Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 4 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Γεια σου Σπυρο!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Χαίρε Ω παίδες χαίρε!
Ονομάζομαι Δημήτρης,είμαι 34 και μένω στις Σέρρες.Κολλημένος τα τελευταία χρόνια με τα Lego,προσπαθώ
να ασχοληθώ με το "κόλλημά" μου όσο ο περιορισμένος χρόνος μου το επιτρέπει.
θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή και δημιουργό όλης αυτής της προσπάθειας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Ονομάζομαι Δημήτρης,είμαι 34 και μένω στις Σέρρες.Κολλημένος τα τελευταία χρόνια με τα Lego,προσπαθώ
να ασχοληθώ με το "κόλλημά" μου όσο ο περιορισμένος χρόνος μου το επιτρέπει.
θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή και δημιουργό όλης αυτής της προσπάθειας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Καλώς ήρθες στο forum μας Δημήτρη και ευχαριστώ για τις ευχές σου. Enjoy your stay και ελπίζουμε να περάσεις καλά με την παρέα μας
Είμαι σίγουρος!Υπάρχει πολύ Lego-ενέργεια εδώ μέσα και αυτό είναι εκ φύσεως καλό!Gunman έγραψε:Καλώς ήρθες στο forum μας Δημήτρη και ευχαριστώ για τις ευχές σου. Enjoy your stay και ελπίζουμε να περάσεις καλά με την παρέα μας
Καλως ήλθες στην παρέα μας Δημήτρη απο τας Σέρρας!!
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Η αλήθεια είναι ότι άργησα να έρθω,αλλά...Νά´μαι!maria έγραψε:Καλως ήλθες στην παρέα μας Δημήτρη απο τας Σέρρας!!
Νάσαι καλά.Mpyromaxos έγραψε:Καλώς ήρθες Δημήτρη!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη!
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου μαζί μας!
Όπως ίσως παρατήρησες, όλοι μας έχουμε αυτό το "κόλλημα" εδώ πέρα, και σε πολύ μεγάλο βαθμό μπορώ να πώ!!!
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου μαζί μας!
Όπως ίσως παρατήρησες, όλοι μας έχουμε αυτό το "κόλλημα" εδώ πέρα, και σε πολύ μεγάλο βαθμό μπορώ να πώ!!!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γειά σου Δημήτρη!!!
Manos_R- Administrator
Αν και αργοπορημένα , καλώς ήρθες Δημήτρη.... (το αργοπορημένα πάει στο καλωσόρισμα μου και όχι στην άφιξή σου )
από τας Σέρρας
Ξέρω και έναν άλλο Δημήτρη ........
......επίσης από τας Σέρρας ......
.....τώρα που το καλοσκέφτομαι..... μάλλον του μοιάζεις
enjoy your stay
από τας Σέρρας
Ξέρω και έναν άλλο Δημήτρη ........
......επίσης από τας Σέρρας ......
.....τώρα που το καλοσκέφτομαι..... μάλλον του μοιάζεις
enjoy your stay
BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
Καλώς τον! Καλώς τον!
Καλές λεγκοφάσεις, σου εύχομαι!
Καλές λεγκοφάσεις, σου εύχομαι!
Γιωργος 28 απο Θεσσαλονικη
Μυηθηκα και εγω οπως οι περισσοτεροι στον κοσμο τον LEGO απο μικρος. Το πρωτο και αγαπημενο μου μεγαλο σετακι ηταν το 6769 Fort LEGOREDO και εκτοτε ηθελα να κινουμε στις συλλογες Western οταν επελεγα τα δωρα μου.
Δυστηχως το παρατησα το αθλημα στην εφηβια και μεχρι περσι που ανακαλυψα το φρουριο στο παταρι και αποφασισα να καλυψω οτι κομματακια του ελειπαν ωστε να παρει την ολοκληρωμενη μορφη του.
Εκτοτε εχω βγει στην γυρα και ψαχνω να ανακαλυψω οτι σετακια η κομματια εχω διασκορπισμενα σε παταρια και αποθηκες ωστε να τα ξεχωρισω και να τα επαναφερω στην τελικη τους μορφη. Δυστηχως θελει πολυ χρονο να διαχωρισεις τα κομματια να βρεις σε πια σετ ανηκαν και να καθορισεις και τις ελλειψεις τους και δεν τον εχω αυτην την περιοδο.
Ωστοσο καταφερα προσφατα ολοκληρωσα και το 6088 και ειμαι ευχαριστημενος.
Δεν ηξερα τον ορισμο του μοκινγκ μεχρι που μπηκα στο σαιτ και πιστευω οτι οι περισσοτεροι κανετε καταπληκτικη δουλεια. Ειδικα ο γκανμαν δινει ρεστα νομιζω
Γιωργος 28 απο Θεσσαλονικη
Μυηθηκα και εγω οπως οι περισσοτεροι στον κοσμο τον LEGO απο μικρος. Το πρωτο και αγαπημενο μου μεγαλο σετακι ηταν το 6769 Fort LEGOREDO και εκτοτε ηθελα να κινουμε στις συλλογες Western οταν επελεγα τα δωρα μου.
Δυστηχως το παρατησα το αθλημα στην εφηβια και μεχρι περσι που ανακαλυψα το φρουριο στο παταρι και αποφασισα να καλυψω οτι κομματακια του ελειπαν ωστε να παρει την ολοκληρωμενη μορφη του.
Εκτοτε εχω βγει στην γυρα και ψαχνω να ανακαλυψω οτι σετακια η κομματια εχω διασκορπισμενα σε παταρια και αποθηκες ωστε να τα ξεχωρισω και να τα επαναφερω στην τελικη τους μορφη. Δυστηχως θελει πολυ χρονο να διαχωρισεις τα κομματια να βρεις σε πια σετ ανηκαν και να καθορισεις και τις ελλειψεις τους και δεν τον εχω αυτην την περιοδο.
Ωστοσο καταφερα προσφατα ολοκληρωσα και το 6088 και ειμαι ευχαριστημενος.
Δεν ηξερα τον ορισμο του μοκινγκ μεχρι που μπηκα στο σαιτ και πιστευω οτι οι περισσοτεροι κανετε καταπληκτικη δουλεια. Ειδικα ο γκανμαν δινει ρεστα νομιζω
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Καλώς ήρθες Γιώργη! (πουλάει αρκετά το όνομά μας... )
Καλή φάση το "restoration" των παλιών σου σετ... κρίμα που δεν μπορώ να κάνω και εγώ και εγώ κάτι αντίστοιχο γιατί είναι δύσκολο να τα βρω στις χωματερές μετά από τόσα χρόνια...
Φτιάξτα σε display κατάσταση, βάλτα σε κανα ράφι να στολίζουν το δωμάτιο σου και μετά ξεκίνα το mocing, την χαρά της δημιουργίας. Φίλος σου σε όλο αυτό θα είναι το bricklink
Ανυπομονώ να γυρίσω Θεσσαλονίκη του χρόνου όπου θα ξεκινήσουμε να έχουμε real life meetings
Για ότι χρειαστείς μην διστάζεις να ανοίγεις νήμα.
Καλή φάση το "restoration" των παλιών σου σετ... κρίμα που δεν μπορώ να κάνω και εγώ και εγώ κάτι αντίστοιχο γιατί είναι δύσκολο να τα βρω στις χωματερές μετά από τόσα χρόνια...
Φτιάξτα σε display κατάσταση, βάλτα σε κανα ράφι να στολίζουν το δωμάτιο σου και μετά ξεκίνα το mocing, την χαρά της δημιουργίας. Φίλος σου σε όλο αυτό θα είναι το bricklink
Ανυπομονώ να γυρίσω Θεσσαλονίκη του χρόνου όπου θα ξεκινήσουμε να έχουμε real life meetings
Για ότι χρειαστείς μην διστάζεις να ανοίγεις νήμα.
Καλώς ήρθες Γιώργο!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Τα σετάκια που ανέφερες, και τα 2 είναι πολύ ωραία και από τις παλιές καλές σειρές της LEGO μπορώ να πω, χωρίς να θέλω να μειώσω την ποιότητα των σημερινών σετ, αλλά λόγω του όπως είπες, με τέτοια σετάκια μεγαλώσαμε, οπότε και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!
Χωρίς να πολυλογώ, εύχομαι να απολαύσεις την παρέα μας! Καλώς ήρθες και πάλι!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Τα σετάκια που ανέφερες, και τα 2 είναι πολύ ωραία και από τις παλιές καλές σειρές της LEGO μπορώ να πω, χωρίς να θέλω να μειώσω την ποιότητα των σημερινών σετ, αλλά λόγω του όπως είπες, με τέτοια σετάκια μεγαλώσαμε, οπότε και έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!
Χωρίς να πολυλογώ, εύχομαι να απολαύσεις την παρέα μας! Καλώς ήρθες και πάλι!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλώς όρισες στην παρέα των Legobrickers Γιώργο. Τους χαιρετισμούς μου στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, αυτήν τη μαγική πόλη που όσες φορές την έχω επισκεφθεί, μόνο ωραίες αναμνήσεις και στιγμές μου έχει χαρίσει!
