ThebrickReview: LEGO 5006085 Buildable 2x4 Red Brick
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ThebrickReview: LEGO 5006085 Buildable 2x4 Red Brick
Μόλις ανέβηκε το review μου από το promotional σετάκι από την προηγούμενη Black Friday παιδιά
Τελικά είναι αρκετά συμπαθητικό σετ και θα το βάλω στο γραφείο μου
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο άρθρο μου εδώ
Βαθμολογία
======================================================================================
Design: 8/10 (όμορφο design με σχεδόν πιστή αντιγραφή του πραγματικού brick αν εξαιρέσουμε την πίσω μεριά)
Τιμή/κομμάτια: 7/10 (αν και freebie απαιτούσε να ξοδέψεις ομολογουμένως μεγάλο ποσό στο LEGO.com για να το πάρεις - 200€)
Playability: 8/10 (το συγκεκριμμένο σετάκι ενδύκνειται για display κυρίως)
Κατασκευή: 9/10 (ξεκούραστη και ενδιαφέρουσα διαδικασία κατασκευής)
Σύνολο : 8/10
======================================================================================
Κρητική: Πολύ όμορφο σετάκι, αμέσως μου τράβηξε την προσοχή όταν ανακοινώθηκε στα promotional sets της Black Friday και τελικά το απόκτησα. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα out of scale αντικείμενα όπως είναι αυτό και πλέον κοσμεί το γραφείο μου
Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δώσετε 20€+ που κοστίζει γιατί το σετ δεν περιλαμβάνει κάποιο exclusive κομμάτι οπότε μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε με δικά σας κομμάτια βλέποντας το video.
Τελικά είναι αρκετά συμπαθητικό σετ και θα το βάλω στο γραφείο μου
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο άρθρο μου εδώ
Βαθμολογία
Design: 8/10 (όμορφο design με σχεδόν πιστή αντιγραφή του πραγματικού brick αν εξαιρέσουμε την πίσω μεριά)
Τιμή/κομμάτια: 7/10 (αν και freebie απαιτούσε να ξοδέψεις ομολογουμένως μεγάλο ποσό στο LEGO.com για να το πάρεις - 200€)
Playability: 8/10 (το συγκεκριμμένο σετάκι ενδύκνειται για display κυρίως)
Κατασκευή: 9/10 (ξεκούραστη και ενδιαφέρουσα διαδικασία κατασκευής)
Σύνολο : 8/10
Κρητική: Πολύ όμορφο σετάκι, αμέσως μου τράβηξε την προσοχή όταν ανακοινώθηκε στα promotional sets της Black Friday και τελικά το απόκτησα. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα out of scale αντικείμενα όπως είναι αυτό και πλέον κοσμεί το γραφείο μου
Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δώσετε 20€+ που κοστίζει γιατί το σετ δεν περιλαμβάνει κάποιο exclusive κομμάτι οπότε μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε με δικά σας κομμάτια βλέποντας το video.
Απ: ThebrickReview: LEGO 5006085 Buildable 2x4 Red Brick
Gunman έγραψε:Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δώσετε 20€+ που κοστίζει γιατί το σετ δεν περιλαμβάνει κάποιο exclusive κομμάτι οπότε μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε με δικά σας κομμάτια βλέποντας το video.
Γιώργο, πολύ ωραίο το review, το είδα χθες!
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να υπάρχει και κάποια επετειακή μικρή πλακέτα ίσως ή κάτι άλλο που να το κάνει ιδιαίτερο ώστε να δικαιολογήσει το κόστος στο οποίο μπήκαν όσοι το αγοράσαν, μιας και όπως λες και ισχύει, ο καθένας μπορεί να το κάνει με δικά του κομμάτια.
Ευχαριστούμε πολύ!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γιωργο ευχαριστουμε για το review , δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο σετακι το θεωρω φτωχο , συμφωνω με το patgeo για πιθανη επετειακη πλακετα ή εστω μια φιγουρα.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ευχαριστούμε για το review φίλε Γιώργο! Ωραίο σετ και μ' αρέσει όπως λες που ξεφεύγει από τις γνωστές κλίμακες της Lego. Είναι περισσότερο διακοσμητικό βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο ένα παιδί θα μπορούσε να το συνδυάσει στο παιχνίδι του οπότε θεωρώ ότι απευθυνόταν κυρίως στην afol κοινότητα. Για το λόγο αυτό συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα printed exclusive brick όπου θα συνόδευε το συγκεκριμένο σετ & θα δικαιολογούσε και την αξία του budget που έπρεπε να ξοδέψει ο καθένας για να το πάρει!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Patgeo έγραψε:Gunman έγραψε:Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δώσετε 20€+ που κοστίζει γιατί το σετ δεν περιλαμβάνει κάποιο exclusive κομμάτι οπότε μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε με δικά σας κομμάτια βλέποντας το video.
Γιώργο, πολύ ωραίο το review, το είδα χθες!
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να υπάρχει και κάποια επετειακή μικρή πλακέτα ίσως ή κάτι άλλο που να το κάνει ιδιαίτερο ώστε να δικαιολογήσει το κόστος στο οποίο μπήκαν όσοι το αγοράσαν, μιας και όπως λες και ισχύει, ο καθένας μπορεί να το κάνει με δικά του κομμάτια.
Ευχαριστούμε πολύ!
Ναι δυστυχώς δεν είχε κάτι exclusive Γιώργο και απαιτούσαν και 200ευρώ αγορές...
ισχύει Νίκοironman έγραψε:Γιωργο ευχαριστουμε για το review , δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο σετακι το θεωρω φτωχο , συμφωνω με το patgeo για πιθανη επετειακη πλακετα ή εστω μια φιγουρα.
Το μόνο που το σώνει είναι ότι είναι συμπαθητικό για displayManos_R έγραψε:Ευχαριστούμε για το review φίλε Γιώργο! Ωραίο σετ και μ' αρέσει όπως λες που ξεφεύγει από τις γνωστές κλίμακες της Lego. Είναι περισσότερο διακοσμητικό βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο ένα παιδί θα μπορούσε να το συνδυάσει στο παιχνίδι του οπότε θεωρώ ότι απευθυνόταν κυρίως στην afol κοινότητα. Για το λόγο αυτό συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα printed exclusive brick όπου θα συνόδευε το συγκεκριμένο σετ & θα δικαιολογούσε και την αξία του budget που έπρεπε να ξοδέψει ο καθένας για να το πάρει!
Όντως Γιώργο, για display είναι πολύ ωραία!
Βέβαια, από την άλλη, με τις προσφορές που είχε black Friday, το 200άρι το χτυπούσε εύκολα κάποιος, οπότε δεν είναι ότι ζορίστηκε πολύ ο κόσμος για το συγκεκριμένο σετ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Από την άλλη, η φιγούρα που δινόταν την cyber Monday, πιστεύω ήταν ποιό συλλεκτική!
Βέβαια, από την άλλη, με τις προσφορές που είχε black Friday, το 200άρι το χτυπούσε εύκολα κάποιος, οπότε δεν είναι ότι ζορίστηκε πολύ ο κόσμος για το συγκεκριμένο σετ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Από την άλλη, η φιγούρα που δινόταν την cyber Monday, πιστεύω ήταν ποιό συλλεκτική!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ναι εν τέλη η φιγούρα και το συλλεκτικό batmobile ήταν οι καλύτερες επιλογές...
Μου άρέσει αρκετά το καινούργιο batmobile και μετάνειωσα που δεν το αγόρασα στην Black Friday... αλλά τί να πρωτοαγοράσεις
Μου άρέσει αρκετά το καινούργιο batmobile και μετάνειωσα που δεν το αγόρασα στην Black Friday... αλλά τί να πρωτοαγοράσεις
Και γω μετάνιωσα για τη φιγούρα της Black Friday & ήταν σε αρκετά προσιτή τιμή η παραγγελία που έπρεπε να βάλεις για να την αποκτήσεις. Αλλά εκείνες τις μέρες γινόταν ένας χαμός με τις προσφορές γενικά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Αναρωτιέμαι τί ποσοστό του ετήσιου τζίρου έγινε εκείνες τις ημέρες για τη Lego...
Πολύ όμορφο review Γιώργο, σε ευχαριστούμε!
Πολύ όμορφο review Γιώργο, σε ευχαριστούμε!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Gunman έγραψε:Ναι εν τέλη η φιγούρα και το συλλεκτικό batmobile ήταν οι καλύτερες επιλογές...
Μαζί σου και εγώ... μετάνιωσα που δεν το πήρα...
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Εγω την πήρα την φιγούρα στο black Friday. Νομιζω ότι για παραγγελία 75 ευρώ δεν θα την εχανα. Τώρα έγινε κ αρκετά συλλεκτική κ συνάμα ακριβή.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Παρόμοια θέματα
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» ThebrickReview: The Brick Moulding Machine - 40502!
» LEGO 40502: The Brick Moulding Machine / Build & Mini-Review
» Review - 75912 LEGO Porsche 911 GT Finish Line από Brick Fanatics
» LEGO Art World Map x Mind the Brick
» ThebrickReview: The Brick Moulding Machine - 40502!
» LEGO 40502: The Brick Moulding Machine / Build & Mini-Review
» Review - 75912 LEGO Porsche 911 GT Finish Line από Brick Fanatics
» LEGO Art World Map x Mind the Brick
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: thebrickReviews
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης