμάτια μπορεί να μην σταλούν άμεσα γιατί περιμένουμε ακόμα και κάτι brick με λογότυπα...)
Σας ευχαριστώ πολύ!
Γιώργο, καλό ακούγεται!

Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Μία εικόνα με τα τελικά lots για κάποιον που τυχόν το σκέφτεται. Λέω να την ξεκινήσουμε σήμερα την διαδικασία μιας που όσοι ήταν να το δουν το νήμα το είδαν..

Με τόσο μεγάλη photo είναι σαν να είμαστε σε ψηφιακό τραπέζι... Δεν χρειαζόταν να βγάλω κάθε lot ξεχωριστά.. Θα το έχω στα υπ'όψιν για το επόμενο draft!
(όποιος clickάρει την φώτο και μπει στο flickR, έχει την δυνατότητα να zoomάρει στην high res pic
)
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R
5. Mpyromaxos
6. lolart
7.
Την maria την έβαλα καθαρά για να συμπληρώσουμε άτομα, μπορώ αν θέλετε να την αφαιρέσω ή επίσης αν θέλει κάποιος να "αγοράσει" και αυτός extra συμμετοχή. Αλλιώς πάμε ως έχει 6 συμμετέχοντες είναι καλά..

Με τόσο μεγάλη photo είναι σαν να είμαστε σε ψηφιακό τραπέζι... Δεν χρειαζόταν να βγάλω κάθε lot ξεχωριστά.. Θα το έχω στα υπ'όψιν για το επόμενο draft!
(όποιος clickάρει την φώτο και μπει στο flickR, έχει την δυνατότητα να zoomάρει στην high res pic

Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R
5. Mpyromaxos
6. lolart
7.
Την maria την έβαλα καθαρά για να συμπληρώσουμε άτομα, μπορώ αν θέλετε να την αφαιρέσω ή επίσης αν θέλει κάποιος να "αγοράσει" και αυτός extra συμμετοχή. Αλλιώς πάμε ως έχει 6 συμμετέχοντες είναι καλά..

Gunman έγραψε:Μία εικόνα με τα τελικά lots για κάποιον που τυχόν το σκέφτεται. Λέω να την ξεκινήσουμε σήμερα την διαδικασία μιας που όσοι ήταν να το δουν το νήμα το είδαν..
(όποιος clickάρει την φώτο και μπει στο flickR, έχει την δυνατότητα να zoomάρει στην high res pic)
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R
5. Mpyromaxos
6. lolart
7.
Πάρα πολύ ωραία!

Όταν θα στέλνουμε τις επιλογές μας, θα περιγράφουμε το κομμάτι λέγοντας το είδος του από το link του Bricklink, ή του στυλ το 2ο στην 2η σειρά?

Τώρα όσον αφορά την Μαρία, από την στιγμή που είμαστε ήδη 5 άτομα οι υπόλοιποι, δεν έχει και πολύ διαφορά στην τιμή κατ'άτομο (από 15€ που είχες πει, πάμε στα 18€) οπότε αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι την βγάζεις, εκτός αν θες την 2η συμμετοχή που ανέφερες γενικά...
Patgeo- Administrator
Την αφαιρώ αν είναι. Οπότε το κόστος ανά άτομο μαζί με τα μεταφορικά θα βγει 20ευρώ. (15 ευρώ που ανέφερα ήταν για συμμετοχή 7 ατόμων)
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Patgeo
3. Manos_R
4. Mpyromaxos
5. lolart
6.
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Patgeo
3. Manos_R
4. Mpyromaxos
5. lolart
6.
Mpyromaxos έγραψε:Να ρωτήσω κάτι σχετικά μιας και δεν έχω πάρει μέρος σε draft ποτέ..?
Όταν βγει η σειρά, ο καθένας διαλέγει στοίβα (είδος) ανεξαρτήτως όγκου-κομματιών μέχρι να ξανάρθει η σειρά του και τούμπαλιν μέχρι να τελειώσουν τα κομμάτια έτσι?
Απ'ότι κατάλαβα και από το επεξηγηματικό post, έτσι είναι!
Patgeo- Administrator
Σκέφτομαι και εγω να συμμετάσχω. Μεχρι πότε υπάρχει περιθώριο;
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Έχει θέμα το desktop μου...
Πάνο αν μπορείς αποφάσισε άμεσα γιατί κατά τις 21:00 μπορεί να ξεκινήσω την διαδικασία.
@Mpyromaxos έτσι είναι.

Πάνο αν μπορείς αποφάσισε άμεσα γιατί κατά τις 21:00 μπορεί να ξεκινήσω την διαδικασία.
@Mpyromaxos έτσι είναι.
Οκ το αφήνουμε για αυτή τη φορά.
Ελπίζω οι νέοι φίλοι που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία να το χαρούν!
Ελπίζω οι νέοι φίλοι που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία να το χαρούν!
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Παιδιά πως θέλετε να βγει η σειρά?? Θέλει κάποιος να μπει skype κατά τις 21:00 να με δει να ρίχνω το ζάρι? Έχω 20πλευρο ζάρι.

Gunman έγραψε:Παιδιά πως θέλετε να βγει η σειρά?? Θέλει κάποιος να μπει skype κατά τις 21:00 να με δει να ρίχνω το ζάρι? Έχω 20πλευρο ζάρι.![]()
Τζογαδόρε μου εσύ......

BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
xDD
Άσχετο άλλα έχει πέσει ίωση στα pc Ανδρέα.. Κάνω format στο desktop xD
Αυτό με το skype ισχύει για τις 21:00 guysssss
Άσχετο άλλα έχει πέσει ίωση στα pc Ανδρέα.. Κάνω format στο desktop xD
Αυτό με το skype ισχύει για τις 21:00 guysssss
Σελίδα 2 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» 6ο Online Parts Draft
» 2ο Online parts draft