Τα σετάκια του παρελθόντος που ανέφερες είναι από τα πιο όμορφα του είδους τους, είσαι τυχερός που τα έχεις στην κατοχή σου! Αξιόλογη η προσπάθειά σου να βρεις τα κομμάτια που λείπουν και να έχεις ξανά ατόφια αυτά τα διαμαντάκια! Εφόσον ξεκίνησες να ασχολείσαι, νομίζω είναι θέμα χρόνου να ξανακολλήσεις, χαχαχα! Καλή αρχή, είμαστε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θες να μάθεις για το αγαπημένο μας hobby!
Τα σετάκια του παρελθόντος που ανέφερες είναι από τα πιο όμορφα του είδους τους, είσαι τυχερός που τα έχεις στην κατοχή σου! Αξιόλογη η προσπάθειά σου να βρεις τα κομμάτια που λείπουν και να έχεις ξανά ατόφια αυτά τα διαμαντάκια! Εφόσον ξεκίνησες να ασχολείσαι, νομίζω είναι θέμα χρόνου να ξανακολλήσεις, χαχαχα! Καλή αρχή, είμαστε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε θες να μάθεις για το αγαπημένο μας hobby!
Manos_R- Administrator
Καλώς ήρθες Γιώργο..
Με τόσους φίλους των lego εδω μέσα,σίγουρα έχεις να πείς πολλά! Ευκαιρία να "ξεσκονίσεις" τα παλιά σου σετάκια!
Να τα ανακατασκευάσεις (πολύ καλό αυτό που ξεκίνησες) και να αρχίσεις το mocing..
Με τόσους φίλους των lego εδω μέσα,σίγουρα έχεις να πείς πολλά! Ευκαιρία να "ξεσκονίσεις" τα παλιά σου σετάκια!
Να τα ανακατασκευάσεις (πολύ καλό αυτό που ξεκίνησες) και να αρχίσεις το mocing..
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Καλησπέρα στη παρέα,
με λένε Δημήτρη και εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμε με τα lego. Τα Dark Ages μου κράτησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ καμιά 30-αριά χρόνια
Οι θεματικές ενότητες που με ενδιαφέρουν σε επίπεδο συλλογής και moc είναι Modulars + City. Επιπλέον λατρεύω τα τρένα σε επίπεδο συλλογής μόνο.
CU around λοιπόν.
με λένε Δημήτρη και εδώ και αρκετό καιρό ασχολούμε με τα lego. Τα Dark Ages μου κράτησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ καμιά 30-αριά χρόνια
Οι θεματικές ενότητες που με ενδιαφέρουν σε επίπεδο συλλογής και moc είναι Modulars + City. Επιπλέον λατρεύω τα τρένα σε επίπεδο συλλογής μόνο.
CU around λοιπόν.
jval- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Επιτέλους κι άλλος ένας Citάκιας!
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε Δημήτρη! Τα dark ages κράτησαν αρκετά, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθείς ξανά με κάτι που αγαπάς! Έχεις κρατήσει στη συλλογή σου και τα παλιά σετάκια ή τα έχεις χαρίσει/πετάξει; Αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή δώσε μας φωτογραφικό υλικό!
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε Δημήτρη! Τα dark ages κράτησαν αρκετά, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να ασχοληθείς ξανά με κάτι που αγαπάς! Έχεις κρατήσει στη συλλογή σου και τα παλιά σετάκια ή τα έχεις χαρίσει/πετάξει; Αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή δώσε μας φωτογραφικό υλικό!
Manos_R- Administrator
Τα παλιά τα εχει ξεθάψει (και καρπωθεί) ο ανηψιός μου. Δεν τα είχα ποτέ φτιαγμένα, χύμα τα είχα και έχτιζα διάφορα δικά μου. Είχα πάντως τουλάχιστον ένα τρένο δεκαετίας του '70 καθώς και πολλά basic building sets. Οι φιγούρες ηταν σαν κι αυτές , οπότε καταλαβένετε για πόσο παλιά μιλάμε
jval- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Τυχερός ο ανηψιός!Τα θυμάμαι αυτά τα φιγουράκια, και η σειρά basic ήταν από τις πιο αξιόλογες... κράτησε μέχρι και τη δεκαετία του '90 και μας χάρισε πολλά όμορφα σετάκια!
Εχεις κάποιο/κάποια modular building(s);
Εχεις κάποιο/κάποια modular building(s);
Manos_R- Administrator
Σελίδα 4 από 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 4 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης